Snuttan

mmm min lilla snutta ligger här i famnen så jag får skriva med en hand går lite segt men.

var på bvc i går och nu går det undan 55,6 cm lång och väger 4560 =) sen åkte vi ner till tessa å wille i torsåker medans pappa var på hockey =) I dag har vi också vart hos dem och lunchat och snart ska vi gå upp till syrran och äta tacos och kika på melodifestivalen. mysigt.

Nu ska vi göra oss i ordning

naajs

Åh vilket härligt väder, solen skiner och snön smälter perfekt nu får snön försvinna och bli varmt.

I dag har carro vart här, vi gick ut på en promenad och snacka massa minnen =) alltid trevligt. I mån ska jag och Tindra åka in till carro så ska vi gå på stan och kika lite ska iallafall köpa mitt första år bok, kul att ha och skriva i.

Väntar på att syster ska höra av sig så man kan pallra sig upp dit en sväng.

Har inte så jätte mycket att skriva om just nu känner jag.

mat och mat

Ja Tindra ska bara ha mat hela tiden eller iallafall vid den här tiden på dygnet kan gå en sån där 20 min så är det dags igen, tur att hon tar sin stöd vila runt 12. Sitter och funderar på vad jag ska hitt på??? skule vart in till viken och häls på carro och jag skulle också vart förbi hos melinskan och emil, hade ju planerat att åka till tessa o  wille men då mådde hon inte bra =(

messa mamma nyss får se vad hon gör kanske blir en lång promenad till muntebo =) men hon jobbar väl som vanligt.
Tomt här hemma när älsklingen har börjat jobba, i morse var han så gullig så han eldade åt oss så det var så varmt och skönt inne =)  

vill lägga upp bilder men alla kort är ikameran och jag vet inte hur man för över..

snöoväder

Jag, syster hennes karl och jonna gick en lång tur ner till time och tillbaka och det snöade på rätt ordentligt fick sätta på regnskydd på vagnen så det inte skulle snöa in på henne. Nu ligger vi i soffan hon sussar så sött här så och Per kollar på en dålig film... Vi ska ner till mamma och pappa senare och äta mat och kolla på melodifestivalen =) I går var dom här och åt tacos med oss.

Måste njuta av denna helg nu för på måndag ska Per börja jobba igen och det kommer bli tomt här hemma,jag får hitta på massa grejjer i stället som att gå ner till mamma och pappa åka å h'älsa på folk =)


Namnsadag

Börjar säga grattis till mig och Tindra som har namnsdag i dag =)

I dag har vi vart på bvc hon nu var hon 53,5 lång och vägde 4170 nu går det undan, märker ju på hennes kläder också. =) sen när vi kom hem gick vi och mötte syrran på jobbet och gick hem en rask promenad helt slut i kroppen nu. Mjölkstockningen släppte i går också väldigt skönt mådde bra dåligt där ett tag.

Nu ska jag laga mat blir lax å ris och holiandersås eller hur de stavas gott gott..

hej åhå

aj aj Gabbe har fått mjölkstockning =/ vaknade i natt att jag frös så hemskt och hade ont i ena bröstet när jag vaknade upp på morgonen så var det rött och gjorde jätte ont.. nu tror jag de börjar släppa gick in i duschen och försökte mjuka upp hoppas det går över snart för det är inte skönt....

I dag var carro ¨å emil här på besök och gud så söt han var, de hade köpt en pressent till Tindra en rosa klänning=) snällt av dem....

nu ska jag se arga snickarn =)

godkväll

hej hej!!

Vi kom nyss hem från tommy har vart där för han fyllde i går fick lite tårta =) mycket kalas den här månaden inte bra när man försöker bli av mamma kilorna.  =(....tar tid de här försöker ut och gå varje dag också.

nu kom tessa o emil och lilla wille =) ska umgås med dom lite nu.  har inte så mycket att skriva om nu eller jo bvc på torsdag får se om hon gått ännu mer måste passerat 4 kilo nu =)

Helgen

Söndag i dag och helgen gick så snabbt, i går var vi i p-hyttan hela dagen svärfar fyllde år och det bjöds på mat och inte vilken mat som helst utan (hjort) men de var gott =) guud så mätt jag blev. Tindra var jätte snäll hela kvällen så sov hon igenom hela melodifestivalen. Trodde inte hon skulle sova sen när vi kom hem runt 11 i går men de gjorde hon tussan då :D

I dag kommer mamma o pappa på besök de hade köpt nån alla hjärtans dag pressent till lill gumman... Kanske man ska ta sig ut på en promenad i dag å för i går gick jag långt och det var så skönt när solen lyste.

ja lämna över datorn till karl snoken åååå

mys mys

mmm la famila har myst i soffan i dag Tindra har vart så snäll och hon somna på såosköna ställningar så man bara skratta åt na,, trött bebbe... vart en sväng ner på affären också köpte ägg så vi kunde göra pankisar här till middag väldigt gott =)

I kväll är det arga snickarn också så bra program och jag känner igen mig så bra i det, jag och Per kan inte sammarbeta alls vi rycker i hop på en gång såvi sköter allt själv i stället. fast sist i garaget gick det bra när vi hängde upp element =) enda gången kanske... =) men vi älskar varandra endå =)

ta undan disk sen soffläge...

ammningskudde

bästa köp hittils perfekt att ha och väldigt bekväm, Tindra ligger på den nu så jag kan skriva lite blogg =)
I dag åkte vi till valbo shoppade lite på hm sen blev det donken, sen vidare till owes där hitta vi pressenterna så det är klart. vi åkte vidare till willys och dollar och Tindra sov hela tiden =) nu har hon vart vaken i 5 timmar och kommmer sova som en stock sen =)

nu ska jag fixa lite innan bygg lov börjar..

