sista augusti

Nog känns det allt att det börjar bli höst, kalla vindar =(

Jag är helt slut i kroppen i dag efter all träning i går, vi klarade det och det var bara hur kul som helst men svårt också var det.. När jag steg ur bilen här för ett litet tag sen trodde jag att jag inte kunde gå fan vilken träningsvärk... Tindra då hon har inte spytt nå mer men hon äter inte mycket mat heller =/ Tok snorig är hon, i natt lära jag ge na droppar för hon var så täppt..Klart att det inte är gott att äta mat när man är förskyld. Så synd om små barn när dom är sjuk.. Hoppas vi håller oss friska iallafall... Men så här var hon också när hon fick sina första tänder så jag tror det beror på det... dom 3 uppe är framme och så såg jag i morse att en till tand nere är ¨på väg.. redan 6 tänder??? hon har bråttomt.

I dag för våran del blir det att regla tak uppe i hall och sen sätta panel ;D kul de.. Skönt när Per är hemma 2 veckor nu innan han sticker i väg och jobbar i veckorna sen. Men han behöver ju ett jobb som sagt och lär ta det som finns. =) blir nog bra detta.

Just ja kryddparty blir det i kväll också



Hon kan göra roliga miner vår jänta ;D

30 augusti

Brrr vad kallt och rått det var ute, hela familjen tog en morgn promenad så nu har vi nästan nyss kommit hem och jag dök ner i godispåsen =( men jag måste ladda upp som ska träna sen.. Många pass i dag men det klarar vi ;D

Lill tjejen våran börjar bli sjuk, när vi la henne i går mådde hon toppen sen efter 1 timme ¨hörde vi grin från övervåningen och i babyvakten så när jag kom upp var hon täppt i näsan och hon svalde saliv hela tiden nästan så hon inte kunde andas ett tag =( jag hade i lite koksaltlösning i snoken och sen somna hon om, efter en kvart var det dags igen och så vidare, natten har vart jätte jobbig =/ hon kräktes reält i morse också....så vi trött och så drack man vin i går.. ska passa på och sova här efter lunch


ska plocka lite nu för det är ju inte städat och fint direkt efter en kräftskiva =p

29 augusti

Vi har en terrorist här hemma ;D Våran tös käkar på alla sladdar hon kommer åt , bäst av allt hade vart att ha sladdlöst här hemma trådlöst vill säga... Snart ska vi göra frukost och sen ut på en promenad och hoppas för guds skull att det inte börjar regna för då blir jag less. Sen ska grabbarna tapetsera våran hall uppe och trappen ååå vad kul att det kommer bli gjort för det kommer bli så fint... Skulle vart till valbo igen och köpa stora ramar för att sätta upp det bästa vi har på väggen, jätte fina kort har vi fått hem.

I dag ska vi också ha super trevligt, kräftskiva och grillning ;D mycket folk och det är alltid trevligt..

det får räcka för i dag



Busungen våran som ska dra av blad från blomman..

28 augusti

Nu har jag ont i fötterna för vi har gått i valbo i stort sett hela dagen =) kom in vid halv 12 och började med lunch på ikea gotti gott sedan shoppa vi loss, jag hitta en kofta och en tunika och en tröja till tindra som är på bilden.. Mamma köpte också en tröjja åt Tindra. Tjejen sov för det mesta när vi var där så hon 'är alltid så trevlig att ha med sig..

