sista Januari

jovisst man kan ju hoppas att det blir varmare i februari månad.

I dag har vi också haft kalas ;D fick massa fina pressenter i dag med och nu sitter hon och leker för fullt här innan lägg dags. =) Det blev ingen mer spya för Tindras del så det var ju bra, hon hade nog bara ätit för mycket och tur var ju det att inte magsjuka.

Gud jag vet inte vad jag ska skriva, det blir nog inge mer än så här.

Bild på världens goaste




1 års kalas

Jajamen 1 års kalas har vi haft i dag hela dagen lång =) nu har vi äntligen lugn och ro och ligger i soffan. Tindra har redan gjort kväller hon somna halv 7 hon har verkligen haft det jobbigt i dag ;D go rumpan då hon har också spytt nu på kvällskvisten, trodde först hon satt i halsen så jag hade lite små panik ett tag där. Nu tycker jag så synd om henne hjärtat. Hoppas det inte är magsjuka men ingen i vår närhet har haft det så vi får hoppas att det bara var för mycket av det goda i dag.

Så fina pressenter hon har fått i dag också. jag ska lägga upp lite bilder istället.





Hon åt med sked iallafall ;D

En fin gunghäst fick hon också ;D en trött farmor och glad mormor i bakrunden ;D Hoppas att det inte gör något att jag la upp bilden? hehe



Öppna paket med pappa men hon var inte så intresserad av det så vi fick öppna. =)

Nu ska vi slappa ännu mer och kolla på robinsson finalen.

Go kväll


Tindra 1 år

Ja i dag är hon 1 år gammal ;D gullfia då, det har ju bara gått så fort.

Hon har fått pressenter på sängen i morse när hon vakna och jag tror hon blev glad för hon pussa oss hela tiden ;D



Ska sumera Tindras år.

Första 2 tänderna kom när hon var 4 månader
Kunda sitta upp när hon var 5,5 månader
Brörjade åla sig fram innan 6 månader
Första semestern till öland när hon var 6 månader
krypte riktigt när hon var 7,5 månader
Stod upp innan 8 månader
Stod utan att hålla i sig 10 månader
började gå när hon var 11 månader

1 år.

Här är hon ute och går

Tindra Gabriella Fanny Forsberg.

I dag ska vi hämta hennes kusiner i skolan, sen blir det en promenad, ner och handla inför kvällen då våra grannar kommer över på mat =) I morgon är det kalas så det ska städas lite i dag och mycket i morgon.

 


28 Januari

och snön fortsätter att komma! fy

I går blev det en trevlig överaskning våran pappa Per kom hem vid 21 =) dom hade fått tagit helg en tidig helg, skönt nu är han hemma tills måndag. I dag har vi hunnit ner på öppna förskolan och jag tror Tindra tyckte det var kul att hennes pappa också föjde med för hon gick runt och sa pappa hela tiden och skulle visa allt hon kan ;D mys jänta. Nu sover hon i vagnen ute, det blev en kort promenad för jag blev så kissnördig efter vägen så vi vände och gick tillbaka, fick skotta lite också men Per gjorde det mesta, jag tog trappen ;D

Om en timme ska jag och Tindra ner och hälsa på min mormor och morfar, de var ett tags sen nu =/ Men vi hinner träffa dom på lördag också när vi ska ha barnkalas här hemma.. =) I morgon är det ingen vanlig dag för det är Tindras födelsedag.

Luckorna till möblerna ska upp i dag. bestämt

Detta skrev jag för över 4 timmar sen för det vart nå knas när jag skulle spara och publicera =(. Nu är ju kl 18:23 så jag försöker nu då.

mmmm vi väntar på att våran goda lassange ska bli klar i ugnen så man får njuta lite




Bara 10 mån gammal här

Lika här



River i allt


27 Januari

Onsdag då.

Snöar på rätt bra ute, man ser knappt ut. Ingen promenad blir det i dag tror ja, vi ska på öppna försklan i dag och så ska vi förbi affären först och köpa nån yougurt, de glömde vi göra i går. Senare kommer syster förbi och färgar håret på mig. =) blir de gjord å skönt.

Blir inte så långt inlägg i dag, ska börja med maten strax.

hej å hå

26 Januari

Go kväll!

