Jour på mobilen

Tjo!!

Jour på mobilen kan man säga ja, alla ringer och skickar sms och frågar om det kommit nån bebis än även min mamma och syster tjatar dom tror inte jag kommer höra av mig när det är dags, oj oj klart jag kommer göra har lagt in en mall på mobilen som jag skickar ut sen när det är dags =)

I dag ska vi til mvc får se vad som händer där, nästan som att jag ber för att bli igångsatt, helst vill man att de ska ske naturligt och bra. Annars åka ner till mamma och pappa och hälsa på inget annat in planerat iallafall.



snart är vi föräldrar :D (lyckligast)

en bebis den här veckan då?

Det är stora frågan nu om det kommer en bebis denna vecka och det hoppas jag verkligen, har gått över 6dagar i dag inte så värst kul men de vet ni säkert vid det här laget =)  ska ut på en lååång promenad med syster senare lär prova alla tips och senare färdknäppen fult ord med ja.

Sitter i soffan och funderar på mat blev verkligen sugen på isterband och stuvad potatis med rödbetor ;D tar ett tag att göra men det är ju så gott.  ska plocka lite här hemma tvätta upp lite kläder damsuga och bränna ut en ny skiva till bilen får se om jag lyckas hard dance mania så himla bra.

Tycker så synd om älsklingen min han har inte sovit nått i natt han har frågat tusen gånger om jag har värkar och hållt om mig, värkar har jag ofta med 4 till 10 minuters mellanrum men dom är inte så kraftiga jag kunde ju somna iallafall. Vi vill så gärna att det ska bli av =) älskar dig mest av allt gubben

dags att ta tag i dagen.


saknar fräääsen


handboll

Kom igen nu Sverige fan vad sur jag var i går när dom förlorade mot frankrike med så mycket men men  nya tag nu mot Ungern.

I dag har vara bara flängt runt en massa, först åkte vi in till rusta i falun och handlade lite behövliga grejjer, sen hem en snabb vända så ringde jag förlossningen och berätte de hur jag kände mig och hur jag upplevt att lill tjejen våran har inte gjort så många knop i magen utan det har vart lätt lugnt  ett tag och hon tyckte vi skulle komma in och göra ett CTG test. Det innebär att hon mäter barnets rörelse och hjärtljud med en remm på magen. Så mättes mina värkar de var med 4 min mellanrum men inte så kraftiga för jag kände inte av dem så mycket. Ja å nu är vi hemma och får vänta in riktiga starka värkar.

nä fiskbullar och potatis kanske mums mums =)

snö kaos

oja vilket väder vi har herregud man ser knappt ut.. slår vad om att vi får åka in i dag och bli ståendes efter vägen och så blir det kaos :D hehe...

Jag blir så frusterad och ledsen av det här nu har det gått över 3 dagar och jag börjar ge upp hoppet hon vill bara inte komma, alla tjatar och talar om att nu har den och den fått. ja vad ska man säga, så försöker jag sura ner mig men det vänder snabbt för jag är ju glad också. läste att deprimerade kvinnor föder för tidigt men det står ju så mycket skit över allt man ska inte hålla på att läsa för man kan ju bli skrämd också...

i Går blev det ikea när älsklingen kom hem vi införskaffade oss en sån här, väldigt skön.


Fredag

Då var det fredag igen då och dagarna bara flyger i väg, i dag är det lön också, sista lönen jag fick för i år härdan efter är det mamma dagarna som kommer. Bara njuta av sista lönen för det här året sen blir det tuffare, ska säga er att vara mamma ledig och få ut pengar är de snåla med men vi klarar oss. ;D

Har typ haft konstant som mensvärk hela veckan nu och det värkar inte bli värre det här är nog ända gången man väntar på att smärta ska komma. komiskt! gått över 2 dagar nu =/

annars så står det en godis påse här på bordet som ska ätas upp i kväll men den ser frästande ut och jag förstår inte hur jag ska kunna låte bli den på hela dagen, jag sa nyss till den att sluta glo du är ful och äcklig, får se om det hjälper ;D Ska iallafall ta undan disk och tvätta lite sen får vi se vad som händer i dag. i går var tessa och wille här hela dagen och det var jätte trevligt för då sprang dagen förbi. wille var och fick 2 sprutor i går men han vart inte ens ledsen ;D gull unge

Nu vill jag ha sommar och sol trött på de här vädret.






inte än

I dag är det ju torsdag också, systers karl fyller år och han tycker att det är en bra dag att kläcka på så vi får se om det blir i dag eller inte, har haft typ som mensvärk hela veckan nu men inget mer liksom.