Nu är vi hemma i allafall och vi ska äta mat med Tommy och sofie dom kom nyss in här =)
Vi tänkte först åka på bio allihopa men vi kom på att vi inte orka ;D

Åh jag blir så förvånad på vissa människor hur dom beter sig =( jag som är så blyg och osäker i mig själv, kommer aldrig blimodig att prata med folk.... konflikträdd är jag också.. är en harig typ jag =)
Men jag tycker folk inte ska blanda in mig jag som inte har något med detta att göra... nog om detta det var skönt att prata ur sig lite här..

nu ska vi ha trevligt för hela slanten ;D



sööööööötast

27 augusti

Hej å hå vad det går när Tindra kan gå =) bra att jag är på att rimma, Hon är så duktig nu när man håller henne i händerna riktiga häststeg... jaja

Nyss hemkommen från en prommis och det nalkas mat nu strax, jag ska få potatis, löksås och stekt fläsk =) Tindra får makaronegryta ;D I dag är vädret mycket bättre än i går usch vad det regna i går och ingen fotboll fick jag se =( vart bullbak istället så nu fins det närmare 100 bullar på sandgatan......... Efter maten ska tindra sova och jag ska plocka som vanligt ,vika tvätt och så vidare, Älsklingen är hemma tidigt i dag då vi ska väl poa ute senare..

I mån valbo ;D weeej först bvc sen direkt till valbo med mammis och lillasyrris

mamma hänger också med till ullared i år så hon sviker ju inte ;D härligt sen kanske storesyster hänger med å..

jaja men vi hörs väl

26 augusti

gud vad jag har lust att skrika alla svordommar jag kan åt detta väder =( nu kan man ju inte gå ut på en promenad, det är ju så skönt när man gått på morgonen så är man pigg resten av dagen,, Kollade på vädret nu och det ser ut att regna hela dagen =( hoppas det inte stämmer jag har massvis med jobb ute..

I går body pump och jag känner inget i dag =) men jag fegade på vikterna i går så i morgon blir det ändring på det hela =)

Kanske om vädret tillåter i kväll ska jag kika på fotbollen på stålis..

Historia om Tindra

Hon kan somna överallt   
och oväntat.
   

 
Började använda napp
när hon var 4 mån här är första dagen.


 

Älskar att sova på mammas bröst, det här var ett tag sedan
men även i dag gör hon det =) mys " trötta jag då"

hej hej

25 augusti

I dag är det lön får många men inte förr oss vi får vänta tills på Torsdag =P.. Kom nyss tillbaka från en promenad, satt Tindra i sin matstol så nu sitter hon och bankar och säger mmmmmmmmmm så hon vill nog ha lunch nu =)
I går kom kläderna från Hm ;D vi kunde ha alla kläder och Tindra har nu massa kläder att växa i men jag tror nog att hon kan ha dom snart strl 80.. Hårbandet var bara hur sött som helst och på inte tal om hello kitty mössan =) kul med nytt..

Sprinturen i går känns i dag vi sprang i så många backar och då får man mjölksyra kan jag lova...

Rolig sak i morse då Tindras ena framtand har kommit ut ;D sen har hon 2 till uppe som syns igenom tandköttet så hon kommer ha 3 uppe och två nere snart =) Dom två nere bostar jag varje kväll för dom är ju klara. Och innan vi gick ut och gick nu på morgon så ramla hon från krygläge ner och slog munnen i golvet ;( det kom lite blod stackars liten till och med jag blev tårögd... mammas flicka


Men i dag ska vi poa här hemma tror vi inte ska ränna i väg någonstans..

hej hej

24 auguti

Kom nyss hem från en promenad och jag hade lust att kasta den nya vagnen i diket för det gnissla hela vägen =( måste nog smörja hjulen eller något... tråk men Tindra kunde iallafall sova och det var ju viktigast... Ska väl starx styra upp lite lunch här så ska jag baka en sockerkaka tills mamma och pappa kommer =) Sen i dag måste jag klippa gräsmattan.

Igår fick vi reda på att Tindras gammel mormor och morfar var i deras stuga i hammarby så då stack vi dit med en gång för att hälsa på, det var Pers mormor och morfar...Dom bor annars i storvreta. Blev inte så mycket gjort hemma när vi väl kom hem mat och en film blev det..

