30 Juni

Tindra bebis!


Novelia


dom är inte så lika mina små tjejer men kanske blir.

Nu ska det bytas om sen ut och leka innan det ska börjas med lunch då deras farfar kommer och äter med oss. Det får bli stuvade makaroner och köttbullar, Tindras favvo.

Har inte något annat planerat i dag, hoppas att det inte blir regn då jag ska gå en lång promenad.


28 Juni

Dagarna flyter på bra här hemma, nu har vi fått rutin på allt =) Novelia sover jätte bra på nätterna vi blir riktigt bortskämda och det är skönt att hon är nöjd. Tindra vaknar till och med tidigare än Novelia. I dag fick vi gå upp strax efter 8.

Sammanfattning av midsommar helgen då. Som sagt midsommarafton var vi i muntebo och hade trevligt med min familj och deras grannar. Tippspromenad, fotboll, massa mat och knått i mängder!. Men Trevlig dag.

Midsommardagen var vi hemma hos oss på sandgatan 7 med några grannar och syster och johan, sedan kom det lite fler folk. Vi tänkte leka 5 kamp men det var för mycket knått =/. Tindra sov hos sin mormor och morfar tillsammans med sina kusiner.

I dag ska vi bara vara hemma och sola och bada. Om vädret blir så bra som det ser ut. Vi funderar på att åka upp till mamma och pappa i stugan här i veckan får se vilken dag vi tar ;D


27 Juni

Midsommar ;D






hej igen

Passar på att lägga in några fler rader! =)

Våran nya kamera är jätte bra och det är hur kul som hellst.

Lill tjejen är så grymt snäll bara sover och äter mest sover. I dag har vi vart in till bb och gjort PKU test och träffat barnläkare. Novelia hade bara gått ner 8g och det var ju hur bra som hellst ammningen fungerar jätte bra. Efter besök på bb åkte vi till Valbo för shopping. Jag hittade lite midsommar kläder och lika Per. Tjejerna har redan fått midsommar kläder dom kommer vara jätte söta i morgon. ;D mycket kort ska vi ta. Efter valbo tog vi och stor handlade mat och under hela vistelsen i valbo och på willys sov Novelia. Tindra somnade på vägen hem från willys. =)

Midsommarafton- Ska vi ner till mamma och pappa i muntebo som vanligt på midsommar fest =)

Lite om förlossningen då!

Vi åkte in vid 24:00 tiden på tisdagen då jag har gått med värkar ända sen 06:00 på morgonen fast inte så kraftiga då men tillräckligt. Som sagt vi kom in efter 24:00 och då var jag öppen 5 cm och fick bli kvar. Efter en stund bara gick vattnet och då gick det undan, 3 kryst värkar så var hon ute 03:46. Väldigt bra förlossning och en obeskriv känsla att få ett varmt litet barn på brösten som skriker ;D Underbart

Nu har vi 2 hjärtegull här hemma våra tjejer ;D

Bilder kommer i morgon;)

24 Juni

Den 22 Juni kom våran efterlängade Novelia ;D
Kort kommer

Hon Föddes 03:46 och vägde 3580g och var 51cm lång ;D

Vi mår jätte bra alla 4 och Tindra är lite avensjuk på sin lillasyster men hon vänjer sig nog snart.

Tack för alla kommentarer ;D
kram

20 Juni

Ganska tråkig dag lär jag ju säga har inte hänt så värst mycket. vädret kunnde vart bättre men när väl solen kommer fram blir det rätt skönt ute =) Nu har mamma semester och hon kommer få kanon väder nu från och med i morgon =P I morgon blir det ultraljud för att titta om det finns tillräckligt med vatten Osv.

Blev fika på altanen i dag med syster och barnen sedan tog vi en badminton match , fasen vad svårt det ska vara att träffa (bollen) Annars rätt lugnt i dag. Per har hållt på med bilarna nästan hela dagen.

Bra filmer på tven nu föresten massa bröllopsfilmer ;D gillas


19 juni

Hur kan en sån liten tjej vända så häftigt i humör? Otroligt hon har bara sovit en liten stund i dag när vi var på jula i Gävle sedan har hon lekt och lekt och lekt ännu mer hela dagen sedan vid 5 var hon tvärslut och somnade när Per bar runt på henne och fick sova tills efter 6 då jag väckte henne och tyckte hon skulle äta lite mat men dååå var hon helt tvärslut inget dög tänkte hon får somna om igen gjorde ordning välling och försökte få i henne näsdroppar och det gick inte har inte tålamod för de. Bricanyl fick hon och alvedon men somnade inte när vi gick upp utan hon började skratta och hoppade i sängen öööhh aja tänkte jag då går vi ner igen och väl nere vela hon ha smörgås och välling och HON leker ÄN. =P kenpigt dunder medecin???

