sista Februari då

I morgon ska det vara vår för då är det första mars men med den här snön så ligger den väl kvar till midsommar. =P

Är rätt mör i kroppen i dag då jag var på spa i går ;D Fick fotbad med skrubb, ansiktsbehandling + ansiktsmassage, rygg, nacke och skuldror massage jag hade så mycket knutar och jag kunde inte ligga på massagebänken så jag fick sitta upp och försöka hålla mig kvar på bänken =) I dag har jag ont i ryggen som om någon har slagit mig blå. Det bjöds på massa gott som tacos, chips och dipp och morötter och mörk choklad. I dag ska det köpas mörkchoklad för jag blev helt förälskad i det i går och jag har annars aldrig gillat de men nu så. Väldigt trevlig kväll i går.

I dag ska det skottas och grejjas sen är det middag hos svärföräldrana och det ska bjudas på kålpudding som är min älsklingsrätt ;D dom är så snälla.

Nu frukost


26 Februari

Hallåjsan!

Nyss hemkommen från valbo och sandviken för en shopping tur med min familj =) Strosa runt i affärer hitta massa skojj, en jätte fin klänning/tunika från cubus bland annat. Brun utan sol har jag också införskaffat och nya tvålar som doftade helt underbart. Vi hitta också lite skojj på ikea och rusta och ica maxi. Så nu sitter kokböckerna på 2 fina hyllor i köket. Just ja jysk var vi ju också in på och köpte mörkläggningsgardin så det slipper vara så ljust i sovrummet. Tindra fick ingenting i dag för hon har fått så mycket nu, det går knappt in ett klädplagg i gaderoben längre. Per har också hunnit sätta upp Tindras prinsess sänghimmel =P

Nu ska vi titta på bröllopsfotografen och vara allmänt slöa.

Trevlig helg.


25 Februari

Och det innebär lön ;D Slänger in nå snabba rader här innan vi beger oss mot öppna förskolan. =) Ska också fylla upp pannan med ved och ut och rasta hunden sen ska vi åka. Sen hem igen och laga nån lunch och ta en lång promenad. Sedan ska vi möta upp mamma på hansons för en fika och handla lite. Tips fläskfile på coop för 49kr/kg.

Tror också pappa Per kommer hem ikväll, det lät så och det blir kanoners de. Lite längre helg då ;D För i morgon har jag lite planer.

Just ja ska ju slänga in lite tvätt i tvättmaskinen också

hejdå


24 Februari

God dagens!

Fick sova till halv 9 i dag och det tackar jag för =) Utvilad. På morgonkvisten har vi damsugit upp massa hundhår och donat lite med försäkringskassan =P. Dax att styra upp lunch om en timme sen bär det av till öppna förskolan för lek. Sedan beger vi oss ner till mammsen o pappsen för en promenad i solen.

V25 och Tindra skulle stå och hänga på bild hon med


Hon får en egen bild här

hejdå säger hon


23 Februari

och snart är denna månad över =P

Ljust ute än hur bra är inte de? våren närmar sig ;D läste i aftonbladet att våren är på väg och att det ska bli en kanon fin sommar ;D hoppas på det då.

I dag har vi vart på öppnaförskolan men vi kom lite sent så det var svårt att få parkering men man fick knöla in sig =) Sedan åkte vi in till sandviken och träffade carro, då vi åt god lunch och kika runt i lite affärer. Alltid skojj att träffa henne. synd att det inte blir så mycket nu men så fort hon blir klar med skolan då jäklar. =) Sen på vägen hem ringer min far och säger att vi har fin främmande så vi stressa oss hem men jag hämtade ut ett paket på posten först, kan ju säga att jag vet inte hur många paket jag har hämtat ut på de senaste veckorna, dom vägrar ju skicka allt på samma gång utan de kommer lite då och då. Nu har jag 2 grejjor kvar att hämta ut från ellos och h&m. I dag kom bland annat den där jackan för 29 kr som många har beställt och en prinsess sänghimmel åt Tindra men den får hennes pappa roa sig med att sätta upp när han kommer hem på fredag.

Ska snart börja med middagen som kommer bestå av skinksås och spagetti ;D


22 Februari

hejja måndag igen yippi eller så inte =P usch måndag ny vecka och tråkigaste dagen på veckan. Men vi ska väl göra något bra med den här dagen också =) Har inte sovit alls bra då vi är hundvakt och hunden har inte sovit nå alls tror ja han gnällde och låg och tvätta sin tass hur länge som helst och jag sa åt honom 1000000 gånger och sa att han ska lägga sig. I morse när Per åkte till jobbet så satt han och ylade och skällde ååå suck. Men sen somna han tror ja så nån timmes sömns har man väl fått =) jag är inte bitter.