Ny vecka igen då och sista veckan i augusti och redan höst? =( uva jag vill inte att vintern ska komma och det innebär också att jag ska snart börja jobba.. =P

vill åka till ullared i oktober den sista det är ju en tradition får se om någon orkar följa med =) mamma har vart trogen i alla år men i år tror jag hon sviker =( någon som är sugen?


23 augusti

Söndag!

Som sagt dagen blev inte så pjåkig ändå i går fick mycket gjort och sen hade vi besök hela kvällen. trevligt.
Gjorde ungsbakadfläskfile och hasselbackspotatis mycket gott =)

I dag då söndag så ska vi väl först gå på promenad och sen göra lite lunch så kommer älsklingen hem från jobbet och då ska vi ner till p-hyttan och kolla på svärföräldrarnas nya hundar och sen hälsa på lite mer folk på vägen... sen måste vi hem och olja och måla klart för det ska ju vara fint nu några dagar  och då torkar det ju snabbare.

Skulle bada Tindra i går vid 8 tiden för det fanns ingen tid före till de, Per hade henne i famnen så skulle jag hämta henne meen då hade hon somnat och varken han eller Patrik märkte de först hon hade bara slocknat...

meeeen fy nu måste jag byta blöja det doftar inte jordgubbstårta direkt =P

trevlig söndag

22 augusti

Djup suck.

Tråk väder, vi kan inte ens gå ut för det bara pissar ner så i dag blir det väl en inne dag, har slängt i massa tvätt och plockat lite och nu då? sitter i soffan och glor på tv. Gullhjärtat sover i soffan brevid mig så sött och mitt andra gullhjärta jobbar men han kommer hem snart =) jag vill fixa så mycket här hemma men jag har tummen mitt i hand så jag får vänta tills Per kommer hem så får han fixa det som inte jag kan, tur att man har en händig karl men jag har ideérna...
Då har jag iallafall någonting =)

I går hade vi det trevligt vi spelade skippo med grannarna och det är hur kul som helst och den där franska potatisgratängen var himmelsk.. =) blev inte så sen kväll för Per skule upp tidigt.

jaja nu fick jag för mig att rensa lite i Tindras garderob hon har ju växt så mycket så man får rensa bort allt som hon inte kan ha. nu är det strl 74 hon använder. Stor tjejen. Oooooooooooooch hur kunde jag glömma bort att hon har gått några steg??? håller man henne i händerna så går hon frammåt så nu kan hon motoriken =)


21 augusti

mmmmmmmm så gott det doftar nu, älsklingen gör en fransk potatisgratäng som var år sen vi åt =) ska bli götta. Har nyss städat undervåningen här och svärmor har vart på besök så hon fick inte se ett nystädat hem =P men hon fick raka av Per håret...

Har vart hos mamma och pappa i dag vid 10 tog vi en promenad runt sjön och det tog sin tid för det är ju en bit... typiskt nog så regnade det på oss lite.. sen så åt vi god mat och så färgade jag håret på mamma... sen drog vi in till öb jag Per och Tindra och sen på willys....

nu är maten klar och sen blir det kortspel och vin =)

hej

20 augusti

Har haft fullt upp hela dagen... Uppvakning halv 10 fixa i ordning oss och drog in till valbo och shoppa lite =) så kom carro in så käka vi god lunch. Sedan hem till henne och färga håren på varandra och så fick hon sminka mig och det blev riktigt bra.. Ja sen hem och byta om för ett bodypump pass och nu är jag helt slut i hela kroppen så vi ska faktiskt bädda ner oss nu =) skönt... lååång dag så nu behöver jag vila.