Tv

Jag bor vid tven hela dagarna känns det som, nä men i dag har jag suttit framför tv hela dagen för jag har inte kunnat tagit mig någonstans, försökte oss ut på en promenad men Tindra skrek så mycket så vi vände efter 5 min... Hon var bara hungrig.

Nu väntar jag på att familjen annorlunda ska börja, ganska imponerande att ha 10 barn. =). Satt också och funderade på när jag ska börja med fotbollen tror det  får bli till ute säsongen i april däromkring, saknar att röra på mig.

Valbo i mån? kanske

hopphopp

Dagarna går

Dem bara rusar i väg i dag är Tindra 10 dagar helt otroligt tycker vi nyss kom hem från bb ja...

I går var svärmor, maud, tessa och wille här på middag vi bjöd på grillat ;D riktigt mumsigt, varför kan man inte grilla oftare på vintern? Per stod ute på altan och grillade =)..  I dag ska bror och maria komma upp de kommer nog när som helst jag har förberett med lite kladd muffins ;D.. Tror de vart folk här varje dag  sen vi kom hem från bb men det är ju trevligt det å.

I veckan här ska vi försöka komma in till valbo det är så många som fyller år denna månad så får se vilken dag vi prickar in...

hade bra

Bort Besök

Sitter hemma hos mamma och pappa  jag och Tindra nu skönt att få komma ut lite, i går var vi in till viken och handlade lite på ica maxi och per klippte sig också =) trevligt...

Lillan bara växer och växer bra det, men det får inte gå för fort...  Ni kanske märker att jag inte har så mycket att skriva här men jag försöker när tiden finns.. mamma går och bär på henne nu hon är sån stolt mormor =)

På denna dator fanns det gamla kort bjuder på några.... tänk att vi vart så här ung


3720

Så mycket väger vår tjej nu =) bvc kom hit i dag och vägde henne och gav lite information, Tindra sket ner sig självklart då när hon kom haha ;D men de gick ju bra.... tessa å wille har vart här i dag också och gjort oss sällskap.. wille å tindra är ju kusiner och de kjommer få så roligt när de blir lite äldre =)

Tack alla igen för snällak omentarer och gratulationer ;D

nu ska vi gosa lite.. hej hej

Vår tjej


Hon är så snäll, vi får sova på nätterna och hon gnäller inte så mycket (än så länge). 4 dagar i dag och snart ringer väl bvc så får vi se om hon växer något men de gör hon aldeless säkert för hon äter som bara den ;D

Medans hon sover nu ska jag tvätta gud vad tvätt det blir och slänga sopor för blöjor går det åt.

hej hej


Tindra

Hej hej!

Nu har jag äntligen lite tid att skriva några rader =)

Jag vill börja med att tacka för alla gratulationer och uppvaktning ;D

Kan berätta hur förra veckan var, det började i Tisags kväll jag började få värkar och innan det hade jag som mens värk hela veckan och förra ändå, men i tisdagsså blev det värkar med 3min mellanrum och vi ringde in och de sa att vi skulle komma in. väl där inne gjorde vi kurvan och självklart började det avta värkarna altså jag var bara öppen 2 cm men vi fick sova kvar utifall jag fick lite tabltter som som värk nertagande och sömntablett jo visst vi vaknade halv 9 på morgonen där efter och jag hade inga värkar ja ja då var det bara att åka hem igen. Kom hem jag gick och sov sen mot kvällningen var det dags igen och då gjorde värkarna ändå ondare och tätare så vi fick åka in igen och gjorde kurva då höll de sig i hela tiden och jag var öppen 4 cm, vi fick gå in i förlossningsrum och bara vara. Oj vilka värkar det kom jag fick lustgas och Per masserade mig i många timmar där .

och till slut så kom hon Tindra 04:35 på morgonen med sugklocka för mina krystvärkar var så korta så jag behövde hjälp. FY vilken smärta men det var det värt tjofffs sa det bara så hade jag min lilla flicka på magen och jag har aldrig vart så lycklig och Pers ansiktsintryck glömmer jag aldrig guuuud jag blir tårögd fast jag sitter och skriver ;D oförglömligt ögonblick.

50 cm lång
3402gram

Bilder kommer sen men på lg.se finns hon med vår ögonsten.

nu ska hon ha mat och det är så underbart att vara föräldrar.




RSS 2.0