Har ingen som helst aning om vad som händer i dag, ska väl ringa mor min och kolla hur hon jobbar i veckan här så vi kan planera in någon promenad och vem vet kanske blir en fika på hansons som vi skulle ha hunnit med förra veckan men ej. Jag och Tindra och hunden basko ska väl ta en promenad efter lunch här. Städat och fint är det hemma iallafall så de slipper vi hålla på med. Kanske man skulle ha bakat bullar då och fylla på frysen... nä orkar inte åka ner på nån affär i dag. Kanske senare i veckan då.

Är för övrigt i vecka 25 och ska väl bjuda på någon bild snart tänkte jag.


21 Februari

Och det är helgens sista dag =(

Kanske bra att Tindra vela gå upp halv 8 i dag så man hinner med att göra så mycket som möjligt =) Undrar om hon håller på att öva upp sig inför dagis och tänker vakna tidigare på månarna, usch vad jobbigt det kommer bli att gå upp vid 7 och sedan åka i väg till jobbet =P. Får njuta av sista tiden nu men snart är jag hemma 1 år igen haha.

Helgen.. Igår var vi i fullgång, steg upp tididgt, lämna Tindra hos sin mormor och morfar. Vi lånade en släpvagn som var större än våran bil och vi fick säkert inte ens dra den vagnen =) men vi åkte iallafall och hämta hem massa ved så vi klarar oss ett tag till. Sen blev det lunch hos mamma och pappa, sedan hem och stressa och byta om och dusch. Sedan iväg på kalas några hus upp hemma hos syster där Julia fyllt år och johan. Massa gott tröck man i sig stod över tårtan då man var aldeles för mätt. Melodifestival blev det dock inte hela programet för vi gick upp och la oss i sängen och kolla tv men då slockna vi före 10 båda 2.. Tindra sov sen före 8 hon.

I dag mår jag lite konstigt, känns som om jag har varit ute och druckit massa alkohol, är helt yrslig och ont i magen, knä, svanskota och ryggen. Klaga av sig lite här och tycka synd om sig själv. För ingen annan kan ju tycka synd om mig inte ens min käresta som bara säger äh inte mår väl du dåligt heller och börjar klaga på hur han mår istället =P

Gud klockan är bara 10 känns som om hon vore runt 1 tiden.

våran tröttis

Finns de nå likheter? =)




Gabriella

Jo visst i dag är det Gabriella som har namnsdag och det är jag och Tindra som har det i detta hus ;D så grattis alla Gabriellor =P hehe.. I dag ska det firas med godis iallafall i kväll, är så grymt sugen på smågodis så får se när vi orkar pallra oss ner på affären vi skulle även behöva handla hem lite annat också, men vädret är ju inte så locknade.

Vi har morgon mys här hemma, pyamas är på än och så lyssnar vi på musik och viker lite tvätt eller iallafall jag Tindra river i högarna =P suck. Eller just nu sitter hon och gungar på sin gunghäst. Vi ska väl ta en liten promenad senare så hon får sova sin middag och då ska jag passa på att skotta lite och sopa bron så man kommer ut med bilen från garaget sen.  Måste också platta håret innan man ger sig ut haha ser verkligen förjävlig ut i håret då man gick och la sig med lite fuktigt hår.

Fredags mys i dag =) hoppas helgen går seeegt men de gör den aldrig =(

ha en bra helg hönni



Ge oss vår så vi kan vara ute och poa =)

Inlägg i dag igen

hehe har inget bättre för mig nu så jag kan lika gärna skriva några rader =P Dom ringde nu från skolverket och berätta att Tindra får sin plats på Robertsholms förskola weeeeeeeeeeej i april då kommer hon skolas in och det innebär att jag har 1 hel månad kvar att vara mamma ledig ;D Fast skulle vilja börja jobba i slutet av mars men vi får se mamma kanske kan vara barn vakt och pappa med för den delen men vi får se =) Lill gumman är ju så stor nu och ska få börja dagis pluttan!

