29 Juli

onsdag!!
 
idag har vi pysslat med mycket. Dagen började med lek för barnen med kompisar, tog en promenad och dusch å fix efter de. Hämtade upp barnens kusin Jonna och mormor för att åka till Falun och kika på bio :) rolig film miniorerna. väl hemna sen åts det vulkan pizza, klippte gräs och höll på lite uppe i renoveringen. Det går framåt. :)
 
 
Det har blivit många löpvändor denna semester och barnen vill gärna följa med som stöd :)
 
igår så överraska jag barnen med shopping och leklandet. De var nöjda mycket nöjda 
fotbollen har kört igång igen efter lite sommaruppehåll :) det var roligt. 
 
vi har också varit på dop, barnens minsta kusin Edvin. Vi fick oss ett gott skratt i kyrkan allihopa efter att Justin hoppa runt prata å prata och spexade. Skratta så tårarna rann och det är hemskt när man inte får skratta riktigt och prästen kom av sig och skratta han med :)
 
Ni ser bilden här hur han springer runt :)
 
Ja vad tror ni kommer det någon sol? Lite kan man väl få innan jobbet kallar så man klarar sig i höst/vinter. Hoppas hoppas på sol.
 
 

25 juli

Det är lördag och vi har myst ner oss i soffan med lite varma mackor :) vi har hållt på uppe i barnens blivande rum typ hela dagen. Hälsat på i muntebo och e n vanlig joggingtur har hunnits med. 
 
Vi har varit i stugan ett par dagar, varit hemma , varit på tolven och bara varit.
I morgon är det dags för dop för lilla Edwin. Fylla på fransar ska göras innan det. Hoppas på solen kommer snart och värmen, känns som vi bara hade fint veckan på Öland, visst det är alltid något kom i håg första dagarna när jag fick semester då var det högtryck och sol :)

20 juli

måndag!!
 
Det är mitt i semestern önskade att Ölands vädret kunde följa med oss hem meen icke de. Vi har nu landat hemma och det som var det tråkigaste , sorgligaste och hemskaste vi fick höra i lördags var att våran katt Elsa blivit påkörd (vad vi tror) hon var så pass skadad så ett tungt beslut var att vi fick ta bort henne och hon fick somna in. :( vi saknar henne och det var inte lätt att förklara det för två barn som verkligen älskade sin katt. <3
Vi går vidare och försöker förstå att hon är borta. Hennes mamma har nu fått nya kattungar altså elsas syskon som vi kikat på idag. Det ser ut som om tindra och novelia vill ha en egen kattunge :) de är färdig för leverans i augusti så vi får se.
 
i morgon åker vi till stugan ett par dagar, inget planerat hur länge :) syster med familj är där uppe också så åker mamma och pappa upp i morgon med. :) 
 
 
Ha en fortsatt fin semester :)

17julii

Fredag är det efter att ha fått tänkt efter vad det är för dag och datum. Dagvild ja!
 
vi är på Öland och har bara två dagar kvar efter idag. Kom nyss in till stugan efter att ha lyssnat på konsert här utanför våran stuga på Mojje, molly sanden och Tobbe trollkarl. Mycket bra och nöjda glad. Vi har solfrossa nu, det bränner och svider efter dessa härliga dagar på stranden med underbart väder :) vi är nöjda med solen. Bilder från dagarna här.
 
matilda, tindra och novis här på bilden. Matilda är Marias systers barn, min bror jockes fru är maria som är gravid på bilden som finns på henne. Kusin bianca och mormor och morfar är också med hit till Böda sand. Första kvällen när vi kom ner.
 
 
 
 vi vill stanna kvar här längre men det går tyvärr inte. Men vi ska njuta de sista dagarna :) 

17julii

Fredag är det efter att ha fått tänkt efter vad det är för dag och datum. Dagvild ja!
 
vi är på Öland och har bara två dagar kvar efter idag. Kom nyss in till stugan efter att ha lyssnat på konsert här utanför våran stuga på Mojje, molly sanden och Tobbe trollkarl. Mycket bra och nöjda glad. Vi har solfrossa nu, det bränner och svider efter dessa härliga dagar på stranden med underbart väder :) vi är nöjda med solen. Bilder från dagarna här.
 
matilda, tindra och novis. Första kvällen när vi kom ner.
 
 

11 Juli

lördag kväll!!!
 
vi sitter i soffan och funderar över om vi har packat allt? Tror de :). Vi åker i morgon bitti tidigt, tillsammans med mamma och pappa och bror med familj :) vi hoppas så klart på sol och bra värme hela veckan. Öland here we come!!!
 
i veckan här har det ju typ regnat varje dag typiskt första veckan på semestern. 
 
bilder på veckan
 
shopping, spel dagar, ved att ta rätt på, bada ute och i hoforshallen.  Sedan hade vi lagfest i går med fotbollslaget, mycket trevligt och roliga lekar.
 
 
 
 

6 juli

hej mitt i sommaren!
 
idag är det måndag och vi har nyligen kommit hem från Valbo, jag och tjejerna. Hitta lite sommar fint och en ny kylbox att ha med sig till stranden.
 
uppdatering i bilder 
så fort jag kom till stugan hoppa jag i sjön
Vi var uppe i stugan till söndag eftermiddag innan vi började åka  Hem. Det var härliga soliga dagar.
 
Igår efter vi kommit hem så packa vi upp, tvätta, handla och bjöd upp mamma å pappa på grillade hamburgare.
 
dagens shopping tur
 
nu sitter vi å bara slöar får se vad vi ska hitta på sen. Vore ju bra om det sluta regna.

2 Juli

Torsdag!!!
 
Och vet ni nu om nån timme har jag semester!!!!!
underbart.
Jag ska åka upp till stugan och överaska dem en dag tidigare =) Som jag längtar efter dom. Pratade med dom nyss och Tindra sa att hon sakna mig och älska mig, jag börja gråta och hon fråga mig om jag gråter.. jaaa när du säger så fina ord gör jag det =) <3
 
Så då blir det stugan några dagar, är inte bestämt hur länge vi stannar =) Per kommer upp i helgen, sen ska han jobba nästa vecka några dagar. Vi åker ju Till öland då på söndagen nästa vecka =) Längtar
 
I går grillade vi lax hemma, jag stannade hemma jag följde inte med till Torsåker. Det blev poolhäng hos grannarna efter jobbet sen matlagning tills Per kom hem igen.
 
Lax på grillen
 
I varje folie paket så behöver du 1 lax file, rödlök, fetaost, tomater, färsk potatis som du kokat lite innan, en skiva smör. Till de hade vi creme fresh pepparrot, citron havssalt heter den, super god
 

Trevlig semester =)

1 Juli

Onsdag!
 
Juli månad och det är nu sommaren brukar börja =)
Snart kommer solen ser jag.
 
Dags för lunch snart så då får man sitta ute =) hemma sen ska jag plocka lite sedan en löptur innan vi ska ner till torsåker, Per ska bygga på Therese å emils hus och sen eventuellt grilla.
 
Gårdagens match då =) gud så duktig dom är u21 bra Sverige =)
 
 
 
I går fick jag denna bild från pappa. De skulle åka och slänga sopor och då åkte de ner cabbat. cool brud
 
 

RSS 2.0