Sista Augusti

jeejj Onsdag och sista augusti, riktig höst nu det skulle vara sånt här väder hela september tydligen så det är helt OK så slipper vi börja elda och värma upp huset. Nu har vi ett jätte bra pelletsförråd så vi behöver bara fylla på var 3:dje vecka. ska vara så iallafall.

I morse smög jag upp kl 7 och tycker det är så orättvist att resten av familjen får sova och inte jag, ¨både i måndags och igår, Per har haft em och nu har han nätterna och innebär att jag kan träna ons, tors, fre, lör sön. men det var inte roliga pass på fredag eller lördag core börjar ju nästa vecka. Men FM och Pump blir det iallafall. Få se vad min familj hittar på i dag då, Tindra sa igår innan hon somna att hon vela åka till Ikea haha vad fick hon det ifrån få se om hon säger så till Per också. =)

Igår så var vi uppe hos syster och familj på kvällskvisten för att säga hejdå för de åker till Turiket i dag =) avensjuk jaaa... När vi skulle gå hem så cyklade Tindra och det gick snabbt ner för backen jag sprang bervid med Novelia i vagnen och tänkte att det var lagom fart men sen gick det plötsligt jätte fort och jag fick bara tag på cykeln så hon for i backen och slog huvudet hjälmen åkte upp och hon blev blå och skrapsår stumpan då. Ringde syster som kom ner springandes för backen och fick kolla men det var lugnt hon klaga inte när vi kom hem så det gick bra. I dag är hon blå. Då tänkte jag igår jaha hjärnskakning, röntgen, sjukhus blääää. men tur så gick de bra nu vill hon bara cykla där det är plant.

Bakade lite igår bara vanligt matbröd. men gott.

Kallt som tusan är det när man cyklar till jobbet på månarna.

Detta är världens godaste paj. Godaste kladdkakan och massa annat gott (allt från lejla bakar) Min idol synd att vi onte har någon som fyller år i familjen förns december. men man kan ju baka ändå men roligare att baka till något specielt. Det är roligare att baka än att laga mat!!

American apple pie     Klassisk kladdkaka



Böckerna jag vill ha


30 Augusti

Tisdag!

Tycker Tisdagar är rätt tråkiga för dom är rätt långt bort från helgen. Men dagen i dag har gått rätt fort. Elin är här på besök i dag och gör sin sista dag innan hon går hem på mammaledighet. Vi ska göra ett besök på pressent affärn snart=) Efter jobb blir det att hämta prinsessorna på dagis, sedan ska vi ta oss en promenad, Tindra vela cykla sa hon så det ska vi göra i dag. Till kvällen ska det lagas kyckling gryta mmm gött.

Gårdagen gjorde vi ett besök i muntebo vilket resulterade att om vi hade pratat med varandra först så hade vi inte behövt vara där själv och dom vara uppe hos oss i robertsholm =) men till slut fick vi träffas en stund ;D

sugen att baka lite vill ha massa fint till köket (kanske tomten är snäll)

 


28 Augusti

Söndag kväll ;D

sitter och njuter av en Fazer marianne nu i soffan efter ett Fm pass (funktional moves) riktigt skojj och jobbigt, bra blandning. Jag och mina flickor åkte ner på cirkusen vid halv 4 och mötte upp moster och kusinerna deras. Novelia tyckte det var kul i början och sen började de krypa i henna. Tindra satt still och titta bra. Vi drog kl 17 dels för att det var halvlek och att barnen hade tröttnat då. Tindra hade ju kunnat stanna och åkt med moster sin hem men hon vela åka hem sa hon. Dels fick jag träna också.

Helgen i korthet. Fredag- Besök i Gävle, biltema och citygross. grillnig på kvällen och avslutning med en bra film. Lördag- njutit av solen, barnen bade i balja, lekt massor ute, blev grillning hos familjen kjellsson/Lundmark mycket gott. ;D

Tänkte inte skriva så mycket mer än att jag önskade att jag hade mer choklad men kanske lika bra att det är slut nu. =P

hoppas Novelia bara har en tillfällig snuva hon blev snorig nu på kvällen efter att lekt lite med grann tjejen som var lite förskyld. Hon fick nässpray nu när Per natta dom..