Sneglar lite på simon och tomas på tv åå dom är så dryga haha.. men ganska fint gör dom.. Hann tyvärr inte med att olja klart i dag så det får bli till helgen.. För i morgon ska jag och Tindra ner till mamma och pappa och senare i morgon kommer svärmor förbi så jag lär hem och skura golven före =) Hur man är egenligen jag tror alla som kommer och hälsar på inte bryr sig så mycket om man städat eller ej.. Men för sin egen skull så vill man ju ha snyggt och fräsch och dofta gott... Ny torkade golv luktar ju så gott

Nä nu snackar jag bara skit nu kväller...

natti natt (pensionär)

19 augusti

Träningsvärk.se oooooojaaaaaaaa grannen lurade med mig på bodypump i går och det var jätte roligt och jobbigt.. Jag har ju tappat alla muskler jag hade och så fick man känna på i går genomgång av hela kroppen =) jaaaa så i dag kan jag knappt gå i trappen eller sätta mig på toa eller bära Tindra.. Men jag ska försöka mig på en promenad strax.

Ser ut att bli fint väder i dag och det är ju trevligt då får man lite gjort ute för i går kunde man knappt gå ut.... =( trök regn..

nu ska vi bege oss ut och i dag blir det bara massa fix ute ingen vila ingen ro =) gräsmattan måste klippas också.


Mitt älskade hjärta

18 augusti

Piss regn, jag och gullhjärtat gick på vår dagliga promenad och när vi kommit hälften så började de regna, fort på med regnskydd och naturligtvis glömde jag lägga i ett paraply =/ Så nu sitter jag är blöt som ett odjur haha...

Meningen att vi skulle gå på öppna förskolan i dag halv 10 men som vanligt sov vi för länge och missa det hela, tur att inte sista tåget går än för det är fler dagar i veckan som dom har öppet =)... åsså var det ju meningen att jag skulle lägga upp en massa bilder och så var batterierna slut i kameran och jag hitta inga nya här hemma så det får vänta..
I dag ska vi fixa klart ute =) skönt hoppas vädret blir bättre.

Jag måste färga håret snart ser ut som en skabblus när det växer ut =/ tur att jag och carro bestämmde en hårfärgardag på Torsdag då ;D men det är två dagar kvar hur ska detta gå..

JA dags att styra upp lite lunch då??? blir rester från igår.


 gammal bild 5 månader var hon här och lärde sig att åla sig baklänges

17 augusti

äntligen hemma, vi har rännt runt först gävle för att införskaffa en sulky till hjärtat som är bra att ha, och handla på ica maxi.. sen åkte vi in till carro och hälsade på sen vidare förbi hos mamma och pappa och nu är vi hemma, kycklingen är i ugnen och snart ska Tindra få mat. Och Tidigare i dag så var jag förbi på jobbet och hälsade på så gick jag elin och jessica och självklart Tindra på hansons och åt bakad potatis =) gott gott länge sen nu men vi ska styra upp en tacos kväll här hemma kom vi överens över.

nu måste Tindra få mat hon sitter och smackar haha

hej

16 augusti

tjenixen!

Kollar på fridrott och känner mig allmänt slö och det tänker jag vara hela dagen eller ja vi ska nog åka in till carro och patrik i sandviken senare i eftermiddag... Nu är älsklingen och grabbarna och kikar på en bil får se om det blir något av det. =) v8 är borta nu och det är skönt för den var så dyr både i bensinväg och ägar väg..

I stugan då så har vi haft jätte trevligt =) mysigt för den delen också blev dock en tidig morgon i går kl 9 skulle hon upp vi är vana att sova till halv 10- 10 =) Och i dag då så vakna hon kvart över 7 och vela ha välling och hon brukar jämt somna om men icke sa nicke hon var pigg hon och jag funderade på om någon lagt i socker i vällingen =/ hehe... nä men min kära sambo gick upp med henne och så fick hon leka sen kom jag ner vid 10 och dåsov hon på soffan då hade hon sovit en timme ;D

jaja crousing i går var trevligt synd att det började regna sen vikka bildar då oj oj


nu ska vi slöa


14 augusti

äntligen en liten lugn stund till mig =) Vi var ute på en lååång promenad tesm med grannarna och deras hundar, kom hem precis till lunch tid så vakna prinsessan upp ur vagnen och skulle ha mat på en gång. Sen har vi duschat båda två och packat inför övernattningen uppe i mamma och pappas stuga =) Nu sover hon på soffan och vi är färdig packade bara att invänta Per från jobbet sen åker vi upp..

