avslutar oktober

Med 2 st inlägg.

11 plus grader ute och i morgon kliver vi in i November. jag tycker det kan vara så här hela November milt och skönt, så 1 december kommer snön och ligger kvar med 1-5 minus grader. Men så blir det aldrig. Har vart på promenad och det var svettigt för jag hade för mycket kläder på mig så jag tänker hoppa in i duschen nu. Flickorna ligger ute och sover, hoppas dom följer klockan nu, det var kämpigt att hålla dem vaken 1 timma längre nu vid lunch.

Senare ska vi ta oss en tripp ut i skogen för att ha picknick som varm choklad lite kakor och varför inte någon smörgås. Sen ska vi åka ner till prästhyttan för att hämta hem Novelias matstol så hon kan sitta brevid sin syster när vi äter. Farmor deras har köpt en matstol.

I morgon är det höstlov och självklart massa aktiviteter vi börjar med aqua nova i borlänge. ska bli skojj för det blir premiär för Novelia att bada där. Tindra har vi vart dit med några gånger. Jag åker ju inte själv i morgon bara för att Per jobbar utan mamma och julia, jacob och jonna ska också med. =)

Hoppas mina paket kommer från eleven.se och ellos snart.



ne dusch vare sen klä på sig igen och ut.


31 oktober

Är lite konstigt med klockan nu men snart vänjer man sig ;D

Utmaning av alla era favoriter och barnens favoriter

Favoritfärg: svart/rosa
Låt: kesha -take me off
mat: Church street
era barns mat: Pasta och skinksås
smultronställe: Det måste vara öland
Choklad: Marabue mjölkchoklad
Godis: Blåa bumlingar
Chips: olw cream cheese chips
Läsk: Pepsi
Film: Dålig att titta på film har ingen favorit men baksmällan var ju kul
Barnens film: Nalle puh
Kläder: svarta tights och tunika (slappt)
Barnens kläder: Tindra vill alltid ha en tröjja med huva på. Novis har inte nå favvo kläder än
Favorit kroppsdel: öh måste man svara på de?
Barnens favorit leksak: Tindras docka, Novelias gåstol
Skor: mina joggingskor

Utmanar Elin, Angelica, Katrin, erica,

 


30 Oktober

Jag brukar aldrig hinna med att blogga på lördagar för då har man så fullt upp med allt tycker jag, men nu denna lördag är det rätt lugnt. Per är och jobbar på taket och prinsessorna mina sover ute i vagnen. Var ganska roligt de att Tindra somnade i bilen på väg hem från affären vid 11 varken jag eller Per fick liv i henne då vi tyckte hon skulle äta lite mat först innan sovdax. Tindra är känd för att kunna somna var som hellst och inte kunna väcka förns hon sovit klart. Brås nog på sin far. Nog för att jag är trött av mig men inte ens i närheten av vad dom är. Novelia hon brås nog mer på mig tror jag hon sover inte lika djupt och somnar inte så lätt. Nog om de.

Gick promenad mot tolven och störde mig på massa bilar och mopeder. Jag skulle skämmas att åka i en bil som ljuddämparen gått sönder på reält eller att kamm remmen är dålig så det skriker över hela byn. Ne och så var det en moped som inte alls mådde bra men det satt ju en ung tjej på så hon visste väl inte bättre. haa låter som en sur pensionär som har taskigt liv. Så är inte fallet man måste få störa sig på saker och ting om inte på tal om dom som sätter upp jul belysning NU. ;D

Vi ska åka ner till mamma och pappa senare och titta på deras nya soffa och kanske leka ute i lekparken en sväng.

Till kvällst egen potatis gratäng och kyckling.


29 oktober

Freeeeeeeeeeeeedag! ;D

Här på sandgatan lyssnas det på smurfarna närmare bestämt gympa mer som Tindra bara älskar. Vi har inte gjort så mycket sen vi klev upp vid 8, frukost och bädda rent i sängarna. Blir promenad och sen har vi inget annat planerat. Hoppas det dyker upp något kul. Per ska ju hålla på med taket efter jobbet så vi kan ju inte hitta på någon tillsammans. Hoppas dom blir klar snart så vi får umgås lite. Vi planerar att eventuellt att åka till högbo på söndag och ha mys, ta med picknick så får Tindra busa i den stora lekparken dom har. Det visar sig helt enkelt.

