28 September

Jeejj!!
 
I dag är det fredag!!
 
Topp humör, träningsvärk, fint väder "not" längtar till kvällen
Mina fina Jessica å elin kommer (tjejkväll)
 
 
Strax hemgång, då ska det bakas efterätt först och främst hämta hem mina fina prisessor från dagis ;D Kanske vi hinner titta till marknaden.
 

27 September

Torsdag kväll!!
 
Laddar upp för ett löppass, soffan var väldigt skön men jag ska strax bege mig ut. Tänkte ta samma vända som i går runt 7 km är det. 
 
I dag har vi hälsat på lilla Justin å Anton, som vanligt när man träffar en liten bebis så blir man helt salig och förstår inte att dom är så små =) Anton fyller 1 år i morgon men vi var där i dag och hälsa på för Per ska jobba em i helgen så vi tog det i dag =) Det är altså Pers brors barn, våra barn kusiner =).. Vi har också vart ute en sväng och gräddad pankakor.. 
 
I morgon är det fredag ;D jeej..
Då ska det bli tjejkväll här hemma hos mig.. Laga god mat förhoppningsvis =P..Ska bli trevligt som alltid.. 
 
 
Tindra och kusin Anton

26 September

Onsdag!
 
Bättre med onsdagar än tisdagar. Ska ta mig ut på en snabb pw nu när lunchen är intagen. Starkt var det för det var Per som gjorde köttfärsåsen i går och jag tror minsan att han hade i lite för mycket samal olek.
 
Vi tog en storhandling i går och kom hem precis till middagen, det tog tid men fick med allt som stod på listan =) Hittade lite bebis kläder till lilla Justin som vi ska hälsa på fredag, och 1 års pressent till anton. Fixade också pressent åt amamdah som fyllde 20 i går =) Mycket kalasande i helgen..
 
I dag ska jag hämta barn på dagis sen ska vi hem till syster å amandah å förga håret på henne, sen vidare till Jennie å putte å barnen så klartm, ska bli trevligt att träffas igen det blir så långt mellan gångarna.. =) Tindra vill ju hålla Tilde bebis.. å jag med ;D... Kvällen ska avslutas med ett löppass.
 
Lager157 har fina barnkläder =)
 
 
 
 

25 September

Tisdag!!
 
Åh tisdagar ogillas vettu, är trött på morgonen. Äter frukost på jobbet nu försöker komma igång. Hemma sover säkert Novelia å Per men Tindra är vaken, hon vakna när jag klev upp. Hon är så morgon pigg alltid före 7 nu för tiden annars har hon sovit jätte länge på morgonen.
 
I går så höll vi på ute hela eftermiddagen, körde ved och stapla, barnen hjälpte mig lite men de sprang mest runt och trampa på svampar som verkar vara så intressanta. vi hade lite bullar å festis med ut också.. Annars hände det inte så mycket mer i går, Ingen träning för min del men i dag så ska jag bege mig ut på en löptur. Jag hade lite spa med tjejerna i går, klippte naglar, klippte hår, måla naglar och avslutade med inbakta flätor =)
 
I dag så kommer det säkert vara lika, hålla på med ved kanske en sista klippning av gräsmattan? får se helt enkelt. Nä just ja vi ska ju storhandla också, hinner ju inte nån dag sen i veckan så vi måste ta det i dag.  Kanske kan skicka in Per och tjejerna själv på affären å handla? nä jag måste vara med och styra upp ;D
 
Annars så börjar det bli kallt ute, å det märks har fått eldat i braskaminen hemma nu några kvällar och det ä ju mysigt de.
 
Mycket ljus å bakning blir det på hösten på sandgatan.
 
Liten ljuslyktaVispskål
 
Liten ugnsform i 2-pack
 

23 September

Söndag!!
 