26 augusti

Freeeeedag ;D välkommen!!

Jobbar fram till 14, hätmta hem tjejerna från dagis. Jag ska ta en promenad runt hammarn så Novelia får sova eftermiddag då hon brukar vara så trött på kvällen och vilja lägga sig efter kvällsmaten då är det bättre med lite em sömn och vara uppe en stund och ha fredags mys. Grym träningsvärk i ben och rumpa lite i axlar. trappor vill jag hellst skippa men jobbar man här jag jobbar är det trappor. Lika hemma aja.

Helgen ska bara spenderas med familjen ;D det skulle bli kanon väder tydligen, hoppas på lite sol. Vi har planerat in en skogsrunda och grilla lite korv och kanske prova fiske lyckan igen. Svamp plockning pratade vi om i går så det ska vi försöka hita. Äter inte svamp själv men barnen kan ju prova smaka och Per gillar ju det med. skulle vara mysigt att åka upp till mamma och pappas stuga med för dom är ju där ;D Sen på söndag är det ju cirkus. är det någon mer som ska gå kl 13?

Ha en fin helg alla ;D


25 Augusti

Torsdag!

Regning, mulen dag, gör inte så mycket när man ändå jobbar, bara det är uppehåll så det inte regnar på mig när jag cyklar hem sen.  I dag fick vi väcka barnen kvart i 7 och dom hade gärna vela sova ett tag till =) Per och barnen har åkt till Hedemora och besikta bilen och det hade gått bra.  Dom har ju vart ledig i veckan här när Per har vart ledig, i morgon ska de till dagis och jag och per slutar samtidigt i morgon han har fm och jag har Fredag, längtar grymt mycket till i morgon Fredag ;D

Igår hälsade vi på familjen Kjellsson/Lundmark jätte god Paj fick vi och jag fick hålla i Lilla Fabian, gud sån gobit och jag som är så blödig blev ju tårögd. bebisar är det bästa som finns dom luktar så gott och är så mysiga gosi gos. Synd att Novelia var så sur så hon kasta sig på golvet men hon var trött och somnade i cykelsitsen hem.

I morse kissade Tindra på pottan jag hoppas hon blev smittad av Filippa igår som har kommit igång med pottan =) För hon sa i morse nu ska jag kissa pottan mamma. jaaa vad bra sa jag,, mmm Filippa kissar också pottan ;D sööt. Bara Per lägger mer energi på pott träning när dom är hemma så går det nog bra. För på dagis kissar hon på pottan regelbundet. Det blir nog bra.

I dag händer väl det inget speciellt tror jag, men i kväll blir det pump. ;D

Ha en bra dag alla
 
Höstigt!! tända massa ljus och braskamin snart dax (bilder från google)





24 Augusti

Onsdag!!

Jag och Tindra hade en trevlig eftermiddag i falun igår då vi handlade lite skor och annat skojj ;D finns hur mkt som hellst nu. Köpte mig ett par gulliga benvärmare med rosetter på bland annat. Tindra satt snällt i sin vagn och pratade med allt och alla. ett besök på öb hann vi också med innan vi styrde hemmåt till ett bord dukat med kvälls middagen. löptur på kvällen, varför orkar jag inte ett 3:dje varv runt hammarn? psykiskt för jag tycker jag inte är ett dugg anfådd utan det är bara för att bilen står där. haha. Går jätte bra att springa till hyen och tillbaka det är nästan 1 mil men då vet jag att jag måste springa runt för att komma hem igen. aja snart slut på löpturerna och dax för pump och fm istället. Ska bara passa in med Pers skift. Börjar med pump i morgon. spännande.

