31 Mars

Ljög om att det var april i dag men det är i  morgon det =P virrpanna är vad jag är. i går var jag riktig virrpanna herregud vad det är jobbigt. Började med att handla, gick bra sen skulle jag hämta ut min 4s men glömde mobilen i bilen så jag kunde inte se vad jag hade för kod. Hämta den lämnade plånboken i bilen men kom på halvvägs meen jag måste ha leg, var bara att vända och hämta plånkan i bilen.. Åker hem så skulle vi fixa min Iphone och då skulle vi ha mitt bankkort och började leta efter det meen va fan letar överallt. Ringer till spelbutiken om jag hade glömt den där. Jorå mitt bankkort hade suttit kvar i kortterminalen =P suck sen så var det smärtfritt resten av kvällen. Eller kom på en till sak. Laddade Iphonen och till slut hade jag inget nätverk i min gamla telefon, skulle leta på pin kod till Iphonen för Per hade lagt dem någonstans, kunde inte ringa han för ingen av telefonerna fungerade letade överallt till slut hitta jag pinkoden... Somnade vid 00 och barnen vakna efter 06 =/ dryygt jag som vill sova någon gång., Per har jobbat natt så han lär ju sova så det var bara att pallra sig ner... (sur) Går över snart. Barnen somnade ju sent i går efter 21 så då tänkte jag yes sovmorgon,, tjii fick jag. tindra var ju vaken från 06:15 till 21:30 i går menn hon vaknar först av alla... Novelia sover iallafall middag 1 timme.

Klagar lite mer på vädret snö?? suck igen!! ska ta barnen på en långpromenad efter lunch sen får vi se vad dagen bjuder på vi har inget inplanerat allt kan hända. Vio hade planerat grillning till kvällen men är det kallt och ska snöa så skiter man väl i det..

Ha en bra helg hönni

Mina burkar


påskliljor


Ny badad efter frukost ;D lite lässtund nu







30 Mars

Jaha ja sista Mars i dag, sedan går vi in i April i morgon, herregud vad tiden går snabbt =P

Fredag jeejj.. Jobbar på sendan är det hc för mig då jag ska ta bort en skinn flörp vid naveln då jag har haft Navelpercing i 700 år som inte blivit snyggt efter graviditeterna, kanske jag få nått stygn för första gången i mitt liv =).. Sedan är det fredags mys för hela slanten, hoppas på någorlunda väder iallafall så vi kan hitt på nått skojj.. Per har nästan lovat att han ska med på en springtur runt hammarn sen. Till kvällen är det lets dance som gäller som jag har längtat..

Drack en celsiuis innan träningen i går och oj vad man orkar slutade att jag var skakis i hela kroppen när jag kom och och hade hjärtklappningar då jag aldrig får i mig koffien och så blir det en smäll av massa koffien, somnade vid 02 i natt men är relativt pigg i dag. Ska inte sluta med dem men jag ska dricka dom vid lunch tid som jag gjort tidigare så det hinner gå ur kroppen vid läggdags.. Rekomenderar dom om ni vill bli pigg om ni inte dricker kaffe..

Hittat några sötnosar till min bror och Marias bröllopp i Juni ;D










Här är min drömm bröllopps klänning =)



Nog om bröllopp, Hoppas hoppas verkligen så vi får fint väder från tors-mån nästa vecka då vi är ledig och ska vara uppe i Balungstard hos mamma och pappa i deras stuga, då mina syskon med familj och respektive är med lääängtar

Litetok

Bjuder på tok bilder från oss på sandgatan, tråkigt väder ute , roligt inne =)





Kan ni flina säger jag. då gapar dom stort haha



Tindra släpper precis en brakare så jag höll på att dö när jag precis knäppte=P


Tindra slockna lite på soffan nu, jag och Novelia lägger lite pussel. Har bakat scones för att fördriva eftermiddagen. Morfar kom på besök med =)

Ska slänga in några kotletter i ugnen strax då de ska stå och gotta till sig 1 timme i ugn med grädda och creme fresch, soja, sambal olek, kryddor.

28 mars

Onsdag!!!!