Ska sätta i gång och tvätta och damsuga lite så kanske vattnet går eller något, man kan ju alltid hoppas. Känns som om jag inte har så mycket annat att prata om än detta.. Tråkigt att bara vara hemma hade kunnat jobba förra veckan och denna vecka i stället för att ta ut mamma dagar, men det kunde man juh inte veta då går så bra att vara efterklok så.

Hoppas elin ringer snart så vi kan snacka massa skit ;D

hej hej

ultraljud

Vi fick ju åka in på ultra ljud i dag och kolla så allt stod rätt till och det gjorde det, tjejen mår bra och fostervatten finns och hon får näring. Bara att åka hem och invänta sa hon.... gud vad stor hon var på bild nu då jämnfört när vi gjorde ultraljud i vecka 18.. nu väger hon 3500 kilo och de går upp ca 2 hg i veckan om jag skulle gå över 2 veckor så hamnar hon på 4000 kilo och det önskar man dock inte.

efter gävle åkte vi in till willys och handlade hem lite mat så nu är det full proppat bra de. nu ska jag kolla på the hills sen laga mat ;D

mvc

mjo, vi var dit kl 9 och kollade så allt var bra, visst barnet mår bra full fart där inne men när hon mäter så har det inte växt på några veckor så vi ska få åka in på ultraljud i morgon i gävle "suck"... kan bero ¨på att det inte finns tillräckligt med foster vatten eller att hon inte får tillräckligt med näring. Kan också vara så att magen har sjunkigt och då blir det lägre mått. men jag ska inte oroa mig men det är inte så lätt att låta bli.... vill bara att hon ska komma så jag får ta hand om henne och vara lyckligaste mamman i världen =)

Ska försöka tänka på annat baka en sockerkaka och gå ut på en promenad...
kram

ny vecka

ja det är det och på onsdag är datumet för att vår lilla tjej ska komma, meeeeen jag tror hon trivs för bra i magen så hon stannar ett tag till =( ska till mvc i morgon får se vad hon säger. om man går övertiden får man ett extra ultraljud och så kanske de behöver sätta i gång en. Jag vill att det ska sättas i gång av sig själv och få slippa göra massa resor.

Planer för i dag då, jag ska börja städa ur kylen och göra ren den, sen åka ner på ica och handla lita bas varor, sen hem igen ut på en promenad. sen får vi se.

Åh i går bokade vi stuga på Öland =) här är en bild där i får förra året, helt sjukt att jag vart där varje sommar ändå sen jag föddes.. mamma o pappa ska med dit och så hänger emil å theres med och william trevligt.. å vår lilla tjej är ju ett halv år då så det funkar väl..


söndag

Har inte alls koll på dagarna nu när man bara är hemma men jag listade ut att det är söndag iaf 18 januari. 21 är det beräfnad bf och jag kommer säkert gå över tiden och jag blir aldeles ledsen när jag tänker på det för jag vill att de ska ske nu, jobbigt att vänta och gå å bära på den här tunga kulan och känna sig fetast i världen. 22 kilo har jag gått upp nu och det är inte så snyggt på nån som är 162 cm lång.. Men vi kommer få en underbar dotter för besvären iallafall ;D

I dag så blir det in till sandviken och äta på östens pärla, svärmor fyller år så de har bjudit ut oss då alla.
Först nu ska jag ut och gå en sväng, sen in i dusch och göra sig ordning.

Ha en bra söndag då.

