29 Januari

Det är ingen vanlig dag det är Tindras födelsedag hurra hurra hurra ;D Hon har verkligen vart på topp hela dagen lång =)

Den började 07:00 i morse började pussa på mig och sa mama ska inte du gå ner haha,. jag tassa ner och gjorde ordning en macka med kaviar på ett glas oboy tände 3 ljus. Tog med alla paket och sjöng ja må du leva ;D vilken lycka vi fick se i henne ;D Blåste ut ljusen och öppnade paket som bland annat bestod av en cd spelare och skivor, kläder, dansskorna fick hon tidigare i veckan för hon ska gå på show kidz som börjar v6. Vi gick ner och bakade bullar och chokladbollar, fick hjälp av födelsedagsbarnet. Novelia sov på soffan hon för hon var febrig, det var efter 1,5 års sprutan tror ja. Inge feber sen 3.  Allt folk kom klockan 2 och paket på paket en överlycklig Tindra ;D fikat var gott och tårtan med;D. Tindra slocknade 18:00 i dag, bra de för dom ska upp till dagis i morgon, Novelia somna strax där efter..

Lördagen i går så myste vi hela dagen medans pappa jobbade hela dagen. Vi började med massa lek, lunch promenad sova, sedan kolla på kusin julias match som dom vann hejja dom är så duktiga ;D Sedan bada vi och basta.. Åkte sedan upp till syster och färggade hår på henne. soffhäng resten av kvällen med godis..

Bilder från i dag







27 Januari

Eko säger >>Elin bäst att uppdatera!!

Fredag.... sååå skönt vekan gick super fort, hade fredag igår redan då vi slutade vid 11 för att dra vidare till Falun för kick off med jobbet. Sumerar de här dagarna med att säga att jag ångrar lite att jag inte följde med ner i gruvan men min hiss fobi och rädsla gick inte att bota =P ja vet fegis... Vi åt super god mat, hade bra möten, konferens och work shop.. Min rumskamrat ella tål inte alkohol fick vi bevisat men hemskt roligt.

Inte blivit så mycket träning i veckan, pump 2 dagar och en löpvända.. Hinner inte på nå mer denna vecka förutom promenader. I morgon tänkte vi åka och bada med moster och kusinerna och kika innebandy match. Baka det sista. Ska slå in lite paket i kväll när barnen somnat, tror jag kommer somnda tidigt med i kväll. =P

Ska man laga för mat då? Per har em och natt denna helg, men går ut lite senare på söndag när våran Tindra fyller 3 år ;D

har inte så mycket mer att komma med


haha gapa stort =P


23 Januari

Måndag!!

Har nyss averkat ett pump pass eller nyss och nyss, har hunnit äta och duschat också, barnen fick duscha med och så har jag nattat dom ;D Kollar på sofias änglas nu blir säkert lite gråt =P

Jobbar kort vecka denna vecka då vi ska i väg med jobbet på torsdag till falun och bo på hotel och göra aktiviteter, äta mat och hade gott tors-fre (kick off) kallas det för.. ska bli roligt att bara inte behöva jobba =)..

I dag efter jobb tog vi en ute dag, Tindra klättra i snöhögar åkte lite bob. Mormor kom förbi och visade den nya fina bilen ;D

Helgen, var helt fantastisk ;D inte en lugn stund det vart pang på röbetarn hela tiden. lagade inte mat på hela helgen för man var bortbjuden eller åt på resturang ;D fint de i bland..

Lite bilder

Tindra bakar (äter rester av smeten)

 söta anton på sin dop dag




Söndagen så tänkte vi ju bada först men vi åkte till torsåker och umgicks med svägerskan, emil och kusin william och blev bjuden på jätte god mat ;D dansade ju på folkan  med barnen på dagen som vi helt hade glömt bort att det var.


20 Januari

Freeeeeeeeeeeeeeeeeedag!!! ;D skriker ordet med glädje. glad i dag.. fredag och trevligheter i helgen.

