31 Augusti

Måndag!
 
Då var sista dagen här på sommarmånaden, i morgon går vi in i september och redan då börjar det bli höst.
Jag är tillbaka på jobbet igen efter att ha varit hemma 1 vecka nu. Jag är inte helt frisk lär jag säga, lite snorig och hosta fortfarande men betydligt mycket mindre. Har sista tabletten i morgon på penicillin kuren.  Annars mår jag bra =)
 
Dagis och skola fungerar bra för barnen, de är så nöjda och glada, mina små hjärtan.
 
Idag har barnen fotbollsträning, jag får hoppa min egen fotboll tills jag känner mig riktigt bra. Typiskt jag saknar fotbollen så mycket och att bara få träna. =( snart så är det min tur.
 
Helgen har varit bra =) Vi har mesta dels varit hemma, barnen har lekt med kompisar, varit i muntebo och umgåtts.
 
 
 

27 Augusti

tordsdag!!
jag är hemms från jobbet, jag fick reda på att jag hade lunginflammation och luftvägarna i måndags när jag var till hc. Typiskt men det förstod jag nästan när jag gått med hosta så länge. Nu börjar jag må bättre mindre hosta och lättare att andas. Har några dagar kvar på kuren nu. Har vart hemma nu tisdag onsdag och idag torsdag tror jag stannar hemnma i morgon med. 
 
Igår fick jag kålpudding hos mamma och pappa som är en av mina favoriträtter :)
 
Våra katter Leo och singah lyser med sin frånvaro, de är skygga och rädda men de börjar visa sig lite mer nu :) 
 
 

24 Augusti

Idag är det ju Måndag igen då!
Helgerna går ju bara så fort och särskilt fort när man är sjuk, rTypiskt nog fick jag feber när vi åkte upp till stugan. Febern höll i sig och kom på kvällarna. På dagarna gick jag på ipren och nässpray. Idag ska jag till hc och kolla upp mig =P
 
Helgen i bilder, vi hade super mysigt.
kräftskiva på lördagen. först grilla vi och senare kom kräftor och paj fram, man var ju så mätt men man tvinga i sig =)
 

Söndag när vi kom hem så började vi med fransar på mig, Tindra åkte på kalas hos en klasskompis, sen åkte jag och novelia till time och köpte glass. =) Var bara hemma sen avslutade kvällen med grillning.
 
Inte nog med det så har vi fått hem våra katter =) två hanar som hetter leo och Singha =) Så söta med lita blyga och gömmer sig mest nu men de kommer väl fram lite mer och mer =) Nu ska vi lära känna dom först.
 

21 Augusti

Fredag!!
 
Änrligen helg.
Men jag önskade att jag var kry, när det är så varmt och skönt ute. Kändes som om jag hade feber i dag men jag kollade aldrig, när jag sväljer så känns det som det sitter en boll i halsen, nu var det illa, kanske aldrig blir pgg igen? trök.
 
Vi ska iallafall åka till stugan när jag kommer hem från jobbet, det är packat hemma och så är det bara jag som ska sluta från jobbet. Vi ska stanna där hela helgen, bror med familj kommer också upp och mamma och pappa är redan där för dom har gaft semester den här veckan, snacka om att pricka rätt =) Det blir kräftskiva i morgon där uppe.
 
På söndag lär vi åka hem i skaplig tid, Tindra ska på kalas och jag ska göra fransar.
 

20 Augusti

Torsdag!!
 
Altså detta väder =) jag blir så glad, nu hade det vart extra skönt om man var ledig. Jag börjar äntligen se ett slut på denna förskyldning/hostan/foten. Idag börjar det kännas bättre men jag står över all träning tills jag känner mig helt bra. Dricker citon/ingefära te på jobbet nu och hoppas på under =)
 
Tindra började sin första dag i förskoleklass, hon var så nervös i morse mitt lilla hjärta <3 Hpn har ju varit på fritids några gånger innan nu skolan börja så hon är ju inte helt ny.
 
 
 

Idag åker jag nog ner och tittar till träningen, det är väl vad jag har planerat =)
 
 

19 Augusti

Onsdag!!
 
Solen skiner än =) Det tackar vi för, det är så skönt att komma hem och få vara ute i solen, bada lite i grannarnas pool, det är guld värd. Jag är fortfarande rosslig i halsen, rösten och hostar så jag vilar på från träning och anstängande saker.Nu vill jag bli kvitt med detta.
 
Baka med massa blåbär lär jag göra =) Jag å barnen plocka rätt mycket när vi hade semester tror det var 3 liter, sen köpte Per 8 liter av någon på jobbet så ja vi har massa blåbär hemma =)
 
Vill ni baka denna goding så läs nedanför bilden =)
 
 
 

Blåbärskaka

 

Recept: Blåbärskaka
 
 

INGREDIENSER

125 gram  smör eller margarin
1,5 dl  socker
2 st  ägg
2,5 dl  vetemjöl
0,5 tsk  bakpulver
2 msk  mjölk
Garnering
1 paket  frysta blåbär
1 näve  socker

18 Augusti

Tisdag!
 
En trött dag är var det är, jag är inte riktigt allert gäspar å gäspar, hoppas det reder upp sig efter en bit mat och en celsius  =) Jag har hostat mycket nu i 1 veckas tid så hoppas verkligen det ger sig snart, jag har ju kokilana hostmedecin hemma men jag törs inte ta de för jag blev ju så dålig av de sist när jag var sjuk.
 
