27 juli

Lördag!! 
 
Bloggar lite från sängen är rätt trött, vart full fart sen halv 10. hämtade barnen då från syster dom sov där ;) igår var jag på lagfest och det var verkligen super trevligt vi varvi torsåker sen slutade vi med Edsken å per kom å hämta mig :) vart på tolven i dag hela dagen :) grillat och tagit kvällsdopp umgåtts med grannarna. 
 
I morgon ska vi till furuvik, klockan måste ställas.  Barnens farmor å farfar blir med å deras faster å kusin. :).
 
 bilder från stugan i veckan
 
Lagfest
 Tolven
 

21 juli

Heej 
Uppdateringen är inte den bästa när jag har semester. Nu är vi hemma efter en underbar vecka på Öland och 1 dag på Astrid Lindgrens värld. Vi hade sol hela veckan knappt ett moln syntes.. :)  mycket nöjd vela inte åka hem men måste hem till fotbollsträningar och hemmet. 
 
Restern av semestern blir det en tripp upp till stugan. Ett besök på furuvik :) 
 
bilder
 
 
 

16 juli

 
Tror att det är 16 juli och tisdag ;)) vi är på Öland böda sand ;) underbart väder vart på stranden å badat i havet. 
 
Vi besökte Vimmerby Astrid Lindgrens värld, barnen älskade det :) 
 
 
 

11 juli

Torsdag är det visst idag och vi har vart på toidrott stort sett hela dagen :) åkte tillbaka efter grillningen och tog ett kvällsdopp och ett glas rose :) älskar sånna kvällar.. Har blivit en hel del med fina dagar på stranden från lördag till i dag, i går var det lite halv lurigt ute men då fick vi besök av Jennie å hennes små töser ;) grillning på kvällen sen med syster å familj å kika fotboll..
 
sen sist har det väl sett lika ut vakna äta frukost dra till stranden :) löpning, promenader grillning. Snart åker vi å hälsar på Astrid Lindgrens värld och Öland jeeej längtar tills lördag.
 
i morgon ska vi besöka storviks badet med Elin å Thilda. Syster å barn kommer dom med :) kvällen avslutas i p-hyttan för mat ;)
 
 

4 Juli

Torsdag och idag har jag varit ledig 1 vecka redan tiden går snabbt! 
 
Idag har vi städat, bakat vart ner på time barnen fick cykla å jag gick. De orka nästan hela vägen hem men jag är imponerad att de orka så långt 5 km ungefär eller mer. Hem igen då drog jag å syster ut på promenad blev 7 km till. Träffat mamma å pappa en sväng så avsluta vi kvällen ned en film Per vela se olympys någonting den var bra för att va action ska jag tillägga. 
 
I morgon väntas sol å bad :) löptur och käka langos med grannarna å ett glas eller två rose ;)
 
 

2 juli igen

 
 
 
 
 
Bilder
 

2 Juli

Tisdag och juli och semester!
 
Nyduschad och varvat ner i soffan efter en match hemma mot årsunda tyvärr förlust igen börjar bli less på det men det var den bästa matchen hitils. Övrigt i dag tog vi sovmorgon och fixade hemma, handla hem lite sånt som fattas. Tog en cykel tur till tolven, jag gick å barnen cykla, kände på vattnet lite å gunga. 
 
Sen jag fick semester så har vi rt uppe i stugan och haft det bra :)  nu ska vi vara hemma några dagar så får vi se vad vi hitr på. Lovat fin väder i morgon så det blir besök vid nån strand. :) 
 
Lite bilder
 

RSS 2.0