I dag onsdag har vi inte mycket på kartan. Jobb till 14:45 sen hem och umgås ;) visar sig sen vad som händer. Har bestämt mig för att göra pankaka i kväll. hur beroende kan man vara egentligen av pankaka. Inte så nyttigt kanske men så gott. barnen älskar det och per tycker inte heller att det är fy skamm. =P.

Jobba på

Detta ska jag införskaffa mig till hösten

W Klondyke Parkas Jacket Peak Performance Jackor Svart

22 Augusti

Måndag!

jobb vecka igen då, det blir ju bara måndag och fredag tycker jag, har inte hunnit kännt efter att ha helg på ett tag nu för det har vart fullt upp alla helgen. Längtar efter att ha en helg att bara vara hemma och pyssla.

Gårdagen blev det en tripp till valbo men jag var så slut i hela kroppen så jag orkade knappt kika i butiker, blev lite smått och gott. Owes blev en besvikelse då allt var urplockat! =P kommer nytt i sept. Klockan gick otroligt fort igår blev inte mycket gjort. Somnade till och med i bilen hem jag som aldrig somnar i bilen, somnade också när jag nattade barnen då Per kom upp och väckte mig. Allt kommer väl efter antar jag. Det är så svårt att komma över allt som har hänt. Så fort jag hör sorlig musik eller något liknande så tänker jag på det hela. Hoppas det släpper snart. Hon mår ju super bra och är så glad och är på dagis ;D goskrutt.. Tindra är så snäll och märks att hon blivit äldre och klokare, lyssnar mycket bättre och det här med att det är MIN leksak nu delar hon med sig och är väldigt hjälpsam med allt. Älskade hjärtegullen. Skulle vara härligt att vara hemma och mamma ledig ett tag till. Men det går väldigt bra att jobba igen med.


Har mer att göra när jag kommer hem, hänga tvätt till exempel för det är inge tork väder ute. Vill ju ha sen sommar nu varmt och gott. Inte regn och rusk. Lite mer sommar tack. utflyckter utan varm tröjja. Men man kan väl inte få allt här i världen =P Mamma och pappa har semester 1 vecka nu och är uppe i stugan. skulle vara mysigt att vara där någon dag med.

Ja Vad ska man pyssla med innte i höst då? Måla trapp, måla vardagsrumsgolv, ny soffa skulle jag vilja ha ;D Någon ny hall möbel med.

Mer inspiration



Ha en trevlig dag

21 Augusti

Godmorgon!

Frukost har vi nyss ätit på sandgatan, lyxa till det med oboy och ost mackor väldigt gott och uppskattat från både barn och mor ;D Per har jobbat natt och jag har sovit rätt dåligt då jag inte riktigt kan komma över fredagens otäckheter, får upp bilder hela tiden och försöker tänka på annat. Tar ett tag innan mamma hjärtat läker. Men så fort jag tittar på henne och ser så glad och lycklig hon är så kan man inte låta bli att bli glad och rörd ;D

Trevligt hade vi det i går kväll, jag bjöd på kyckling med chips och det blev bra ;D Skönt att sitta och prata om annat.

I dag söndag har vi just inga planer. Vill in till valbo ;D får se vad Per säger när han vaknar. En promenad runt hammarn är given iallafall.

inte lätt att få dom här på bild
Elin med gravid magen =) längtar tills Thilda kommer

jessica ;D


novelia på hc i hofors


Fått en nål i handen och det var inte kul då embla salvan inte hann värka. det var innan vi väntade på ambulansen ner till uppsala

Väntar på operationen så glad och snäll utan mat på 10 timmar.





Värsta dagen i vårt liv

Igår var det den värsta dagen i vårat liv.