I går spelade vi match borta i Hedesund, det gick inte bra. Jag kan talöa för mig själv att jag inte orka, jag var så tung andad och det var läskigt, men vi hade inga avbytare så det var bara att bita i hop och det var synd för man vela så mycket men orken fanns inte. Vi förlorade och så hade vi 1 spelare utvisad. Kom hem rätt sent och la mig sent, där av trött i dag.
 
I dag får vi se vad som ska göras, inget planerat iallafall. Ta det lungt
 
Kikar på nya höstkläder åt tjejerna, finns så mycket fint och de behlöver lite höst kläder.
 
 
                                             Two Pack Pink Floral Snuggle Pyjamas (3-16yrs)Dessa pyamaser <3    
 Character Tunic (3mths-6yrs)       

17 Augusti

Måndag igen då!!!
 
full fart då, dagen går i rasande fart och då hinner jag bara med lite mat hemma med familjen innan jag ska fara till hedesunda för borta match. Innan dess ska vi också på Bvc med Novelia, dags för 5 års sprutan. Pluttan då hon är så rädd och vill inte säger hon. <3
 
Helgen i bilder =)
 
Barnen åkte som sagt med mormor och morfar till stugan, jag hann med lite sol hemma innan fix och dusch. Vi åkte ner till Mia och Per för kräftskiva. Det var gott och så lekte vi massa lekar tyvärr vann killarna =P på fusk..

Väl hemma efter massa singstar så blev det bad i grannarnas pool =) Kom i säng vid 03. Hade en morgon pigg sambo som tyckte vi skulle vakna strax efter 8. Jag började göra mig i ordning och packade inför stugan.
 
Där blev jag bjuden på pepparrot kött, sås och potatis =) mycket gott. Fin väder och bror med familj kom också upp =)
 

14 Augusti

Fredag!!
 
Så skönt att det är helg, jobba nån timme till, sen åka och hämta hem tjejerna så ska vi njuta lite i solen och kanske ta oss ett dopp. Senare kommer mamma och pappa och hämtar tjejerna så åker dom till stugan =) Jag och Per ska på kräftskiva hos Mia och pär tillsammans med grannarna och fler. Jag åker upp till stugan i morgon och stannar där till söndagen. Per ska jobba eftermiddag lördag och söndag så han får stanna hemma.
 
Solen skiner =)
Min häl ska jag läka så jag ska bara gå runt med tofflor i helgen. känns tråkigt men det behövs ju och så kanske foten läker helt efter smällen förra helgen. ja ja nog om de.
 
Hoppas ni får en fin helg =)

13 Augusti

Torsdag!!
 
Det är snart helg =)
I vilket fall så är det bra väder i dag, skönt. Kanske hinner med lite sol efter jobbet och innan träningen. Jag sla försöka träna idag, foten är inte bra men jag testar och träna så får vi se. 
 
I går så åkte jag till muntebo efter jobbet då resten av familjen var där, Per och pappa åkte och köpte ett bubbel spa som dom ska ha hemma på framsidan i trallen. Det kommer bli så fint och bra. Vi var kvar ett tag till det var dags att åka hem och laga mat och göra kväller för barnen. Blev inte mycket gjort hemma lite städning och plock. Åkte ner på affären och köpte compeed och kräftor. Lung kväll i soffan blev det sen.
 
mamma och pappas hus, före och efter
 

Det ska komma till en liga trall sida på andra sidan dörren med. så fint med dubbel dörrar, vill också ha =)
 
 

12 Augusti

Onsdag!
 
Det är strax lunch så då ska jag bege mig ut på en promenad så jag får känna på foten lite. Jag fick också ett skavsår i går efter jag gått till jobbet med mina nya skor, typiskt. Iallafall i dag så har jag ont i foten det blev på matchen i går jag hade ont sista halvlek, jag bytte när det var 5 min kvar så höll jag på att svimma för de gjorde så ont. Matchen slutade 2-2.
 
Övrigt i dag så ska jag ta tag i hemmet, I går så blev det bara att laga mat och sen åka på match. Tvätt, städ och disk står på listan.
 

11 Augusti

Tisdag!
 
Det är jobb jobb, hade en hel del att göra.
Sommaren, semestern är slut och det känns sorligt. Det är ju fortfarande fin väder så man får se till att hitta på lite roligt efter jobbet när man slutar och på helgerna så klart. Hoppas sommaren stannar ett tag till =)
 
Idag är det också match hemma mot årsunda, det är bara vinst som gäller =P Jag har fortfarande ont i min fot efter en händelse i helgen då jag blev med tjatad på stålringen cup. Jag ångra att jag ställde upp, men blev bara med första matchen sen var det kaputt med foten. jag blev kapad över foten och hade hemskt ont fredag lördag opch söndag. Det gick bra att träna i går det kändes men det gick bra.
 
Sedan sist har vi gjort massor =)
 

Barnen har  lekt massor, vi har åkt båt, mamma och pappa har nyss skaffat en valp =) så söööt så nu har Lova (hunden) en kompis. Vi har grillat nästan varje kväll, umgåts med grannar, familj, badat och solat =)
Tränat en hel del core och löpning, tur man har en granne som är core instruktör =)
 
 
 

RSS 2.0