30 oktober

Och i dag är det haloween =)

Jag och Tindra tog en tur ner till kyrkogården och kika runt lite sen drog vi in till sandviken och mötte upp Per så kika vi runt lite på stan ;D Blev ett par vinterskor till mig och vantar och haklappar till tösen ;D Per sprang in på rusta och jag och Tindra började åka hemmåt så möttes vi på coop och handla hem massa godis kan tänka mig att det kommer ett å annat barn och knackar på. Om några timmar ska vi hem till grannarna och käka langos ;D hur gott ska inte det bli då. Så blir vårat haloween firande.


29 oktober

God morgon god morgon!

Kl 9 steg vi upp och gjorde frukost nu blev vi så slöa så vi får ta promenaden efter lunch i stället =) Det blir inte vilken lunch som helst i dag utan det blir Pepparotskött ;D muuuummmmsss ska ner till mamma och pappa och få det, så då tar vi promenaden i muntebo istället =) lycklig jag var när jag vakna i morse och insåg att det är torsdag och att jag ska få så god mat haha.

Det var trevligt att snacka ur sig lite med Jennie och Marie  i går tden gick så snabbt när man har roligt.

Träning i kväll.

Längtar också tills i morgon när det är fredag och våran älskade pappa kommer hem.


28 oktober

Jösses snart haloween bäst man handlar hem godis tills alla små kommer och knackar på dörren och säger bus eller godis =) Tindra kommer säkert bli rädd för alla läskiga masker =P

Föresten är Tindra snorig igen =( tror det blev efter i måndags när hon träffa en tjej som var snorig.

I dag blev det en annan promenad, vi valde att gåmot hyn eller jag valde Tindra kan ju inte säga så mycket =P Fick se en massa hästar efter vägen också =) väldigt fint väder i dag. Senare kommer Jennie och Marie förbi och hälsar på det ska bli trevligt, Jennie ska också ha barn i maj =)


27 oktober

Snart är vi inne i november och jag längtar verkligen till julen och tills man får julpynta här hemma ;D Tindras första jul det kommer bli skojj och hur hon reagerar på jultomten ska bli kul att se ;D längtar mys

Nu sover hon ute i vagnen som vanligt och i dag hade vi sällskap på promenaden som bestod av anna och molly det var trevligt så vi tog ett varv runt hammardammen ;D Vi ska försöka träffas fler gånger =)

Nu ska det snart slängas i hop lite mat så ska jag städa upp lite här hemma innan carro och emil kommer på besök =) Då kommer barnen busa runt en hel del om jag känner dom rätt.

Illamåendet börjar nu avta (peppar, peppar)

så ser denna dag ut

Usb kabeln är funnen men det går inte att föra över bilderna =( suck där man sätter in kabeln har det blivit trasigt så den passar inte åååååååå tråk lär man köpa ny kamera då?

Bjuder på gamla bilder Tindra 2,5 månader





26 oktober

Hej hej hemst mycket hej!

Passar på att skriva lite blogg nu medans ögonstenen ligger och sover ute i vagnen =) väldigt skönt väder ute inte alls för kallt och uppehåll och i morgon kunde ju till och med solen komma fram. Har planerat att laga stuvade makaroner och falukorv här till lunch =) slipper man grubbla mer på det, sen ska vi på föräldragrupp igen var inte alls länge sen sist men vi skulle väl prata säkerhet osv. Sen ska vi nog ta en till promenad mot kvällen det beror på¨när föräldragruppen slutar.

Blev inget bloggande i går hade fullt upp. Vi var och hälsa på Pers farbror m familj klappa lite hästar som Tindra är så intresserad av poppo försöker hon lära sig säga men det blir bara poo för hennes del(gulligt)

Nu har jag hunnit hämta in henne =)

Till dig mamma så följer gärna jag och Tindra med dig och mormor till owes på torsdag ;D men vi pratar ju vids varje dag ändå =)

Stuvade makaroner

24 oktober

Lördag ;D alltid lika skönt med lördag, sover extra länge tror jag inte gick upp förns 10 ;D skönt men då var jag hungrig, det bara kurra i magen så fick det bli en seen frukost. Nu tar jag det bara lugnt Tindra sover middag och Per och sin bror tapetserar uppe jag hör en och annan svordom =)

I går i falun köpte jag en jätte fin dress till Tindra och så fick det bli en fika, jag köpte inget till mig själv men jag var inte ute efter något heller får bli närmare jul så man har något fint att ha på sig då ;D Mamma hon shoppa loss hon som vanligt ;D

I kväll får det bli tacos ska väl åka ner på affärn och inhandla.