Allt började i Torsdags kväll då jag och Tindra bakade bröd och Novelia stod och lekte i skafferiet med en solrosfrö påse och åt lite aja tänkte jag det går väl ann, men hon tappa balnsen och satt sig på rumpan samtidigt som hon svalde fel. Hon hosta ett tag och fick vatten av mig sedan gick det över och hon sov hela natten utan besvär. Morgonen när hon vakna och jag skulle till jobbet tyckte jag hon lät illa när hon andades ut vinde till eller pep lite. Ringer doktorn bvc när de öppnar sa jag till Per och åkte till jobbet. Vi fick tid kl 9 på hc och där vidare skickad till röntgen i gävle och väl där inne så fick vi vänta på svar och blev skickad hit och dit. Tindra fick vara med mormor och morfar.  Efter en genomlysning fick vi svar att det (kanske)  sitter något där och blev skickad till akuten men där blev vi skickad vidare till barnkliniken. Väl där väntandes i väntrummen så blev vi skickad till öron, näsa hals och där fick vi träffa en doktor som lyssnade lite och gick iväg ett tag. Vi fick svaret att de måste gå ner i lungan och plocka ut solrosfröet i Uppsala där de är speciallister på det. Ambulans ner med en narkossköterska som hade koll på andningen men den var det inte problem med låg på 98 hela tiden så fröet var inte så mycket ivägen. I uppsala fick vi ett rum och lekte lite i ett lekrum och fick tid för operation 18:30. Jag var med i ambulans och in på sövning. Per han åkte ju efter i bilen men lära hem och packa kläder åt mig och novelia och fixa Tindra som fick vara med sin moster och kusiner och sova där. Per hann lagomt tills hon skulle operaras men kom inte in där utan fick komma till uppvakningen. operationen gick bra bara några minuter fick de ut fröet så nu har hon en burk med fröet i. Det ska hon bli påmind när hon blir större. På operationen fick jag hålla i henne medans de sövde henne och då började jag grina och darra som ett löv stackars lilla barn lämna henne så där fast i trygga händer man intalar sig det hela tiden att det kommer gå bra. ute i väntrummet försökte jag läsa en tidning men bara grät, önskade att jag fick ha Per där att krama om men det var som det var. Hon som visade vägen till operation fråga mig om jag hittade  tillbaka, vaa nä vi har ju gott genom källare och åkt hiss dit och tdit och jag som hatar att åka hiss och gå själv.. nä du tack vad är det för service då väntar jag hellre utanför op salen. men op tog bara några minuter så kom do,m ut och sa att allt gick bra att hon är klar. Vi fick gå till uppvakningen. Dit kom Per och jag fick grina lite till och vi satt där på två stolar och bara prata med varandra och Novelia och strök henne lite i håret. Jag hade inte ätiti på hela dagen så några mariekeks och te så mådde jag bättre =) Hon vakna upp och låtsades som om hon inte hade sovit och vela gå ur sängen gumman då gud så jag grät när hon vaknade älsklingen våran.Lite yr så fick vi åka till vårat rum eller gå genom alla gångar och åka hiss. På rummet fick hon ha dropp och efter ett tag dricka saft och välling. Kl 23 somnade hon och vi skulle sova över tills i dag då. natten sov hon bra och jag sov inget alls tycker jag. Försökte men jag var så spänd och tänkte på allt som hänt hela tiden. På moronen fick vi frukost och oj vad hon åt. lekte lite tills det var dax för läkarbesök och hon lyssna lite på lungor och vi fick åka hem jaaaaaaaaaaa skönt... per och Tindra kom och hämtade oss och gissa vem som var glad att se sin syster oj vad dom kramades och pussades. Älsklingarna och mamman grät åter igen..

På väg hem stannade vi I storvreta hos gammel mormor och gammel morfar och Per lagade deras tak på några minuter, vi fick fika och åkte hem där efter. Skönt att vara hemma och det blir dusch nu och byta kläder. Sen kommer Elin och Jessica hit och äter med oss. Per ska jobba natt så jag känner för sällskap. Vi hade ju planerat tjej middagen ett tag och jag vill verkligen ha den i dag känner jag ;D

Novelia mår bra och vi mår bra som sagt det värsta vi har varit med om så oroliga och omtumlade.

Nu nya tag och hoppas aldrig vi får vara med om detta igen

kramar!!

