31 Mars

men måndag igen då!
 
sista dagen på mars, så går v in i april i morgon (vår på riktigt)
 
Helgen har varit bra å skön med detta soliga väder =)
 
Blev dyra fransar för mig i Fredag, på vägen hem så åkte jag dit för fortkörning =/ roligare kan man göra för pengarna. Nöjd med fransarna  iallafall. kvällen avslutades med grill och vin å prat med syster och familj.
 
 
 
Lördagen började vi morgonen med härlig frukost, sen en promenad runt hammardammen.
 

Fortsatte dagen sen, men lek ute för barnen jag poa ute med allt möjligt och sola sig, Tog en till promenad senare när Per åkte till jobbet, barnen vela ha lördagsgodis så vi gick ner. Tindra fick i hop några kilometer på cykeln och jag på bená. bara Novis som åker fritt =)
Gjorde tacos när vi kom hem och avsluta kvällen i soffan med gladiatorerna och vi höll barnen vakna till strax efter 20 =) trötta barn ja Tur Per kom hem där vid 20 så de orka en stund till.
 
 
 
 
 
Söndagar är det dans för Tindra Born to move så fint de heter =) Jag och Novis tog en promenad så länge, tur hon älskar att åka vagn =) går väl ett tag till, tills hon lärt sig cykla på sin cykel utan stödhjul. Vi tränade i lördags och det var framsteg =) Sedan var det bara hem och käka sen vidare på badkalas för tejerna då Alma på deras dagis fyllt år =) massa barn å fika. Efter de så lämna jag bara av barnen hemma så åkte jag på crossfit/spinning pass med fotbollen, sista för i år. Helt slut var jag =P tur de.
Barnen lekte på ute tills kvällsmaten. Somna tvärt gjorde dom sen =)
 
 
 
 
 

28 Mars

Jeeej fredag!!
 
Underbart väder =) Kan de bli bättre.
 
I går så var det en lyckas dag i valbo, jag hittade massa fint =) Jacka, jeans, toppar, linnen, 2 blusar , smink, hudvård, pressent till Tindras kompis. Det som var synd att någon backa på mamma och pappas fina bil, men han var snäll och lämnade lapp med nummer.
 
I dag så ska jag fylla på  fransar, träffa min fina moica igen. =) Så Syster hämtar hem tjejerna från dagis. Så när jag kommer hem ska vi grilla hemma hos oss. per slutar kl 18 så vi får förbereda allt. Kul att umgså syster med familj. Blir vin också och kanske vi kan sitta på altanen?
 
Lördagen är inte så planerad, vilket är skönt =) inget att passa. Vi ska iallafall promenera, springa när Per kommer hem från jobbet.  Sen får vi se vad dagen bjuder på.
 
Söndag så är det dans för Tindra, jag och Novis går väl en sväng som vanligt, Sen ska tjejerna på badkalas, sen är det crossfit/spinning för mig.
 
 
Mamma och pappas fina bil
 

Lite fint som jag köpte i går =)
http://www.hm.com/se/product/26280?article=26280 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BELL PARKA PC, Black, small
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BELL PARKA PC, Black, small
 
Ha en trevlig helg nu i solen =)
 
 

27 Mars

Torsdag!!
 
Solen skiner å jag är glad =)
 
I dag ska jag och mamma ha en mor och dotter dag i valbo =) det ska bli trevligt.
Sen ska det fixas hemma inför helgen, altanen ska fixas i ordning. putsa alla fönsterdörrar bland annat.
 
Tindra har varit på gymnastik i dag med dagis, Novelia fick följa med Pappa och storhandla =)
 
Jag har börjat träna med min pressent, kör lite olika övningar, försöker bli stark i rygg och kanske få lite muskler i armarna. Som fotbollspelare har du mesta dels muskler i bena.
 

26 Mars

Onsdag!
 
Jobbas i vanlig ordning, snart ska jag ut och gå som vanligt, ser lika ut nu för tiden =) Jag kalagar inte. efter jobb så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. har iallafall fotbollsträning till kvällen.
 
I går så gjordes der inte mycket hemma. Städa litem tvätta fick besök av Pers farbror och familj =) fick nina ljus lyktor. Fika gjorde vi och sen gjorde jag lite hemma träning med min kettelbell (stavning?)
 
Min fina tjejer
 
 

25 Mars

 
 
Tisdag!
 