Vi har nyss intagit middagen som blev korv med bröd. =P Vi har nyligen vart på barngympa och det var verkligen jätte roligt tyckte Tindra och Novelia gud så de öste så de är super trötta nu... Tidigare blev det en promenad med syster sen fick vi besök farmor å farfar. I morse när vi vakna så gjorde vi oss i ordning snabbt och drog oss ut efter frukost jag stapla ved å per klyvde, Sen tog vi en pause och åkte å kika på innebandy match på barnens kusin Julia dom var super duktiga å vann mot falun med 11-5.. Kvällen kommer fortsätta i soffan till en bra film och lite gotta ;D
 
Gårdagen var kanon, började med att spela match som vi vann med 3-0 och jag vela lite väl för mycket var övertaggad men lyckades inte få bollen mellan stolparna =P men rätt nöjd med matchen och huvudsak vi vann. Mör å kall å slut i kroppen efteråt då det spöregnade å var kyligt ute. Barnen var nöjd att sitta i bilen å kika på matchen. 
Till kvällen så kom mina större syskon å vi hade super trevligt kul å träffas ;D
 
inte så mycket nya bilder men leter fram nå i arkivet
 
Familjen på sandgatan =)

21 September

Fredag!! fredagsmys! helg! ;d jeej..
 
Har nyss lämnat av Novelia på dagis igen =) Vi var på bvc och kolla längd å vikt sen träffa vi en tandhygenist som fick sig ett gott skratt när Novelia vela visa sina tänder hon gapa stort =) Novelia hade redan fått sina 3 års tänder så hon var tidig.. Vikt 15 kg tung ;D och 91 lång.. Växer så de knakar.
 
Nu är jag på jobbet igen och hoppas vi inte kör allt så länge i dag =).. Ska tan ka och handla hem go mat tills i kväll. Per fick inspiration i går från kockpogramet så han sla laga smörinbakad fläskfile, med vitlök crece bonjour. Hasselbackspotatis till, en rödvinsås å sallad till ;D ska bli spännande.. Duktig min sambo som kan laga underbara rätter ;D Jag gillar ju mer att baka även gillar jag att laga mat men det är mest Per som gör spännande nya rätter.
 
Kikade på hela Sveriga bakar och jag blev inte jätte inponerad av det dom gjorde, tyckte många var riktigt dålig på att baka. Dom manliga var ju jätte dåliga kändes som att dom bara plocka med dom för att få med män i pogramet. Nu åkte en av dom ut också.. Men jag kan tänka mig om jag skulle vart med, vilken stress och vilka tappar man kanske skulle kunna göra =P säger att inget är enkelt..
 
Helgen som sagt så ska vi först ha en riktig mys fredag, inget planerat ;D
Lördag, börja dagen med att spela match, sen har vi bjudit hem mina storesyskon å deras familj till oss på grillat,.
söndagen inget planerat på förmiddagen försöka hinna med huset så mycket som möjligt innan snön å allt kommer.. Barnen ska börja på barngympa på söndag kväll också så de är förväntansfulla..
 
bild från google
 
Trevlig helg :D
 

20 September

Per har blivit farbror igen åt en liten Justin =) grattis till tommy, Stephanie och anton..
 
Lite annat skojj vill ha lite toppar är behov av lite
 
 
Gick inte att kopiera från cubus de har fina stickade tröjor nu!
 
Barnen ska få lite nytt dom med från lindex, de ska ju ta skolfoto om 2 veckor :D Lite tights måste fyllas på med.
 
men det går inte att sno bilder =( blir bara kryss aja provar väl på datorn hemma sen då.

20 September

 
 Ohh i kväll börjar hela sverige bakar ;D det ska ses kl 21 bra tid...
 
Torsdag!
 
Jobbar i vanlig ordning.  Ska väl ta nån promenad, väl hemma sen är det inget planerat vad jag vet, kanske besöka högbo lekpark, beror på vädret lite. Per ska ju ut natten så han hinne rju vara med.. Ingen träning på hela veckan det känns faktiskt jag är så trött nr jag inte tränar. Nu har förskyldningen släppt och jag väntar till lördagens match så jag är riktigt frisk då. Gud sista matchen för i år den måste bli den bästa =) Vad ska jag göra sen då? Vi har väl nån träning till sen vet jag inte vad som händer, kanske köpa mig ett halvårskort på aerostep.
 
Igår så var barnen hemma med Per som var ledig, de drog till ikea för att köpa nytt överdrag till soffan (det blev så) en svart och gud så snyggt det blev hemma, riktigt upplyft och en svart ryamatta. Nu vill jag bara ha ett nytt vitt soff bord å måla väggen med liggande panel svart ;D synd att inte ramar och värmeljus kom med hem men får fara in en dag sen..
 