18 Augusti

Torsdag!

Det går framåt och i morgon är det fredag ;D gillas skarpt.
I dag ska det ju jobbas fram till 3 sedan hämta mina prinsessor på dagis, tror vi hälsar på moster och kusinerna i dag, Per jobbar ju em så han ska väl lämna barnen till lunch.  Saknar mina hjärtan så mycket när jag är på jobbet så härligt att komma hem och dom springer upp i famnen på en och kramas och pratar om vad de har gjort i dag och båda i kör. Novelia försöker verkligen prata bllaaa bllaa blaaa kommer det och heeeej mamma gofisarna.

Diskmaskinen är fixat, skönt.

Drömmar: När vi river väggen mellan barnens rum ska det fixas ;D





16 Augusti

Tisdagen börjar lida mot sitt slut. Och i dag har det jobbats i vanlig ordning, haft besök av barnens moster och kusiner, Jag och Tindra var ner och handlade kvällens middag som fick bli taco gratäng ;D löptur med mamma och det var väldigt trötta ben i dag efter gårdagens pääärrss.. träffade ju familjen huggorm i backen i går gud så rädd jag blev och sprang i luften tänk om man hade blivit biten, syster som var längre upp i backen vände och gick upp igen och ner för en annan backe haha.. Träning fick vi och det var huvudsaken.

barnen sover sen en tid tillbaka de är väldigt trötta nu på kvällarna efter att fått gått upp kl 7 och sen vart till dagis till 14. i morgon får dom sovmorgon då ska Per lämna till lunch och jag hämtar vid 3 tiden. Bra när Per har eftermiddagrna.

paketen från ellos och H&M hämtades ut också och väldigt kul med nya kläder även fast det inte var till mig =P ska väl bli lite höst/vinter kläder i min garderob också. Ny vinterjacka måste inköpas men sånt orkar man ju inte tänka på nu för det är väl fortfarande sommar?? Har dåligt samvete att man inte tagit vara på sommaren som man önska som att sitta ute lite längre på kvällarna på altan, picknikar med mera men får ta det nästa sommar då är barnen större och klarar sig mer själv.

diskmaskinen måste repararas grrrrrrrr åkte på handdisk i dag =(

I morgon ska jag vara pigg och utvilad tänkte jag inte lägga mig så sent.





15 Augusti

Måndag!

Som sagt helgen gick för snabbt. Nu är det måndag och här sitter man på jobbet igen =P snart lunch är rätt hungrig. Dagen har gått snabbt hittils. Jag lämnade tjejerna på dagis i morse 07:15 dom var pigga och glada och de fick vara på samma avdelning i morse, Novelia blev lite ledsen när jag gick så det gick säkert bra sen vi har inte hört något än iallafall ;D Per hämtar dom när han har slutat. Tråkigt väder är det också, riktigt bakväder får se om jag och Tindra slänger ihop något sen... För kl 16 blir det träff i hofors backen för löptur upp och ner härligt ska det bli.

Kollade på min låtsas fru igår kväll och den var inte slut förns efter 24:00 så i morse var jag tött när klockan ringde halv 7. I kväll ska jag lägga mig i tid. Barnen var utvilade som sov 19 till 07. Bra film var det iallafall rekomenderas. Längtar tills alla bra program börjar som ensam mamma söker, böda camping med flera. Men nästa vecka börjar jag på aerostep så det blir mindre soff och tv häng. Tur att det finns tv4 play.

Inspiration

Vi håller på och målar trappen vit nu men man kanske skulle haft en grå trapp?