Jobbar just nu,. Kallt ute fick starta bilen en kvart före för den stod inte i garaget i natt för Per måste röjja undan där. Flickorna vaknade 06 pigga och var sugen på dagis, mamma vela gärna sova 40 min till men det var bara att hasa sig upp och fixa sig i lugn och ro medans gullisarna kollade på barnprogram och åt en macka.

Hämta dom på dagis när jag slutar vid 2. Hämta upp karln hemma som har haft natt och är förhoppningsvis utvilad. Åka och handla llite, en pressent till svärmor som fyller år i dag Grattis till henne. Vi ska ner dit på middag i kväll ryktas om älgstek mmm... Innan det ska vi baka lite hemma och jag måste färga utväxt. Vi ska ju på dop i morgon med lilla antons tur (barnens kusin), tvätta upp barnens fin klännigar måste jag göra. Till kvällen ska barnen sova hos mormor och morfar och jag och Per ska ut på church street och käka med de bästa grannarna ;D

Uppdaterar hela helgen här, för jag kommer inte ha tid för datorn i helgen.

Söndag hämta tjejerna vid lunch ta sig en lång prommis i förhoppningsvis fint väder med solsken. Sen avslutar vi nog helgen med ett besök på badhuset.

Vart hittar man denna serie?                   Kan nån ge mig


18 Januari

Onsdag!

Tycker denna vecka har gått seegt. Sulle vara fint med torsdag i dag så man hade haft fredag i mörn men men bara bita i det sura äpplet och köra på =P så surt är det inte egentligen.. I morse gick jag till jobbet i super fart brukar ta 33 min men kom hit på 30 min ;D Älsklingarna hämtar mig på jobbet sen, hem och äta lite mellis och leka av oss lite ute bra sparkföre och bob åk..  Ta mig en löptur senare innan gubben ska ut på nattskift.. Sen dör man i soffan ett tag till sveriges mästekock =P skulle inte palla att delta själv men älskar att laga min mat.. Är mer en bakmänniska kan de inte starta sveriges bästa bakare ;D Apropå baka så gjorde jag väldig goda muffins här om dagen, en vanlg kladdkaks smet och lite sirap i muffins formar in i 8-10 min sen är de klart. Till Tindras kalas blir det sånna fast med lite söt dekorering till. Sen vill hon ju ha en hello kitty tårta hmm ska väl göra ett försök då =P snälla mamman





16 Januari

Måndag!!

Dålig uppdadatering sen helgen, kommer lite info om vad vi har gjort ;D

Lördagen bjöd på en mycket trevlig 25 års  fest som Katrin hade med roliga lekar, trevligt sällskap och god mat ;D Skönt att vakna upp på söndagen utvilad och inge bakis alls ;D Jag och Per njöt av barn ledigheten ett tag, Jag tog också att städa hela huset, skönt när inget barn skulle sitta och åka med på dammsugaren eller doppa händerna i skurhinken eller bråka om vem som ska ha moppen.. men samtidigt som man höll på så insåg man hur mycket man sakna dom.. De sov hos sin farmor och farfar lördag till söndag.. Efter städningen tog vi och handla lite sen hämta vi hem tjejerna som hade saknat oss men också haft roligt hos farmor och farfar..  Mer än så gjorde vi inte i går bakade pizza till kvällen och åt massa onyttigt.

I dag började man med promenad till jobbet och blev en löptur med mamma i muntebo på 4 km, Pappa passade fröna en stund. lagat mat och duschat och nu sover hjärtegullen.. De har vart på dagis i dag och lekt av sig så de var trötta trots bara dagis från 11-15 och då har de sovit minst en timme med.  Varför kan man inte bara slänga godis som blev kvar sen helgen?? nu sitter man ju här och äter lite för de där jädra socker suget.. =P blä för de.. men tydligen så gör inte godiset något utan vägde mig i dag och insåg att jag tappat 2 kilo sen nyår men på vad vet jag inte?? Kanske träning ger resultat så men ja trodde man gick upp i vikt med att man får muskler. ah en ren djungel de där.. =)

Nu ska jag kika tv

den 30 januari börjar mitt favvo program tätt efter ensam mamma söker (familjen annorlunda) =)




13 januari

Fredag den 13 =P inget speceilt tycker jag.. Bara fredag i mina ögon och det är härligt jeeejjj..