Barnen har varit på dagis en sväng då de hade trollrännet så de var egentligen ledig men fick gå på det i dag =) Hoppas de hade roligt. per besiktade bilen så de passa bra. N är de bjuden på våfflor hos mamma och pappa =P vilka lyx lirare. =)
 
Härliga väderm i går efter jobbet så tog vi fram tårta som var kvar och satt ute och åt =) sen plantera jag blommor och tujjor, sååå härligt. Hann inte hålla på så länge hade möte med landslagets fotbollskola halv 6. i dag får jag vara med familjen hela dagen utam att jag ska i väg =) När tjejerna somna så tar jag nog en solning.
 
 Porslin från Miljögården =) mycket nöjd.

24 Mars

Måndag!
 
har haft en sån bra helg =) mycket nöjd och tacksam.
 
Bjuder på bilder
 
Fredags bild, längtar till jobbdagens slut
 
 
Åkte till Elin för fika å lek =)
 
Lördag morgon kl 7 kom de och sjöng för mig fika och pressenter på sängen =) Fick elvisp, favvo godis, strumpor, kettelbell. Gick upp då så Per fick sova efter sitt natt skif.  Då förberde vi ganska mycket, så fick syrran ha barnen ett tag så jag kunde spela match =)

 
Efter stress med dusch och fixa sig så kom vi fram till Gävle och fira 1 åriingen

 
 
Väl hemma sen, blev det pizza, något glas vin och hade det bra =)
 
 
Söndag hade jag främmande hela dagen =) Tindra var på dans på förmiddagen så passa jag å novis på att handla och tog en promenad med katrin. Trevligt med sällskap. Hem gjorde¨tårta ivänta gäster. Jag fick så fina pressenter.  Blommor, en tuja, pengar, pressentkort här ska handlas =)
 
 

21 Mars

Freeeeeeeeeeeeeeeedag =)
 
yes å sola skiner så fint. Härlig promenad till jobbet i morse, lära stanna vid brukshotellet och ta av mig en tröjja och mössa. Är på galet bra humör. Ätid gog frukost, fil och mina frö knäcken med skinka på <3 mätt å belåten.
 
I dag så ska vi hem till Elin å Thilda och leka lite å fika =) Jessica å melina kommer också.. Sen ska vi hem och möta pappa Per i dörren som ska ut och jobba natt, vi ska äta tacos och ha fredagsmys <3
 
Lördag morgon ska vi spela internmatch =) Barnen får vara med syster och kusiner medans. Sen måste jag avika tidigare om jag ska hinna duscha å fixa så ska vi åka till Gävle å fira Bianca. Alla jobbar ju natt i min familj så jag fick pyssla lite. Tur man har en underbar familj  soms täller upp <3
Mamma, pappa, stora syster med familj  , lilla syster och amandah ni är guld värda slka ni veta. När den här gamla kärringen ska spela fotboll =) men tur är att det inte blir så ofta när per jobbar så bra skift.
 
 
Grattis Bianca 1 år i dag. Lill frö
 <3
 
 
Vill ni baka frö knäcke kommer recept här
 

Frö knäcke!

 

 

1 dl solrosfrön

1 dl pumpafrön

1/5 dl hela linfrön

1 dl sesamfrön

2 msk profiber (finns på ica vid bak grejorna)

1 msk fiberhusk (samma affär och plats)

1 dl cocos fett

2 dl vatten

1 tsk havs salt

 

Börja  med att blanda allt torrt, sedan kokar du upp cocos fettet med 2dl vatten i en kastrull låt koka upp. Häll i det i torrblandningen rör om. Bre ut allt  på en långpanna med bakplåtspapper på. Bre tunt med en slickepott. Stå i ugnen 45-50 min 150 grader. Sedan tar du ut dem och skär bitar med en pizza skärare. Sänk temperaturen till 80 grader ställ in dom igen i ett par timmar så de torkar och blir hårda. De ska inte va sega.


20 Mars

Torsdag!
 
Men vilket snöoväder jag gick i morse till jobbet. Tur jag hade smink svervetter och maskara med mig =) Nu ska vädret bli bättre sägs de =P
 
Åh jag är som ett litet barn. Per och barnen har åkt i väg och köpt pressenter till mig å jag är sååå nyfiken altså.
 