Trevlig lördag

23 november

Fredag igen då ;D härligt

Vi ska väl peta i oss lite mat här innan Tindras morfar kommer och hämtar upp oss så ska vi hämta mormor och åka till falun och strosa lite ;D Pappa ska upp till stugan så släpper han av oss kärringar på stan. trevligt

I dag kommer också våran pappa per hem ;D gud så vi har längtat så i kväll blir det fredags mys =)

Så ser dagen ut

ingen bild idag usb kabeln är borta!!!!




22 oktober

Goddagens!

Är allmänt utmattad här =) Tjejen min ska riva i allting och om jag plockar  ihop så plockar hon fram osv. allmänt roande. Köttfärssås och spagetti är en rätt som vi älskar men inte kul att ta reda på sen, nästan allt ligger i stolen och på golvet och en hel del på henne, ska nog ha henne i blöja i fortsättningen.
Promenaden gick bra inge illamående alls ;D

I dag har vi väl planerat att carro ska komma hit men får se om hon kommer hon fick lite promblem med en hund haha.. Annars har vi ingen aning kanske blir ner på affärn och köpa lite manadriner och mjölk. Är sugen på en fika på hanssons också, synd att tjejerna på jobbet bara har en kvarts rast på eftermiddagen det hinner man inget på.

Det ´gick bra att vara barnvakt i går åt de 3j:na dom fick bada Tindra och bra blöt blev dom.


21 oktober

Råka visst skriva 10 oktober i går men det skulle ju naturligtvis vara den 20 för bakåt i tiden vela jag ju inte här ser vi frammåt ;D

Sikken dag det har varit i dag, promenad i dugg regn, lagat fiskbullar och potatis ;D, vart på mvc och tagit massa prover aj aj, vart på öppna förskolan, vart och handlat och nu äntligen hemma och Tindra vilar på soffan innan nästa bus gäng kommer de 3 J:na  jag ska vara barnvakt, så det blir fullfart. Ska göra potatisbullar och bacon till barnen och även jag ska äta det så klart ni kanske tycker hag har äcklig mat lista men när man är gravid är man sugen på det mesta ;D Är så tokig i tomater med lite salt på

Mandarinerna är ju så goda nu också, köpte ett helt gäng som man kan mumsa.

Det var denna dag de



3 små spöken ;D

10 oktober

Tindra bus bara ramlar och slår sig hela tiden för hon tror hon kan mer än vad hon kan =) som här om dagen jag var i duschen och hon utanför så ställde hon sig upp mot dusch väggen och halkade omkull på kaklet =/ men det gick bra. Hon tappar balansen men nu har hon lärt sig att sätta sig ner på rumpan paaaduummms låter de tur att blöjan dämpar. Så nu ¨går hon runt hela soffbordet varv efter varv kul nu när allt händer och synd för Per som är borta och jobbar missar det =( men så är det pengar är viktigt för att överleva. Mamma dags pengarna blir man ju inte fet på direkt. ;D

Ja promenad avklarad och det var riktigt skönt ute. Tindra kommer nog sova efter maten för hon sov inte ute nu. Sen ska vi åka och stor handla mat ;D tycker jag är kul,. sen måste det tvättas här hemma och får se om jag hinner med tupper wear party innan träning.

I går hade vi en trevlig eftermiddag hos mamma och pappa skönt att dom jobbar skift så dom är ledig i bland ;D

Har kommit på att Tindra är en liten napp fia hon ska jämt ha napp och hon har några stycken. Hon ska ha några i handen och en i mun hela tiden specielt när hon är trött. Men det tog ju ett tag innan hon börja med napp 6 månader var hon.

ha en bra tisdag


19 oktober

Ganska jobbig promenad blev det, jag valde en aldeles för varm jacka och så mådda jag illa hela vägen och jag och kvalde mig och jag vet inte hur många gånger jag spottade =) kanske inte så intressant att läsa men usch vad jobbigt det var.