Febern var en kort visit på fröken hon fick alvadon och välling till lunch sen har hon lekt och hjälpt mig och städat sen var vi ner till muntebo en sväng och åt glass med morfar och spela lite spel =) Nu somna hon dock på vägen hem i bilen så hon trynar lite här i soffan. Går aldrig att hålla henne vaken när man åker bil, helt omöjligt.

Våran omålade trapp och grind men det skas göras inom sin tid ;D tänk om vi hade låtit den vara vit tills vi bestämmde oss för att göra om den och inte låta den stå omålad så länge.


18 Februari

och i dag är det en dålig dag för fröken forsberg =( Hon fick ju sputa igår och i natt börja det med att hon sov dåligt och på morgonkvisten här hemma innan öppna förskolan så grina hon väldigt mycket och gnällde men jag tänkte de kanske går över när hon får leka med barnen. Väl där nere gick det bra en stund sen börja hon grina igen och vela inte ha nå fika alls så vi for hem 1 timme före. Nu äe vi hemma och hon somnade i bilen hem så nu ligger hon och sover. Ska ge henne alvedon tänkte jag och välling ska hon få när hon vaknar. Ska kolla tempen men den kommer alla gånger visa feber så. Hon är så varm lill hjärtat mitt. Det här är kanske 2:a gången hon har feber i sitt liv. inte ofta med andra ord.

Maten i går blev kanoners bra. ;D gott.

I dag ska vi bara vara hemma och mysa. Jag har så ont i svanskotan och ryggen =( så vi får ta hand om varandra. Tur att det är fredag i morgon och pappa per kommer hem. Hade vart skönt om han kom hem i dag och pyssla om oss ;D


17 Februari

Sikken tung promenad vi gick i dag, har nyss hämtat in Tindra och sitter nu och pustar ut =P vi gick ner på öppna förskolan och på vägen hem stanna vi på time och handla hem lite för kvällen ;D I kväll ska jag ha middagsbjudning så mamma och syster kommer hit och jag tänkte bjuda på fransk potatisgratäng och det är ju super gott.

Vi har också hunnit med bvc i dag, dags för 1 års sprutan och läkarundersökning, skulle ha tagit 1 års sprutan tidigare men hon har ju vaccinerats för svininfluensan så då lära man vänta några veckor. Mått längd 80 cm lång är hon tjejen och väger 11,5 kg. Stor tjej mamma och pappa har. Perfekt kurva säger dom på bvc. =)

nu ska det sättas i gång och städas. sen laga mat =)


16 Februari

Tisdag fettisdagen!

Ingen semla för våran del, då jag tycker det är äckligt. Vi ska fika våran frukt och bollnäsfil :D mycket godare.
I dag har vi vart på öppna som vanligt och gått en promenad som vanligt. När syster slutar jobbet så ska vi ta pulkan och vandra upp till dom så får Tindra leka med sina kusiner lite ;D

Har inte så mycket att komma med i dag känner ja.



snygga till lite i hennes gaderob kanske?


15 Februari

Morrn morrn!

Wej Tindra vaknade 1 hel timme före klockan än vad hon brukar, vilket resulterar att jag är trött i dag ;D halv 8 istället för halv 9. Det innebär också att det blir en promenad direkt efter lunch. Promenaden ska tas nere i muntebo i dag i det soliga vädret. Ny vecka igen då hoppas den går lika snabb som förra.

V24 nu bara 16 veckor kvar haha

Nu går det att höra barnets hjärta med ett vanligt stetoskop. Någon gång runt denna vecka är det dags för ett besök hos din MVC. Om du inte börjat träna dina muskler i bäckenbotten, så är det hög tid. Bäckenbottenmusklerna börjar tänjas ut, vilket kan leda till att du läcker urin när du hostar eller skrattar. Denna muskelgrupp används inte i dagliga aktiviteter och det kan därför vara svårt att veta om man tränar rätt,

Hormonnivåerna i kroppen börjar plana ur och humöret brukar jämna ut sig. Många känner sig lugnare och gladare. Livmodern når nu ovanför naveln.

Barnet är nu ca 21cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 700g. Skulle barnet födas nu har det 20-25% chans att överleva. Det är fortfarande litet, finlemmat och alldeles hårigt. I kroppen har vita blodkroppar börjat bildas och dess funktion är att bekämpa infektioner.

Lungorna fortsätter att utvecklas och luftvägarna formas till rör för att kunna ta in och stöta ut luft. Blodkärl och lungblåsor utvecklas i lungorna och mellan dessa kommer så småningom utbyte av syre och koldioxid ske. I lungorna börjar också ett ytspänningsnedsättande medel att bildas. Dess uppgift är att hindra lungblåsorna från att klibba ihop.

