En till

Tar å skriver ett till inlägg i brist på annat =P
 
barnen sover och jag har lockat håret å nu vette tusan vad jag ska göra, kanske vi ska se en film eller lägga sig i tid så man ät utvilad i morgon =P Freeedag..
 
Lägger upp lite bilder
 
Jessica, elin å jag på tjejkväll hos Elin ;D
 
 
Jag å Novelia
 
Tindra
 
 
Novelia 6 månader
 
 
Tindra 6 månader
 
 
Mamma på hansons i dag
 
 
Novelia ska vara pippi säger hon
 
 
Tindra cyklar å cyklar
 
 

30 Augusti

Torsdag!
 
Dagarna går och i dag är det en sån här dag då det inte är träning eller några tider som ska passas och det gillas i bland. Lunchen ska spenderas på hansons med mina kära mor som vela bjuda på lunch å de tackar vi för <3..
Efter jobb hem till familjen, kolla läget sedan ska det färgas hår på mamma, lägga i lite bruna slingor och utväxt.
 
har blivit en hel del gottande denna vecka då det har blivit bra på tv och filmer som kommit och suget effter gotta har aldrig vart så lockande. I går en liten ben &Jerry glass plus cola å marabou. Gud så bakades det sockerkaka tdigare i veckan å då blev det en och annan sån också. Men vågen visade inte plus utan minus, jag förstår inte hur det är möjligt? men jag är inte bitter det får gärna vara så äta massa aonyttigt och inte gå upp. Antar att det är träningen som gör att man behåller vikten och ämnesomsättningen går på högvarv =P
 
Letar fina förvaringslådor till tjejernas rum
 
 

29 augusti

Onsdag!
 
Har precis ätit min lunch låda som bestod av fransk gratäng =) mumsigt, typ som en potatisgratäng med köttfärs i. Ska gå en liten promenix å inhandla fler celsius, dom går åt, Har tidig träning i kväll halv 5 då hinns det med en hel del efter träning, vi ska byta ett fönster tänkte vi.  Leka med barnen ska det ju göras med ta in post åt syster. 
 
Kikar på lite frisyrer å färger, vill ha nå nytt nu, håller på å spar ut mitt nu så jag har mycket utväxt. tycker inte att det är snyggt ser ovårda ut.
 
färg bild 1 och page bild 2
 
 

28 Augusti

Tisdag!
 
Slutkampen på jobbet, snart hemgång. Blir att vara ute och Tindra vill ju cykla hon nu när hon lärt sig att cykla utan stödhjul ;D min duktiga tjej hon är så mallig nu. Novelia hon åker brevid hon på sin sparkcykel hon är inte så intresserad av sin cykel nu.  handlade lite på rasten tänkte vi skulle bakat nå gott sen också.
Hoppas tjejerna är på bak humör nu när de vart på dagis hela dagen.
 
kallt det börjar bli ute nu föresten, höll på att darra av cykeln i morse påväg till jobbet, Hade vart frost riktigt tidigt. Neee inte höst än vill ha mer sol jag är inte mätt än. Lika igår kväll på fotbollsträningen så blev det lite för kallt med shorts. Nä hösten vänta ett tag till du!
 
För övrigt beställde jag hem lite skor ;D
 
ProduktbildProduktbild

27 Augusti

Måndag!
 
Jobbilijobb som vanligt, snart hemgång cykla på i blåsvädret. Ska ta med min små hjärtarna till lekparken och ta in systers post dom som är på mallorca och gottar sig. =P
 
Till kvällen blir det att grädda pankisar och dra på fotbollsträning. Ska klippa gräset med innan så det är fullt upp i dag.
 
Har inte mer att komma med i dag
 
fin outfit nelly.com
 

26 augusti

Söndag eftermiddag!
 
Här hemma myser vi runt i onepice och väntar på att kvälls maten ska bli klar. Kokt potatis, köttbullat å gräddsås, Tindras ideé faktiskt. Vi har tidigare i dag vart på cirkus å den är väl inte att hänga i julgran men barnen var nöjda så det var huvudsaken. Efter frukost i morse drog vi in till Jula och Stadium, jag köpte ett par nya joggongskor, adidas, fina å sköna. Joggingskor går åt då de slits på bra. 
 