Vad ska man laga för god mat ikväll då? nån som har något förslag. Gud vi är så dålig på helg mat det blir bara samma saker tycker ja. Kanske något gott med kyckling? nja




Tindra skrek sitt gälla skrik så det eka i hela badhuset och det var ju jätte kul!



Jag och Per när vi bodde i 1:an =) guuud


28 oktober

Och så var det de här med vädret snacka om att det kan vända snabbt från att vara -5 på månarna till 7 plus grader. Jag måste hela tiden tänka om med kläderna att inte klä på för varmt eller för kallt. I dag fick Novis ha sin flece overall så hon inte svettas ihjäl när hon sover i vagnen nu. Vi har nyss lämnat Tindra på dagis. Så har jag tagit mig i kragen och ringt till komunen för att ställa Novelia på kö till dagis och en heltidsplats åt Tindra på dagis så det kommer väl hem blanketter att fylla i. I augusti är det tänkt att Lill tösa ska börja och jag börja jobba. Om inte Per ska vara Pappa ledig ett tag nu på Vintern men det visar sig ;D

Kom på att vi har ju bokat stuga på Öland i sommar så v27 ska vi dit med mamma/mormor, pappa/morfar. Blir ingen husvagn för oss i sommar då vi har massa andra planer. Husvagn hinns med det å.

Som sagt i dag ska vi åka och bada lite så före det ska det packas och handla lite. swimpants kan ju vara bra att ha.




27 Oktober

Men vad hände med vädret? nu började det regna också jag som var sugen på en liten springtur. Men ingen dör väl av lite regn inte? I dag har vi haft fint sällskap från Carro, blev en lunch på hansons och sen hämta vi upp Tindra från dagis och åt lite glass ;D Alltid skojj att träffa carro och prata massa tokiga minnen. Internet har ju vart jätte segt i dag så nu har vi beställt Telia mobilt bredband får se hur det fungerar man har ju 30 dagars provtid först.

Novelia har vart nöjd hela dagen tror det beror på att tänderna kommit upp och att hon får massa gott som gröt, potatis,palsternacka och lite banan har hon fått smakat ;D

Tillbaka till det här med springningen då jag vet inte vart jag ska springa för runt dammen blir det ju mörkt och då kan man inte springa. Vill inte heller springa i skogen på kvällen då man inte vet vad som kan dyka upp tänkte på slingan där det finns lyse. Tråkigt att springa efter vägarna på asfalt också. Vilket problem? Korså vägen blir det mörkt också. Hinner inte ner och träna så mycket på aero step då Per är en upptagen man som har massa bilar att fixa som det är nu tränar jag bara på söndagar där. Därför passar det bra att springa i väg 20 minuter sådär.

Imorgon blir det valsafari för våran del ;D Hoforshallen here i come. haha Barnen ska få bada och vi hakar på syster och dom. Kan bli trevligt ska väl försöka hitta på bikinin.

26 oktober

jajamen då är det en vanlig vardag igen då, Tindra är på dagis, novelia sover, tvättmaskinen går för fullt. Övervåningen väntar på att få bli städad och dammad. Vi har hunnit med bvc så här på morgon kulan med Novelia hon var nästan uppe på 8 kilo och var 65 lång ;D men hon är väl mående och är hur fin som hellst lilla kubiken som hennes farmor säger =P.

Sitter och suktar efter att bli klar här hemma någon gång men som vanligt är det massa annat som kommer i vägen. Vi har sagt att göra ett rum i taget och göra klart. Jo bara massa lister kvar i hallen och lite målning. Köket sätta tillbaka köksinredning och sätta panel på köksön istället för kaklet. Panel på väggarna i köket och färg och list. Så vardagsrummet fixa fönstren, måla och alla lister. Vill ha ny soffa men kanaske kostar på nytt överdrag till den soffan vi har. Nytt eget byggt rumsbord vill jag ha och göra om tv bänken lite.  Uppe i hallen ska det ju tapetseras klart, listas måla trapp... ÅÅÅÅ kan någon komma hit och hjlälpa oss när Per jobbar på dagarna??