Ska försöka skriva lite här medans tösen busar runt i soffan här =P Snart gör hon kväller och då ska jag slappna av för det har vart en hektiskt dag =)

Åkte och hämtade mamma och pappa vid 11 tiden och for in till valbo vi kom vi hem strax efter 4. I valbo så shoppades det pressenter till Tindra, linne och tights åt mig, almenacka för det nya året (bättre sent än aldrig), skor åt Tindra, hårfärg, mascara, ögonskugga, mat på ica maxi, lite smått på dollar store. Har också hämtat ut paketet från ellos ;D Kunde ha allt förutom bikini överdelen så den måste bytas. Gardinerna jag beställde vart perfekt på Tindras rum, påslakanen ska jag bädda om till på fredag. Just ja på ikea köpte jag större lamp skärmar och handukshållare + 2 handdukar. Inte så intressant för er men det är bra att skriva upp så man kommer i håg vad man köpt.

Nu äre teve dax

I dag var Tindra med i annonsbladet sötnos, detta kort valde jag.



25 Januari

Löningsdag =) hehe vi tar valbo i morgon och det ska shoppas en hel del.

Vardag igen då ständiga måndag och måndagar är faktiskt tråkigaste dagen i veckan, Per åker och jobbar och veckan börjar precis. I natt sov Tindra i sin säng i sitt rum ända till kl 7 då fick hon komma till mig och äta lite välling sen somna hon om igen och så vakna vi när Per ringde halv 9. Vi hade nog sovit längre om han inte hade ringt hihi. Tidigare har hon bara sovit nån timme i sin säng så har man fått hämtat henne men i natt gick det ju bra. Hoppas hon fortsätter så här då så man slipper ha 2 stycken små tjejer mellan sig.=)

Tindra har mer tänder på gång nu, 2 stora kind tänder nere också herregud 12 tänder och fyller 1
år på fredag=) men hon verkar inte ha ont nu och det är ju bra.

Över till inredning så ska det sättas upp sånna här band på mina hissgardiner måst först bara hitta sånna någonstans.

Blir kanske så här om man har tur och sånna blommor vill jag också ha, tror jag får åka till owes någondag


I går var vi hos svärmor och firade hennes födelsedag och det bjöds på älggryta , super gott =)

Annars i dag ska vi nog bara hålla oss hemma, jag har massa målning att ta hand om och sen ska vi ju också ta vår dagliga promenad.

Trevlig måndag

23 Januari

Lördag najjjs!

Brukar inte skriva på lördagar men nu kände jag att jag hade tid =)

Hemma på sandgatan så målar pappa per luckor och jag har beställt en massa kläder från ellos och h&m =) längtar tills det kommer. Tror nog många kommer ha lika bikini i sommar för det var ju 1 som var grymt snygg och rosa så klart hihi =) Vi har också hunnit varit i Fors och hälsat på och snart ska grannarna komma över på lite kaffe.

Tills kvällst ska vi laga hjort gryta och potatis, hur gott ska inte det bli då? =) Vi fick hjort av svärföräldrarna.

Nä torka av lite bänkar i köket kanske och njuta av lördagen.

hejhopp




22 Januari

Fredag= härligt

Veckan bara swisha till och nu är det helg igen och det har jag inget emot ;D bara positivt. Har blivit så bortskämd denna vecka, mamma och pappa har bjudit på så mycket mat  =).

Vi håller på och städar här hemma och det går super bra, bara vardagsrummet kvar nu =P. Sen ska vi ut på en promenad, lill hjärtat börjar bli trött hon ligger på sin puff och kikar i en bok ;D

Ska först kika lite på ikeas hemsida få se om man hittar nå fint till köket så ska jag köpa det när det bär in dit nästa vecka ;D längtar

För övrigt blir det nog en lugn kväll med lite god mat och som alltid lets dance.

Måste ta tag i resten av målningen så det blir klart och fint här hemma innan kalaset nästa helg.

tjohej


21 Januari

Tänka sig att i dag har jag inte sett ett ända kryp steg =) Kanske hon ska gå för alltid nu? ;D mys stumpan som är så duktig. Tänder som en 2 åring ska ha och lika lång och väger lika mycket som en 1,5 åring. Allt har gått så fort, jag kom att tänka på det i går när jag sotera lite bebis kläder =) Vi behöver inte köpa nå kläder alls till den nya bebisen =P. De som behövs köpas är en växarsäng till Tindra, en syskonvagn och lite nya nappar är vad som jag kan komma på ;D

I dag är det fullt upp, elda upp värme, ner till muntebo, promenad, hälsa på syster och familj, sen hem och göra kvälls mat och kväller. Ska också hinna med att damsuga lite men stor städningen får bli i morgon + byta lite säng kläder.