Ingen gunga så långt ögat kunde nå, de har inte hunnit kommit in än så det var därför. Annars hitta jag lite småskålar som man kan baka i eller servera efterrätt i, perfekt för creme burle.. Påskägg med lite små saker som jag ska fylla upp med. Barnen skötte sig exenplarisk i affärerna, så de fick en glass.  De har redan glömt bort att jag hade påskägg och leksaker i vagnen inget tjat att de skulle ha dom så när vi kom hem gömde jag undan dem. Väl hemma fick jag börja med maten medans flickorna bus lekte ute på gården, dörren stog uppen och värsta vårkänslorna fick jag ;D

I dag är det ju onsdag barnen har lite extra tid på dagis i dag mellan 11-14 för Per ska ut extra em pass plus natten så vi ses ju i morgon, vi sågs ju i morse så ingen fara på taket =) Jag och barnen ska försöka knäppa lite nya kort och sätta upp däckgungan om jag fixar det själv. Bäst att jobba på så den här dagen går fort.

Blä cyklade i morse i spö regn, fy för regn solen är mer än välkommen

skålarna (lånad från google)


Köpte dessa godingar från happy homes i dag =) (liknande hitta ingen exakt bild)


27 Mars

Tisdag!!

Lunch nu, är hungrig som bara den. Lagade en tacopaj i går kväll så det blev den i matlåda. Träningen gick jätte bra i går kväll, känns i dag lär jag säga och kul att vi var så många i går =)

I dag efter jag hämtat tjejerna drar vi in till viken för att leta gungor till deras gungställning.Sen ska jag köpa påskägg så det är gjort, men det blir inte så mkt godis i dem utan nån sak och något som dom tycker om att äta. När de får äta godis så smakar de på nån och lägger tiilbaka så det är bara onördigt att köpa de. Ostkrokar gillas och popcorn. Novelia älskar salta kex haha.  Nog om de..

Tindra är i sån rolig ålder bara babblar och babblar så man får hålla låda och försöka hålla med och svara =P Ska visa att hon kan allt, så säger hon kolla mamma kolla vad jag kan =) Så kommer Novelia och ska göra samma sak och säger kölla mamma kölla ;D go ungar man blir så varm i hjärtat.

Se om vi hinner leka lite ute innan kväller, det ska iallafall lagas lax i fetaost bädd sen lite tvätt och plock. Kanske en repa på cross trainern.

sån här skulle man ha


26 Mars

Dålig uppdatering jag vet!!

Har haft en super trevlig helg ;D

Är lite trött nu, gick och la mig ganska tidigt i går efter en hel dag med massa trevligheter, Började dagen i går med reäl sovmorgon bara för att man ställte om klockan. Vid 9 fick vi väcka Novelia för att hinna skjussa henne till mormor och morfar för jag och tindra hade showkidz. Tindra dansa hela dansen kul var det.. Hämta hem Novelia igen vi stannade i muntebo ett  tag.. Sedan åkte vi hem och baka tårta eller jag baka dom kollade på sin nya film smurfarna det finns ju en skräll med sånna filmer, bara att börja samla på sig. Gick sedan ut hängde lite tvätt ute, barnen lekte i sandlådan. Jag gick lite med Novelia utanför med vagnen hon somna så gott så medans Tindra cyklade brevid. Gick in och städade lite fixade fram lite för kalaset. Fick jätte fina pressenter ;D glömde bort att äta tårtan gjorde jag också haha får ta en bit i dag istället när barnens kusin Anton kommer på besök med familj..

Fredagen- Tog mig en cykeltur hem vid 10 tiden för att hämta hem Novelia som hade vart dålig i magen på dagis, men Per kom också hem så han fick hämta tjejerna på dagis så cyklade jag ner igen och jobbade. Hon var inte alls dålig stumpan så efter jobb blev det valbo för inköp av lite nya skor till barnen =) Tog storhandling på willys och avslutade på kappahl för inköp att dessa skönheter och dom var så söta med sina jackor, har inte hunnit knäpptnå kort alls i helgen =/ Blev grillning på kvällen hos familjen Lundmark/Kjellson på kvällen trevligt som vanligt =) Novelia visa inga alls tecken på att hon var dålig i magen, bajsblöjan på kvällen visa inge löst iallafall om ni nu vill veta ;D