Kom på att vi måste fixa pass till tjejerna snart för vi åker ju i Januari vi får väl inte vänta till längre än i början av december iallafall. Jag ska också skicka efter massa kort som finns på datorn utifall om datorn väljer att ge upp någon dag så sitter man här utan kort. =( det får inte hända, eller att man bränner in dom på en cd skiva.

Häcken är full med saker att göra

Så svårt att få dom sitta still


25 oktober

Börjar bli kväller här på sandgatan vi har nyss ätit middag som bestod av köttbullar, potatis och sås med kokta grönsaker. Novelia fick potatis och palsternacka. Börjar gå riktigt bra med smakportionerna nu ska testa gröt till frukost i morgon få se vad hon tycker om det =) Stora tjejen som börjar äta fast jag ammar ju också men jag märker att det blir lite mer sällan nu. Så tar hon ju nappen och så har TAND nummer 2 kommit upp ;D gofia så söt när hon skrattar så ser man små grynen. Tindra har ju också haft tidigt med tänder kollade i hennes munn här om dagen och hon har 9 uppe och 9 nere.

I dag har vi gått promenad och vart på öppna förskolan. Kändes att man var på FM i går för det gör så ont när man ska ner och sätta sig på golvet..

ne nu ska vi busa innan det är läggdags för töserna.



24 oktober

Om dopet i bilder i skratt och gråt ;D

Började ju inte så jätte bra då Novelia vaknade upp halv 12 i vagnen som i vanligtvis brukar sova till 2, gjorde allt så att hon skulle somna om. men ne då förstod vi att det skulle bli surt i kyrkan =P Vi var först i farsamlingshemmet och kokade kaffe sen blev det stressigt till kyrkan där vi skulle träna lite först. Dopet började Novis började klia sig i ögonen och grymta lite. Sen skulle vi sjunga då var det kört.



Sen började Tindra grina så fick jag trösta henne ;D vilket kalas Prästen frågade om vi skulle avbryta hahahah men jag sa kör på det var ju lugnt vissa stunder =P


Mina älsklingar



Skrattade gjorde vi alla då Novelias snor började rinna så han fick torka med duken som man ska tvätta bort vattnet med =) Jobbigt att stå och hålla låda när man vill skratta men måste hålla sig. fick tänka på annat hela tiden.Det gick inte att titta på mamma då hon och jag kan skratta tills vi ligger ner. Men vi klarade det och ett fint dop kalas med fina pressenter.



23 Oktober

Dop dagen är här ;D Vaknade för en stund sen då Novelia inte vela somna om så vi gick ner och låter dom andra sömntutorna sova ett tag till ;D Hoppas på att jag får sova i morgon. Jag är sjukt nervös i dag men jag vet att det kommer gå jätte bra för vi förberedde allt igår så allt är dukat och klart =) Meen det är ju mitt i sovningen för lill damerna så vi måste väcka dom strax innan får försöka göra så dom somnar tidigt. Vi lär ju ta med barnvagnen till Torsåker så får jag gå en pomenix där nere.

Hoppas på en toppen dag ;D


21 Oktober

Hallåj!

Blev ingen uppdatering i går då jag och Novelia var i valbo hela dagen ;D Lämnade först Tindra på dagis kl 9 sen åkte vi in sakta till valbo och det snöade då värsta julkänslorna fick jag. Började på coop då det inhandlades en massa saker till dopet. Sen öppnade ju affärerna och jag var ju på jakt efter overaller åt tjejerna så jag hittade en ljusrosa åt Novelia med vantar och tossor på. Hittade en mörkare rosa/svart åt Tindra och det var verkligen skillnad på pris från bebis overall till större barn overall. Blev också vantar, snuttefiltar, fin skor åt Tindra, klännig och strumpyxor åt Tindra som hon ska ha på dopet. Drog in på ikea köpte lite tavelramar, köks och badrums handukar. Blev en korv på Ikea åt mig haha. Styrde sedan in på rusta för att köpa ett torkställ. Blev stressigt hem för jag stannade också till i Torsåker för att köpa Novelias åkpåse och den var super fin ;D Hämdade Tindra stressigt och kallt var det som attans. Vi gick ut sen och klöpp ner buskar och kratta löv Tindra var jätte duktig att hjälpa till och Novis sov så sött så. På kvällen efter arga snickaren somnade jag som en stock.