Det blir vi plus de 5:jna och lilla syster och förstås mamma och pappa, det kommer bli trångt när alla ska sova över där men mysigt.. kräft skiva och grillning står på spel det kommer bli en kanoners kväll...

Nu blev jag rastlös kanske snygga till lite här hemma då så är det städat och fint tills man kommer hem i morgon..

hej hej

13 augusti

hallåjj!!

Har nyss slängt in en maskin tvätt och väntar på att sötnosen ska vakna upp hon har sovit över sin lunch hon måste ha vart jätte trött.. men när hon vaknar så är det bara att göra mat på en gång =) hon älskar köttfärssås och spagetti, lika så jag...

Åh vad arg jag blir på mig själv, när jag och Per flyttade i hop för drygt 4 år sen så köpte vi massa ek färgade möbler och hur f"n kunde vi göra det jag tycker det inte ens är fint ,,,nu jag vill bara ha vita möbler och jag har varken så mycket tid och lust att måla på alla möbler så jag ångrar så mycket att vi köpte ek färgat. Går bra att vara efterklok.

Kanske någon som vill måla alla våra möbler????

jaja nog om detta i dag äre ju torsdag då och vad står på spel?... Olja terass och stockarna efter kanten på grusgången ;D trevligt.. sen en springtur. Måste ha sträckt livmodern i går för det gör ont när jag gör hastiga rörelser ;D går det?

12 augusti

Go morgon go morgon hör fråglar sjunga, go morron go morron i kör haha den reklamen var nyss för kalles ;D
Vi är nyvakna och jag har nyss ätit frukost nu är det Tindras tur... sen ska vi ut på den dagliga promenaden.

I går blev det en springtur och jag känner ingenting i dag i kroppen så det är skönt så det får bli en i dag också. =) Vädret i dag då??? mjaaa lite svalare så det är ingen stranden dag så vi får se vad som händer i dag...

jaja frukost till tjejen..


11 augusti

Dagen i går blev mer än planerat, jag och Tindra hängde med mamma och min mormor och morfar in till sandviken och strosa runt på affärer =) köte lite skit på rusta och sen avsutade vi på willys de hade billig kyckling file för 38 spänn för de som är intresserade! =)

Kom nyss in från en lång promenad det är så kvaft ute så man blir så svettig,,, Nu ska vi snart styra upp lunch Tindra börjar bli lite hungrig lika så jag... Vi ska nog bara vara hemma i dag tror älsklingen kommer hem tidigt i dag så får vi se vad vi hittar på... Ska iallafall torka golv och städa toan på nedervåningen...

Åh vi har en riktig bus unge till dotter =) haha hon ålar i väg som en fisk och när jag närmar mig så skriker hon högt glädje skrik altså, sen kan hon nypas hårt inte lika trevligt.

Konstigt att vi sover till halv 10 varje morgon tror vi hållt på så här i flera månader det är skönt men dagen springer iväg.

nä mat

10 augusti

Tråk måndag! regn ute eller det är mulet iallafall Tindra ska strax få frukost sen ska vi bege oss ut på en promenad. =) skönt att börja dagen så. Sen ska vi baka här hemma och städa lite sånt som man inte har hunnit med när man legat på tolven eller malmjärn.

i går kväll så blev det grillnig upp hos de 5 j:na väldigt gott oxfile och kycklingfile... mums.

nä nu ska jag ringa syster och höra om hon vill va med på en promend skönt att dom har semester en vecka till...

hej


8 augusti

I dag är det ingen vanlig dag för det är carros födelsedag hurra hurra hurra =) Ska åka in till viken sen så fort Per kommit hem från jobbet =) Blev det kladdkaka carro? hehe... Först tolven..