I dag ungefär samma visa igen, hämta barn men sen ner till mamma och pappa, då ska jag ta en löptur och sola med mamma <3 Sedan ska vi handla och baka de sista hemma. Laga mat och lägga oss så det få blir fredag åh helg =)
 
Langtidsvarsel
Fredag21. Lørdag22. Søndag23. Mandag24. Tirsdag25. Onsdag26. Torsdag27. Fredag28. Lørdag29.
Delvis skyet Skyet Skyet Klarvær Klarvær Delvis skyet Klarvær Klarvær Klarvær
10° 12° 13°
0 mm 0 mm 0,3 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm

19 Mars

Onsdag!!
 
nu går vi mot helgen =)
 
Planer för dagen är inte så stora, hämta barn, laga mat sedan ska de få vara hos syster en sväng medans jag är på fotbollsträning. Per jobbar eftermiddag så i bland får man pyssla =) Vet inte hur jag ska göra på lördag om vi ska spela internmatch, tror de får följa med =) Sedan stressa in till gävle för att vara där kl 14 och fira Bianca som fyller 1 år =) Händer rmycket roligt i helgen, tänk om man fick ha fredag, lördag och söndag jämt.
 
I går var vi fryssen å slö, låg på soffan ett bra tag innan sysslorna orkades med. Tog mig en promenad och solning sen på kvällen då blev man som folk igen.
 
Bokade ögonfransförlägning hos Monica igen å =) Nästa fredag.
 
 
Älskade ungar, bästa vänner, värsta vänner, leker ihop så bra jämt, skojj å stojj. Så lycklig över att vara deras mamma <3 Fina fina barn
 
 
 
 
 
 

18 Mars

Tisdag!!
 
Ohh bästa dagen eller inte. men morgonen började bra =) sol och promenad till jobbet. Glada barn vid lämning. Lite kallt vare allt men det blev ju skönt sen.
 
På rasten sla jag passa på att handla så det är gjort slipper åka ner sen. Börja tvätta upp de vita stolsöverdragen så de är rena och fina till helgen när det kommer hem folk.
 
haha i går var Tindra så söt hon väckte mig efter hon knäppt kort på mig kl 06:30 god morgon mamma dags att vakna nu <3
 
 
 
Å lilla söta Tindra här åren går så fort våran tårtälskare
 
 

17 Mars

måndag igen då!
 
Snö desutom,, grr men mars är ju en sån månad så det är inga tokigheter. Men blir du van med sol och värme sp klar blir man sur när det är snö och kallt.   ingen promenad till jobbet heller och då började dagen  inge bra. Uscha så nu hoppas jag det bara blir bättre resten av dagen =)..
 
Spelade match i går mor korsnäs. Kallt som satan.. För min del kändes det inte bra spelmässigt. Löpningen var bra jag blev inte trött utan jag var mest kall i kroppen så där o explosiv. Fick spela på en palts där jag inte brukar vara, jag är den som anfaller och är med upp rör mig ut mot kanterna. I går spelade jag defensiv mitt och hade ett område som jag inte burkar vara på, Många tyckte jag låg för långt ner och skicka upp mig men då hamna jag för högt osv.. Vi förlora mot ett bra korsnäs med många div 1 spelare med.
 
Helgen
 
Fredag =)
Hämtning på dagis och en jogg med vagnt runt hammarn så härligt å skönt =)
Tjejkväll i storvik hos Jessica =) barnen får ställ upp på bild då de andra vägrar =) god kycklinggryta med ris laga hon till oss. barnen var hel nöjda, de fick pyssla och äta godis.
 
Lördag morgon vakna till soligt men vitt på backen.. Älskade Novis myste med mig Började dagen med mys och storstädning/rensning. Solning, promenad. matlagning mys bakning.
 

kakorna. choklad chip cookies med non stop. och vit choklad
 

Lördagsmys. Tindra somnar överallt då hon verkligen var trött till gladiatorerna
 

Söndag
 
 
 
Började morgon med att Tindra skulle på sin dans kl 10, men vi skulle cykla. Började bra trodde de skulle vara mer asfalt men de tog tid för oss så Per fick hämta Tindra och skjusa ner henne så cykla jag och novis ner till henne. Hon hann i tid =)  På bilden är vi hemma igen och hon var slut som artist efter dans och cykling så frysta hallon vela hon ha, Efter lunch åkte jag på match.
 
 
 
 

14 Mars

Fredag!!
 