I förr går var ju vi i falun och hittade skor åt Tindra, måste säga att dom har verkligen bra skor där på Deichman sko.

I dag ska jag ta tag i promenaderna igen det har inte blivit nån tidigare i veckan här. Men i dag blir det en långis. Men före de. tvätt och städ, har precis startat en maskin.

 


19 Oktober

Nu så är alla kladdiga kladd muffins bakade =) återstår bara att lägga dem i påsar och gå ner med dom i källaren i fryser där allt annat gott ligger och väntar på att få bli upp ätet på dopet på lördag ;D Bara bullar kvar att baka för min del och det gör jag på fredag så jag slipper frysa ner bullarna för dom smakar ju bäst ofrysta. Mamma min skulle baka tårt bottnar i dag så hoppas hon lyckas bra med de. Kakor har hon också bakat. Likaså svärmor har bakat lite kakor så nu så. Återstår lite annat trix och fix på fredag då vi kan åka ner och duka. men nog om detta dop förberedelser.

Novis sover sen halv 12 hon kommer väl vakna upp vid 2 tiden då vi hämtat Tindra bus på dagis. Efter det blir det en tur och retur till Falun för att inhandla skor och vinteroveraller till tjejerna. Blir kanske lite annat skojjs med hem också. Fylla på med vantar och en till riktig vintermössa utifall den ena blir blöt av all snö någon dag. Har inte börjar riktigt än med vintermössa utan höstmössa fungerar ett tag till. Tindra har sina vinterkängor sen förra året på sig nu men jag tror det är på håret att dom är för små men nya ska hon få iallafall.

Hoppas på att få hinna med en springtur ikväll också får se hur det ser ut efter middagen och hur mycket klockan är när vi kommit hem. Skulle behöva måla också men jag tror det får bli i morgon.

Någon som är sugen på att komma hit och måla lite panel och listor osv? kan få massa fikabröd som belöning =)

Eller någon här på bloggen som har en mjukfilt/åkpåse att sälja? jag behöver ha en nu.


18 Oktober

Ännu en gång så skrev jag detta inlägg i morse. Börjar bli less på vårt intrernet som bara flackar ur hela tiden men varje gång vi ringer är det samma sak jaa vi ska kolla vad som är fel och så hör de av sig efter några dagar och säger att inget är fel.

just nu sitter jag och tröstar Tindra som ramlade in i tv skåpet men det gick bra. Har nyss sprungit runt hammardammen jätte skönt var det. snart kebab pizza från rondellen som Per får åka och hämta =)
_________________________________
Och nalle puh rullar på för fulla muggar på tv och Tindra sitter och tittar. Så fort vi kommer ner så springer hon till tv och skriker puuuuuuuuuuuhhhhhhh jajajajaja.... Novis suver en fm lur nu då hon vaknade när Tindra kom in skuttandes till oss halv 7 =/ zzzZZZZzzz.

Elin vela ha recept på kyckling med chips,, jätte enkelt.

* 4 st kyckling filéer
* 5 dl grädde
* 1 burk mango cutny
* 1 påse lätt saltade chips

Skär kycklingen i små bitar och stek på dem, Krossa lite chips och lägg i botten på en ungsform. lägg kycklingen över dom , blanda grädden med mango cutny häll över kycklingen. Häll över chipsen och in i ugnen på 225 grader i 25 min. Passa så inte chipsen blir bränd man kan lägga över folie. Sedan tar du ut formen och strör över lite mer chips och in i ugnen 10 min på 100 grader. smakling måltid


Så i dag har vi massor att göra. Hämta ut paket, ner till mamma och hämta burkar, baka och baka, ta hand om nina barn ;D får se hur det blir med promenad i dag när det regnar ute =( Kollade på nya bilbanstolar tror det blir 2 rosa ;D Vinterdäcken sitter nu också på bilen för det börjar bli lite halt ute nu.