Sen sist har det spelats fotbollsmatch igen och åter en förlust, vi spelade dock bra i går. Kräftskiva i muntebo var vi också på det var så roligt å barnen fick leka sig slut med Molly och Filippa. Mycket god mat och en massa skratt gjorde vi kväller 22.  
 
Novelia hon är inne på sin kur med antibiotika, besöket i fredags visade en sänkning på sänkan och feberfi hela dagen. Novis är sig lik igen och mår bra. Doktorn sa att denna kur biter bra på henne så han tror på den sa han och vi vill också tro på det =) Annars om de kommer tillbaka så är det Gävle som gäller men det hoppas vi för guds skull att vi slipper och att hon blir av med dessa urininfektioner nu.
 
Bjussar på bilder från kräftskivan uppe i stugan från förra helgen
 
 
Musse. =) lillsyster å amandahs bäbis
Tindra ska hela tiden sitta på axlarna, nu på hennes kusin Julia
 
 
 
 

24 Augusti

Fredag hela dagen lång ;D lön är det också i dag. Märktes i affären då det var lång kö när jag köpte min lunch.
 
Har ingen matlust alls nu när jag känner oro över Novelia, Igår var vi och tog prover igen då hennes sänka var på över 100 där av ett nytt besök i dag för att kontrolera sänkan. I dag är hon feberfri iallafall gott tecken =) men det kan ju vända. Jag har ju googlat lite på henens sympton och får fram njurbäckinkektion så jag vet inte om det är de man ska ju inte googla.. Svar får vi efter 15:30 då odlingen för urinet har kommit. Ingen hals infektion iallafall var det. I dag är dom med morfar och hon är som vanligt säger han kollar pippi å äter =) vi får se jag håller tummarna att hon blir av med detta nu på sin sista antibiotika kur och att det är rätt sort. 
 
Försöker tänka positivt och sånt som är roligt så blir jag mindre orolig, jag är en väldigt orolig person. 1 år sen nu vi var i uppsala och operera ut solrosfrö i lungan snacka om att hon har otur lill gumman. Känner att man har gråten i halsen hela tiden där av mindre matlust och magen blir nervös. Men som sagt inget att oroa sig över i onödran tänk på rolioga saker.. =)
 
Äldre bilder
 
 

23 Augusti

Torsdag!
 
Regning dag, blöt cykeltur till jobbet. Ont i foten efter matchen i går mot stensätra som blev förlust =/ allt tråkigt på en gång. Novis har återigen uv infektion och har fått antibiotika, den sista kuren sen skulle det bli remiss till Gävle om det inte ger sig denna gång. Hon håller ju sig från att kissa lilla tjejen, Hoppas nu då håll tummarna för att hon ska bli av med detta. Vi har träffat en rätt så bra läkare som tog till sig detta och ringde även och rådfråga med gävle. ny sänka i dag i eftermiddag för att kolla om den sänks. För övrigt ska det väl köras ved så den där bunten försvinner någongång..
 
Snart helg. gillas, blir kräftskiva igen och tjejkväll med dom bästa ;D Som sagt ser fram emot helgen ;D
 
 
 
 

21 Augusti

Tisdag!
 
Är lunch på jobbet nu, förmidagen sa swosch. Bra de, när jag kommer hem ska det staplas ved för fulla muggar usch blä och fy. Höll på i går med men blev en paus med fotbolls träning och en grillning på kvällen =).
 
Börjar bli orolig för Novelia nu, Per ringde och sa att hon känndes var, =/ nyss avslutat en kur med pencelin och en med antibiotika. ringa hc igen. Vad är det för något som inte vill lämna kroppen?
Hon har ju vart så pigg å glad nu 1 vecka..
 
I går började ju mitt favvo pogram på tven, jag hörde bara låten tv musiken alltså, släppte allt vad städning heter och slog mig ner i soffan ;D inte visste jag att de börjar nu.. Gud så mysigt. Har inte tittat tv hela sommaren. Sen börjar det massa program får se vad som hinns med.
 
 

19 Augusti

Söndag!
 
Tyvärr så gick helgen så himmla fort..
 
Vi har haft en kanon bra helg =) Efter jobbet i fredags åkte vi direkt upp till dalarna till stugan och umgicks med mamma och pappa, syster med familj, lill syster och ammandah. Haft kräftskiva och 5 kamp (mitt lag vann) jeej.. 
 