Då var helgen här och solen lyser med sin frånvaro =P. blåsigt och kallt. Ska snart bege mig ut på en promenad. I dag har Elin gjort sin sista dag så henne tackade vi av i dga med lite pressenter Newbie kläder jag fick äran att handla =) Älskar dessa kläder. Mina barn hade inte dom för då fanns de inte När de kom så var dom för stor för dessa storlekar.Kul att köpa till andra =)
 
Planer för dagen, hämta hem älsklingarna från dagis, sedan ska vi jag ta en löptur med vagnen. tindra cyklar brevid. dusch å fix sen är det tjejkväll hos Jessica =) melina, Elin och thilda å vi.. ska bl trevligt att ses.
 
Bakade i går ganska sent =)
 
 
 
 
Studsmatta premiär i går =)
 
 

13 Mars

Torsdag! Solsken å så härligt att gå promenader =) får ihop 55 min varje dag att gå på. 35 min på morgonen och 20 min på lunchen. Perfekt. Det behöver verkligen jag som sitter still så mycket annars. I dag efter jobb blir det att vara ute som vanligt i fin vädret =) malin och barnen kommer ner och cyklar. Vi gick upp dit i går en sväng så barnen fick leka av sig. Inget mer planerat ska försöka baka lite och ta mig ut på en löptur. =) I går satt jag i halsen när Per sa så här : På lördag när jag kommer hem från jobbet ska vi ut och gå då? haha dog lite han hatar att motionera. Nu har han köpt nya skor så då måste han =) Just på lördag passar bäst för hela familjen i dag blir det för sent ochi morgon ska vi tjejer iväg på middag =)

12 Mars

Hallåjj onsdag!!
 
Vilket väder ;D sol underbart pigg å glad mamma
 
Lunchen är snart över. jobba på så man kommer ut igen. Få se om Malin å barnen kikar ner så kan barnen leka ute och vi får snick snacka lite. kvällen avslutas med fotbollsträning.
 
Detta ska jag också baka när jag fyller =) bullar har jag redan bakat =)
 
Lägger upp allt här så jag vet  vad jag ska göra =)
 
Blåbär/hallon rutor =)
 

Det här behöver du : 5dl blåbär 3 ägg 4 dl strösocker 150 gram smält smör el. margarin 2 tsk vaniljsocker 4 dl vetemjöl

GÖR SÅHÄR : Rör hastigt ihop ägg, socker och det smälta smöret. Tillsätt vaniljsockret + mjölet. (det ska inte vara något bakpulver). Smörj en ugnsfast form ca 25*30cm. Bröa formen med ströbröd och häll i smeten. Täck smeten med ett lager blåbär, frysta går bra! Grädda ca 50 min 200 grader. Gräddningstiden beror lite på hur mycket blåbär du har på. Jag tog ganska rejält med blåbär så att det blev ca 2cm täcke ovanpå smeten. Så minskar du ner på blåbären dra ner lite på gräddningstiden! Vill du göra kakan i långpanna så dubbla mängden recept.

 

Mina choklad chip cokies

24 stycken

175 g svalt margarin
2,5 dl farin socker
1 dl socker
1 ägg
1 ägg gula
5 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
100 g choklas valfritt
non stop, smarties
 
 
Gör så här
  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Vispa smör, farinsocker och strösocker poröst.
  3. Vispa i ägget och äggulan.
  4. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten.
  5. Hacka chokladen grovt och rör ner även den tillsammans med nonstop.
  6. Blanda till en deg.
  7. Klicka ut degen på en plåt, smord eller med bakplåtspapper.
  8. Grädda i ca 17 minuter.
  9. Låt kakorna svalna något på plåten och lägg sedan över dem på ett galler för att kallna helt.
 
 
Dumle kakor
 
 

Dumlekakor (24 st)
1 dl strösocker
200 g smör eller margarin
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
dumlekolor
1 ask Noblesse
24 st folieformar (finns att köpa i matbutiken)


Rör ihop strösocker, smör/margarin, vetemjöl och bakpulver till en smidig deg.

Ställ degen kallt i cirka 30 min.

Sätt ugnen på 200 grader. Rulla till en rulle och skär/dela degen i 24 delar och rulla till runda bollar.

Lägg bollarna i folieformar och tryck ner en halv dumlekola i varje.

Grädda i ca 10-12 min. Ta ut plåten med kakorna och lägg en noblesse på varje  kaka. Låt smälta och när dumlekakorna svalnat, ställ dem svalt (kyl  eller frys).
 