Ha en bra dag!


20 Januari

mumsigt, har nyss ätit 2 stycken kiwin och man blir ju inte jätte mätt men det är gott =) Går så bra så att inte äta något onyttigt och jag är så pigg. Tror socker och andra gosaker gör en trött och slö men så fort man får i sig nå nyttigt mår man toppen =) Över till något helt annat så har vi nästan nyss kommit hem från öppna förskolan och Tindra slockna i bilen hem så jag fick bära in henne och lägga henne på soffan, mycket därför jag sitter här nu ;D

Nya sovrutinen går bra än så länge, blev 1 timmes sömn på dagen i går och jag tror det blir lika i dag. Natten som var så sov hon ganska bra, lite bök men hon sover ju hela tiden. När jag inte kan ligga still beror det på att jag är väldigt kissnördig eller att det kliar någonstans, på Tindra vet man ju inte varför hon inte ligger still. Kissa kan hon ju göra när hon vill mena ja. =P

Sitter och funderar lite över kalaset nästa helg som Tindra ska ha, om vi ska dela upp det på 2 dagar för det blir ju så mycket folk, vi får se. Finns det hjärterum finns det stjärterum (fult ord språk)

Redan Torsdag i morgon herregud så snabbt det går




19 Januari

Vi ska prova en ny sovrutin här hon har nämligen inte fått sova nu innan lunch vi ska försöka spara på det nu efter lunch eftermiddagen här. Hon sover ju så mycket på dagarna så hon sover så mycket sämre på nätterna. På dagarna blir det över 1 timme innan lunch och 2 timmar på eftermiddagen. I går fick jag sitta uppe med henne till nästan kl 10 innan hon somna. Nu är hon jätte trött går runt och myser och lägger ner huvudet över allt =) Vi ska iallafall prova få se. I dag ska vi ner till muntebo och gå promenad med mamma, blir väl en sväng till ica också.

Nu vet jag varför hon grina på natten här för nån vecka sen... Hon har ju fått 2 stycken stora tänder längre bak så nu har ju gullhjärtat 10 tänder som är klar ;D





Nu har hon ju lite hår iallafall så man kan sätta i ett hårspänna på toppen ;D

18 Januari

Promenad avklarad, snart dax att börja styra upp lunch, köttfärsås och makaroner med rivna morötter =) Har ätit mycket morötter med den här graviditeten får se om tösen blir gul/orange när hon kommer ut. Är nu hälften kvar av graviditeten och jag tycker det har gått fort blir annat när man redan har barn och det har hänt att jag glömt bort att jag är med barn =) Lika så säger min mamma att man helt enkelt inte tänker på det =P

Har världens goaste i famnen nu hon bara myser =) Pussas ska hon också göra och när jag säger pussa lilla syster då, så då pussar hon på magen ;D gull

I dag måste vi hålla oss hemma för de ska komma hit och byta ut vattenmätaren som vi har och dom skrev kommer mellan 13-15 så då vet man ju inte exakt när dom kommer. Vi får leka en massa på hennes rum och dona lite. Tvätta lite dukar och så.


 Sån här vagn ska vi nog ha =)


17 Januari

En liten stund för mig själv =)

Tindra och jag har nyss gått en promenad så Per kunde kolla på johan falk i lugn och ro, för jag gillar inte dom där filmerna, eller jag gillar inga polis filmer alls. Tycker bara om komedier och sånt. Som i kväll ska vi kolla på en sommar med göran. Gud så hon sover Tindra, hon sover verkligen bra ute i vagnen och vi får hoppas att vädret håller i sig så här nu aldeles prefekta grader. Meeeeen som jag längtar till vår och sommar.

Lördagen bjöds på tacos här hemma och robinsson. Hela lördagen var jätte seg det blv en massa filmer och bara slappa en tur ner på ica och en promenad var allt =) skönt de å.

Mer i dag blir det grilla lite korv och slappa ännu mer

En tvättäkta soffpotatis.