 
 
 

en till =)

Små sega, krispiga chokladkakor

Som så många andra av mina söta recept så kommer detta från Jenny.  Jag skulle vilja säga att kakorna påminner om både kladdkaka och maräng. Som ni förstår är detta något för godismonstret ;)

40 stycken

  • 5 dl florsocker
  • 1/4 tsk salt
  • 2 1/2 dl kakao
  • 4 äggvitor
  • 2 tsk vaniljsocker

Gör så här:Ställ ugnen på 175 grader. Vispa ihop alla ingredienserna i en bunke. Smeten ska inte vara rinning och inte för hård- utan bara krämig. Tillsätt mer florsocker/ kakao om den är för lös. och droppvis med vatten om den är för hård. Klicka sedan ut smeten på en plåt till lagom stora kakor.  Ställ in plåten i mitten på ugnen – i cirka 8 minuter. Låt svalna innan du tar bort dem från plåten.


Himelsk god

Snickers kladdkaka

Bilden blev inte den bästa kanske men det kan jag lova er att kakan blev…herregud så gott!

Gör kladdkakan och låt svalna något. Koka kolasåsen och låt svalna lite den också. Häll över kolasåsen. Lägg över jordnötter och tryck till dom lite så dom fastnar i kolan. Smält blockchoklad och låt svalna något. Bred över. Ställ kakan i kylen ett par timmar eller gärna över natten.

Ät den som den är eller med vispad grädde. Njuuuuut!

Kladdkaka:

3 ägg 4 1/2 dl socker 2 tsk vaniljsocker 1 1/2 krm salt 6 msk kakao 2 1/4 dl mjöl 150 g smör

Sätt ugnen på 150 grader (ej varmluft). Smält smöret i en kastrull. Rör i socker och ägg. Blanda i övriga ingredienser. Smöra och häll kokos (eller ströbröd) i en springform. Häll i smeten. Tilllaga i ugn längst ner i 32 min

Kolasås:

  • 1 dl grädde
  • 1 dl sirap
  • 1 dl socker

Koka upp allt i kastrull c 18 min. Testa att häll lite av smeten i kallt vatten. Det skall precis gå att forma den, lösare än när man gör jul kola.

Topping:

  • 1.5 dl salta jordnötter
  • 100 g mjölkchoklad

18 September

Tisdag!
 
gillar inte tisdagar och sagt det förr, den är långt i från helg och jag är så trött på tisdagar, men snart är den över och jag ska strax bege mig till sängen. Väntar på att Per ska komma hem från jobbet så vi kan växla några ord bara =) Det har verkligen varit full fart hela dagen så nu är jag slut som människa med min förskylning.
 
Cyklade i spöregn hem för att ta bilen till dagis å hämta mina tjejer, sen åkte vi hem och jag började riva ur soffan för klädsen har barnen haft roligt med i morse, de har tagit fram tusch pennor och målat lite på armstödet =/ suck för sånt.. vet ej om jag kommer få rent de för på 60 grader försvann det ej med vanligt tvätt pulver å sköljmedel. tips? ska googla lite.  Städat av lite, lagat mat sen tog vi en tripp till hoforshallen för att titta på om några bada å så tittade vi lite innebandy =)
 
Nu kommer jag vara hård med när de ska måla, bara sitta vid köksbordet och när jag eller Per tittar på, Barn är barn jag vet men det finns gränser, det är så jobbigt när det förstörs saker å kladdar ner men den tiden växer dom förbi tids nog. Samtidigt vill jag att de inte ska växaför fort.
 

17 September

Måndag!
 
Sitter och snorar på jobbet, lite smått häning och lite ork. Klag klag..
 
Per har nyss lämnat på dagis så jag ska hämta när jag slutar, Novelia är också snorig och Tindra verkar ha klarat sig än..  Gårdagen kände jag mig febrig gick å la mig vid 8 och somnade tidigt. Hade inte så mycket ork i går men ändå tog jag en promenad ner till ica och hem. Tindra följde med Per ill byggmax. Massa gott åts i går men jag kände ingen smak eller lukt =( åt ändå onördigt.. 
 
I dag hoppas jag energin ska komma, blir ingen träning i kväll för min del, ska pysslas hemma får se om jag och barnen åker och kikar på träningen om det inte regnar. Dom är ju ledig i morgon så det är inte så brottom i säng.  Städ å plock har man alltid men ska försöka ta det så lungt som möjligt och det är ju jätte lätt när man har små barn =P bita i hop bara ;D slut gnällt för i dag hej hej
 
Bakväder?
 

