vikken vecka

så jag har njutigt och det är så kul att vara sol bränd, jag känner mig så glad då =)

I dag har vi vart i en stuga på storsjön med grannarna, riktigt trevligt, vi har också åkt båt en riktig frääs båt solat massa och ätit gott. Hela dagen lång var vi där har nästan nyss kommit hem och landat. Tjejen har vart så snäll som vanligt somnade på båtturen men det är ju likt henne så....

I mån ska älsklingen ha jobb vecka och jag och Tindra ska ligga på tolven, Agneta skulle hänga med hon också ;D skönt att vara mamma ledig.... Sen är det ju söndag och då åker vi ju till öland.. går så fort nu.

nu ska bara ta det lugnt.

24 juni

Uppe med tuppen eller nja vi gick upp vid 8, det är ju så varmt i sovrummet trots att fläkten är på, så har jag fått 3 myggbett i natt och tjejen har fått ett precis brevid ögat hon kan ju inte klia själv. Sitter och fikar lite nu och tittar på nyhetsmorgon ska snart göra gröt åt tösa... Annars i dag ser det ut att bli fint väder så det är bara att jobba på brännan ;D ska väl först gå ut på en promenad sen kan man lägga sig...

Hoppas löne specen kommer i dag för i mån är det ju lön, hoppas på bra lön då men det lät som de på jobba kompisarna. ¨Jag har haft semester och Per har vart pappaledig så ska han börja jobba på måndag, Har vart så skönt att ha honom hemma nu över 1 månad,, Vi har ju fått mycket gjort och det är bra..

Ja gröt var det då

22 juni

gullhjärtat vårat har fått en tandsing, i går kände jag den lite grann och såg lite vitt men i dag sticker den upp oc syns jätte bra.. så jäkla gulligt när hon skrattar ;D

åh kom nyss hem från en promenad tänkte jag skulle ta en spring tur men Per håller på med vårt nya projekt så jag fick ta en promme i stället. Nya projektet är en solaltan eller en plätt bara som jag ska mina vita möbler som jag målade..  Annars i dag har jag solat helt röd i fejjan nu ska ju bli kanon väder hela veckan fint de..

nu blire dusch

Midsommar

Då var midsommar över då och jag ska väl berätta lite vad vi har haft för oss =)

Midsommarafton så var vi hos mamma och pappa, väldigt trevligt trots de usla vädret, de hade spänt upp en pressenning ute i runden där alla kunde sitta, vi hade 5 kamp och tipspromenad sen den populära fotbollsmatchen och jag råka skjuta ett skott på Jonnas kind stackarn =( sen åkte vi hem vid 11 jag var ju nykter.

Midsommardagen så var vi här hemma i robertswill blev lunch hos grannarna sedan hem och förbereda för kvällens fest. grannarna, tommy och sofie var här vi grillade och hade 5 kamp och massa kareoke.=) mycket trevligt blev väl kväller vid 03. trött i dag. Tindra sov hos mormor och morfar och det hade gått jätte bra, världens snällaste ;D

blir nog donken i kväll, kul att samla på glasen..

17 juni

vår lilla prinsessa fick 5 månaders sprutan i dag och hon blev inte ens ledsen, så duktig vår tjej =) Vikt 8,5 läng 66 cm den är jämn kurvan även fast hon väger en del.. goa kycklinglår vettu som man bara måste pussa på. Har också hunnit med en tur och retur till uppsala och hämta utemöbler för både Jula i Borlänge och Gävle hade slut på dem..

dessa blev de plus 2 extra stolar =P



Blir att piffa till allt i morgon på altanen så är det bara festen som saknas på lördag midsommardagen.... I mån ska jag också hälsa på carro i sandviken för hon ska ju flääääka sig på teneriffa i 1 månad =) lyx..
Måste också handla mat i morgon så allt är gjort, för på midsommarafton firas det i muntebo.

15 juni

Go kvälls!

Kollar på mean girls nu menden har man sett så många gånger så jag skriver lite blogg i stället =) Tjejen sover här på soffan men hon vaknar nog snart och ska ha sista målet inför natten och jag tycker det fungerar ganska bra med ersättning hon äter ju gröt och smakportioner också. Det har ju gått så fort inte länge sen hon var en liten bebis.

Har annars i dag vart ut på en promenad, hållt i nån bräda på altan och tagit en springtur med mamma. Städat hela huset och tvättat så nu är jag trött. I mån blir det att åka till gävle och kika lite ¨på jula och de där. Sen hälsa på carro och emil ;D

natti natt

14 juni

Hej!