Nu är vi iallafall hemma och funderar på att grädda några pankisar för det kan vi ju båda äta ;D länge sen man åt de. Till kvällen har jag bestämt fiskpinnar ,ris och hollandersås. Tråkigt att bara laga åt åt oss två för Tindra äter ju inte så jätte mycket. Ny vecka igen då och vi har väl lite mvc besök och öppna förskolan besök och lite besök hos bekanta och så. Får se vad som dyker upp i dag men nu ska jag gå och börja med smeten.



Har sagt åt henne att akta sig för damsugan för hon ska träffa en karl som sköter all damsugning ;D

18 oktober

Sorry hann aldrig med ett blogg inlägg i går men jag ska berätta lite kort vad vi sysslade med ;D först var vi till valbo och leta en födelsedagspressent till william och Tindra fick en jätte söt docka som hon kan leka med =) vi hitta inget till oss själva men vi behövde inget heller =) mat handla vi. Sen åt vi den goda maten hemma som bestod av ungsbakad fläskfile och potatisgratäng med tillbehör sen kom grannarna över och spela skippbo riktigt roligt spel ;D Såg också en skit dålig film i går som hette shoppingberoende skiiiiiit dålig och pinsam.

I dag ska vi på kalas jag och Tindra är ny duschade och håller på och väljer kläder som vi ska ha på oss (svårt) Just ja medans jag kommer i håg det nu ska jag skriva på grattis kortet till william. Så där ordnat. Vet inte om man ska äta nån lunch innan vi åker vid halv 2 och ska få en massa fika, jag tar nog bara en macka så länge.

Och jag fortsätter att må illa på kvällar och månar =/ skit drygt hoppas det går över snart. Lite mage har det ju också blivit eller så har man ätit mycket över helgen?? =/ haha Men inte 1 kilo har jag gått upp ääääännn.
peppa peppa ta i trä

Ja då var helgen över igen då typiskt



16 oktober

Freeeeeeeeeeeeeeeedag! ;D välkommen

Vi har lite morgon mys här hemma iförsig bara jag och Tindra men vi har det mysigt med tända ljus och tänd brasa så sitter vi i pyamas båda två och ett uppdukat frukost bord ;D För en stund sen komm första gravidites spyan fy fan vad äckligt det är. Att må illa är riktigt illa. Jag som trodde jag skulle klara mig denna gång från illamåendet men icke sa nicke. Det ser ut som det inte blir någon morgon promenad i dag med tanke på vädret det bara pissar ner. Vi får vara inne i dag och poa ska iallafall torka golven så dom är fina.

Fredags mys i kväll får se vilken tid P kommer hem hoppas det inte blir allt för sent för dom har ju en bit att åka också ända från valdermansvik. =)

Trevlig freda hönni


15 oktober

Dagarna bara går och i morgon kommer våran Pappa hem ;D weej

Har faktiskt börjar må illa direkt på morgon när jag slår upp ögonen =( drygt men det blir bra när jag får i mig frukost =) I dag så så ska jag hämta Jacob i skolan och skjussa hem han sen ska vi ner och handla hem lite mat och kattmat för katten skriker här hemms nää så illa är det inte ;D mat har hon  Sen ska jag elda massa varm vatten igen för det är träning i kväll och jag tror grannen ska passa Tindra bus ;D

Det gick iallafall bra med William i går han fick bandage som ska läggas om varje dag stackars liten som måste ha det på när det är hans födelse dag =(. men så är det.

Har inte lagt in nå nya bilder på datorn heller men i mån ska jag göra det iallafall.

skönt med promenad i dag faktiskt aldeles varm i solen.

ha en bra dag

fooooooooookus

14 oktober

Hej hej!

Sitter med en tallrik yougurt och är allmänt nervös. Var på väg på min morgon promenad när Theres ringer och talar om att hon är utanför oss så vi vänte snabbt och gick hem ;D trevligt att träffa dom länge sen man såg william också. Tindra och William lekte på och jag skulle se efter båda ett tag för Theres skulle göra ett ärende och snabbt som vinden så var william på braskaminen och brände hela handen =/ han blev jätte ledsen och jag ringde sjukrådgivningen så de fick komma ner på engång stackars liten jag önskade att jag hade hunnit med med det gjorde jag inte =/ Så denna dag började ju inte bra. Hoppas dom ringer snart.

