sista mars

Tisdag i dag och vad händer då? jo först ska jag å tösa ut på en promenad sen bär det ner til mvc efter kontroll för mig =( alltid lika skojj att lägga sig i stolen... eller inte!!!
Men i kväll ska jag tatuera mig det ska bli skojj får se hur det går.

Fan vad det blåser då tröök, solen sken ju så fint i morse men swiisss sa det så var den borta....  Träning i går, gav stumpan mat innan jag åkte hon somnade till, sen ringde Per när träningen precis hade slutat och sa att det var kaos hemma hon tar absolut inte flaskan.... skynda mig hem för att ge henne mat och gud vad hon åt hon var jätte hungrig. Får nog hoppa över några träningar tills hon tar flaskan, vi tränar varje dag men jaaa någon som har några tips???

hej hej

30 mars

Då var det måndag igen och jag å tösa majja sitter inne,, vi ska snart dra ut vi ska ner till diana och visa henne tatueringen jag ska ha så ska hon göra den i morgon ;D kul kul man blir så taggad.  I kväll är det träning som gäller och i dag verkar det vara bra väder solen skiner ju, skönt att träna när det är lite varmare...

ska höra med mamma om hon är ledig så kanske vi kan ut och gå en sväng.. 

Vill nu bara att snön ska försvinna så man kan börja poa ute, klippa gräs ,plantera blommer, måla och ligga på altan och sola... men så himla långt bort ligger det ju inte ;D

hej svejs

seg

seg dag och en seg dator....

tycker dagen har vart seg, tittat på 3 filmer, tagit en lång promenad, kollat på fotbollsmatch och nu en till film, hemma bäst... Vi vann i dag med 4-0 riktigt bra match.  gud jag vet inte vad jag ska skriva jag är så trött fast egentligen är klockan bara 9 men nu är det nya tider ;D  Vi hade planerat att åka till kupolen men vi orkade inte så det får bli i veckan här i stället.

I går vart det heldag hos mamma och pappa, åkte med syster ner och hennes barn, vi färgade håret på mamma bland annat. sen kom älsklingen och hämtade oss som var i Uppsala. =)

nog om helgen i mån är det nya vecka

28 mars

Godmorgon!!

Vi kunde inte sova längre än till 8 så låg vi å myste i sängen till halv 10 Tindra hade så mycket att berätta så go fian ;D Ska nog åka ner och hälsa på mamma och pappa i dag och se hur det går med rusten =) älsklingen har åkt ner till Uppsala till sin mormor och morfar hoppas allt går bra..

Annars träning i går i värsta snö kaosen helt otroligt. Match i morgon men jag kan inte spela match än, stumpan tar ju inte flaska och hon klarar sig inte 3 timmar utan mat, när jag tränar är det kris fall för jag ammar henne när jag åker s´å får jag skynda mig hem för då ska hon ha mat på engång. hungrig vän det här.

aja trevlig lördag

27 mars

Inget verkar fungera denna morgon, sitter i kö till alfa kassan för att höra varför jag fått hem papper om att jag sökt arbetslöshets erkättning och det har jag inte gjort, sen försöker jag komma in på internet banken för att se om jag fått nå pengar i dag,,,, men det funkar ju inte... Räddare i nöden är ju min älskling iallfall fick punka på barnvagnen i går mitt på bruket så han kom och pumpade i luft så jag kunde fortsätta gå men de pös det ut igem efter en stund så i dag har han lagat det =) så jag kan ut och gå i dag med.

Träning i kväll men före det ska jag åka och hälsa på pippi och Vincent trevligt =)

flärrefirre i kväll ;D

26 mars

Dagarna går bara undan med stormen snacka om att det går fort. Fredag i mån igen liksom helt otroligt. jaja vi fick iallafall bilderna i går, ska lägga upp några här ;D dom blev jätte fina guuud... sötisen.