Lördagen- Gick upp med tjejerna vid 08 åt god frukost med färskt bröd. Plocka lite inne innan vi klädde på oss för att åka ner och handla det sista. Var sedan ute och krattade så fint. Gräddade vofflor som vi åt ute. Har tagit fram utemöblerna nu så det var så mysigt att sitta där. så avnjöt man årets första påskmust i solen, helt underbart väder. Tog oss en liten promenad då jag hade tänkt en lång prommis men fick sedan punka på vagnen. Barnen sov gott iallafall, Tindra brukar ju inte sova men de guppa väl så skönt så hon somna.. 2 timmar sov de i vagnen medans jag kratta klart och Per kom hem från jobbet och fick njuta av dagen han med.  Barnen har så roligt nu när de kan vara ute och leka och med alla grann barn, lilla bullerbyn hemma vid oss kul med så mkt barn med samma ålder. Blev tacos till kvällen och mys i soffan. Barnen slockna vid 20 och vi vid 22 tror ja :D Tar på krafterna att vara ute i friska luften hela dagarna =)

¨
Söndagen har jag redan skrivit om uppe..
Om ni inte ser min nya bloggdesign så tryck F5.

I dag hoppas jag dagen går snabbt avslutar med fotbollsträning till kvällen ;D


22 mars

Hipp hurra på min dag ;D

26 år i dag och det är bara en siffra de sinnet är ju ett annat ;D Sovit super gott, Barnen somnade före 18 i går kväll de var super trötta då vi var ute hela em tills vi gick in halv 6, Novis fick i sig mat hon sen slockna hon. Tindra hann inte ens äta innan hon somna.. Jag fick baka i lugn och ro hela kvällen och städa. Nu ser det ut som det gjorde innan jag börja städa i går berätta Per. Pyssel och pärlor på hela golvet =P. Slutar halv 3 ska hem och fix lite innan mamma och syster med familj kommer. De kan inte komma på söndag när det är tänkt kalas ;P

Började kratta i går och det är så ro givande och härligt, grannen eldade lite på baksidan så det var riktiga vårkänslor igår. barnen lekte så bra med grann barnen och hade skojj. De vela absolut inte gå in det blev kalabalik men de var ju trötta så.  Tog mig en jogging/spurter träning i går kväll med. Så kollar man facebook i dag så har de sett en björn i robetsholm =/... Slocknade som ett litet barn vid 22 och var utvilad när Tindra kom och kramades med mig.. sjöng ja må du leva hurra hurra hurra ;D hihi..

snart helg



I dag kommer madde publisera min nya blogg utseende




21 mars

Guud i skruven vilket väder vi har ;D var ut på en liten prommis nyss och det var så att man vela ta av sig jackan =P då har jag en tunnare jacka också. längtar hem så vi kan vara ute och leka. Tindra är så duktig att cykla så hon orkar upp för backen och cykla en bra bit, Våran lekpark ligger ju uppåt på vägen så det är bra träning. Novelia älskar ju att åka i sin vagn sån tur vi har att hon inte ska hålla på och gå brevid då skulle de ta tid att gå ;D gullrumpor som är hemma med pappsen, på fredag är det dagis igen.

Är ju rena april vädret nu i mars, Vet att det jämt brukar vara slask och snö runt jag fyller men inte i år bara massa soool

Langtidsvarsel
Torsdag22. marsFredag23. marsLørdag24. marsSøndag25. marsMandag26. marsTirsdag27. marsOnsdag28. marsTorsdag29. marsFredag30. mars
Delvis skyet Lettskyet Skyet Lettskyet Skyet Regnbyger Delvis skyet Klarvær Skyet
12° 10° 11° 14° 12° 12° 15°
0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0,2 mm nedbør i døgnet 0,4 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 2,5 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet


20 Mars

Tisdag!!

Sovit rätt dåligt i natt då Novelia vakna och grina några gånger =( vet inte om hon är i en utvecllingsfas med massa mardrömmar eller om hon har ont någonstans? så svårt att veta när de inte kan tala om.. Hon är iallafall lite snorig men inget annat.. Smygde upp vid halv 7 då alla 3 låg och snarka som stockar. Gick i väg till jobbet och här är jag och dagen flyter på =) Ska köpa mig en celsius så jag får lite mer energi.  Träningsvärk i magen i dag efter massa planka och sit ups på fotbollsträningen i går..

I dag efter jobb blir det en cykeltur med familjen ;D Hoppas solen kikar fram och värmer upp oss lite. Blir iallafall kanon väder från och med i morgon och på min självaste födelsedag på torsdag ska de bli 14 + grader =) Inget annat planerat än att tvätta, städa som vanligt..