Nytt till hösten kanske man skulle haft



14 Augusti

Guuud vilken helg ;D nu är den ju tyvärr över och den gick aldeles för snabbt. Bara för att vi har haft fullt upp hele helgen så ska denna dag tas reda på och njuta. Ligger i sängen nu med en cola och lite lösgodis, måste ha sånt i mig dagen efter så mår jag bättre sen =P... I går var vi på agnetas 40 års fest uppe i backen och det var super kul, start kl 15 och kväller för mig, per, syster och johan kl 00 då var vi på lyset och trötta.. tips promenad, korv tävling, skala potatis tävling, gissa orter tävling och sedan avslutning med musiktävling som mitt lag vann på ;D Ska fråga Per när han vaknar om han har träningsvärk i kroppen efter att han och grannen skulle tävla upp för mitt backen. Per la omkull sig nästan längst upp och mådde jätte dåligt, grannen vann;D

Fredags var vi på kräftskiva i muntebo hos mamma och pappa, också jätte trevligt och god mat. Igår fick det bli en löptur och promenad efter all denna mat.. I dag ska jag försöka med en löptur ner till muntebo för att hämta tjejerna som sovit hos mormor och morfar ;D saknar dom nu.

Bilder


jag och syster


Vi skulle svinga med korven som var fast knuten i ett snöre runt midjan, inga händer bara stå och jucka haha och ta en betta av den, och den som fick i sig en bit vann, dock varken jag eller syster. kul


karlarna fick välja två redskap innan de visste vad de skulle göra, dom skulle skala så lång bit av potatisen som möjligt.





12 Augusti

Freeeedag igen!!!!

;D

Ikväll blir det kräftskiva i muntebo eller det blir räkskiva för mig för kräftor är inte gott.

Lite höstkläder inköpta

 

  • Lite blandad, orkade inte klippa och klistra mer men basplagg blir det sköna dagis kläder mycket strumpbyxor hello kitty så klart ;D

    Håller på och letar overaller och fodrad galonställ till Novis. Blir nog märket everst ;D

    Nu jobba på!

     


    10 Augusti

    Onsdag kväll ;D

    Nyss bakad bröd som blev hur gott som hellst alltid gott med nybakt, i morgon smakar de säkert inte lika bra. var något likande scones. Har hunnit med en löptur men det har gått väldigt segt nu mån-ons i morgon blir det att vila.

    Dagis har gått jätte bra i dag, hon är så duktig, jag trodde hon skulle klänga på mig men hon såg knappt mig hon hade fullt upp med att leka. Dom har en ny inskolningsmetod nu på norra förskolan i Hofors att föräldrarna ska vara med 9-14 några dagar. I morgon är det Pers tur igen och på Fredag ska Per lämna henne och gå i från en stund, sen börjar hon riktigt på måndag. Fick mysa med Tindra i dag också medans Novelia sov i vagnen på dagis då Tindra säkert hörde mig prata så hon vaknade tidigt. Men hon visade mig runt och var överlycklig att jag var på hennes dagis. Dock somnade hon på soffan här efter kvällsmat och dusch. Trött.. 

    Lite förändring i vardags rummet då, där det är en hylla med bokstäverna mys satt det en ful tavla som vi köpte på ikea för många år sen usch. Nya gardiner och hissgardiner gör mycket. Lite ny vit färg på väggar och listor.




    Jobb väntas i morgon står inte på förns det är helg..

    9 Augusti

    Jobbat, sedan hem till familjen sedan hunnit med att handlat och snott ihop en pankassmet ;D Hade gått jätte bra på inskolningen i dag och i morgon är det min tur =) Är ledigt och Per ska ut på ett nattskift. Fungerar det med kul att jag också får vara med att skola in.. Tråkigt väder är det också, på finnås rakan började störtskur och åska men hem kom jag fast lite blöt ;D

    Bjuder på bilder istället




    8 Augusti

    Grattis till Carro på sin 25 års dag ;D

    I dag är det måndag igen då tyckter det bara blir måndag- fredag.. I dag har Tindra börjar på dagis igen efter långt sommarlov och det tyckte hon var jätte kul sa Per. Novelia börjar i morgon med sin inskolning hon hade velat börja leka i dag på en gång men när Per skulle ta henne och gå hem blev hon jätte sur. ;D pluttan..