Tindra sover just nu och vi ska väl åka ner på öppna förskolan så fort hon vaknar så hon får busa av sig ordentligt. Sen ska vi hem och gå på en riktig promenad.

ja det får bli så



Vill åka mera

13 oktober

Tjabba!

Måste börja med att säga Tack för alla gratulationer =) kul.

Det blev en lite senare promenad än vanligt i dag för vi sov så länge i dag och det var hur skönt som helst ;D Dax att styra upp lite lunch då hmmmmmmmmm det ska juh gå snabbt så det blir bara lite yougurt och nån macka för min del. Tindra får ju så goda barn mater hon. I dag hade vi tänkt elda lite varmvatten tills i kväll så jag kan träna, syster yster ska passa Tindra snällt. Har faktiskt inte så mycket planerat i dag blir nog en till promenad senare mot eftermiddagen. En tvätt korg ska jag ta hand om och vika ihop tvätten ;D roliga sysslor.

Nu kan ni ju följa min Graviditet från början =) för sisst blev det bara dom sista veckorna, det kanske dyker upp någon magbild sen när det börjar synas;D Annars mår jag bara bra känner ingenting. Med Tindra hade jag det jätte jobbigt spydde i flera veckor och mådde illa haha minns en gång när jag var på väg till jobbet och lära öppna bildörren och spy ut mitt på gatan haha usch.

hejsvejs


Lycka

Hejsan svejsan!

Är så lycklig ;D ska berätta för er nu har jag gått ner alla 20 kilon som jag gick upp när jag väntade Tindra och lagomt till det..........Håll i hatten nu för er som inte redan vet så är jag Gravid igen Tindra ska få ett småsyskon ;D vi är så lyckliga och dom kommer ha sån nytta av varandra när de växer upp. Vi har ju vetat det ett tag men nu vet så många om det så det är lika bra att skriva det här. =) Så till början av sommaren kommer hon/han dom ;D Längtar till ultraljud så vi får se vad som finns där inne vi ska i vilket fall ta reda på vad det är så nyfika som vi är ;D Hoppas jag inte går upp lika mycket i vikt bara men jag hade så mycket vätska i mig så därför blev vikten som den blev och vi fick ju något bra för det också ;D nästan 9 månader tog det att bli av med dom kilona=)

I dag då måndag igen och pappa Per är borta på jobb igen, tur att han har ett jobb! ;D Snart dax för lunch blir rester från i går köttfärsbiffar och patatis och gräddsås ;D Vi har också vart på den dagliga promenaden och sen blir det nog en tur till muntebo eller om dom kommer upp till robertsholm mamma och pappa altså för vi skulle ju sola i dag ;D

Ja så är det ;D Lite rolig info så här på måndagen va?


11 oktober

tjolahopp!!

Väntar på att desperate ska börja, för jag missade ju en hel del av det i tisdags =/ tur att det finns repriser. I dag har ssyster och jonna vart på besök så gick vi på promenad i regnet sen in och åt sockerkaka som jag bakade i fredags lika god nu som då ;D Har också vart ner till mamma och skjussat henne till jobbet för pappa är i stugan och bygger ;D så vi alla kan sova där uppe i sommar ;D Är lite fryssen blir en låååååång dusch sen.

Äckel match i går usch jobbigt att vara så irriterad. Sverige va fan

Njut av söndagen för snart är det vardag igen med fullspäckat schema =)

Tagen på bar gärning, dusch sugen tjej. Hon kröp iväg och så hita jah henne här.


10 oktober

Goddagens!!

Skönt att komma hem igen vi har nämligen vart vid långsjön på en liten utflykt vi grilla korv som är så gott och myste i skogen ;D familjen Forsberg/Hedlund ;D Trevligt hade vi och fint väder.

Nu håller vi på och röjjer inne, tog bort alla sommarskor och kläder som hängde framme och så tog vi fram alla vinterskor och jackor istället. Jag skulle vart ner på affärn och köpt skölj medel och disktrasor men jag orkar inte. Kanske P kan åka istället. I kväll blir det fotboll för hela slanten och Sverige vinner ju så klart.