Vi tog en tur till Gävle i dag bilteme, jula, mc donals, köpcentrum. Blev lite badgrejjor som armpuffar, bollar, simmring, hårfärg bland annat. =)

Nu ska jag blåsa håret


18 Juni

Börjar med att säga grattis åt min lilla syster som fyller år i dag 21 år.

Har vart på mvc och kollat så lillskuttan växer och har de bra och det har hon verkligen det var inte fixerat än men det fatta jag ju. Kommer säkert bli igångsatt på midsammarafton eller något ;/  På måndag ska jag ringa in om ultraljud om inget hänt ihelgen, för att kolla om det finns tillräckligt med fostervatten.  suck suck och åter igen suck. Hela världen går under för att man väntar på något. Jag är så deprimerad.

Nu ska jag gå ut på en lång promenad och skita i hur ont det gör.

Ursäkta men jag är sur och grining i dag


17 juni

mmm vad roligt!

Har glömt bort hur otroligt tråkigt det är att vänta på någonting och hur alla tjatar ( ingen bebis än) meen jag biter mig i läppen och kör på =)


Gjorde de i dag igen fast jag glömmde bilnyckeln den här gången =/ virrig jaa! Tog ur 2 kassar och Tindra ut kundvagnen och gick til bilen och väl framme så hade jag ingen nyckel så då kom jag på att den låg kvar i vagnen så jag lämnade påsarna och tog med Tindra in på ica och hämtade nyckeln. ååå.

På kvälls kvisten här har jag och Tindra spelat musik och dansat lite medans maten stod och kokade ;D hehe Vi har också vart på besök i muntebo och hjälpa mormor/mamma med alla 1000000 grillspätt som skulle göras och jordgubbstårtor. I morgon fýller lill syster år så då blir det kalas. Men man kanske går miste om all god mat och liggér inne och föder ;D den som lever får se. I morgon är det bvc också och kanske ultraljud om det behövs det visar sig i morgon. Nu ska Tindra ha välling och gå och sova

Hej hej

16 Juni

Dagarna går men ingen bebis =/ Vill ju visa dig världen utanför, visa dig din familj, visa dig ditt hem, visa dig dina nära och kära, visa dig allt ;D

Övrigt i dag har det vart dagis för tösa så poade jag med att tvätta klädseln till soffan och schlongen. Lika dynorna till rottingmöblerna. Skönt att få sånt gjort. Jonna hängde med hem från dagis också så fick hon luncha med oss och så kom Jacob ner. Vi har varit på tolven och spenderat resten av dagen där med lite picknick och mesta dels sprungit efter Tindra som gärna vela bada =P.

Nu ska Tindra nattas här och jag ska gå ut och vattna alla blommor.

natta

15 Juni

Jag lever =)

Har vart och lämnat Tindra på dagis då hon får gå kort vecka mellan 8-11 om dagarna, men vi missade totalt i går att hon skulle gå på dagis så dom trodde vi hade fått barn i går när vi träffades på vårfesten i går ;D men så icke var fallet. Synd att jag glömde kameran i går men vi hade det mysigt med picknick och Tindra fick dansa runt midsommarstången med moster sin=P + alla andra då jag vet inte hur mycket folk det var.

Apråpå något annat har jag nyss ätit frukost och jag provade nå nytt, sån här proviva kiwi mangostav eller vad den hette men det är nog bland de godaste jag smakat i drick väg och så är det nyttigt också ;D weej en annnan som tänker så mycket på vikten nu mena ja? "ironi" 

Vad händer i dag då? ska väl försöka hinna med sånt som man aldrig hinner med annars. Blir en massa promenader i dag fram och tillbaka till dagis sen efter lunch sov tajm för tösa. Synd på vädret. 

Några tips för att förlossning ska komma igång?

 

14 Juni

Dagen med stort D är här och jag märker ingen skillnad från några andra dagar förutom att jag är mammaledig =)

Tindra och jag har nyss kommit hem från bruket då vi köpt massa diverse saker som vi ska fylla våran nya picknickkorg med. Hoppas att vädret håller sig och att solen kikar fram. =)

Handlades en hel del i går, nya hissgardiner, lampskärmar, kläder (mest åt Tindra) jag fick 2 linnen, doftpåsar, kepsar, målablock och kritor som hon kan ha i bilen.  Bild på fönster i vårt sovrum, dock önskade jag att jag hitta vita snygga lampfötter någonstans. Owes hade så stooora eller för små inget mitt i mellan.