 
 

 

 
 
 

14 Februari

Alla hjärtans dag =) Firas väl inte så mycket här hemma men nere i Prästhyttan om 1 timme ungefär ska vi fira svärfar som fyller år i dag. Det blir mat vet jag och jag kan ana vad det blir hihi...  Tindra var snäll och gav oss en puss i morse när vi vakna gullrumpan.  Vi har också varit på en lång promenad i soliga vädret och det var ju kanon fint.

Nu kom pappa/morfar upp och gav Tindra en alla hjärtans dag pressent som bestod av en aladin hjärtan ask som även var till oss också ;D Men Tindra tog beslag på den. =P


puss o kram


12 Februari

jeeeej fredag ;D alltid trevligt att vakna upp och inse att det är fredag. I dag ska vi följa med mamma och min mormor och morfar till valbo för lite shopping och det blir säkert en fika också ;D Först i måndags var jag och Tindra i falun och i dag får vi åka till valbo, sikket lyx =P

Ska plockas lite här hemma först innan vi beger oss ner till muntebo för lite lunch som består av rotmos och fläskkorv ;D gott de hehe. I kväll blir det bara mys hemma i soffan som vanligt ;D lets dance är ju viktigt.

Nej sätta lite fart då

Världens största leende ;D go fisan våran man vill bara pussa ihjäl na


11 Februari

Välkommen till min felstavande blogg ;D

Stavar jämt fel och det är för att jag inte tittar på orden efter jag skrivit dom. =P

gud så fint väder och vi har vart ute en sväng och gått fast på bruket =) Först fick jag väcka Tindra vid 9 i morse för att hinna med öppna förskolan och direkt efter det gick vi till jobbet och hälsade på och snacka massa. Tindra vela byta famnar hela tiden sträckte sig till alla hehe. Sen gick vi till hansons och käkade lunch med elin och jessica och det var ju super trevligt som alltid ;D Efter lunch gick vi och kika lite på kiwans då Tindra somna, köpte ett nagelack bara som var så fint. Gick till lottas och köpte silver schampo, vidare till ica för lite annat smått. Nuuu hemma och Tindra fick fortsätta sova på soffan och jag får skriva blogg ;D

Mamma/mormor slutar vid 3 så då ska vi ner till dom och ut på långpromenad ;D i går blev det inte så långt för syster och barnen skulle komma på besök där. Vi måste passa på och träffas så mycket som möjligt nu innan jag börjar jobba och Tindra börjar på dagis. Kommer kännas jobbigt att lämna henne på dagis till en början lill strumpan min, vi som sitter ihop nästan. uuufff separationsångest.

Nu ska jag fortsätta elda så man får lite värme i huset.

Ha en bra dag

i mån äre freeedag ;D weej

Haft sönder mammas tårtfat busungen



men hon är iallafall det bästa som finns


10 Februari

Onsdag morgon då!

Denna vecka går fort gemnfört med förra den tyckte jag gick segt. Vi ska snart göra lite frukost eller göra och göra duka fram på bordet iallafall ;D. I dag ska vi också bege oss mot öppna förskolan, Tindra trivs verkligen där. Sen ska vi ner till mamma och pappa/ mormor morfar för en eftermiddags promenad. Det är dagen de.

Och som vanligt är det lite tvätt som ska vikas och hängas en damsugning och så ska det lagas chilicorncarne med ris ;D

Bild på smink kan jag väl bjuda på fast en liten bild haha usch.

 


9 Februari

och i dag är det Fanny som har namnsdag och det innebär att också Tindra har namnsdag fast det är hennes 3:dje namn Fanny. =) Hon ska få en kärleksmums i dag till mellis för de.

Angående dagisplats så väntar vi än och jag hoppas att hon får på Robetsholm nu de skulle höra av sig inom 14 dagar. =P bara att vänta då.

I dag har vi hunnit med öppna förskolan och vi var tött i morse när vi gick upp så vi fick stressa lite, tur att det bjuds på frukost där borta. Vi har också gått en promenad i ös snöandet som är skit tråkigt usch. Tjejen min sover i garaget i sin vagn så hon slipper bli så snöig ;D Senare ska vi ner på affären och handla lite. Håller på att tvätta en massa i dag också så vi har att göra =)

Hitta våran bil =) vill ha vill ha. Blir som ett litet barn och bara vill skrika. Så snygg.