Åh i går när hjärtat kom hem så hade han köpt med 3 röda rosor till mig ;D länge sen jag fick blommor. gull.
Så åt vi oxfile och potatisklyftor, vitlöksbröd och pepparsås.

Nu ska Tindrus sova middag det hör jag de. eller nu sover hon snacka om trött. Bara somna till så där på soffan.

Lite kort från utflyckten


Inlägg nummer 2

Jag glömde helt bort att berätta att Tindra har lärt sig ställa sig upp mot saker och ting

kul nu när allt går så fort man måste ha kameran i högasta upp så man hínner med fösta ögonblicken.

Bildbevis ;D



9 oktober

Sitter här och snorar igen det vill aldrig ge sig kanske upehåll i en vecka sen kommer det tillbaka igen lika så för lill hjärtat, snorigt hela tiden funderar på om det är katten??? ah jag vet inte nån doktor som vet?
drygt är det iallafall... Träningen i går kväll gick så där kände mig svag men det gick bra ändå ;D

Lika på på promenaden blev jag helt svettig när jag gick trots att det är kallt ute. Har ingen feber eller ont i hals bara snorig. Men kroppen är väl inte 100 så då kanske man svettas.

Funderar på vad jag ska göra för lunch =/ men det står helt stilla. Ska iallafall baka en vanilj sockerkaka till gubben min kommer hem och så ska vi ha fredagsmys i dag soooom jag har längtat efter honom. ;D Tindra har också saknat pappa. Så ska vi städa, torka golv, damma och ja nu kommer jag inte på mer jooo byta säng kläder. KOnstigt att man skriver precis vad man tänker ;D

Snacka om tunna fönster jag hör verkligen hur Tindra snarkar där ute haha..

Lycklig



Hur kan man ha så fina blåa ögon? ni ska se dom i verkligheten. på kort blir aldrig något bra.

8 oktober

Ny design ;D

Ja som alla andra dagar så sitter jag här vid datorn och inväntar mitt gullhjärta som sover så sött :D men i dag ska jag ju inte göra makaroner och spagetti som jag råka skriva i går utan vi åt köttfärssås och makaroner =) rätt ska vara rätt.

Sådär jag var och hämta in Tindra för hon vaknade upp med världens leende ;D Till lunch i dag blir det en omelett med den goda alladen jag gjorde i går till middag. Sen bär det av till min mormor och morfar altså Tindras gammel mormor o morfar. Hälsa på lite och fika mamma ska också dit sen ska vi till hh och sola oss ;D Så ser dagen ut men jag kommer vara utan bil ett tag nu för Per brossa ska låna den en sväng..

Fick se arga snickarn i går och det är ett bland favvo programen =) tapetsera på osb skiva kan man ju också göra haha men jag ska inte klandra andra jag har ju gjort tappar jag också men att tapetsera på osb vistte ju till och med jag att man inte kan göra. ;D'

Dessa är mina topp 5
1. ensam mamma söker
2 arga snickarn
3 desperate
4 bonde söker fru¨
5 top model




7 oktober

Promenad avklarad ;D

Nu är det bara vänta på att Tindra ska vakna upp i vagnen ute så vi kan styra upp lite lunch sen, spagetti och makaroner ;D mumssss. Sen efter det ska vi ner på bvc föräldragrupp så det blir inget öppna förskola i dag för det är på samma tid och det var lite synd annars hade man kunnat gått på båda.

I går började jag klippa ner buskar och köra i väg skiten och i dag tänkte jag ta tag i vinbärsbusken så den också blir fin. Höststäda lite ute plocka undan lite skit.

åh i dag är det onsdag (vilo dag) ingen träning står på schema inte ens en solning =) ska bara njuta och ta det lugnt hoppas det är något bra på tv bara. i går börja ju desperate hemmafruar och jag han bara se från halv 10 till 10 för jag hade ju sen träning. åh får se repris...

ja vi hörs



läskigt ;D

6 oktober

Meen vad varm jag blev när jag gick då, har nyss kommit innanför dörren och satt mig i soffan vid fönstret så jag kan titta ut och kolla till Tindra som sover så gott i vagnen. Solen värmer på rätt så bra men det blir lite kallt i skuggan. Och så kommer man in och har 23 grader så då blir man tinad. Ska elda lite varm vatten senare så man kan duscha i kväll efter träningen. Ska kolla med syster om hon kan ha Tindra medans. Pappa Per är ju i Katrineholm och jobbar denna vecka och får sova på hotel lyx ;D

Annars i dag blir det städning och åka och handla hem lite bas varor och massa frukt ska jag köpa för det går åt här hemma. Tvätt högen måste tas tag i också. mmm mycket med de här.