Ska göra mig i ordning nu ska ner och käka på hansons med jessica å elin, sen ska jag å Tindra ta en lång promenad, ska hämta ut paket på posten också. Mot eftermiddag kvällen kommer tommy, sofie och johan på lite fika ;D


yesssss

mjölkstockningen gick över i natt tack för det, nu är jag människa igen =)

Jag och Tindra kom nyss hem från bvc hon är 58 cm lång och väger 5870 kg lill tjockisen min =) allt går ju så fort nu 8 veckor i morgon. nu sover hon i min famn så jag får skriva med en hand he he vi ska ta oss en långpromenad snart. I kväll är det fotbolls träning... hade skaplig träningsvärk sisst.

ska ringa och boka tatto tid kuuuuuuul =)

Inte igen

åååååh vaknade kl 6 i morse med världens feber =( har fått mjölkstockning igen blir så less på den skiten och det gör ju så ont =(suck suck

Nu sitter jag här aldeless matt och tuffan min är ju pigg iallafall och snäll är hon tur de =) I går var svärmor och svärfar här och tessaoch wille, =) fick pengar pengar... ska åka in någondag och handla åt bara mig det ska jag unna mig ;D brrrrrr nu måste jag göra en eld så jag slipper frysa, alvedon måste jag också ta.... hjälp mig! orkar inte ha ont.

hej hej

23 mars

tur i oturen att vå diskmaskin gick i gång igen, det blev kallabalik när carro var här i går, diskmaskinen bara fläkte ut vatten på golvet och in under köks ön och all gips drog åt sig vattnet och det är inte bra =( vi var ganska snabb med att flytta ut diskmaskin på klinkers golvet i hallen vi skura och grejja =( sen kom alla gäster och disk blev det, tur att maria ställte sig självmant vid disken och diskade upp allt =) väldigt snällt... Sen på kvällen fixade Per felet och troligtvis var det stopp någonstans.... nog om detta.

Ska hämta jonna¨på dagis kl 2 och vi tar nog en promenad dit ska fråga om Julia och jacob ska hänga med så kan vi gå hem och fika lite sen =)

träning i kväll ;D tack för de

hipp hurra

Hipp hurra till mig på 23 års dagen =) nu räcker det med födelse dagar vill inte bli så¨mycket äldre.. De sista åkte nyss så nu sitter vi och slappnar av i soffan och passar på att skriva lite.. Trodde jag skulle hinna ner och kika på matchen men så blev de icke. får åka ner till träningen i mån i stället.=)....  Vad har jag fått då jo ,,, pressent kort på gina tricot och Per Mobergs kokbok av älsklingen ;D, parfym, socker och  liten mjölk kanna, ljus grejjj, stor mjölk kanna, pengar, pressent kort på annas parfym, halsband,och en stor glas lykta med ljus =) det var min släkt + carro

I morgon kommer Pers släkt och äter lite tårta ;D

Jag fick frukost på sängen ;D

21 mars

Hemma igen från en valbo tripp, stack in vid 11 ungefär shoppade loss lite... Blev en thissa och ett linne, solbrillor, 2ögonpennor, hårfärg och lite mat.  Älsklingen handlade 2 pressenter åt mig för jag fyller ju i morgon ;D kul... frukost på sängen har jag önskat mig iallafall. När vi kom hem fick tösa lite mat och ny blöja sen tog vi en liten promenad och hälsade på Linus.

Tacos i kväll mums vi ska vara själva för första gången annars har vi alltid haft någon här hemma eller vart borta.

20 mars

Härligt humör på tösen där borta i baby gymet=) pratar på som bara den så jäkla sött de låter. I dag ska jag storstäda hela huset och det kommer ta sin tid, sen ska karro komma hit innan vi ska dra på fotbolls träning, gud så jag har längtat efter att träna och hur det kommer gå??? jadu jag kommer nog vara döende efter =)

Älskling när du lämnar komentar så skriv att det är fån dig =) Lika du å mamma ;D haha

Fredag igen då det bara swisar till så är det helg igen ganska skumt.

19 mars

tjo!!!

Slog mig ner i soffan nu efter en heldags äventyr..