15 Januari

Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddaaaaaaaaaaaaggggggssssssss myyyyyyyyyyyyyyyyyysssssss!!! ;D

Äntligen fredag och veckan har faktiskt gått relativt fort och det är ju bra då blir det helg snabbare. Ha precis svabbat av alla golv här hemma så nu är hemmet skinande rent och doftar såpa =). Snart kommer Per hem och vi ska faktiskt bara vara hemma och ta det lilla lugna i dag, laga lite god mat och kolla på let´s dance.

Jag och Tindra har haft en riktigt städ dag och hon är så duktigt att hjälpa till.............. att ta fram alla grejjer som finns i skåpen, jag plockar in och hon ut, jaja rivåldern är väääldigt dryg. Men annars hon förstår så himla mycket så man blir mörkrädd =) När jag snyter mig så vill hon också snyta sig, när jag hostar och håller för handen så gör hon precis lika =) härmis.

För övrigt så var promenaden en av dom bästa på länge, man frös inte för första gången på jag vet inte hur länge och det kan ju bero på att det bara var -6 grader ute och ännu mildare ska det bli i morgon. =)

Om 2 vckor 1 års kalas ;D mys

Usch vad hemst vårat vardagsrum såg ut innan rusten (blä)

Tindra skjussar sin kusin jonna


14 Januari

Gäsp Gäsp!

Vad trött jag Blev nu helt plötsligt. Vi kom nästan nyss hem, vi har vart hos mormor och morfar sen halv 11 =). Vi tog en promenad där innan lunch men det var så jääädrans kallt så det blev en kort sväng. Lunch bjöds det på också. Sen skjussa vi mamma/mormor till jobbet så gick vi och handla och naturligtvis somna tösen i bilen så jag fick lasta i henne i vagnen så vi kunde handla =) gick bra det å. Nu eldas det här hemma

Gud måste berätta om i natt kl 02:00 så slogs tven på av sig själv uppe i sovrummet och både jag och Tindra flögupp i sängen och undra va f...n händer? haha och hjärtat i halsgopen, först tänkte jag att de spökade eller att det var inbrott så jag gick upp och tände lampor och kika runt men det var lugnt så vi somnade om efter 1 timme haha.. På morgonen ringer grannen och frågar om vi har sovit gott? och då börja jag tänka igen på den där tven som slogs på. Hon berätta att det hade vart strömavbrott i hela robertsholm i natt och undra om jag blev mörkrädd. Men vi sov och märkte inget förns 02:00 då strömmen kom tillbaka och då kan teven slås på av sig själv haha. Ska erkänna att jag ringde per kl 2 i natt men han svara inte för han sov hahaha.

ja blöjbyte här nu känner jag



Så här ser Tindra ut när hon är ledssen,


13 Januari

Ingen promenad för vår del i dag och det beror på att jag inte är så pigg =( tror jag inte har feber men jag låter som en karl i sina bästa dar när jag pratar och är igenom förskyld känner ingen smak eller lukt =( typiskt att man ska bli förskyld. Tindra är frisk iallafall så hon orkar leka med de andra barnen i dag på öppna förskolan och jag får lite avlastning =) Glömde handla hem massa grejjer i dag så vi måste gå på affären i dag också.

Tindra fick sova i soffan nu så kunde jag också slå mig ner här och vila ut mig. Tur att jag slipper ställa mig och laga lunch nu, det finns kvar sen i går falukorv och stuvade makaroner. Spelar ju ingen roll vad jag äter just nu känner jag för det är inte kul när det inte smakar något. Har också var duktig i över en vecka nu, ingen läsk, inget godis och inte nå gotta alls. ;D Är faktiskt lite sugen på nå sött heller ÄN.

Alvedon snart och lite nässpray så är man på fötter igen.



Tror det var badhuset som gjorde mig förskyld. Det började efter det.


12 Januari

Tisdag!

Dax för svininfluensan sprutan nummer 2 för Tindra. Vi går nog dit till 1 eller halv 2. Vi tar bilen. Så kan vi passa på och handla lite också när vi är i farten. Vi är också hundvakt i dag åt broder och marias hund dom kom halv 8 i morse. Tindra sov till kl 8 hon och har sovit BRA i natt =) skönt jag är utvilda men istället är jag jätte snorig, likaså Tindra. Inget ont i halsen iallafall.

I går kväll blev jag och Tindra bjuden på köttfärssås och makaroner hos syster så vi pallra oss upp till dom ;D Det tackar man för, jag hade ju inte så stor lust att laga mat. Nu starx ska vi gå på promenad men först slänga in mer ved så Temperaturen stiger här inne. ;D

Vecka 19




11 januari

Då är måndagen här då!