Tindra är också snorig igen och jag vet inte om det är fler tänder på G eller inte kanske att dom växer mer och mer dom 8 hon har.



5 oktober

Hej!

Det blir ett blogg inlägg från mamma o pappas /mormor och morfars dator, vi är här nere på besök och vi ska väl snart dra ut på en promenad så Tindra får sova lite och sen ska vi sola lite på hallen. =) Blev bjuden på falukorv i ugn och potatismos det var super gott ;D Sitter och tittar på lite gamla bilder och längtar redan tillbgaka till sommaren till vårt älskade öland. Bjuder på lite bilder istället

hej hej




4 oktober

Sikket skiiiit väder det har vart i dag och i natt, vi har inte gått utanför dörren än vi har det så bra här inne. Tindra sover nu men jag och syster yester funderar på att gå ner till hoforshallen och sola och gå hem igen får se hur det blir med det ;D sola ska jag göra iallafall.

Kvällen i går var jätte trevlig, carro och patrik kom förbi så färga hon håret på mig (skönt) nu är det gjort. Sen kom även johanna och erik förbi och det var jätte kul det var ungefär 1 år sen hon var hem hit och en annan var ju jätte gravid då. Johanna bor nu mer i Sthlm så det blir så sällan vi ses men vi bestämde nu att jag och carro ska åka ner och hälsa på henne och shoppa loss på stan ;D kul kväll blev det.

haah jag har krusat hela håret med björn axens tång gud vilket affro jag har ;D men lätt att göra frisyrer.

mys framför brasa


3 oktober

Godmorgon!

Vi har nyss stigit upp och sitter och myser i soffan har också tänt en brasa så det är extra mysigt. Ute är de frost och kallt får se när man orkar pallra sig ut på en promenad (tycker inte om kyla). Ska plocka fram lite frukost strax en kopp te är givet ;D

Få se vad som händer senare i dag kanske rättviksmarknad om det inte är för kallt annars blir det att rusta klart på övervåningen och färga utväxt ska jag iallafall göra ;D Ska ringa carro snart så kanske hon vill komma hit och fixa det vi brukar ju ha hårfärgardagar..

Kvällen i går var jätte trevlig det var så kul att träffa tjejerna igen som blir allt för sällan nu förtiden.

gäsp jag hade velat sovit längre men det är bara att vakna och ta hand om dagen



Tindra med sina fina rosa uggs ;D

2 oktober

Sitter nu här hemma med besök som består av Jessica och Elin vi ska snart dra i gång med att göra tacos vi ska ha en riktigt trevlig kväll, sing star plockas nog fram lite senare också. =) Jag och Tindra åkte ner på jobbet och hälsade på så hängde tjejerna med hem eller vi stannade på ica och handlade grejjer...

Annars i dag blev det en lika promenad som i går och jag menar att jag fick gallfeber i dag med =/ hon vill verkligen inte ha mössa på sig. Även fast jag knyter fast den så drar hon ner den över ögonen och blir sur jaja hur lär man ett barn att anväda mössa?? nog om detta..

Å mamma har vart på kryssning och köpt tobrelone (vit) längtar efter den...

nu ska vi ha trevligt

Hoppas ni har en trevlig kväll.




1 oktober

God förmiddag!!!

Promenad avklarad trodde jag aldrig skulle komma hem och var på väg att ringa Per flera gånger. Det är Tindra som har retat gallfeber på mig, Skorna sparka hon av sig 178379 gånger och mössan har hon dragit över huvudet också lika många gånger så blev hon arg för att det blev mörkt men då tog jag av henne mössan i stället. ah inte nog med det så kasta hon ner mössan på backen och nappen åååå vad sur jag var... Nu är vi hemma ;D

Dags för lunch och sen får vi se vad vi hittar på, inget planerat än så länge men det dyker alltid upp något. Har massa tvätt att ta reda på.



RSS 2.0