I dag började vi dagen men på hälsning på jobbet, kul att träffa alla igen=) så satt vi i soffan och snackade men elin´och jessica. Sedan åkte vi ner till carro och emil och hälsade på så tog vi oss en promenad runt hofors, kul att gå lite andra vändor än här uppe i robertsholm. Nu är vi hemma och poar lite, blir hemma gjord pizza i dag ;D mums...

åh fick nyss en korsordstidnng av älsklingen blev sugen att lösa några ord.

18 mars

Tjena!

Sitter och äter lite frukost väldigt gott :D mysigt när solen lyser in genom fönstren men en sak är inte så trevligt..... man ser ju hur lortig fönstren har blivit =/ måste fan ut och putsa, men inte i dag för det orkar jag inte.. I dag har vi ju egentligen inte planerat något blir säkert en promenad i solen och sätta sig framför husväggen och sola lite ;D Ska också hälsa på jobbet någon dag kanskei morgon då??? få så

nu ska jag klä på damen som fortfarande har pyamas på sig =)

Liten nyfödd

17 mars

God eftermiddag!

Kom nyss in från en långpromenad bara jag och Tindra det var så skönt ute så och bra gåbana. Annars i dag har vi vart hos mormor och morfar i muntebo och där kära vänner var det inte så gå bart på vägen bara mådd och slask så vi fick inte en sån lång promenad där =) men god mat bjöds det på iallafall tack för det ;D

När vi kom hem fick jag och Per ett ryck han satt fönster spröjs och jag städade övervåningen men torka golv återstår blä. I kväll blir det chili corn carne =)



Fotografering

Ja i dag var det fotografering och det gick jätte bra, =) så söt våran tjej får se när korten kommer.... längtar redan är så nyfiken. Annars i dag har det inte hänt mycket gjort sig i ordning och poat... Nu till kvällst blir det en solning med syster och knåpa i hop någon mat sen. Har inte så mycket att skriva i dag.


I mån blir det ner till mormor och hälsa på ut och gå för det skulle bli fint väder.

hej hej

Välkommen

Välkommen solen ;D äntligen kom den hoppas den är här för att stanna ett tag skulle vara grymt bra de....
Vi ska snart ta oss ut på en promenad gå förbi utan för syrran och kika om hon är ute. Annars i dag blire färgning av hår och en solning kanske för i morgon blir det att knäppa kort för tidningen =)

Hönni mamma och pappa ni som brukar läsa min blogg ni får gärna lämna en komentar om ni nu vet hur man gör ;D

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

14 mars

Hej å hå vad planer man har i huvudet, rust altså vi ska ju göra om lite med väggar och grejjor =) kul kanske blir av tidigare än väntat =) Kom nyss hem från p-hyttan så Tindra fick träffa sin Farmor och Farfar lite, de håller på att planera kök och så blir ju en annan inspererad eller hur de stavas... =)

Ikväll kommer  bror och maria upp på mat och kolla på melodifestivalen, 1:an fungerar ju nu fint de.,,

jappp hej å hå

13 mars

Meeeeeeeen gud i dag när jag kom upp från källaren så knacka det på dörren det stod två herrar där så sa den ena något på finska och jag sa vaa då fråga han ni är inte finsk talande va? nä sa jag men det bodde en finne här före oss, De kom från finska kyrkan och vela prata om bibeln åh nej tänkte jag men vi fick en brochyr på svenska som jag kunde läsa tyckte han men den for in ganska snabbt i braskamin =) sånt där tror jag inte på. Nog om detta i går var vi på bvc och vägde och mätte nu väger hon 5260 kg och är 56 lång snacka om att det går undan ;D haha tjockisen men det ska ju vara lite hull..