I går då så tog vi den där fisketuren som vi har pratat om, först låg vi på tolven och solade sen bar det i väg till malmjärn så åkte vi ut på en ö och grillade korv ;D jätte gott' är det. så fiskade vi lite vi fick en mört eller sofie fick den för jag provade alldeles före henne och lyckades inte så provade hon efter mig och drog upp en på en gång. Så utforska vi ön men vågade inte gå in så långt (ormar) haha feg man är.. Sen åkte vi till en jobbar kompis till Per som har stuga där och så drack dom öl och jag fick köra, tror vi kom hem halv 12. Tindra var uppe hos syster...
Kul kväll



6 augusti

ojdå vilket fint väder =) I dag har vi vart i malmjärn carro hade lånat med sig sin syster små tjejer ;D vi hade jätte trevligt.  de 5 J:na kom också så vi blev ett gäng.... Sen åkte vi hem till mamma och pappa och badade i poolen och fick blåbärspaj så himla gott Tindra badade hon också och skratta som bara den gullrumpan.... Sen hem så tog vi en promenad, var så varmt i morse så det blev ingen då.

I går satt vi på altanen och spelade galen panna med syster med flera =) kul spel och vin blev det.
Nu har P satt upp ac i sovrummet haha..

I morgon tolven

natti natt eller ja vi ska inte sova än men en film blir det

4 augusti

Snart dax att styra upp att göra i ordning räkmackor, var nyss ner på ica och handla.. gotti gott.
P städar källar trappen "härligt" kul när han får för sig något sånt men han har så stora planer nu på vårt hus jag får lugna ner honom i bland för nu tycer jag att vi ska bara bo ett tag och inte rusta rusta och åter rusta..

I dag var det promenad och jag är alltid lika rädd när jag går runt hammardammen bara lyssnar på massa ljud =/ fegis gabbe tänker jag hela tiden... Sen var jag och Tindra ner till muntebo och hälsa på mamma och pappa fick med mig ett reccept hem (mormors goda choklad muffins) blir att baka i mån när det blir åska =( såg det nyss på vädret..

jadåååååå


3 augusti

god eftermiddag =) sitter på altanen och myser med Tindra hon somna i min famn. I dag är det fint väder och jag har till och med solat en stund och klippt gräsmattan. Snart kommer älsklingen hem från jobbet, får se vad vi ska hitta på, en sak är klar han ska ta och trimma md grästimmern för det vågar inte jag =/ otäck

Maten var god i går iallafall, gryta och sen marrängswiss som inte elin kan säga ;D eller hur då?

Fiska ska det göras i veckan är det bestämt. kul

nu vila armarna lite :)

2 augusti

Sitter och mumsar sånna här salta pastiller som jag fick av syster som vart i turkiet =) jätte goda kan inte låta bli.

I dag har vi gått vanliga promenaden sen så umgick vi lite med syster och barnen. Nu är vi hemma igen och tösen sover middag. Ska åka och storhandla mat bara Per kommer hem från jobbet =) Behöver fyllas på. Sen ska vi ner till p-hyttan och käka, så skulle vi svänga förbi hos miss forsberg och titta till deras renovering... ;D

I går fick vi jordens godaste taco paj hos Tommy och sofie så fick vi se nya walander filmen ;D tackar..

Tråkig jag är för jag har inte så mycket att skriva eller jo jag har hur mycket som helst att berätta men jag orkar bara inte skriva.

hörs

1 augusti

Hörde precis att vi skulle få det fint i augusti =) yeeeees äntligen. Dålig sommar hitils.

I går så vart det sent vi grillade med grannarna och jag tror vi åt halv 10 =) men det var lika gott ändå, Drack rose vin och det var riktigt gott. Ny favorit tror ja...  trevlig kväll

I dag ska jag , Tindra och carro åka in till valbo och shoppa ;D ska bli roligt.. ska först ge tösa mat här sen drar vi... Rea rea tror nog att det kommer vara mkt folk,,

RSS 2.0