Natt nummer 2 med bara nån timmes sömn =(. Hon sov ju 1 timme i vagnen på fm i går och 2 tim på em och var världens snällaste och goaste tjej. Sen somna hon för natten halv 9 ungefär och vaknade titt som tätt efter kl 12 och böka och stöka fram till kl 2, sen vart det grin vart annat och sen somna hon till kl 5 och då fick hon välling, somna om och grin vart annat så man får klappa rumpan i stort sett hala natten. Och stackars Per som skulle upp och jobba sov ju inte heller så bra. Men till jobbet kom han iallafall. Tråk läsning för er kanske men jag känner att jag behöver skriva ut det här så ni kan tycka synd om mig =) Nä men hon är väl i någon utvecklings period som kommer då och då för de små liven.

I dag ska vi först ut på promenad för den visar faktiskt bara minus 9 grader. Sen ska vi nog faktiskt bara vara hemma och dona lite. Tvätt finns ju alltid och vem vet kanske ett besök från carro =)

Ont i halsen har jag också =( började i går efter promenaden, drygt hoppas jag inte blir sjuk på det här nu.

Tindra vela torka golven i går, visst fick hon det.


10 Januari

åh nej i morgon är det måndag och det innebär att Per ska åka iväg och jobba igen =/ Har vart så skönt att ha honom hemma i så många dagar nu, det har vart som lite semester, men men tillbaka till verkligheten. =) I går insåg jag att det kommer bli jätte jobbigt att ha en liten bebis hemma och en 1,5 åring hemma och jag själv i veckorna med dem, men det är bara att se möjligheterna så kommer det att bli bra. Tur att det är sommar då när hon är som minst och behöver ha mycket mat och kommer att ammas ofta. Per blir ju hemma hela juli så det är bra. Sen ska ju Tindra börja på dagis i augusti också. Blir kanon det här ;D

Tindra har kommit ur sina sovrutiner och hon är så gnällig för att hon inte kan sova och det är så jobbigt =( usch. Bara grinar och grinar i går var det jätte jobbigt på kvällen innan sovdags men hon somna före 8 och vaknade 8 morgonen efter. Meeeeeeeeen under natten vakna hon och grina till 10865875489 gånger. Hoppas det blir bättre i dag för vi har vart på en rask promenad och då sov hon som hon brukar göra när vi går så jag hoppas hon hittar tillbaka till sina sovrutiner nu. Hoppas.

Vårat hjärta som vi älskar så mycket ;D


9 Januari

Ja i dag blev det äventyr på parkbadet i Sandviken, vi hade tänkt att åka till Borlänges aquanova men det var tyvärr stängt =( Men parkbadet gick ju det också och huvudsak att Tindra tyckte det var kul. Nu sitter vi hemma i soffan och är trötta =)

Tack för en trevlig kväll i går och god mat Patrik och Gry, ni läser ju min blogg nu mer =P

Äh sumerar veckan med lite bilder

Tindras lillasyster



En del av vardagsrum

Och badande Tindra

 


8 Januari

Slöar lite i soffan till någon dålig film. Tindra sover lite middag innan lunch här. Sen ska det sättas igång igen och måla. Temperaturen är nere på -20 och det är inte så lockande att gå ut på en promenad. Skulle behöva komma igång igen regelbundet men vädrets makter bestämmer.

Satt även igång med lite bakning i går, kakor och soker kaka och i dag ska jag baka lite kärleksmums sen så är frysen full av godsaker till Tindras kalas som är om 3 veckor. =P ute igod tid det gillas. Skönt att jag slipper baka bullar för det finns kvar. Ikväll börjar let´s dance och vi kommer sitta bänkade framför tven med grannarna och äta en kycklingrätt, kommer bli skojj. Och i morgon blir det äventyr =P

Bild på Tindra Lucia




7 Januari

Då är vi hemkommen från gävle med ett besök på sjukhuset (ultraljud) Den 14 juni är Tindras lillasyster beräknad att komma ;D kuuuul det var precis vad jag hade kännt på mig. Bilfärden var inte alls kul, snöstorm + snörök+ dåligsikt+ dåligt väglag oj oj men vi kom hem och tur var ju de =)

Har också hunnit med en promenad med Tindra och Basko, och basko är en hund som vi är hundvakt åt, tommys hund. Nu sitter vi i vårat fina vardagsrum som nästan är klart. Gammelväggen blev skit snygg och det vill säga att det är en vägg med panel som ser gammal ut som är vitmålad. Möblerna blev också kanon fin. Bara lite luckor och element kvar att måla. Blir kort sen när det är klart.