Nej ut i friskluften en sväng så kör vi resten av dagen, snart helg igen ;D

Lite fint

JeansshortsToppLinne2-pack leggingsTunikaHatt - 100% BomullDiadem  - 100% PlastKlänning - 100% BomullCapribyxa - 65% Bomull,30% Polyester,5% Elastan

Ha en bra dag!!


18 Mars

Guuud så trött jag är =/ Barnen kom in vid 5 på morgon och skulle sova i våran säng. Tindra hostar så hemskt och Noovelia kunde inte somna om.. Suck.. Tindra somnar om och Novelia halv 7 lyckades hon somna om. Sen vaknar Tindra och går och leker på sitt rum, Sen vaknar Novelia kl 07 för då kommer Per upp och ska sova för han har jobbat natt,, Nu sitter jag i soffan och är bitter ont i huvudet har jag också. Hade super trevligt i går Elin och Jessica kom på mat och massa prat =) bjöd på taco paj med tillbehör, efterrätt blev det trippel choklad kakan. Lite vin blev det också, synd att tiden går så snabbt.

Nu är jag bara sur för att barnen inte sover.. De kan somna efter 21 på kvällen på helgerna men nä upp tidigt iallafall. Lika så när det är dagis på morgon då lägger de sig runt 19-20 men väcker alltid mig innan min klocka ringer halv 7 behöver liksom inte ställa klockan.. I bland händer de att de sover till 08 läs i bland 1 gång i månaden kanske.. Ser verkligen fram emot att gå och jobba i morgon och vakna halv 6 eller tidigare jeeeejjj... Bitter jag vet men man måste få klaga ur sig iallafall när man aldrig får sova riktigt.. Kanske dax för en övernattning hos mor och far föräldrarna snart kanske. Dom sover nästan aldrig borta.. Jag ällskar mina barn över allt annat men ibland behöver man få sova ut ;D Jag är ju sån som alltid vill ha barnen hemma gillar inte att de sover borta, jag kan inte koppla av måste ringa och kolla hur det går och när man vaknar dagen efter så klär man på sig snabbt och åker och hämtar dem.. =) tsss.. slut på klago vm!!

I dag är det dans för Tindra, Novelia får vara med mormor en liten stund, sedan beger vi oss mot hallen för att kika på kusin Julia som spelar innebandy.. Resten av dagen får vi se vad som ska göras. Långprommis vet jag iallafall.

soooolen kom fram nu

webbkamera bilder





15 Mars

Nu var soffan väldigt skön att sitta i, orkar inte ta mig ur den med i dag känner jag men jag måste blåsa håret och göra mig klar för sovning =)  Har vart på fotbollsträning, och det var så kul och jobbigt på samma gång. Morfar och Amandah var här och passade busfröna. Jag gräddade massa pannkakor innan de kom så fick de äta sen tror det uppskattades ;D Har inte hunnit med så mycker mer i dag, Tindra har cyklat lite efter dagis. Nu har dom helg hjärtegullen och jag har 1 dag kvar att jobba så får jag helg med..

Gårdagens bakning




14 mars

Trappen, ska väl målas på lite vitt där de kom lite grått =)






barnens rum







Vart på besök uppe hos syster hela em, sen gick vi hem för att laga middag och så baka vi lite. barnen har somat. jag ska passa på att tvätta lite och plocka, innan jag slår ner mig i soffan för att se mästerkockarna. Det blev en behövlig promenad till jobbet i morse då träningsvärken är som värst i dag =P Träning i mån igen, då kommer morkar upp (barnens morfar) pappa Per har em han..

god kväll


13 Mars

Tisdag!!

Jobbar i vanlig ordning.. Tisdagar som jag ogillar mest, längst i från helgen känns det som. jobbigt att ta sig upp på morgon meen i morse väckte Tindra mig strax efter 06 med pussar och kramar, helt underbart, Novelia fick vi väcka vid 7, trött mössan där. Flyter på som bara den på jobbet, gick på en prommis på rasten och visst känner jag träningsvärk i bena efter gårdagens första ute träning på gräs ;D Det var så skojj och vi var många tjejer och fler blir vi. jag tror på denna fotbolls säsong då vi får spela i div 4 och vinna lite matcher..

ska cykla hem efter jobbet ta med mig tjejerna till dollar och willys, så får pappa måla klart trappen, den blir så fin bara 1 strykning kvar.. På dollar ska jag kika på nytt proslin. =P.. Fint väder ute men synd att de blåser det är bara för att det aldrig kan vara felfritt utan alltid något som är fel =P.. Se om vi hinner baka dummlekakor i kväll, sen så är allt bakat fysen i källarn är full proppad.

