29 juli

Oj oj så dagarna går! Tisdag, vi befinner oss på tolven. Lite mer moln idag än vad det var igår. Får se när vi drar oss hemåt idag. Vet ej vad vo har för planer för kvällen. Brukar bli kvällsdopp nån glass :) vin å spel med för den delen. 
 
Sen en sist har vi vart i stugan 
 
 
Varit hemma några dagar nu, haft mamma å pappa på mat. Fotbolls träning. Åker eventuellt till stugan på torsdag. :)

23 juli

Vi befinner oss i stugan :) vi åkte upp vid 15 tiden efter att ha vart på tolven innan :) nu är vi här som sagt. vi har grillat och invigt spa badet :)  
 
dagarna som vart så har vi mesta dels varit på stranden. Fin väder :) 
 
min förskylning håller i sig tyvärr. Sprang med några tjejer från laget i måndags och det gick så där att springa brändes i bröstet och var tungt att andas. Har tagit lite promenader istället, tänkte mig på att ta en löpning i morgon. 
 Planer för resten av senestern, furuvik ska besökas och en dagskryssning till Åland:) sen får vi se vad som händer. Träningarna börjar nästa vecka med. 

18 juli

Hejsan!! det är fredag vi är på Öland, sista natten att sova i våran stuga. Varför ska det gå så fort? Stugan är bokad till nästa år :) 
 
vad har har vi gjort? Vi har gjort typ allt :) bilderna får tala. 
 
 
 två första dagarna hade vi lite halv dåligt väder. Sen sprack de upp och guuud sånt härligt väder vi haft. :) ätit så god mat , mesta dels legat på stranden. I morgon åker vi hem och semestern fortsätter.. Hem å tvätta å vara hemma lite innan vi åker till stugan :)

14 juli

Måndag!! Fy vad dagarna går fort :/ vi är på Öland. Ligger i stugan och slappar. Skönt :) inte ett moln på himlen ser jag ut från fönstret men vi har inte haft sån tur med vädret hittills men i morgon vänder det :)
 
bror, Maria, Bianca å Matilda är här nu :) roligt. 
 
 

11 juli

Fredag! Mitt i packningen :) hoppad vi fått med allt som vi tänkt :). Varvar ner i soffan en stund. Varit på tloven i några timmar med. Härliga sommar väder :)
 
 

10 juli

torsdag är det i dag ;) ännu en vacker solig dag ser det ut som när jag tittar ut genom fönstret från sängen :D Novelia sover ännu, tindra gick ner för en liten stund sen. Skönt att de sover lite längre på morgonen kan bli halv 10 som längst. Vi är ju uppe mycket senare än vanligt också. Släckte lampan 01:30 igår. Läser grey böckeRNA. Bättre sent än aldrig :)
 
Bilder från de senaste dagarna
 
Lagfesten :)
 
Kusin mys
 
Söta novelia skulle på kalas
 
 
Tjejkvällen
 Massa poolhäng
 
Idag blir det en dag på tolven :) 

8 juli

Hej mitt i sommarn!!! :) vi njuter så fullt av semestern, vilket härlig vi har. Så soligt å varmt å flera dopp har det blivit. Vi är för tillfälligt uppe i stugan. Åker bara hem å tvättat å packar om lite för Öland på lördag ;)
 
Här uppe i stugan är det vi å syster med familj. Mamma å pappa jobbar sista skiftet på torsdag sen är dom även ledig ;)

4 juli

 
Fredag och juli månad :) har inte uppdaterat på ett tag, fy mig. Har haft mycket fotboll på kvällarna och en novelia med öroninflammation. 
 
Spelades match i tisdagas , gick inge vidare det blev förlust. och nu är det sommar uppehåll. Det ska tränas ändå fast själv. :) 
 
idag är det tjejkväll på tur, hemma hos oss. roligt ska de bli som alltid :)
 
i morgon är det löppass, novis ska på lakas. Sedan lagfest ;)
 
söndag åker vi upp till stugan :) hem igen på torsdagen. Tvätta å packa sedan bär det av till Öland på lördsgen :) ser såååå fram emot de. 
 
 
 

RSS 2.0