Jobb fram till 2 hämta tjejerna på dagis. Per slutar också 2 i dag han har fm men jag har bilen så jag får hämta gullfjuna. De var inte alls sugna att gå ur mammas famn i morse när vi lämnade, de var trötta och gosiga. Men nu är den nog full fart på dom på dagis.. snart lunch för dem och sova lite.. en annan har 1 timme kvar till lunch. Ska kolla in på systemet om det finns nå goda cider ;D 25 års fest i mån som vi ser fram emot ;D. Barnen ska sova hos farmor och farfar..

I morgon blir de bad i badhuset mamma/mormor följer med. =)

I morse vaknade jag när Per gick upp, hade sånna fredagskänslor och kunde inte somna om. Fick så mycket inrednings tankar.. tänk om man fick bygga ett sånt här fint hus?? bara att bygga ut vårat så de kanske blir så innom sin tid ;D


12 januari

Dagarna går som på räls!! I morgon är det redan fredag, vart har denna vecka tagit vägen?
Det har vart lika hela veckan, jobba, vara med familjen, träna. ;D då går det fort.

Nu i dag efter jobb blev det pulka åkning i backen så fick vi på en kanon sladd så vi flög av en sväng. =) Nu degas det för fulla muggar, tror pappan i huset tycker det är roligast =) Det lyssnas på sjörövar fabbe om och om igen.. snart ska det lagas middag och sedan pump pass ;D Vilade från träning i går då jag hade jordens träningsvärk efter tisdagens pass. Måndags så körde jag spinning och har fortfarande ont i rumpan för alla sadelskydd var upptagna =P..



9 Januari

Måndag!

Då är man på jobbet igen efter en lite längre helg =) går man hem snart och ska hämta gullhjärtarna på dagis. Novelia var lite ledsen i morse när jag lämnade men säkert för hon vart ledig ett tag. Efter jobb blir det inte att vara ute iallafall då det är is kallt vi är ju inte van med den här kylan än =P men det skulle bli varmare igen tydligen.. Ska väl ut på en löptur eller spinning får se vad som lockas efter maten. Isterband och stuvad potatis står på tur sandgatans favoritmat..

Gårdagen söndag, så myste vi bra länge på morgonen sedan tog vi en lång promenad efter lunch. När vi kom tillbaka var det dax att bege sig ner på hoforshallen för badkalas som Filippa och Texas hade och det var ju super mysigt att kunna ha kalas där. Tindra trivdes som fisken i vattnet hon prata om det länge in på kvällen att hon åkte rutchkana och åt maränger =P. Ska nog sno iden sen när tindra fyller nästa år tror ja för nu i år vela hon bjuda hem lite kompisar. Bara 20 dagar kvar till stumpans födelsedag;D Kvällen var lugn soffläge och film.

Beställd kläder åt Tindra hoppas hon hinner få dom tills hon fyller. vette tusan vad man ska köpa åt henne då de fick 1000 julklappar.. hmmm är sugen på dessa möbler


 
Läxförvaring Krona Kids Concept

Barnkök, Rosa
Kika In http://www.traotto.se/




7 Januari

Lördag ;D fint de..

Blev väl ingen vidare sovmorgon i dag, barnen vakna ner Per kom hem från natt skift och kunde inte somna om, men de fick kolla på smurfarna i sitt rum och så lekte dom. Jag sov på ett tag till, gick väl ner vid 8 och serverede frukost. Myste med en brasa och barnprogram. byggt lego och städat har vi gjort med. effektiv morgon.  Det blev en kortare promenad i dag då jag inte alls orka med en långis och kallt var det med för den delen. Måste ha ett par täckbyxor, synd att Per råkade släga mina 2 par..

Snart ska vi bege oss hem till Jennie och Alva för att hälsa på ;D.. Stannar på affärn på väg hem och köper hem lite gotta.. Fortsätter kvällen hemma med familjen Per ska ut natt igen. helt ok med nätter då är han ju hemma nästan hela dagen och kvällen..