Nu blev jag törstig det får bli ett glas brus vatten med äpple/tranbär smak, det är super god icas.

hej hej

16 oktober

brrrrrrrrr så kallt det är ute, jag fick tvinga Tindra att vi skulle gå in och nu kom vi in och själklart ska hon titta på nalle puh den går om och om och om igen. Just ja kom på en sak när jag började tänka på filmer att jag har ett paket från ginza på posten som väntar på mig. Det är massa barn filmer, får ta det i morgon. I dag har det inte hänt så mycket, vanliga promenaden men tjejerna sov kanske 20 min och resten av 40 min fick jag roa dem med massa sånger så de höll humöret uppe och få Tindra att sitta still i vagnen.

I kväll ska jag laga kyckling med chips. Det är så super gott med mango cutny  =) min stavning då vettu. Dans feber ska det också tittas på. Per vill hålla på att fixa klart våran skohylla och byrå som jag ritat upp och det blir super snyggt ;D

haha Tindra sitter brevid mig och säger rumpa, rumpaa hon skriker altså för hon vill höra skaka rumpa låten så dansar hon till den ;D go fia..  andra hjärtat ligger och sover en sväng.

Min älskade familj som jag älskar mer än något annat!




Första smakportionen mmmmuuummms



15 oktober

Suck detta skrev jag i morse. Vårat internet är inte som det ska

Har gårr promenaden nu och tjejerna ligger i vagnen och sover fortfarande. Vilket passar bra då jag kan ha en stund för mig själv ;D

Blir sandviken när Per kommer hem för att handla lite diverse saker =P
_______________________________________________________________________________________________
God dagens!! Fredag i dag då härliga fredag det måste vara en av favorit dagarna på veckan de ;D eller lördag kanske? ah strunt samma. Vi har ätit frukost och börjat klä på oss. Novelia ska väl strax sova lite och då passar väl jag och Tindra på att busa lite på hennes rum som blir allt för sällan. Vi är oftast på nedervåningen. Tittade på arga snickaren i onsdags och där pratade dom om att fredagar är barnens dag det vill säga hitta på något som barnen vill göra. Och det tänker även vi köra här hemma med våra barn då de blir lite större och får intressen osv. Just nu är alla dagar barnens dag ;D  Ett favorit program startar 1 november böda camping ;D dom har spelat in en serie på mitt kära öland camping det ska bli så kul att se och längta efter. Vi är ju ute efter en husvagn till sommaren men det blir ingen jätte dyr lyx vagn utan medel klassen =) cabby med barnkammare hellst. får se vad sambon går med på han var inte så sugen på husvagn till en början men nu börjar han lätta upp ;D


13 oktober

Sitter här nu aldeles proppmätt efter att ha ätit lunch som bestod av fiskpinnar, ris och holliandersås. =) Måste låta maten sjunka så vi kan gå ut på promenad jag och Novelia hon börjar ju bli riktigt trött nu. Hon ligger i babygymmet och försöker vända på sig och det är på håret att hon kommer runt. Från mage till rygg går bra men inte tvärt om =P smakportionerna går aldeles utmärkt hon gillar potatis ska köra det veckan ut och sen börja med palsternacka i. ätror, morötter står också på tur =)

Har även hunnit baka mer i dag tänkte baka en sista gång i morgon också medans Tindra är på dagis. Jagh satt på henne vinterkängorna i morse för då var det kallt.



bjuder också på en gammal bild på mig och carro


12 oktober

ja då har jag fixat tvätten och plockat undan i köket efter frukosten =P Nu återstår det bakning om Novelia vill vara snäll och titta på hon är lite i det gnälligaste laget nu jag vet inte ja hon brukar ju sova vid 12 så hon får stå ut ;D får skämma bort henne lite med en smakportion med potatis nu först då. Vi provade första gången igår och det gick bra hon såg jätte rolig ut. Tindra skulle naturligtvis smaka hon med .





11 oktober

mmm måndag igen då och det är en bra måndag ;D jag fick sova hela natten till kvart över 6 då var Novelia klar vaken ;D Per och Tindra fick ligga och dra sig tll 8 ungefär. Per är pappaledig i dag och även i fredags var han det så han har verkligen en lång helg. Nu är det målat 1 gång i hallen och lite foder sitter på plats. Blir att fortsätta i dag. Vi ska på öppna förskolan 13-15 och hämta hem jonna från lekis så hon får följa med oss på öppna.