I dag blir det en sväng till ica och införskaffa lite taco grejjor för i kväll kommer tessa,emil och wille =)

nu äre matning ;D

Stackars

Det är så synd om våran lilla Tindra hon är sjuk =( snorig och hostig feber vet jag inte än men jag ska ta tempen på henne. I natt hosta hon så mycket och täppt i näsan så jag fick ge henne näs droppar, jag blev så rädd varje gång hon fick andningsuppehåll hon kommer inte på att hon ska andas ur munnen,.. Nu så här på dagen verkar det lugnt...
Vi ska till bvc i dag och väga och mäta då ska jag passa på att fråga lite. Så ska karro komma på besök i dag också trevligt ;D

I går var vi på 83 års kalas Tindras gammel morfar fyllde år,trevligt attt träffa massa släktingar och fika. Så tog jag med kameran men då var det inget batteri i =( typan och Tindra var så söt i sin rosa klänning... Senare mot kväller kom svärmor och svärfar på besök och emil å tessa och wille.

Nu ska jag klä på damen lite och göra lite sysslor ;D

kram

hmmm

Stoppa nyss in ett par färgade linser jag köpte för ett tag sen men de skaver så hemskt =( linser passar nog inte mina ögon för det ska ju inte kännas att man har dem i.. Ska ta mig ner till någon affär behöver köpa lite matrial till kakorna jag ska baka i dag, =) men lill tjejen ligger och sover så sött här så vi får åka när hon vaknar till.

Bara snö och snö trök kan det aldrig bli torrt och bart ute, så tråkigt att gå med barn vagn nu när det är mådd och blött. Men det är så skönt att vara mamma ledig och mysigt jag skulle aldrig kunna tänka mig att gå och jobba nu eller om nån månad...... men framtiden är så jobbig att tänka på ursch =/ 

Jäkla skit Sverige det blir bara varsel och varsel över allt hur ska detta sluta? Ingen kommer att jobb snart nu får det vända så det blir som vanligt igen men de värkar inte göra något åt de istäället tar alla chefer ut allt mer pengar i stället. åh  suck blir så less tycker synd om alla som inte har jobbet kvar. Nog om detta tråk ingen kommer vilja läsa det ändå ska ta ut linserna nu faaaaan.


Bullbak

Jajjamen Bullbak på sandgatan =) luktar så gott så sist jag baka gjorde jag snickerkakor och så ska jag väl göra mina goda kakor men det finns inget namn på dem,... jag fyller ju snart så man lär ju ha lite gotta hemma. Snuttan ligger och sover så sött nu hoppas hon vill fortsätta sova så vi kan ut och gå en sväng i soliga vädret... Har sån grym träningsvärk från i går tog en spring tur i snöoväderet och bra blöt blev jag, orkade längre än vad jag trodde turen var 4,2 km sprang iallafall 3 km =). gjorde så ont i tuttarna =/ säkert för all mjölk som skumpar omkring haha eller vad vet jag?..

Recpt ¨på snickerskakor

* 3 dl sirap
* 3 dl socker
* 2 burkarjordnötssmör
* 8 dl corneflakes
* 200 g choklad (marabou)

Koka i hop socker och sirap, blanda corneflakes och jordnötssmör i en bunke med händerna, häll i sirapen och blanda. Bre ut smeten på en bakplåt. Smält chokladen i ett vatten bad och häll över kakan.Låt stela och skär upp rutor =)

världens godaste kakor

Gud i skruven

Ja gud i skruven var skönt det var att sola i dag =) hur länge sen som helst jag sola, och de hade till och med bytt ut solariumen och blivit dyrare, men men skönt vare, får nog sola några gånger om jag ska få upp lite färg. Annars i dag har syster och hennes familj vart på besök så har vi planerat att rusta om vårt vardagsrum har rustat hela natten i mitt huvud så nu vet jag hur jag vill ha det och det kommer bli sjukt bra bara Per orkar lacka om lite möbler. =)

Blir hemma gjord pizza till kvälst och en spring tur med mina nya jogging skor varning för skavsår.




Falun

jeeej kom nyss hem från Falun vi var där och shoppade lite, nya spring skor och massa mat och blöjor =)  Prata nyss med mamma dom skulle bjuda på smörgåstårta i kväll jo visst det går bra de hehe blir väl melodifestivalen också. Just ja jag skulle göra slingor på henne också.