Vaniljrutor
 

500 g smör 10 dl vetemjöl 4 dl strösocker 4 msk vaniljsocker 1 msk bakpulver 4 ägg 2 ½ dl kesella vanilj 5 dl crème fraiche 1 msk vaniljsocker

1. Sätt på ugnen på 200 grader. 2. Arbeta snabbt ihop smör, vetemjöl, strösocker, vaniljsocker och bakpulver till en smuldeg. 3. Tryck ut hälften i en långpanna (ca 30×40 cm) som är klädd med bakpapper. 4. Vispa ihop ägg, kesella vanilj, crème fraiche och vaniljsocker. Häll över blandningen över degbottnen i långpannan. 5. Smula resten av smuldegen över. Grädda kakan mitt i ugnen ca 30 min. Pudra lite florsocker innan servering och ät och njut

Daimrutor

Sega daimrutor

Detta behöver du till cirka 24 stycken bitar:

200 g smör, 200 g mörk blockchoklad, 4 ägg, 2 1/2 dl strösocker, 2 dl vetemjöl, 1 tsk bakpulver, 1 tsk vaniljsocker, 1 dl Daimkulor

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och dra kastrullen åt sidan. Bryt ner chokladen och låt den smälta. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Rör först ner de torra ingredienserna i äggsmeten och sist chokladsmöret. Klä en långpanna, 20 x 30 cm, med bakplåtspapper.

Daimrutor

Bred ut smeten och strö över Daimkulorna. Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter. Kakan ska vara ”tungt gungig”. Låt den svalna helt och skär i rutor eller trekanter.

 
och så klart när jag fyller år blir det  min dajmtårta. Inte denna på bild men mer grädde å gotti gott på =)
 

11 Mars

I dag skulle min morfat fyllt 86 år, jag berätta det för barnen i går, eller dom fråga mig om det är några fler är jag som fyller år i mars, ja det är Bianca och morfar sune. Då sa Tindra då får han ha kalas i himmelen de har nog god tårta där också <3 älskade lill frö =) de förstår så väl men ändå inte.
 
Tisdag i dag och det betyder, löpning med vagn och Tindra ska cykla brevid det var dom som vela det så vi bestämmde att det får bli på tisdag =) Solen lyser så härligt så det är bara skönt att vara ute, I går var de ute hela eftermiddagen och cykla.
 
 
 
Bjuder på en bild på mig själv snart hela 28 år, men det är bara en siffra jag känne rmig som 20, då man fick handla på systemet för första gången. 20 förblir jag ;D
 
 

10 Mars

Och så var helgen över, snabbt som vanligt.
Lite grått ute men ändå har jag vårkänslor =) När jag gick så dofta det regn u luften lite så där sommrigt =) rätt skönt ute.
 
Har nyss pratat med min mormor på telefon, det var mysigt, prata massa minnen och sånt som hennes bakning och matlagning. Bjöd hem henne till oss när jag tänkte ha kalas =) min unga ålder.. Tänkte vi skulle ses innan åka å hälsa på som jag är så dålig på.
 
Helgen i bilder
 
Bad time på lördagen, de träffade kompisar där så de hade jätte roligt
 
 
Helgen har verkligen gått i träningens tecken =). Löpning, promenader, crossfit och spinning
 

I dag. tänkte jag träna med Novelia att cykla utan stödhjul. =) hon vill det. Sedan möte med landslagets  fotbolls skola och träning på det =) I dag är det vi i spelarådet som håller i träningen  =)
 
 

7 Mars

Fredag!!!
 
wohooii =) äntligen..
 
I dag så ska jag hämta barn på dagis sedan ska vi brudar gå runt i valbo och shoppa =). Vi ska också hälsa på  gammel mormor i sandviken som fyllt år, Pers mormor är det. Sedan skynda hem och hämta per på jobbet kl 18 sedan vidare till p-hyttan för middag =)
 
Helgen så har vi planerat så här, bad i morgon och kanske hämga med karro till gästis gör att se jay smith. jag tyccker inte han är något speciellt så men kul att gå ut och träffa vännerna =) Karro, moa, malin kanske jennie.  <3 Annars blir det en hemma kväll och mello mys. =) visar sig.
 
 
Söndag är det ju träning som vanligt crossfit =) Inget mer planerat denna dag =)
 
Tips gå in på happy homes och fynda saker =) 20-50 % på mycket . Bord med 5 kr och 10 kr styck. jag fynd lite grejjor kakburk å cult design miljögårdens porslin.
 