Gula faran
Ca 35
stycken

3 ägg
4 1/2 dl strösocker
4 1/2 dl vetemjöl
3 tsk
bakpulver
2 1/4 dl kokande vatten
Glasyr:
100 g smält
smör
4 msk vaniljsocker
1 1/2 dl strösocker
1
äggula
Garnering:
kokos
Gör så här:
Vispa ihop ingredienserna till sockerkakssmeten. Häll den i en smord och bröad
långpanna (ca 30 x40 cm) och grädda mitt i ugnen, 200 grader i ca 20 minuter.
Blanda vaniljsocker, socker och äggula. Tillsätt det smälta smöret. Bred
glasyren över kakan när den svalnat något.
Strö över kokos.

16 september

 


Söndag!
 
Skönt helg vi haft den var guld värd med en extra dag =). 
 
Nu här hemma tittas det lite disney innan vi ska gå ut och leka. Frukost åt vi vid halv 9 så det är klart. Ingen sovmorgon här inte men glad att man får sova till 7 iallafall =P Mitt huvud är så tungt av allt snor om ni vill veta de =) fy sjutton vad tråkigt det är att vara förskyld. I går på matchen så orkade jag inte alls det var så tungt att springa och det är väl aldrig bra att träna när man har en förskylning, Feber hade jag också..  aja nu blir det vila.. Måste vara 100 till sista matchen på lördag..Gårdagens
 
I går hade vi mamma och pappa här på middag ;D trevligt tog en grillning för det är ju aldrig fel.. 
 
Annars i helgen har vi vart på picknik i skogen det var trevligt men lite regningt och kallt men det gick ju det å..
 
 

13 September

Torsdag kväll ;D
 
Fick ett trevligt samtal från jobbet på eftermiddagen i dag och de tala om att vi fick vara ledig i morgon för ett riktigt gott jobb. =) Tackar man ju inte nej till för att vara ledig en extra dag. Skönt.. 
 
Jag och barnen var ner till muntebo för att göra slingor på mamma å hon blev nöjd =).. Sen har vi haft nesök av syster å barnens kusiner. Städat ur barnens lekrum slängt massa saker som inte används å lagt ut lite på köp å sälj sånt som jag inte vela kasta. Städat överallt är helt utslagen på soffan nu. har lite känningar i halsen =/ hoppas jag klarar mig har ju match på lördag.
 
I morgon hoppas jag det blir sovmorgon, käka mysig frukost, ner å handla lite, Per har ju fm så han är hemma i skaplig tid. En promenad ska hinnas med.  Börjar bli klar nu på utsidan av huset, panelen och lite målning kvar. 
 
 
Busfian våran
 
och vårat charmtroll =)

12 September

Onsdag!!
 
Mitt i veckan å det går mot helg "gillas"
 
Gårdagen glömde jag helt lägga in ett inlägg blev bara ett recept på annorluna snickerskakor. Hemma i går så putsade jag fönster så det stod de härliga till ;D klar med altan nu har jag insidan på vardagsrumsfönstrerna. Sen så blev det bullbak som uppskattas av alla i familjen så nu är frysen påfylld igen. Blev en film å lite kvällsfika i går.
 
I dag så ska gräsmattan klippas å baren ska få leka med sin favorit granne Filippa, Kvällen asvlutas med fotbollsträning. 
 
Har börjar höststäda ute också, plockat bort poolen, solstolar, parasoll å kanske jag plockar in bord å stolar också vi sitter ju sällan vid dom. Mer att vi sitter på altanen nu förtiden. Men ändå fint att ha bord och stolar står på soldäcket.
 
Skaffa hem lite höstblommor snart då? å sätta ut ljuslyktor
 

11 September

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 350 g jordnötssmör
  • 2 dl sirap
  • 2 dl socker
  • 8-9 dl rispuffar
  • 200 g ljus choklad (om man är laktosintolerant kan man använda mörk choklad som är laktosfritt)

Gör så här

  1. Blanda jordnötssmör, sirap och socker i en kastrull. Hetta upp blandningen under omrörning utan att den kokar.

  2. Häll smeten i en bunke, tillsätt rispuffar och rör ihop.

    Lägg blandningen över en plåt och kavla ut den. Den bör täcka 3/4 av plåten

  3. Smält chokladen i ett vattenbad eller mikro och bred över kakan. Låt stå kallt tills chokladen har stelnat och skär sedan i bitar