Vårat sovrum



Tänkte för övrigt sätta ut våran gamla vagn som Tindra hade mellan 0-6 månader ungefär så den inte står och tar plats i garaget, det står ju redan 2 vagnar där en 3 dje behövs inte..

Denna vagn ska vi ha kvar iallafall plus syskonvagnen

Magen då v40



Har vvart igång hela dagen i dag med städning av övervåningen, bytt sängkläder och hunnit med tvätt och lekt ute och en kort promenad. Jösses att det inte kan sättas igång någongång då.

Nu över till annat ;D



13 juni

1 dag kvar!

Uppe med tuppen i dag då våran kära dotter somnade före middagen i går och sov hårt som en sten ända tills halv 8 i morse =) gud 14 timmars sömn då var hon trött lill rumpan. Kan bero på att vi hade en hektiskt dag i går åkt hit och dit. Började i falun då Per vela ha nya skor och lite diverse. Bästa köp hitils var ett fack som man hänger upp på sätet framför bilbarnstolen där Tindra kan ha sina leksaker och leka med, hon och sin lillasyster sitter bak nu. eller Tindra och en tom bilbarnstol ska jag väl tillägga.

I dag har vi fler planer, In till Jula vid köp av picknick korg som vi behöver ha i morgon då det är vår avslutning på dagis och då ska vi ha pickninck mys ;D ganska komiskt att alla på vår gata ska dit då vi har barn på samma dagis och till och med syster min. Blir ett besök på owes också och valbo kanske orkar med ikea också får se ;D

Har inte känt efter riktigt än att jag har semster/mammaledighet i minst 1 år nu ;D de kanske kommer i morgon och bebis kanske kommer då också ;D

Per frågade varför jag inte hade lagt ut en bild på vår nya bil så då gör jag det nu ;D

Grymt nöjd ;D

I går kväll kl 18:00


11 juni

3 dagar kvar =P! Har inte direkt räknat med att få om 3 dagar men man kan ju alltid hoppas, ännu bättre är om det vill ploppa ut i helgen ;D

Händelserik dag med massa fläng. Först jobb, sedan besiktning i sandviken, passa på att handla mat på ica maxi, hämta Tindra som fick vara hos son moster och leka med kusinerna medans ;D, sedan ner till AT bildelar för att hämta barnvagnen som kommit. När jag skulle in med den i bilen så fick den inte plats så Per fick komma dit och fixa till det =) Han är nämligen och hjälper bror sin med rust om någon undrade varför inte han kunde hämta den. Äntligen hemma snart ska det dras i gång med att laga mat och sen soff liggandes då jag är aldeles slut känner ja.

En sådan har vi nu. Enkel, svart och lätt =)


Igår kom Tindras mormor och morfar upp med en golden vovve mjukisdjur åt henne ;D vilken lycka när hon fick syn på denna. Hon sitter och leker med den hela tiden. Vovva säger hon. gull unge.


10 Juni

4 Dagar kvar!

Har suttit på utbildning hela dagen lång från 9:30 till 17:30 och det som stör mig mest är att det har vart kanon väder och jag har knappt vart ute i dag, det blev en sväng nu på kvällen här men nu ska vi göra kväller för Tindra. Det har hunnits med en mjukglass på time och en kort sväng i vår nya bil ;D älskar den bmw äntligen får man ha en fin bil igen att åka i med ac Viktigt!

I morgon är det sista dagen för mig på jobbet och jag förstår inte att jag redan har jobbat i 3,5 månader, det har gått så fort kommer sakna mina arbets kamrater igen, de har behandlat mig som en drottning, serverat massa på ett silverfat, som jag kan ta upp i dag så fixa dom en skön fåtölj åt mig som jag kunde sitta i på utbildningen. Bara en sån sak betyder väldigt mycket ;D

Ne nu ska jag natta tösa och sen ut och vattna alla blommor plus en omgång för tvättmaskinen och så ska jag försköka hitta något fint att ha på mig i morgon.  och det är inte lätt =/

Härlig kväll ;D


7 Juni

Altså bara 7 dagar kvar till BF

I dag efter jobb och hämtning av Tindra på dagis så åkte vi ner och hälsade på mor och far min och fick lite glass. =) Per han fixade corsan så nu ligger den äntligen till försäljning på blocket den fula fanskapet haha så ful men perfekt pendlar bil. Har haft en riktig städ kväll här hemma ja, torkat golv och torkat av alla luckor i köket plus rengörning av ugn och kylskåp och det är riktigt skönt att sitta i soffan nu och berömma hur duktig man är =) Tänk alla små kladd finger avtryck över allt har altan kvar nu alla trevliga glasrutor yippiiiii.