Jernvallen

I dag åkte jag till jernvallen och kollade på när vi spela fotboll, det är cup och det går väl så där första matchen började kl halv 7 den orkade jag inte åka in till men jag åkte till 10 matchen och den vann dom härligt =) får se hur de går för dem kl 7 matchen då. Efter jag kollade på matchen så åkte jag och karro och åt på Jensas blev en kebbabers göttaa de. sen hängde jag med karro hem en sväng och nu sitter jag hemma.

Jag och min kära sambo funderar på vad vi ska hitta på för något, han vill bara ligga i soffan och slöa medans jag vill hitt på nå.. får se vad som händer då. Nå förslag?

Mamma var nyss förbi de har tydligen bytt bil igen herregud de kan inte ha en bil längre än nån månad så är det dags att byta. nu var det en volvo v 70- 05 som gäller. jaja =) Vi har haft samma bil nu ovanligt länge annars brukar folk klaga på att vi byter bil hela tiden, men bmw:n som vi har nu är den bästaste bil vi haft ;D


Shopping

I dag bär det av till Falun och shoppa med mamma, sitter och väntar på att hon ska ringa och tala om att hon är klar. =) skönt att få komma ut lite och se annat men det är typ 14 minus ute guuuud.

Nu är det helg också skulle vara fint med en fin middag men vad tusan ska man göra för mat då? funderade på dollar chips å kyckling file och nån god sås men det värsta är att jag kan inte göra goda såser, kan kolla på recept.nu får se om det finns nå gott. på church street har de sån god vitlökssås men jag kommer aldrig kunna lista ut hur de gjort den och att min ska smaka lika.

Jaja bjuder på en magbild som togs för en månad sen, och i dagsläget så är den lite större och nästan sprängbar.



bilder

Blev en snabb guid på lunchen av elin och kolla här vad duktig jag var..... vi har fler rum än dom som jag lagt ut men de är inte värda att lägg upp för de ska fixas först =)


    
Hårt arbetande karl             vardagsrum                          hall nere                          barnrum



 hall uppe som ska göras om       toa uppe              toa nere                                                      


Hansons

Jajjamen kl 12 bär det av till hansons ska äta lunch med Elin å Jessica =)

Gick upp vid 9 i dag hade en konstig värk som varade i 5 min sen släppte det och kom inte tillbaka hmmm något på gång kanske?? det var inte så skönt kan jag tala om visste inte hur jag skulle bete mig under dessa minuter.
Ska ut på en promenad senare sen in och elda så vi får upp lite värme i huset, för i morse upptäckte jag att balkong dörren på övervåningen stod på glänt och drog in massa kall luft,, brrrrrr tamma tusan... så jag måste elda en del i dag =) blir bra med en sån där 27 grader skönt de.

Meeen jag har problem med bloggen, =/ försöker lägga upp lite bilder men jag fattar mig inte på någonting, tror jag måste hyra hem elin så hon får hjälpa mig...

Kanske kommer bilder senare jag lovar inget


Städning

God förmiddag!

Slog mig ner i soffan precis, har städat i genom i nästan hela huset, övervåningren kvar, guuud så jobbigt.

Vaknade runt 9 i dag gick upp och åt frulle, sendan ut på en promenaf tror de bara blev 20 min men endå. Gör så ont i mig när jag går men men.. Nu är det bara 7 dagar kvar till BF så det kan bli när som helst längtar så hemskt mycket gör allt för att det ska komma i gång tidigare, läste på någon sida att promenader är bäst.

Är så nyfiken på hur vår tjej ser ut =)

Nu ska jag värma på lite mat, sen städa klart bläää

hej hopp



Här är jag

Hejsan!

Nu var det dags för mig att skaffa blogg, lite tjat i från Elin så fick hon som hon vela =)
Sitter hemma och väntar på att vår lilla tjej ska komma ut någon gång, slutade jobbet i Fredags så nu sitter jag bara hemma.

I fredags var det tugnt att gå hem från jobbet kommer sakna många och vissa träffar man ju ändå. Fick fina paket som de hade samlat till mig och jag blev alldeles tårögd. gulligt av dom!

Ska gå ut på en promenad nu så kanske det sätter i gång bra gå väder är det iallafall men de tar emot när man går men det är som det är.

Första inlägget är avklarat
hej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0