Bjuder på bilder sen när det är klart!!


Tips om denna bok den är super mysig




kikade på trädgårdstoppen i går och man blir ju så sugen att hålla på ute..



11 mars

Grattis till min morfar Sune som fyller år i dag ;D Vi ska dit på fika lite senare.

Har vart ut med Novelia i vagnen så hon fått sovit. Tindra var hemma med pappa för hon har sluta sova på dagarna. Går ganska bra i bland kan hon slockna 10-20 min på soffan. Förmiddagen var jag och Tindra på show kidz, hon tycker det är så kul i börjar och sen vill hon åka hem så i dag körde vi 30 min. kan ju inte tvinga henne att dansa..

Helgen har ju sprungit i väg, tror jag aldrig sagt att en helg har gått så långsamt någongång. i går lagade Per kyckling i sin egen pepparsås det var super gott. Vi hade sällskap av Filippa, fabian och erik. katrin jobba och stod i, barnen busa på i vanlig ordning och efter dom gått hem sa Tindra åh jag älskar Filippa =) gulligt.. Rätt låt vann tycker jag har den även som ringsignlal på telen låtan sittar på hjärnan med för den delen..

Igår så badade i hoforshallen med moster och kusinerna =) tog en solning med..

Nu börjar jag bli fika sugen, mormor har säkert bakat massa gott, i vanlig ordning gick hon väl upp 5 i morse och baka =)


9 mars

Friday Im in Love ;D

Tiden bara rinner i väg på jobbet. snart är man hemma och har helg ;) Mina finaste kommer och hämtar mig sedan är det, löpning på g, städa och dona hemma, mysa, leka laga mat och bara vara ;D

I går bakade jag dom där kringlorna och jag missuppfatta storleken på dem när jag gjorde dom och sen skulle de jäsa 20 min innan jäsning och då var det inga kringlor längre utan stora bullar haha per fick ett gott skratt. Tindra tyckre dom var fin för hon hade vart med och gjort några med.. grädda dom och resultatet blev ännu större bullar. Snygga till dom lite sen doppa dom i smält smör och socker dom smaka bra men man behöver inte titta på dom =P.. Kvällen fortsätte hos Familjen Lundmark/kjellsson med god mat och barn som lekte.. =) Tindra somnade på kökspallen när vi kom hem så henne fick man bara lyfta upp i sängen och Novelia somnade på engång i sin säng.. Sovmorgon till halv 7 jeeejj dom vakna när min klocka ringde.. I morgon ska vi sova länge har jag bestämt ;D

Fin väder skulle de bli i morgon så det får bli promenad med minstingen som sover middag då våran stora har slutat med det =) tar mig ett löppass direkt efter frukost i morgon så härligt... Bada i badhuset i morgon efter lunch..syster och familj hänger med, Per får vara hemma och friskna på sig, han är ju snorig han (karlar tror dom är döende)..  Lördagen får bjuda på lite vin till kvällen =P

Måste fylla på med lite nya skålar, godare att äta ur nytt ;D katrin hade väldigt fina i går som jag blev kär i..

(bild lånad av google) skulle kunna ta allt på den hyllan
Vita rosor blir det mkt av






7 Mars

Onsdag!!

En trevlig onsdag =) Jobbar fram till 13 sedan utbildning hela em me dlite work shop. sedan drar vi i väg till viken för bowling och mat.. Ska ha lunch först i 1 timme det ska bli skönt med en riktig långpromenad så här mitt på dagen men lite kallt ute. Jag ska vinna bowlingen inget snack om saken =P

Gårdagen cyklade jag till och från jobbet gick bra trodde det skulle vara farligt. Var ute en stund sen kom morfar på besök. Gjorde en grov städning på övervåningen återstår och ser om vi tar trappen i kväll och börjar måla "tummen ur" Hämtade mamma på jobbet i går så solade vi en sväng och Ammandah var också med. Per gjorde sista natten så nu är han lång ledig skönt..

Missar träningen i dag dock men tar igen det i morgon en egen löptur brukar resultera sämre fart och uttålighet tyvärr men ska ge mitt bästa..