I dag när vi vakna i stugan så packa vi i ordning fika frukost och drog till Furuvik som vi hade inplanerat =) sista dagen som vattenlandet hade öppet så vi passa på, men fy så kallt det var i vattnet vi bada inte i lång stund.. Kollade djuren och åkte karuseller en toppen dag, lite folk så vi behövde inte köa, inte för varmt eller kallt.  Novelia råkade tappa i sin napp till aporna haha gud så hon tjatar om det, kommer upprepas länge tror vi..
 
I morgon är det ny jobbvecka igen sånt är livet..
 
Bilder =)
 
Bläää snus säger Novelia =)
 
 
Furuvik
 
 
 
 

16 Augusti

Torsdag moorning!!!
 
Jobbar å jobbar, har lämnat mina hjärtegull på dagis så får Per hämta när han vaknat upp från sitt natt skift.
 
I går efter jobb blev de klippa gräs, hänga tvätt å sola lite ;D fotbollsträning avslutade kvällen. Just ja i går prova Tindra att cykla utan stödhjul men blev lite feg och rädd och provade cykla lite och sa nee mamma i morgon vill jag prova inte i dag haha =) hon kom ju iväg och sen stoppa hon med fötterna.  När jag ändå är inne på Tindra så måste jag berätta nå roligt hon sa. Tindra sa mamma till jul vill jag ha en liten bebis som jag kan hålla i och mysa med, okej sa jag du menar en liten docka som ser ut som en bebis? nej en sån som chessy (Chelsie) en riktig bebis. hmm blir lite svårt för tomten att komma med en riktig bebis ;D
 
I dag ska det laddas inför match det vill säga äta bra och dricka bra som jag är såå dålig på att göra. Måste köpa kräftor för helgens kräftskiva  i stugan =)  Sola en liten sväng kanske vädret ser ju lovande ut.
 
Perfekta uppladdningen före match
 
Frukost yogurt, hallon, mussli.
mellanmål banan
Lunch pasta sallad
mellanmål nötter
Middag lax med fetsaost/cremefrech med ris till
Innan match En celsius
efter match en banan
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en bra dag allesammans!!

14 Augusti

Tisdag!
 
 
kväller här hemma, barnen sover å Per snickarar i garaget.  Jag har myst ner mig i soffan och är super trött blir ingen film i kväll inte tänkte se one for the money. 
 
våran dag har sett ut på följande vis, först jobba, hämta hem barn, tog en tur ner till lidel för å handla lite. Varit ute å lekt plocka på gården tog bort lite ogräs tänkte klippa gräs men orkade inte. =P lagat mat sen blev de dusch å göra flätor klippa naglar osv på barnen, målade naglar så de fick en riktig spa kväll ;D... 
 
var så sur i går kväll då jag missade fotbollsträningen =( Per jobbade ju em så han kunde ju inte smita, å barnvakt vela jag inte skaffa då vi tränar så sent å barnen var vaken till strax efter 20 i går också så ah jag överlevde utan träning men det känns tufft. kan inte träna jämt heller och få ihop det. =) Men i morgon kan jag träna och match på torsdag ;D får min dos ändå.. 
 
Tänkte skriva lite om tjejerna
 
Novelia har snart ätit upp sin pencelin och antibiotika så hoppas hon slipper allt skit nu. hon är så glad och sprallig nu igen ;D Hon säger ofta ordet dumma dig det tycker jag är såå tråkigt men det kommer från Stina i tjorven som söger så jätte mycket i en film. tjorven förbud också då...  Men annars så snackar hon som bara den är riktigt duktig långa meningar och har kissat på pottan flera gånger så vi är i gång ;D En höjdare på att åka sparkcykel är hon med för den delen, den vanliga cykeln intresserar inte än. =)  2 årig gullhjärta med massa fart och kan så himla mycket =)
 
 
 
Tindra bus, hon är så tjejig, det är fnitter och hon ska bestämma vad hon ska ha på sig och bestämmer hur håret ska vara ;D Flörtar med större pojkar som våra grannar haha hon är ju så rolig. Pratar massa tok och även kiss och bajs åldern kommer fram lite. Helt suverän på cykeln vi tror vi ska prova utan stödhjul få se hur det går =) Hon är även hjärtefull och talar om hur mycket hon tycker om oss och pussas. 
 