10 september

Ni kanske såg receptet på kladdkakan med dajm? mmm den är super god, perfekt till frredagsmys,
 
Måndag i dag och lunch på jobbet, ska gå och hämta ut mina skor som jag beställde för ett tag sen som tog jätte lång tid innan de kom.  Väl hemma sen får se om jag hinner måla på en sväng innan Tindra ska skjussas ner till dansen. Nu säger hon att hon ska våga gå in själv =) det återstår att se. Hinner iallafall måla sen =) tur att det ska bli skapligt väder i veckan.. Sen till kvällen blir det fotbollsträning för min del.
 
Gårdagens hemma match mot hille blev 1-1 vi hade många chanser med sån otur att få in dom. Men nöjd ändå ;D Bara 2 matcher kvar nu.
 
Ja hösten är väl här nu då och helgen som var tändes den första brasan och ljusen, det är mysigt men jag älskar sommrarna mest av allt och när jag tittar på ensam mamma söker så vill man att sommaren ska vara längre, jag hade vela hittat på mer saker eller jag tänker så här varför gjorde vi inte de där? Kom på att vi skulle tagit en pickninck  som vi brukar men det har inte blivit mycket av de.. Lika att ta en fisketur med farfars båt, men sen slog de mig vi hinner ju hela september det är ju skapligt än ;D
 
Nöjd med sommaren som helhet jag tycker vi har hunnit med det mesta.
 
* öland
* mamma å pappas stuga
* Furuvik
* Besöka stränder och bada
*  Grillkvällar å fester
* Kräftskivor
* Träffat vänner som jag inte träffar så ofta
* Lärt Tindra att cykla utan stödhjul
* vart ute i skogen
 
säkert glömt massa nu men som helhet nöjd ;D
 
Ska faktiskt gå in och boka stuga till Astrid Lindgrens värld nu för dom går åt =)
 
 

10 September

Kladdkaka med dajmgrädde

Hej alla godismonster! Här kommer något för er. Den här är en söt rackare men ack så god. Till och med jag som är så glad i söta saker nöjde mig med en liten bit så den räcker till många, sådär 10-12 personer

Kladdkaka:

3 ägg 4 1/2 dl socker 2 tsk vaniljsocker 1 1/2 krm salt 6 msk kakao 2 1/4 dl mjöl 150 g smör

Sätt ugnen på 150 grader (ej varmluft). Smält smöret i en kastrull. Rör i socker och ägg. Blanda i övriga ingredienser. Smöra och häll kokos (eller ströbröd) i en springform. Häll i smeten. Tilllaga i ugn längst ner i 32 min

Dajmgrädde

  • 2.5 dl grädde
  • 1 dubeldajm
  • 1 msk kakao
  • 0.5 msk florsocker

Vispa grädden ganska fast tillsammans med kakao och florsocker. Krossa dajmen och vänd i det mesta


8 september

Lördag!
 
Jag sitter med lördagsgodis påsen i högsta hugg haha bästa med lördagar ;D Då är jag uppladdad inför morgondagen match ;D Barnen får hålla sig till skruvar =P dom tycker faktiskt inte om godis och det är väl bra?...Dom smakar och spottar ut då är det ingen idee att ge..
 
Vi har nyss vart ut i skogen och tittat på vindkraftverken =) mysigt så här på kvällen Tindra å jag tycker inte så mycket om att åka i skogen då jag bäst trivs hemma haha Per trivs i skogen han. Vi gick ut och knäppte kort och då tyckte jag att jag hörde något så man börja ju springa mot bilen och försökte visa lugn för barnen nu åker vi hem sa jag haha.. Vi har också grillat i dag i denna sommar värme "not".. haft besök av Jocke å maria å wilma. Åt lunch med oss och gick vi på promenad syster var också med.. Bror jocke hjälpte Per i garaget med elen perfekt ;D 
 
frukost i morse framför tv, helt ok på lördagar
 

6 September

Torsdag!
 
Veckan snart slut... fint de..
Snacka om att bli lurad på vädret, ser så varmt ut så skulle jag ta en pw på rasten och höll på att frysa ihjäl. Tur Per packade med barnens höstjackor till dagis. Hämtning av mig så ska vi hem och baka matbröd ;D vad för något se recept längre ner.
 