Inte lika kallt i dag och tur är ju de, vi ska väl inte behöva frysa ihjäl heller.

Dåligt med kort nu men de kommer, bara svärfar skickar över korten på mailen och när våran kamera kommer.


5 Januari

Det börjar närma sig 1 års kalas på sandgatan =) Tur att jag inte behöver baka så mycket för det finns mycket fika bröd kvar sen Per fyllde och det är ju bra =) Ska iallafall baka crispy chokolat cookis någon dag men nu har vi ju fullt upp med annat.

I dag smiter jag och Tindra i väg till valbo för lite rea shopping. Carro ska följa med hon också så henne hämtar vi upp i sandviken. Per får måla i lugn och ro och det uppskattar han nog, för valbo uppskattar han inte.
 Kallt ute i dag också =( usch och ännu kallare ska det bli i morgon så det blir dåligt med promenader nu. I går gick vi då var det nästan 10 minus och det kändes. Tindras näsa blev helt röd men hon somnade iallafall.

Nu ska vi göra lite frukost. grahamsgröt och en smörgås =)

Hoppas ,man gör några fynd i dag då ;D


4 Januari

Dålig uppdatering nu.

Vi håller på och rustar vårat vardagsrum för fullt här =) Vi lär passa på när Per är ledig. Det kommer bli så fint väggarna är vita, möblerna snart vita och så blir det en vägg med liggande panel. Hoppas vi blir klar bara men de gör vi när vi har tidspress. Nytt golv också blir det för den delen. Fullt upp med andra ord. I går fick lill strumpan vara hos mormor och morfar så vi kunde hålla på i lugn och ro.

Apropå lill strumpan våran så kan hon gå ;D Springer nästan. Det är lite vingligt och några rump smällar blir det allt men det är så dom lär sig och stabilare blir hon. =) Uppe på hennes rum i dag gick hon från ena sidan till den andra kanske upp mot  10-12 steg =) roligt, och en annan blir ju tårögd. Hon har ju slutat sovit på förmiddagarna nu innan lunch men det är bara för att hon sover så länge på morgon nu. Vi får ta promenaderna senare på dagarna nu.

Nyårslöfte = Inge gotta. undantag när det är kalas men man behöver inte äta så mycket. Bort med läsk för tusan. =) Vi får se hur det går. Start i dag måndag.

Hade bra


2010-01-01

Gud i skruven då har vi ett nytt år då =) härligt

2009 var ett underbart år och som många redan vet så föddes våran underbara dotter i januari. Det är det bästa som hänt oss och hon tog oss med storm steg gull hjärtat vårat, om några veckor fyller hon redan 1 år och det har verkligen gått så fort ;D Det var ju inte de ända som har hänt under året men klart det bästa som hände.

2010 Vi blir 2 barns föräldrar och på torsdag är det ultraljud igen så vi får se hennes lillebror eller lillasyster ;D Det är iallafall 1 barn i magen =) Jag kommer troligvis vara hemma till augusti 2011 som också är helt sjukt länge. Sen kan jag börja jobba igen och jag saknar verkligen jobbet.

Igår hade vi jätte trevligt här hemma, det sjöngs kareokee och mitt lag vann =) jeej. Maten blev kanon och likaså min sambo blev kanon så han somnade =) Vi lära väcka han när det var dags för 12 salget och alla raketer vi köpt =P Hårt arbetade man den där Per. Blev kväller efter 1 någongång och så fick vi sova till halv 9 i dag. Tindra fick se fyverkerierna för hon vaknade så hon fick hänga med ut sen när vi gick in somnade hon igen, taktik från hennes sida? Kul kväll iallafall.

Idag är vi mest trötta, vi har också spelat något parti yatzy och tagit en promenad. Blir nog inne resten av dagen och kolla på massa bra film som går. =)

Åh Per är ju hemma ända till 11 januari så vi hinner nog hitta på en massa skojj ;D

Nu ska det bytas blöja

hej hej






RSS 2.0