    I helgen har vi gjort massa bra ;D fixat i vardagsrum, grillat, varit uppe i stugan. Vi provade fiskelyckan i fredags och den var väl inte den bästa. Jag tappade i burken med mat åt fiskarna så den sjönk =P. Novelia kastade i ostkroks påsen och min vattenflaska. Inge napp alls men det var mysigt ;D ankorna fick mat iallafall.

    Ta tag i löprurerna i gen nu till veckan. Förra veckan flöt de på bra på 7 km varje dag. utom helgen då.

    hej

    5 Augusti

    Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddag!!

    Veckan har gått super fort, slutar kl 14 då blir det att hämta barnen som är i muntebo och sedan hem och baka lite gotta tills i kväll. egen vaniljglass, brownies. Fredags mys. Tindra älskar ju att baka så får hon självklart smaka av det goda. Novis får klara sig med nått rån eller majskrok ett tag till. taskiga morsan då.

    I morgon är det kalasande för Pers Farmor annars hade vi följt med upp till stugan och vart där i helgen, men kanske lika bra att stanna hemma så vi kan göra klart lekstuga och vardagsrum. Fisketur ska vi hinna med har jag bestämt.

    philadelphiaglass

    Tråkigt att ett regn oväder väntas komma i helgen då =/ fatta man ju.


    4 Augusti

    Börjar med att säga Grattis till familjen Lundmark/Kjellsson som fick utökning i familjen =)

    För övrigt är det jobb som vanligt men i morgon är det freeeedag ;D weej gårdagen sepnderades på tolven tills det var dags att gå hem och laga middag. Blir lika i dag igen så fort jag slutar sticker jag upp till mina hjärtegull som är på tolven med moster och kusinerna =) I går somnade dom före 7 båda 2 och vaknade när min klocka ringde 6:30 i morse så dom var utvilade. Har blivit löpturer varje dag nu men jag tycker det blir segare och segare i benen, vilar i dag eller tar en promenix bara, vi får se. Fortsätta med vardagsrum ska jag också göra.

    Vill ha dessa

    Hobby 650 kmfe allutr. AC

    BMW X5 4.6 is M-Sport Svensksåld

    Ha en bra dag

    3 augusti

    Onsdag mitt i veckan!

    Ska snart gå på rast ut i solen lite. Som dagarna sett ut nu så har jag kört hem i 150 och satt på mig bikinin och lekt i solen med min älsklingar ;D dom älskar att bada verkligen, inte ett dugg rädd för vatten. I dag är dom på tolven med sin moster och kusiner jag är inte ett dugg avensjuk. Men det känns bra att komma igång att jobba igen, lite trött på månarna bara men det vänjar man sig med. ;D

    I dag hoppas jag Per får fart på gräsklippan så vi kan klippa klart, vette fan vad som tog åt han här om dagen. tråkigt att köpa en ny för den är inte alls gammal.  Vill göra ett besök på ica maxi och rusta i dag får se om jag får med min andra hälft på det men det tror jag. Skulle behöva måla i dom där stjärnorna i lekstugan och slutföra jobbet där också. Sen ska jag göra en liten makeover i vardagsrummet tänkte jag. ;D

    nu rast hej svejs

    1 Augusti

    Goood morgon godmorgon!!

    Solen skiner för fullt och naturligtvis ska det bli sommarens bästa hetaste vecka.. jaaa vad bra att jag börjar jobba i dag och sitter på jobbet nu ;D hmmmfff.... men tur att jag inte jobbar längre än till 14:45 om dagarna så jag får ju lite av dagarna iallafall..

    Gårdagen spenderades på bästa sätt, sol och bad, handling och grillning med mina föräldrar på middag ;D
    Barnen kom i säng ganska sent därför var de trötta i morse när de lämnades nere i muntebo hos mormor och morfar. Barnen börjar inte förns nästa vecka på dagis. Nästa år blir det nog semster från 27-31 ;D börja planera nu. haha Öland är även bokad nästa år =P

    Nä tillbaka till arbetet

    ha en bra dag!

    RSS 2.0