Smarrigt recept till helgens fika
 

500 g smör 10 dl vetemjöl 4 dl strösocker 4 msk vaniljsocker 1 msk bakpulver 4 ägg 2 ½ dl kesella vanilj 5 dl crème fraiche 1 msk vaniljsocker

1. Sätt på ugnen på 200 grader. 2. Arbeta snabbt ihop smör, vetemjöl, strösocker, vaniljsocker och bakpulver till en smuldeg. 3. Tryck ut hälften i en långpanna (ca 30×40 cm) som är klädd med bakpapper. 4. Vispa ihop ägg, kesella vanilj, crème fraiche och vaniljsocker. Häll över blandningen över degbottnen i långpannan. 5. Smula resten av smuldegen över. Grädda kakan mitt i ugnen ca 30 min. Pudra lite florsocker innan servering och ät och njut

Och mat till helgeb

 

ca ½ pkt spaghetti 500 g köttfärs 1 stor burk pastasås (jag rekommenderar Dolmios med extra vitlök) 150 g philadelphiaost 3 dl gräddfil ½ dl parmesan 50 g smör 1 dl riven ost

1. Sätt på ugnen på 175 grader. 2. Koka pastan al dente (2-3 minuter kortare än vad det står på paketet) 3. Stek på köttfärsen och blanda den med pastasåsen. 4. Blanda philadelphiaost, gräddfil och parmesan. Smaka av med lite salt och peppar.

5. I en gratängform, ha i smöret i bitar och sen lite av såsen så att det täcker botten. Ha sen i hälften av spaghettin. Ha på resten av såsen och sen resten av spaghettin.

6. Ha sen på köttfärssåsen ovanpå spaghettin och till sist riven ost. 7. Gratinera i ugnen i ca 30 min. Njuuut!

 

 

Miljögården

 

 

6 Mars

Torsdag!!
 
Och sooolen kika fram precis =) härligt..
Ska möta upp tjejerna i spelarådet på lunchen och bestämma oss för träningsoveraller,, alltid lika skojj med nytt =)
Funderar på bad efter jobbet i dag eller om vi tar det i helgen. Beror på hur tjejerna är när jag kommer hem om de är trötta eller inte.
 
Snart helg, mycket att fundera på vad som ska väljas att göra. karro kanske kommer hem och då spelar jay smith på gästis.  Får se hur det blir. Per jobbar eftermiddag och har för mig att mamma och pappa jobbar natt.  =) Å pappas Tatuering blev så fin med deras gamla hund Ozz de var upp å hälsa´på i går.
 
Hittat nya träningskläder till mig =)
 
 
 

5 Mars

Onsdag!!
 
Nyss gått på promenad, ätit lunch och nu ska det jobbas på så man får gå hem =)
 
Inga planer för eftermiddagen, barnen brukar leka ute ett tag, sen lagar vi mat och gör hushållssysslor. Ikväll är det träning. Så kul nuu att vara ute och spela på stor plan =) Och låret känns bra, Blir väl kaputt med magen i dag istället då jag har ätit en semla i dag =( får aldrig vara bra inte..
 
Denna fining får klä tjejerna i vår =) så fin.
 
 
Mer fint =)
 
Tunika - 95% Bomull,5% ElastanCardigan - 60% Bomull,40% AkrylTunika - 100% BomullLeggings - 92% Bomull,8% ElastanLeggings  - 96% Bomull,4% ElastanChinos, Beiga chinos med lätt borstad yta...

4 Mars

Då var vi inne i mars =) första vår månaden, känns sååå bra jag älskar vår och sommar. Ljusare ute, fåglarna kvittrar på morgonen när man går till jobbet så vårkänslorna har kommit. Önskar att solen visa sig lite mer bara.
 
Tisdag!
 
Gör väl som vanligt jobbar fram till 15, sen ska ja hämta barn hemma hos Filippa, de skulle leka i dag =) nöjda tjejer där hemma, de tjatar hål i huvudet på Per, ska vi åka snart? =)
 
4 dagar uppe i stugan i dalarna =)
 
På väg upp, barnen sov som stickar till falu´n då vi gjorde ett stop där för att handla lite på stadium =)
 
 
Vi har haft det jätte bra, ätit för mycket, druckit vin, spelat spel, myst varit slö, gått promenad, löptur och bara varit. Åkte hem på söndagen, vela inte det var så skönt att vara ledig lite extra och umgås med familjen. Mamma, pappa, syster, johan, julia, jacob, jonna och vi =) fullt hus lillsyster och amandah kom också upp en kväll.
 
 

RSS 2.0