Klicka för att se nästa bild

Vi måste ha den fulaste bilen ever nu =P usch volvo 850. Bra bil men hur ful som helst. Kan någon köpa bmw:n åt oss? guuuuud

8 Februari

God morgon!

Jag och Tindra ska ha en riktig mor och dotter dag i dag ;D Vi har nyss städat i hop och efter lunch här ska vi åka in till falun och shoppa ;D som bara hennes mamma älskar det hehe. Vi har nyss spelat hög musik här och när bad romans kommer upp så dansar Tindra som bara den haha ser så gulligt ut man måste försöka filma sånna tillfällen.

Nere i badrummet ska vi nog göra om till sommaren =) sätta dit en stor dusch i stället för bubbelbadet och lägga in golvvärme plus nytt klinkers fick idee i går. Badkaret har bara använts någongång den står ´bara där.

Så här ser det ut när Tindra busar på.

Fint väder är det också, lika som i går ;D I går sminkade carro mig en jätte fin lila sminkning men en bild på de kan jag lägga upp i mån för dom ligger i kameran. Nu ska vi fortsätta med städ.


Det är så så klart 7 Februari

haha snacka om virrig. Skrev 7 Januari i tidigare inlägg men det är ju nartuligtvis 7 februari.

Utmanad av Elin snelin Hedberg.

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?
Oj oj jag var nästan 14 år och gick i 8:an på hagaskolan, umgicks mest med Jennie och spelade fotboll.

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?

Då var Tindra 10 dagar gammal och det ammades för fullt och föräldrarollen var på hög nivå =) Kall januari så vi rörde oss inte många meter den den månaden =)

FEM SNACKS DU GILLAR

1. Marabou mjölkchoklad
2. smågodis

3. Turkispeppar
4.  Chees chips
5. Bon bon godis man bara kan få tag på flygplanen

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
Barnsånger som aladin- en helt ny värld, imse vimse spindel, i ett hus, krokodilen, bä bä vita lamm ;D

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR (MÅÅNG MILJONÄR)
1. Göra oss skuldfri
2. Betala av våra föräldras lån
3. köpa många fina bilar
4. Bygga ut huset
5. Köpa hus utomlands

FEM DÅLIGA VANOR

1. kort stubin
2. blir lätt sur om jag är hungrig
3. kan gråta lätt (känslig)
4. lätt irriterad
5. bryr mig om sånt jag inte borde bry mig i



FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Shoppa
2. Träna
3. Umgås med nära å kära
4. Äta gott
5. Resa

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA

mys brallor och klackskor haha... skulle aldrig heller köpa höga jeans 

FAVORITLEKSAKER

1. Bilar
2. skotrar
3. datorer
4. kameror
5. tven

FEM JAG VILL SE GÖRA DENNA UNDERSÖKNINGEN

Tror alla gjort den nu så.



7 Januari

Uppe i tid i dag ;D i går fick man ligga och tryna till kl 10. Hon sover bra tjejen och det tackar vi för =P

Söndag i dag då och jag tror vi inte ska göra allt för mycket, det vill säga att en film som heter 2012 kanske ska ses, men först måste vi ut på en promenad så jag kan ta det lugnt sen ;D får se om carro kommer och umgås med oss.



I går blev det lite gjort som att åka till tippen och slänga massa skit. Så var vi också över till granarna och fika lite. Tindra gjorde kväller tidigt i går trodde vi när hon somnade i sin stol vid middagen =P men hon vakna sen efter en stund och gjorde kväller lite senare.





sugen på nå gott? ;D




5 Januari

Fredag ;D gillas skarpt.

Har gått en promenad på en oplogad gåbana och med ett par skor som inte hade nå grepp alls så jag var så sur när jag gick. Haha. Äntligen hemma skönt att slå sig ner i soffan och vet att tösen sover minst 1 timme till ;D Pappa per kom hem i går kväll så nu fick vi en längre helg, då hinner man med lite mer.

I dag blir det nog bara lugnt, lets dance till kvällen och vad vi ska göra före de vet jag inte än, vi har inget planerat. Skotta och köra lite ved vet jag iallafall.

Har inte så mycket att komma med i dag känner ja.

Måste bara ha en gul bmw någongång =P


Klicka för att se nästa bild


4 Februari

rekord varmt ute i dag bara nera på -1 grad, nu så nu snackar vi ;D hoppas att det börjar töa och snön försvinner helt och får en tidig vår. meeeeeen så blir det väl aldrig.