Tråkigt väder altså känns inte alls som sommar och snart far vi till öland och jag hoppas verkligen att vi får lika fint väder som förra året. v 28 ska vi dit en riktig tradition tror det blir närmare mitt 20:onde år som jag åker dit. Har dissat nått år och åkt utomlands.

Nu sitter vi och tittar på nya utemöbler till altanen och jag är sugen på rotting men de kostar. =P. Jula har ett bra pris men jag vill gärna se hur det ser ut i verkligheten först.  Orkar inte åka in till Gävle och kika heller och så är det så dåliga framm däck på bilen, inga mönster alls kvar =/.

åååååååååå tråk väder vill ju hitt på nått.

11 maj

Imån tar lill syster studenten, skall åka ner och hjälpa mamma med tårta osv i mån innan vi ska till björkhaga. Vart hemma hos mamma och pappa i dag också och hjälp till medans karln min var in till byggmax och handla virke ;D sen vart de sallad runt 8 sen middag men vafan...

Kanske blir vin i morgon då om Per kan vara nykter är lite sugen på vin nu efter 1,5 år.... gud vad länge. Är ingen festar prisse jag inte men något glas sådär är ju trevligt.

Race ¨på lördag också ;D hoppas det inte regnar bara


trevlig helg ni


10 juni

godmorgon!

Sitter här och hostar, det är sån där ret hosta så jag håller på att bli tokig =( ingen får ju sova när jag sätter igång, De vart så illa så jag lära kräkas =/ men så här på dagarna känns de bra... Tindra hon sover på soffan efter hon fått mat och det blev erkättning eller hur de stavas och hon tyckte om det ;D weej hoppas hon fortsätter med det nu.

I dag regning dag får se vad vi hittar på har inget planerat iallafall...

Nu ska älsklingen ha datorn

hej


8 juni

Ny vecka igen då och snart är det midsommar , trevligt. I dag har jag sått blommor så nu hoppas jag att dom växer och blir fina ;D men med min tur så blir det väl bara skit..... Har plockat ner tältet i dag å och det var inte bara en bärfis på de tältet fy fan vad de kryllade uuuvvaaa... rädd för alla småkryp ja det är ett minus på sommarn.

Och gubben min har klippt gräset och målat altanen, nu ska det bara dit isolering innertak och golv snabbt gjort ;).Sen ska det byggas ett däck framför huset, allt ska vara klart innan midsommar:)

Nu blir det tv igen!

Hej!!!

7 juni

Vilken helg altså, nu har man varvat ner och fått ordning på nästan allt ;D

Dopet!
Vilken otur med vädret men tur att vi hade ett stort tält och det lät lite små mysigt när regnet droppade på taket där ;D Tindra var så go genom dopet prata och skratta go fis ;D sen behövde hon sömn sen höll vi igång hela kvällen men grillning sen efter dopkalaset. Efter 1 var vi hemma ;D lyckad dag. Bilder kommer sen..... ååå fina dop pressenter, kul.

Nu hyra filmer och bara slöa på soffan kanske åker och kikar på kattungarna hos Pers bror.

GrattIs Erika till tösen ;D

4 juni

Prällen åkte nyss hem vi har planerat dopet och vilka psalmer vi ska sjunga osv... kommer bli kanon de här men vädret blir nog inte de bästa... I går var det fullt upp först föräldra utb sen åkte vi till sandviken för att köpa det sista till dopet =)

Måste be om ursäkt i förra inlägget jag råka skriva 38 kvadrat men jag mena ju kubik blir ni nöjd nu??? haha kass på att skriva ja helt otroligt...
 
I morgon kommer jag inte hinna skriva något för så ska det hämtas bort och stolar, sätta upp tält och baka =)

vårat lilla gullhjärta :D


2 juni

men tänk vad tiden går snabbt redan inne på juni månad och sommar =) Tindra kliver in på 5 månader i slutet av denna månad det går aldeles för fort uva..... Annars hade vi ett stort ved lass på 38 kvadrat på gården tidigare i dag men de arbetade vi bort, de mesta gjorde Per och sina brossor så stog jag för maten blev hemma lagade kötbullar, potatis och brunsås =)

Har haft fullt upp nu morgon till kväll med att måla, städa, baka, sola =) i mån blir det att shoppa det sista till dopet, Prällen ska ju komma på torsdag också och gå igenom dopet...

I dag har det uinte gått bra för mïg, muffinsen blev brända, jag hade sönder en ljusstake och vette allt. =( tråkigt

I mån föräldra utb

RSS 2.0