Ho Ho igår hände det grejjer Novelia skratta högt första gången och så ser vi att en tand är på väg den lyser igenom tandköttet och en bula ;D Hon följer verkligen sin systers fotspår. Lika vikt lika längt lika lång tid på att få tänder.

Igår så vart det massa fynd i skogen ska visa bilder på det som jag gjort.






10 oktober

Söndag i dag och vi har väl inte haft den mest utvilade helgen då Novis vaknat runt 5 och levat om men sen somnat om 1,2 timmar och sen vaknat igen vilket resulterar att vi fått gått upp kl 7 men i dag låg vi och drog oss i sängen fram mot halv9. Märkte igår när jag gick upp 7 med dem och dagen vart jätte lång. Vi som är bortskämda med att få sova nu har hon börjat ändra tider. Kanske hon sover för mycket på dagarna? kl 9-10. 12-14..16-17 gör kväller 20:00 ungefär.samma tider hela tiden.

Igår gjorde vi absolut ingenting vi gick en promenad så tjejerna fick sova vände så fort dom somnade så ställde vi vagnen på altanen och passa på att sova vi med ;D kan inte riktigt slappna av och sova på dagarna känner jag. Soffan fick bli vår bästa kompis hela lördagen. visst vi var ut lite till affären och gick till lekparken men största delen av tiden var vi inne.. I dag blir de andra bullar då vi ska jobba på här hemma. Sedan ut i skogen för att hämta hem skogens skönheter att pynta med. granris bland annat.

hej svejs

8 Oktober

Freeeedag!

Denna dag började ju inte så jätte bra då jag och Novelia har vart vaken tidigt, började i natt vid 2 hon vela bara snutta på mig och var allmänt krånglig, låg och vred på sig hela tiden. KL 04 då vela hon ligga och prata och vara vaken så vi kila ner så hon inte väckte dom andra i huset. Försökte få henne att sova nere hon gäspa och mös med mig. Testa gå upp igen vid 05 la henne brevid mig och hon börja snutta och sen grina jaha ner igen då satt henne i en bilbarnstol som jag satt och vagga då somnade hon strax efter 5. rusa upp och slängde mig i sängen, hon vaknade vid 06 la henne brevid mig klappa på rumpan så somnade hon om.. Jag somande också skönt så vaknade Tindra strax efter 7 yipppiiii kul. =) Per gick ner och hade tjejerna nere jag steg upp strax innan 09 ;D
Hon har ju svamp i rumpan lilla vännen men vi behandlar och det ska väl gå över på en vecka det kommer och går lite de där för hon fick ju det i somras när det var så varmt ute. stackars snutt.

Per får göra lite mer roligt i dag han och sitt jobb är och åker folkrace och sedan frimafest på det med mat ;D Hoppas dom får skojj. Han var ju så nervös här hemma innan han skulle åka han vill ju så gärna vinna. Jag har nyss gått en promenad med tjejerna som nu har sovit i 1,5 timmar ute jag kikar ut med jämna mellanrum. Bra att dom sover så kanske dom orkar vara vaken längre än till 8 i kväll. Vi ska ner till mamma och pappa och käka mat och titta idol ;D självklart gunga i lekparken.

Innan det ska vi roa oss med att städa övervåningen som vi inte hann igår. Föräldramötet var jätte bra igår och intressant. Kul att det går så bra för Tindra och det var skojj att titta på alla kort och få se vad dom håller på med om dagarna. Vi tittade i hennes perm från inskolningen och så liten och knubbig hon var inge hår heller nästan. Blev aldeles rörd. Hon har ju snart gått 1 år på dagis. Nu har hon ljust lockigt hår haha gofis ;D
Syster hade dock en ganska stressad kväll då Novelia inte vela sova utan bara gapa i 40 min. Tindra trivdes bra att leka med sina kusiner som vanligt helt uppe i varv när vi hämta dom. Stackarna fick äta halv 8 i går kväll, tyckte synd om dom.. hehe . Men det gjorde inget sa hon iallafall hon blev ju snäll sen så Novelia altså.