Älskade barn <3
 

13 Augusti

Måndag igen!
 
Sitter på jobbet och kikar ut påå regnet, usch vilken tråkig dag. Mycket att göra på jobbet så de kommer väl springa iväg. Per lämnade tjejerna på dagis i morse och det giick jätte bra på deras nya avdelningar =) Tindra till björnbo å Novelia till Ugglebo, stora tjejerna då. Ska hämta hem dem sen får vi se vad vi hittar på =) Kan ju alltid hoppas på solsken. Till kvällen blir det fotboll om Per kommer hem i bra tid, tänker inte skaffa barnvakt är ju så sen träning på måndagar. 
 
I går så  tog jag och barnen en tripp till valbo ;D handlades jeans å lite tröjor ;D nöjd med köp. Per fick sig en ny keps. käka lite donken å ett besök på rusta så lådor till lekrummet och en filt till soffan. Barnen var super duktiga sen hämta vi hem Per i p-hyttan som nästan fixat klar veden =) Tog en promenad med syster innan handbolls finalen började. Gud vilken match vi stog och hoppa å sprang i luften haha. kvällen avslutades med några bitar toblerone och filmen battleship, den var helt ok ;D
 
 
Inspiration
 
Barnens rum ska göras om innom sin tid ;D De ska få större rum då de får vårat sovrum som vi delar på 2 och då ryker en walk in closet så får dom varsina stora sovrum ;D Vi tar över deras rum som vi öppnar upp till lekrumet så får vi ett skapligt sovrum med..

11 Augusti

Lördag!!
 
Favorit dagen på veckan ;D skönt att sova ut lite och äta frukost med familjen ;D tog en tur till en backe å körde några löp upp å ner, gick bra. Duschat å kört ner Per till p-hyttan å barnen sover lite lunch nu ;D
Strax ska vi bege oss till göklund, ska färga håret på Ammandah.. Barnen får ju leka med musse (hunden) som dom älskar...
 
blev inte så sent i Torsåker i går så vi åkte å handla hem massa gott å grillat till kvällen dockl somnade före 23 ;D kikade ju handboll å klippte gräset vart annat.. 
 
I kväll blir det grillning i P-hyttan hos svärföräldrarna, ska blir trevligt att ses alla =)
 
Bilder från veckan
 
Tindra å chelsie.. följt av Johanna, chelsie, carro å madde
 
 
Mina pyamas tjejer
 
 
Inte lätt att få alla damarna på kort. tindra, Filippa å Novelia som var jätte trött å gnällig..
 

10 Augusti

Freeeedaaaag!! jeeej gillar fredagar nu när man får helg, man blir så bortskömt när man har semester då är det fredag varje dag. Nu längtar man efter fredagar. Fredagsmys.
 
Hade en super trevlig eftermiddag i färnbo träffade tjejerna =) Vilka hus de bodde i stora och fina. Lilla Chelsie var så otroligt söt å snäll, Tindra satt och myste med henne i soffan (lägger in bilder sen)
Massa roligt snack om förr ;D
 
I dag ska det ner till born å plocka hallon å häck som ska sättas hemma, Barnens farbror har massa hemma så vi får sno lite, ska väl handlas lite å sen åker vi ner till torsåker och börjar med all ved som ska hem och staplas =P pjuuu måste ha massa energi en celsius kanske är på sin plats. Barnen är med morfar i dag och jag hopppas på en mycket tidig hemgång då vi inte har alls för mycket att göra i dag =) Tänkte jag skulle hinna med en löpvända då vi inte hade nån match i går och jag kommer inte kunna träna på måndag då Per har em. Får springa hela helgen då ;D
 
 
 
 

8 Augusti

Onsdag!!
 
Säger Grattis till carro som fyller år i dag ;D åh grattis till handbolls herrarna som tagit sig vidare till semi =)
 
Har vart på fotbollsträning på kvällen här. Tidigare i dag efter jobbet så hämtades det hem barn från mormor å morfar, sen far vi hem och Tindra hade lektid med Filippa ;D Gjort lite nytta hemma, mer än så hanns det inte med..
 