Gårdagen var det härligt med ledigt, hade lördag hela tiden.. Tog ett besök i Valbo och rusta. Sen gjorde vi inget mer specielt låg hemma på soffan kika film.

Lite bilder från i morse!!






Ha en trevlig lördag

5 Januari

Är lite dålig på att uppdatera nu!! (skärpning)

Torsdag i dag, jobbade halv dag och det var super härligt de. Hade ingen lämning på dagis i dag heller så jag kunde sova ut ända till kl 7. Var super trött och super slö i går. Planerade en joggingtur men det blev en solning istället och somnade till flera gånger där. Skulle kolla film men somna åt den med tidig kväller, så jag var utvilad i morse..
Nu blir man ledig 1 extra dag och det är ju kanon.. Barnen går bara måndag och fredag nästa vecka plus ledigt från i dag och frammåt.   Dom har ju haft julledigt över 1 vecka med och frågar ibland "men är det inte dagis i dag heller"
men kan vara skönt att vara hemma lite också med sin mamma som annars jobbar dagtid och pappa deras träffar de oftare för han går ju skift. =)

I dag har vi städat och tvättat och åkt massa bob och pulka ;D blev blöt om mina jeans för jag råka ju snubbla hela tiden =P kul var det man blir ju som barn själv..

Nu kokas det potatis och ska lagas lax med creme fresch bädd med feta ost ;D inte fel de inte.. föredrar lax men nu hade Per tagit upp ett paket torsk från frysen så det blev så. egentligen vela han äta torsk med äggsås i går men det vela inte jag så det blev köttbullar och makaroner =P Barnen är jätte diktig att hjälpa till men i bland vill man bara att dom går och gör annat, det ska kladdas och jag gör jag gör hela tiden =P kul att dom har intresserad. baka är väl det som lockar mest och bakar gör vi ju ofta här på sandgatan =)..

Våran stövel jonas ( ursäkta röran, massa pussel som ligger på golvet)



så här trött blir man efter massa åk i backen






3 Januari

Tisdag!!

Jobbar bara onsdag och torsdag halv dag sen är man ledig igen ;D mjuk start på nya året.. inte fel!

Lunch nu, förmiddagen har gått relativt fort, I dag är planerna så att älsklingarna hämtar upp mig på jobbet åker hem så ska vi få besök av mamma/mormor pappa/morfar. Kvällen får bjuda på ett body pump pass.

Igår städa jag ut julen, ska bara byta hiss gardiner på nedervåningen sen så är allt återställt. Vilka framsteg Tindra har gjord nu sen hon sluta med nappen, man hör mer tydligt vissa bokstäver som r och s ;D
Sitter man och kikar på resor. Skulle så gärna vela åka hit.

Pegasos world - Turkiet.

Tänk all inclusive, massa aktiviteter och väldens största pool område..













2 Januari






Då så då klev vi in i Januari. =)




Första arbetsdagen för i år. Den går ju  super fort, snart kommer mina hjärtan och hämtar mig..

Vi hade super trevligt på nyår. Började dagen med korvgrillning vid hammarn med familjen kjellsson/lundmark. Väldigt kallt var det som man inte var van med.. Hem duscha och fixa sedan gick vi över till grannarna. Där åt vi fondy vet inte hur det stavas. Det var super gott en rätt som man åt länge. Barnen åt korv med pommes. Många var vi och det är trevligt. En skåne vit fick man i sig med ;D... Barnen somnade vid 23 tiden på Sebastians rum. Vi tog oss ut och smällde raketerna som vi gick ihop om och skålde in det nya året ;D Inga nyårslöften tycker det är lite (fjantigt) eller jag är inte emot dem som verkligen går in för det.. =) Knäppte inga kort =/ hade inte ens tanken på det och det var ju inte så långt att springa hem och hämta kameren heller..

Dagen i dag är ju rätt tråkig, regnar ute i Januari man blir ju så less, förra året vid den här tiden var det kallt och snöigt. Vi reste ju till spanien förra året vid den här  tiden.. Till kvällen funderar jag på ett spinnning pass eller om jag ska ska ut och springa..

Hoppas på ett, glatt, trevligt, härligt år

Ge oss snö




RSS 2.0