Så här såg hon ut i mars då hon skolades in.


lite vmer hår med kammat


7 Oktober

Känns som Fredag men vi vet ju alla att det är Torsdag =) Har nyss städat av vardagsrummet, dammtorkat osv. Bara kök, hall och toan kvar här nere. Men hallen är väl ingen idée då det sågas och lortas ner.  Övervåningen får bli morgondagen projekt eller nu i eftermiddag. Det är bra att passa på nät Tindra leker på sitt rum och Novelia sover. För övrigt i dag är det vårat första föräldra möte på dagis som vi ska på ikväll. Ska höra med syster om hon kan ha barnen en stund så både jag och Per får gå.

Morgon dagen har vi destu mer planer ;D

hej hej

Tindra 2 månader



Novelia 2 månader

Inte direkt lik. Det visar sig i utveklingen ;D mammas och pappas gull hjärtan


6 Oktober

Grattis lill syster Jennifer på namnsdagen ;D hehe kollade nyss i almenackan och såg att det var hennes namnsdag =P annars har jag aldrig namnsdagar på minnet. I dag har det varit full fart, 9 lämning på dagis, 10 föräldragrupp med Novelia och träffa massa mammor och barn =) hemma igen kl 12 svina om för den dagliga promenaden för Novis var ju jätte trött. Nu varva ner ta någon smörgås. kl 2 hämta hem hjärtegull. Sen när Per kommer hem blir det att handla sedan ska vi sätta igång igen med hallen =) Igår sågade vi ut för fönstret så i dag kan vi sätta i det ;D Mycket innan man kan sätta igång och poa.

Tog en springtur igår kväll ska försöka springa den vändan så ofta som möjligt nu för den var bra lite lera men får hoppa och skutta brevid =P Samtidigt kolla runt omkring efter älg och andra varelser som går i skogen =/.

Måste komma ihåg att beställa hem massa bilder OM datorn skulle gå sönder och det finns en hel del kort på den =) Börjar skriva lite listor nu så jag kommer ihåg vad jag vill ha och ska köpa. Bland annat tavel ramar och barn stolar plus bord till Tindras rum. Tur att det finns papper och penna så jag kan anteckna mina önskningar ;D
minnet är kort men varken bra eller jätte dåligt.


5 oktober

Har nyss väckt Tindra så nu sitter hon och äter frukost för det är ju dagis dax i dag ;D Novelia vaknade strax innan 7 då Per kom hem från jobbet så då vela hon upp så vi gick upp vi. Känner mig lite såsig i dag, Hann inte träna igår heller klockan drog iväg bara.

Tisdag i dag och det är inget specielt på schemat Per är ju ledig nu i dag för han jobbade natt så vi ska se till att det blir något gjort när Vilda är på dagis. ;D Novelia sover ju för det mesta. först vid 9 sen vid lunch sen en sen em ;D

hej hej

3 Oktober

Höst dagen har bara börjat ;D fick sova till strax före 9 och det var väl behövligt de, för Novelia vaknade starx före halv 7 men somnade om sen tack gode gud ;D Vi drog i väg på byggde marknad i Torsåker så mötte vi upp farmor så vi gick med henne. men det var ju inte mycket att se så vi åkte hem till farmor och lekte lite och hämtade kakor som hon bakat till dopet =P

hem igen tog en promenad,Novis somnade men inte Tindra hon behöver väl ingen em lur i dag då. Nu kokas det korv för snart ska vi ut och höst städa klart. Per kommer väl hem från jobbet snart =)

Ikväll functional moves =) dags för träningsvärk igen ;D

Tog nappen en stund



2 oktober

Lördags mys med mina små hjärtan. Nyss ätit god frukost och så tittar dom på nalle puh nu =) jag roar mig lite vid datorn för snart vill Novelia sova en stund igen. Varmt och skönt här det här hemma också, bra luftvärmepump än så länge ;D

Igår var jag på spinning sen blev det fransk potatisgratäng som min älskling är super bra på ;D Han ska jobba nu i helgen så vi fick ha mys igår.

Idag då vi ska väl köra det vanliga schemat med promenad och sedan skulle mamma komma på besök ;D tror jag skulle hjälpa syster med håret sen också. ;D Hoppas på lika fint väder i dag också som igår då var vi ute nästan hela dagen.

Bloggen är konstig i dag för det går inte att ladda upp bilder =&/

RSS 2.0