I morgon ska jag till Österfärnebo å träffa Carro, Jossan å madde =) det ska bli så kul att ses för det händer inte ofta när ingen bor kvar här.. Det är österfärnebo som är det nya new york =) Ska bli mysigt att få snosa på jossans Chelsie bebis också  =)
 
Tindra fick syn på en groda där av ansiktsuttrycket =)
 

7 Augusti

Tisdag!
 
Dagarna flyter på, andra dagen på jobbet och jag sistter å fryser, blev så kall i går efter träningen då det verkligen öste ner med regn i 1,5 h.. Varmm dusch å sängen och när jag vakna i morse hade jag inget täcke på mig så jag var kall igen: Var på hc i går med Novelia, hon hade inte urinvägsinfektion utan bakterier i halsen =/ tydligen hade hon inte urinvägsinfektion v29 heller men hon fick antibiotika ändå jag frågasatte mycket men fick inga direkt bra svar. Dåligt är det iallafall dom verkar vara så nonchalanta.. Så sist när vi var där så hade hon säkert den bakterien i halsen men fick utskrivet antibiotika som ej är pencelin. Nu har hon pencelin å hoppas hon slipper bli mer sjuk..
 
Hittat massa fina kläder från chill norway
 
 
 
 
 
Billigt å bra =) eller så inte..
 
I dag ska vi ner till p-hyttan å kika till veden å börja köra hem den så vi är redo för vintern. usch vinter vill ha sommar jämt. Vår och sommar jämt.. Ingen vinter om man vill ha lite snö så får man resa dit =P
 
 

6 Augusti

Måndag!
 
Tillbaka på jobbet och allt är sig likt, har sååå mycket att göra gäller inte att stressa upp sig. Ska snart hämta tjejerna då jag bara jobbar till 13:15 =)  De har vart i älgparken i dag haft mysigt, ska bli intressant å höra vad de säger.. Kl 2 ska vi infinna oss på hc för att ta prover på Novelia, nu måste hon bli av med de där. Får se vad vi gör på eftermiddagen. Fotbollsträning till kvällen. Somnar nog som en stock sen =P..
 
Skulle hämtat ut lite paket som jag beställt från hm å ellos åt tjejerna
 
 
 

5 Augusti

Söndag!!
 
Planerna ändrades i går, vi tog en tripp till stjärnsund för glass å minigolf besök, Väldigt mysigt där. Fortsatte kvällen hemma på altanen med yatzy å gin =) 
 
Min sista dag innan jag börjar jobba i morgon. Barnen ska få vara hos farbror tommy de är hel nöjda för de skulle besöka älgparken ;D Tur att vi har fixat med barnvakt kommande vecka så  vi slipper ha de på ihop sammanslagningen på dagis. Nästa år ska vi försöka planera in semstern efter hur dagis har öppet =) 
 
I dag har vi klippt gräs å poat hemma.. Tagit en löptur runt hammarn, grillat å så asvslutades semstern med en mjukglass från time ;D Novelia stackarn har ju fått feber i gen å som mamma vet jag att det är urinvägsinfektion igen, känner igen de där. Kisset luktar illa åsså febern då. Blir ringa hc i morgon å lämna prov, Nu måste de försvinna ur kroppen på na så synd om henne.3 gången nu då. 
 
 

4 Augusti

Lördag!!!
 
nyss kommit hem efter en övernattning i stugan =) mysigt..
 
Sen sisst har vi besökt högbo parken å spelat match.
 
I dag ska det tas lungt, bara vara hemma å inte lyfta allt för många fingrar =) Ska försöka få Novelia å sova en stund nu så hon blir pigg. Börjar ju jobba på måndag ja å ångesten börjar komma vill vara leeedig mer =P
 
 
 
Högbo
 
 
Stugan
 
 
sura bär mormor å morfar har =)
 
 
 
ha ha.. =)
 

1 Augusti

Grattis alla Per på namnsdagen =) våran Per fick en sockerkaka (silviakaka) som vi bakade nu på eftermiddagen. Har också lagat klart kvällens mat som blev lassange.
 
Dagen till ära i dag har bjudit på regn i vanlig ordning. Vi har krattat å snyggat till vid vedbon (skjulet) vart på bruket, tagit en promenad. Nu har barnen besök av sina kusiner så de leker för fullt. Jag passar på att sitta här ett tag. Laddar för fotbollsträning.. 
 
Bilder från dagen och gårdagen
 
Våra charmtroll
 
 
 

RSS 2.0