28 Oktober

Fredag!!
 
Härligt och fint att solen lyser i dag också =)
 
Efter jobb ska jag hämta tjejerna på fritids så ska vi åka till köpis en sväng å handla lite =) Sedan blir dett ett bio besök i Gävle för att titta på premiären Trollz. Barnen vet inget ännu så det blir en överaskning =)
 
Gårdagags kvällen blev det spökloppet, barnen hade super skojj och så mycket saker de fick.
 
Nelli, Tindra  och Novelia.
 
 
Övrigt i helgen så är det fotografering för barnen att ta syskonkort. Sedan kika på Jonnas innebandy match och sedan ska barnen på kalas i bmx hallen. Fullspäckad dag.. Vi hade planerat att åka till stugan men per kunde inte byta bort sitt skift så då får vi åka en annan gång.
 
 

27 Oktober

Torsdag!
 
Nu är helgen nära =) skönt. Oktober börja gå mot sitt slut. (snart får vi börja julbaka) =)
 
I dag är det ju det populära spök loppet på bruket. Barnen får klä ut sig och springa genom centrum så får de diplom och en påse med gotta. Sedamn blir de bjuden på bulle och sagt ¨på hansons efteråt. Tjejerna mina ser fram emot detta.
 
Mina bullar och Novelia och nellis kakor på bild.
 
Våran Jeppe!
 
Händer dock inte så många olyckor för våran grabb nå mer då menar jag med kiss och bajs =) han är så duktig. Vi lär han lite med loss och komma tillbaka med bollen och så nu men det är mycket att jobba med.
 
 

24 Oktober

Måndag!
 
oooh vad det var motigt att kliva upp i morse, så trött å mörkt ute. uscha..
 
Vä på jobbet iallafall så flyter det på =) I dag ska jag hämta tjejerna på fritids sen hem och byta om snabbt för att sedan skjuttsa ner dem på sin miniträning och jag ska passa på att springa lite.
 
Helgen har varit mycket lugn och skön.
 
Började med en vända runt hammarn, sedan var vi i muntebo å fixade mammas hår, sen vidare hem igen och fixade i ordning Tindra som skulle på kalas =)
 
Jag och Novelia delade på en Pizza på grillköket. Så handlade vi hem fredsgsmys och sen hämtade vi hem Tindra igen =)
 
Lördagen så började vi med kalas, sedan var det bus och stojj med kompisen Nelli som också sov över.
Söndag morgon så bakade jag scones och så tog vi det suuuper lungt hela dagen. Bakade bullar å kakor senare på eftermiddagen
 
 

21 Oktober

Fredag!
 
Åh vad skönt med fredag!
 
I dag efter jobb så ska jag bara hem och byta om så ska jag ta en löptur, sen ska vi ner till muntebo så ska jag hjälpa mamma med håret =) Senare ska Tindra på kalas hos en klasskompis, jag Novelia och Per tänkte vi äter pizza på någon Pizzeria här i närheten =) Så ser fredagen ut.
 
Lördagen haer väl inte fullt så mycket planer men det är kalas för barnens kusin, Per ska ut och åka Ekerö linjen med jobbet.
 
Söndagen har vi inga planer alls =) skönt de också.
 
Maten som vi åt i Tisdags när mamma och pappa kom upp till oss =)
 
 
I går var vi till sandviken och valbo =) Barnen skulle ha nya halloween kläder och jag behövde lämna in min sko till klackbaren för att fixa min dragkedja på mina höststövlar, det var skönt att det blev gjort. Blev mat på mc donals som avslutning.
 
 
 
 

18 oktober

Tisdag!!
 
Full fart i gång med denna vecka. I går var det mini träning för barnen, hinner bara komma hem från jobbet och byta om och sen i väg. efterråt blevd de matlagning och läggdags. I går tog jag en härlig joggingtur på 8 km i lillåskogen. Blir nöjd över mig själv att jag ens vågar springa i skogen själv jag som är så rädd av mig =P
 
 
 
 
I dag efter jobb så ska vi på Novelias utv samtal, höra lite hur det går för henne i skolan =)
 
Sedan är det matlagning, mamma och pappa kommer upp för att äta mat och kika på Leksand- skellefteå =)
 
Resten av veckan, består ju av att jobba, fixa haloween kläder åt barnen bland annat =)
 
Helgen
 
Fredagen var det så skönt, vi hade inget planerat vi höll bara på hemma, barnen lekte med kompisar
 
 
Lördagen så var det kalas i Gävle för barnens kusin Bella 1 år.
Väl hemma bytte jag om för att vara med på våran lagfest med laget, vi var i hoforshallen för massa lekar/tävlingar. Efter de hem och duscha och ner till lokalen vi var i och förberedde för kvällen. Maten kom dit och var super god från bergsmannen =) Mera tävlingar och jag lära avika vid 21:30 då per skulle ut och jobba natt. Det var roligt så länge de vara =)
 
Fick detta av mina lagkamrater =) <3 så fina som gjort detta. ett minne för livet är gummikulor från stålringens gräsplan =) Fick man gråta lite igen.
 
 
 
Söndagen
 
Vi tog en rensar dag och röjjde med de ena och de andra, fick i väg massa saker som inte används, gjorde fint på barnens rum och slängde massor avs aker med =P Tog sen en tur i skogen för att få friskluft
 
 

14 Oktober

Fredag!
 
Underbart med fredag, jag tycker denna vecka ha varit dryg och lång =P
Har inte hänt så mycket i veckan.
 
i går träffade jag Anna från laget så handlade vi till lagfesten som blir av i morgon =) Vi kommer träffas på eftermiddagen för lite lekar och tävlingar utomhus. Till kvällen ska vi vara i en lokal och käka mat från bergsmannen och sen fortsätta med tävlingar. Blir inte så långrandig då per ska ut och jobba natt men han försöker gå ut lite senare om det fungerar.
 