Helgen då bjöd på fint väder och massa grillningar =) Trevligt sällskap med våra blivande grannar och våra tjejer lekte så bra och länge inpå kvällen så fick vi en reäl sovmorgon dagen efter. =) Blev en del karuseller för Tindra på dagen också.

Här med sin snälla granne sebastian



och med pappsen sin

Hoppa lite

Söthjärta



Nu blir det att gå upp och lägga sig och titta tv då vi inte kan komma sams om vilket tv program vi ska se utan jag vill se hollywood fruarna och Per csi =P tur att man har 2 apparater.

Hörs


4 Juni

Händelserik dag i dag måste jag säga de mesta hände på jobbet =) Gud jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv tror ja, då det har vart massa folk runt omkring en hela dagen med möten med högre uppsatta människor och sedan kom ett gäng och vela kolla hur vi arbetade med för system och ställde svåra frågor, den ena var engelsman en annan var norsk och sen en drös svenskar och alla stod bakom mig vid min dator. När de hade gått så lära jag gå ut och ta en nypa luft och jag badade nog i mina tofflor så dom lära jag ta av mig haha äcligt va?..

Och mina kära kollegor har gått ihop om en pressent till mig jag som ska gå hem snart och bli mamma igen ;D Jätte söta bebis kläder och ett gulligt kort med text som löd

Stort Grattis och lycka till. Hoppas att du får en skön sommar. Vi kommer att sakna dig. Hälsningar alla på utm. =)

Blödig som man är försökte man hålla tillbaka tårarna ;D

Får se när bebis vill komma då dom på jobbet tror jag inte kommer på måndag men det tror jag. Min sista vecka hinner jag nog avverka.

Bessemerfesten då njaaa jag och Tindra var ner en sväng vid 5 tiden och kika lite dock kom vi hem med varsina foppatofflor, strumpor och diverse saker från ica. Blev sugen på en väska där men äh får se kanske den följer med hem i morgon. Pappa Per ska åka karusell med Tindra har han sagt då han jobbar hela dagen i dag och natten. Så jag och Tindra har spenderat kvällen själv och myst.

Nu så ska jag gå upp och lägga mig och kika på tv är inte ett dugg trött som man borde vara på Fredagar.

10 dagar kvar


3 juni

Bara 11 dagar kvar =P Inga känningar än så länge förutom lite små förvärkar som kommer då och då.
I morgon ska jag på Mvc igen är nästan uppe på 20 kg + igen men men man får ju något underbart för besvären ;D Lääängtar

Så här på kvällskvisten kom Carro och Madde förbi och våldgästade mig och det var hur trevligt som hellst ;D Länge sen madde var här det var när vi hade gamla köket och det var ju år sen. Men kul iallafall att träffa tjejerna.

Annars i dag har vi vart hos syster och färgat håret och fransar medans lekte Tindra med sina kusiner som är så duktig att leka och passa henne. Sjukt att mosters (jag) barn blivit så stora att de får ta hand om mitt/mina barn nu.

Kul också med nya grannar ;)




2 juni

Ska snart gå och göra inbakade flätor så håret blir så där lagomt krusigt i morgon nu när det är ny färgat, det är så skönt när de är gjort den där jävla utväxten. =P

I dag har det inte hänt så där jätte mycket, blev en grillning här på kvälls kvisten och massa blir ju gjort här hemma nu när min kära sambo har fått sitt jobb tillbaka på hemmaplan, vet att jag tjatat om det tidigare men ni anar inte hur skönt det är att ha han hemma ;D Nu är det som det ska vara i en familj att man hjälps åt med allt =)

Hoppas på en liten bebis snart ;D



1 Juni

Var en väldigt bra passande låt i morse efter jag lämnat Tindra på dagis och åkte ner på jobbet då spelade dom juni, juli, augusti med Gessle på radion och jag fick sånna sommar känslor ;D Sedan lyssnade jag på Per gessle hela dagen lång på jobbet. härligt

Och jag räknar ner Bara 14 dagar kvar till BF

Kvällen har bjudit på en massa hoppande på studsmattan dock studsade jag inte så mycket men bara att jag satt där uppe och gjorde Tindra sällskap. Sen fick Tindra lite sällskap av Ellie. Jag Gjorde en enkel sallad som bestod av kassler, potatissallad, purjolök, paprika, gurka och svart peppar. Väldigt gott att äta när det är så varmt ute.

Har provat en massa sommarkläder som legat i gaderoben ett tag och jag hittade faktiskt något nytt jag kan använda mig av i morgon hur ofta inträffar det? och när man är gravid också? herregud.

Ne nu ska jag kolla tv =P


RSS 2.0