I dag har vi vart på mvc eller iallafall jag, Tindra fick vara med sin morfar ett litet tag ;D Hjärtljuden var bra och det var typiskt tjej sa hon och jag hade bara gått upp 1 kilo ganska precis ;D lycklig jag blev, när jag vänta Tindra vid vecka 22 så var jag uppe på 7 kilo + haha. Hoppas det går långsamt med kilorna nu men det kommer väl på slutet när all vätska kommer shhhooofffss så har man 20 kilo extra.

Nu väntar vi på att malin och anton ska komma på besök en sväng, sen ska vi ner till mormor och morfar igen altså Tindras, vi ska gå en promenad det är bra mycket roligare att gå runt där nere än här uppe för här uppe har man averkat varenda liten stig =P Sen får vi se om våran pappa per kommer hem i kväll eller i morgon vi får väl se hoppas på i kväll ;D

Åh tänk att få sitte ute på altanen och grilla och mysa en sommar kväll. Ser lite kallt ut nu att sitta där


3 Februari

Vanlig onsdag då, nu har jag en lugn stund för mig själv då lill tösa sover en tupplur innan vi ska bege oss till öppna förskolan ;D Tror att carro skulle komma förbi sen på eftermiddagen. Hoppas på de.

Nu är det bokat och klart ;D 19 januari blir det gran canaria puerto rico 1 vecka med hela familjen forsberg =) långt kvar men då har man något att se fram emot och lill skruttan i magen är 7 månader då plus att Tindra nästan är 2 år då när vi ska åka så det blir nog bra ;D Ett tips, boka nu om ni ska hinna få det ni vill ha för resorna går åt som smör...

Bilder från apollo

Bilder på Babalu
Bilder på Babalu

Den här veckan går väldigt segt för ovanlighetens skull.


2 februari

God eftermiddag!

Vilken härlig dag de vart i dag, solen var framme helt otroligt.

I dag vakna vi ganska sent så vi fick stressa oss i väg till öppna förskolan ;D hehe tur att det bjuds på frukost där på förmidagarna. eller gratis är det väl inte med en 10 krona kan man kosta på sig.=P efter det så åkte vi hem i vanlig ordning och gjorde lunch och sedan ut på en riktig lång promenad i det fina vädret. Har också ringt en del samtal och på torsdag får vi reda på om vi får dagis plats eller inte =) Snart ska vi bege oss ner på affären och handla hem lite smått som frukt och mjölk. Vill kunna äta det jag vill och är sugen på men jag motionerar ju inte regelbundet så därför har jag dragit ner på allt gott ;D drar jag igång med fotbollen igen så kan jag äta godis varje dag om jag vill. meen det dröjer ett tag innan jag kan börja igen så vi får fortsätta med våra promenader som inte alls blir varje dag för vädrets makter har sagt till flera gånger =P Fotbollen får jag börja med till hösten och det ska bli så kul och jag saknar alla. Nog om detta

Här kommer lite bilder från Tindras rum som någon hade som önskemål här.




Februari månad

jovisst lite mildare blev det allt och tur är ju det =) vi har nyss gått en promenad men det ska ju snöa som mest när en annan ska ut vettu. Bara för att jag nyss kommit in så är det uppehåll (typiskt). Tjejen sover än iallafall så hon får väl fortsätta med det, jag ska kolla runt på lite bloggar ;D

Vi har inte gjort så specielt mycket i dag på förmiddagen bara busat, så fort hon vaknar ska vi kila upp till malin och anton och hälsa på en sväng. Sen ska carro komma förbi på kvälls kvisten och fika lite. =P

Har även brytit mitt nyårslöfte, nu i helgen blev det både fikabröd och godis + ett glas cola =/ men altså jag var så sugen när alla satt och fikade och tala om hur gott det var och fick höra att på helger får man ääta godis för man har så pass hög förbränning i veckorna när man inte äter det. så jag lyssna på det och gotta mig lite. ;D gott var de så då kan man unna sig det någon helg i bland, inte alla med nån. hehe ny vecka igen och tillbaka till nyttigheterna. 

hmmm undrar när dom ska höra av sig om dagis då, det är ju liksom nästa månad hon är tänkt att skolas in.. politikerna skulle gå igenom alla platser nu tydligen så man får väl gott vänta. =P drygt jag vill veta nu nu nu.


RSS 2.0