Innan lagfesten så ska vi in till Gävle för att fira fasters lilla tjej Bella som fyller 1 år =) så det blir fullt upp på lördag med andra ord.
 
I dag fredag så är det ved som ska köras in i källaren så nån timme kommer gå ut åt det, sen får vi se vad vi hittar på, inget badhus i dag känner jag man kan ta en pause en vecka från det iaf =)
 
Önksar lite fina kläder från GinaTricot
 
 

11 Oktober

Tisdag!!
 
Ja nu är man som banligt igen efter helgen på östersjön =) Det har gungat som bara den, det började kännas på lördag natten sen gungade de på hela söndagen, ja jag mådde inte så bra =) I går på jobbet och hemma gungade det på fast man inte åkte båt =P.
 
Vi hade super kul ändå
 
Vi började med buss resan ner, sen väl på båten fick vi kliva på tidigare. Bytte om och så var det dags för buffee och det var super god mat. Innan vi gick och åt så gick vi in till mamma och pappas hytt och gav henne presenter. Vi gav henne ett present kort på massage och ett present kort på valbo köpcenter. =) Sedan fick mamma komma upp på scen så fick hon bubbel och fin sång från alla i publiken. Sedan dansa vi och då drog  gunget i gång =P
 
Skönt att komma hem och sova i sin egen säng och träffa barnen =) Nu är det full gång igen med jobb, skola och aktiviteter. =)
 

7 Oktober

Fredag!
 
Äntligen =) jeeej...
 
Ska hämta Novelia på fritids efter jobbet, Tindra ska cykla hem med en kompis så hon ska inte ha fritids. På fredagar har de bara fritids i dock 25 min så det är inte länge. Så skönt att sluta tidigt på fredagar. Vi åker som vanligt till badhuset på eftermiddagen. Kvällsmaten har jag inte bestämt ännu få se vad vi blir sugen på.
 
I morgon ska vi ut och åka båt =) Vi ska åka på Cinderella, med familjen. Min mamma fyller 60 år i November men vi ska åka båt nu så hon bjuder oss alla syskon med respektive på denna kryssning =) Det ska bli super trevligt.
Barnen ska sova hos sin faster med familj så de kan leka med sina kusiner. De kommer få det jätte trevligt.
 
Bildresultat för cinderella båt
 
 

6 Iktober

Torsdag!
 
Veckan rusar på och vi har så roliga planer i helgen =)
 
Snart dags för lunch och när per jobbar förmiddagar så åker jag hem på luchen och går ut med Jeppe.
 
Tyvärr så fick mamma och pappas fina Rockey somna in i tisdags och huuuuvaa vad jobbigt det var. Att berätta för barnen bland annat. tyvärr kommer dne dagen för oss också i framtiden så det är tyvärr livets gång. När man är hundägare så blir det på ett helt annat sätt det blir en familjemedlem som man älskar så fruktansvärt mycket, man får ut så ycket av en hund. Rocky som bara fick bli 1 år gamal hade problem med ben, knän och på fler ställen en ett så han skulle inte få ett drägligt  liv =/ usch så hemskt det är <3 vila i frid hjärtat.
 
 
När det kommer upp på facebook vad som hände för flera år sen så blir man aldeles rörd. Fan vad fort tiden går.
Mina små älsklingar.
Dagarna har sett ut så här denna vecka! Kommer hem från jobb börjar plocka, ut på spring tur eller promenad jag har varvat dessa dagar. Fått sällskap av syster på promenaderna. I dag är det dags för löptur. Laga mat och göra läxor med barnen och mysa  soffan. =)
 
 
 
 

3 Oktober

Men hallå Oktober!
 
Tyckte det nyss var Augusti och att vi var utomlands men icke då.
 
Jobbar på som vanligt, men med lite nya arbetsuppgifter. Jag har ju jobbat åt Telias företagskunder men nu är detta flyttat till Luleå så vi har inte kvar det uppdraget i Hofors längre. Jag kommer jobba med ett företag som heter fyrklövern tills ett stort kaffe företag kommer in och där ska jag jobba i kundtjänsten =) tror det blir bra, vet inte så mycket mer nu.
 
Helgen
 
Badhus som vanligt på fredagarna
 Efter det så var det hem och fixa inför jobbfesten. vi hade mycket trevligt, åt god mat och hade roliga lekar
 
Ets gänget (telia)
 
 
Lördagen, vakna upp pigg och allert för att gå ut med Jeppe, Han är morgon pigg, alltid kl 7 ungefär.  Barnen sov hos sina bästisar på samma gata =)
 
 
 
Lördagen gick åt att hålla på hemma, sedan tog vi ett besök i muntebo efter lunch vi tog med mormor Gun dit också så vi fick träffa henne =) Sedan besökte vi hansons för en fika. Mamma var barnvakt åt barnens kusiner, Bella och Bianca så jag tog lilla bella i barnvagn och gick till och från bruket. Väl hemma sen gjorde vi mat och myste.
 
Söndagen, började med en löptur, städade hela övervånigen och vädrade ut . Åkte sedan till byggdemarknaden i Torsåker, det var mysigt och barnen med kusinerna Bella och bianca fick åka karusell och hoppborg. Jag köpte munkar som smakade mycket bra. Till kvällen gjorde vi storkok på chili corn cane så ny har vi matlådor ett tag fram över.
 
I dag efter jobb blir det promenad med syster sen är kvällen ledig, får se vad som ska göras =)
 

RSS 2.0