I går kom Elin och Jessica hit och de hade köpt med sig kladd kaka och det var hur gott som helst och inte nog med allt ätande så blev det pot gratäng och peppar biff... oj oj.... måste bli slut på allt ätande.

nä nu ska jag gosa med tösen

Hansons


mmmm gott det var med bakad potatis och kul att prata med tjejerna massa skvaller =) Kul att de kommer upp till robertsholm i morgon efter jobbet så vi kan snacka mer också¨måste de få hålla i Tindra för hon sov ju bara när vi sågs i dag. Gick ner och det tog längre tid än vad jag trodde blöt om fötterna och is kalla händer =( men de vara värt, gick in på jobbet och väntade på Elin å Jessica, medans stog jag å prata med massa arbetskamrater alla tyckte hon var så liten å söt =)... På hansons var jag lite orolig att hon skulle vakna och skrika men det var lugnt , bara att slänga fram tutten de annars men en annan är ju så blyg. =/

Nu väntar jag på att tessan från gävle ska dyka upp =) ska plocka fram lite fika.


Nu så

Nu har Älsklingen fört över alla bilder till datorn =) hejja.. måste ta och skicka efter korten också så man har de på kort. I dag ska älsklingen jobba eftermiddag ganska skönt att ha han hemma så här mitt på dagen tiden går så mycket snabare då. Jag och Tindra ska ta oss ner till bvc och hämta ad droppar som hon inte fick förra veckan. Sen ska vi ta oss en promenad om det inte är allt för måddigt på cyckelvägen.

I natt fick vi sova som bara den skönt vela bara ha mat 2 gånger och de kanske tar 5 min så somnar hon om igen =). Nu spraka de till i blöjan på henne så nu är det dags för byte =)



2 veckor                              Detta var i går

I morgon blir hon 5 veckor

måste väl då

1. Vad heter du? Gabriella
2. Ett ord på fyra bokstäver: Glad
3. Flicknamn: Gullan
4. Pojknamn: Gustav
5. Yrke: Galopp tränare
6. Färg: Guld
7. Klädesplagg: Gummistövlar
8. Mat: Gulash
9. Sak i badrummet: Golvmopp
10. Plats/stad: Gävle
11. En orsak att vara sen: gatuvåld.
12. Något man skriker: Gaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
13. Film: Gothika
14. Något man dricker: Glass drink
15. Band: Geman hunter
16. Djur: Gris
17. Gatunamn: Gågatan
18. Bil: Golf
19. Sång: Give me

Utmanar

Carro
Klein
jönns
hodin
johanna

Vill

Oja vill ha så mycket sitter och kika på kläder på nätet och barnkläder villl beställa så mycket till sommarn men något ska det bli iallafall =).... längtar tills värmen kommer så man slipper hålla på och krångla med overall och mössor och dittan å dattan.

Tur att de har plogat i dag vi ska väl ta oss ut på en promenad senare, just nu sover hon och jag passar på att plocka lite och hämta ved. På Torsdag blir det skojj ska hälsa på jobbet och sen ut på hansonsoch käka med Elin å Jessica länge sen nu man åt en bakad potatis....

Annars i dag ska jag ut på en jogging tur mot kvällningen och får se hur det går kanske inte ens kan springa längre?
men taskig kondis har man allt men jag måste försöka få upp den nu om jag ska börja med fotbollen igen i april och så blir det ork handbollen =)

.

Jordgubbar skulle vara gott

Mars

1:A mars bjuder på krångel från försäkringskassan, de har betalat ut fel till mig och det fatta man ju efter att ha stått i kö en bra stund så vart allt löst. Annars i dag har jag, Tindra, mamma och lill syster vart till valbo och shoppa lite fast jag hitta inte så mycket men de hade gott fika =) Vi var också på dropp in hörsel prov som skall göras på de små liven och hörsel var jätte bra på tjejen vår.

Pappa Per har lovat att lägga in bilder i datorn men de går lite segt för han att göra det tyvärr,men  jag tjatar på ha ha. Nu vill snutten ha uppmärksamhet hör jag när hon gnyr lite i babysittern.

hörsdå

RSS 2.0