Övrigt hitta jag lite nya recept som skall bakas (vill ni ha recept så säg till)



Dom här söta bullarna då



Övrigt nytt projekt göra om bloggen

5 Mars

Måndag!!!

Helt slut sitter jag i soffan efter en hel dag med fullt ös =) jobbat, städat bakat, pysslat umgåts helt enkelt. Löpning med laget 1,1 mil, känns så skönt efteråt. tog en solning diret efteråt men fy så varmt det blev nä inge mer solning efter träning. Barnen och pappa har verkligen röjjt här hemma i dag dom slocknade på 1 sekund i dag =) i morgon är det dagis så jag hoppas de är utvilade när deras klocka ringer kl 07.. min ringer 30 min före så jag hinner fixa mig.
Tror jag går upp och lägger mig i sängen nu och kikar tv. pappa Per jobbar natt han snart blir han lång ledig...

Bakningen i dag

Choklad chip cookies



Ingredienser

250 g mjukt smör
0.5 tsk salt
1 dl strösocker
1.5 dl farinsocker
1 tsk vaniljsocker
2 tsk malen kanel
1 st ägg
4.5 dl siktat vetemjöl
0.5 tsk bikarbonat
150 g mörk kvalitetschoklad, 70 % jag hade i dag 100 g mjölkchoklad och 100 g vit choklad =)

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa smör, salt, strösocker, farinsocker, vaniljsocker och kanel krämigt. Tillsätt ägg och vispa lite till.

3. Rör ner vetemjöl med bikarbonat och forma till en deg, tillsätt grovhackad choklad.

4. Forma degen till en rulle, plasta in och låt den vila i kylen någon timme.

5. Forma 12 bollar av degen och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper.

6. Grädda kakorna gyllene 12-15 minuter.


Syltgrottor





Recept:
200g margarin
1dl socker
1tsk vaniljsocker
1tsk bakpulver
4½dl vetemjöl

Blanda socker och margarin och arbeta in sockret. Blanda de torra ingredienserna och häll sedan över dessa i margarin skålen. Blanda tills det blir en smidig deg. Ställ ca 20 muffinsformar på en bakplåt. Rulla bollar av degen och lägg i formen. Tryck till med tummen så att det bildas en grop i mitten av degbollen. Fyll denna med valfri sylt. Ställ in plåten i ugnen 20min på 175 grader.

Enkelt!!

en som inte vela vara med på kort  i dag


4 Mars

Våran helg i bilder =)

första blåbärsstoppet , blåbärssoppa och kolbulle





korvgrillning och mys vid lissjön




som vanligt går ju helgen i raket fart och i morgon är det nya vecka igen..


2 Mars

Hejsan!!!

fredag olala!! fint de men lite blåsigt, är i valet och kvalet om vi ska åka upp till ockelbo marknad eller ej, visar sig i eftermiddag.

jo jag ska tatuera mitt namn på handleden och fastna för dessa teckensnitt vad tycker ni? Mitten är min favvis och kanske skulle svänga till A:et lite på slutet.





För övrigt, ska det lagas fläskifle med nå gott till i kväll =) mys hela kvällen lång, inga måsten och kanske ett glas vitt ;D Varva ner efter veckans jobb och pensionär som man är somnar man väl vid 22.

Lördag spenderas vid hagaparken då det var hålligång där med ponny ridning och de bjöd på korv och massa skojj, kan blir trevligt tror jag. Hoppas  på en lång sovmorgon och strålande väder...

Ha en bra fredag och helg ;D


1 mars

Torsdag!!!

har gått super fort på jobbet i dag, såg lika ut i dag med som i går, hämta barn på dagis sen var ute hela eftermiddagen ;D solen är ju så härlig och fått massa gjort på tomten. Tänkte tvätta bilen men Per säger att jag fuskar så mycket så jag stod över.... Gjorde en jätte god tacolasange sitter nu i soffan proppmätt och myser med mina älsklingar, dom ska strax göra kväller så vi myser en massor nu älskade barn!

Gårdagens löptur gick kanon bra känndes som jag kunde springa hur länge som hellst ;D Hoppas det känns lika bra på lördag när det är dags igen. eller i morgon kväll har inte bestämt riktigt.

I morgon ska barnen hem till mormor och morfar medans mamma och pappa jobbar

just ja nu kom jag på tvättstugan tjing!





RSS 2.0