I dag är det vilodag ;D älskar dom då passar man på att umgås med familjen lite exta. Att natta barnen är så mysigt då vi oftast läser 1 bok och sjunger lite, om inte Tindra har hunnit somnat i soffan till bolibompa, tröttisen våran och morgonpiggaste i stan =P Kl 06 i morse vakna hon min klocka skulle ringa 07 så hon fick promt ligga kvar tills jag skulle upp. Sen fick hon titta på film i sitt rum tills Per och Novelia vakna.. Oftasr är det inte jag som nattar då jag har sena träningar eller drar ut i spåret. Men torsdagar och på helgerna får jag natta. ;D
 
 
 
 

Valnötsbröd

Recept: Valnötsbröd
 
50 gram jäst

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Värm vattnet så att det blir fingervarmt. Smula ner jästen i en degbunke och rör sedan ut jästen med en del av vattnet.
  2. 2. Tillsätt övriga ingredienser. Spara lite mjöl till utbakningen. Arbeta degen kraftigt. Jäs övertäckt i cirka 40 minuter.
  3. 3. Knåda degen och forma till 2 bröd. Alternativt smörj 2 formar och dela degen mellan dessa två. Låt jäsa övertäckt i cirka 30 minuter.
  4. 4. Ugnsvärme 225 grader.
  5. 5. Grädda i nedre delen av ugnen. Sänk värmen till 175 grader efter 10 minuter. Fortsätt grädda i cirka 35 minuter.
6 dl vatten
2 msk honung
3 tsk salt
100 gram valnötter, hackade
0,5 dl linfrön (hela)
0,5 dl pumpakärnor
3 dl dinkelmjöl
2 dl lantbrödsmjöl
9 dl

4 September

Tisdag kväll!!
 
Nyss vart till ica för lite inhandling, sitter i soffan och ska titta lite program, försökte mig på tv3 play då jag missa ensam amma söker i går och färjan, men det fungerade ej jaja.. 
 
I dag har det inte hänt så mycket sen jag kom hem från jobbet, förberede maten och så var vi ut en sväng och cykla. provade även barnens overaller och tur så kunde dom ha dom från förra året. Behövs väl lite nya vinterskor bara å en å annan mössa å vante =P men de tänker vi inte på nu, vi ska ju ha fint hela september =)  Barnen ligger i sina sängar men har ej somat än men det gör dom nog snart. Upp till dagis i morgon igen sp blir det jag som hämtar då Per har utfyllnad på onsdagar. Kul att jag får hämta barnen för en gångs skull det händer inte ofta. 
 
Just ja Tindra skulle på dans i går och hon vågade inte gå i från mig vi fick sitta med en stund med hopp att hon inte skulle vara så blyg men det gick inte vi försöker nästa måndag igen för hon sa i dag att hon vågade och att jag skulle lämna henne =) vi får se.
 
 
 
Tindra tjatar ständigt om att få en lillebror hellst en Fabian säger hon =) men hon får nöjja sig med dockor..
 

3 September

Måndag!
 
Ja då sitter jag på jobbet i vanlig ordning, börjat tagit mig ut på promenad på rasterna nu.  =) skönt för jag är så himla stel i låren kommer bli en tung träning i kväll eller så blir den bra  ;D 
 
I morse var barnen på väldigt gott humör när de skulle till dagis, det bli en hel vecka på dagis förutom fredagen då men som dom trivs och blir så glad när de kommer dit ;D så skönt som mamma att kunna lämna på dagis och åka å jobba med gott samvete. Per hämtar sen bär det av på showkids med Tindra ;D
 
Vi var ju i muntebo på kräftskiva för nån helg sen och då prata jag och min barndomsvän Ante väldigt mycket om vad vi gjorde när vi var små vilka lekar vi lekte och att man alltid hade en kompis att leka med. Det var allt från bollen är lös, skjuta ut, spela innebandy på vägen å flytta på målen så fort en bil kom. Även farliga lekar sim att lägga ut snöklyvor på vägen å sen gömma sig när bilarna kom (fy på oss)  Vi hade så mycket lekar och var såå många som lekte. ;D Hoppas nu att våra barn också kan få denna uppväxt att bara gå urtanför dörren och snabbt hamna i en lek med massa trevliga grann barn =) Vi har turen att ha väldigt många barn i vårt område och en egen väg utanför vårt hus där sällan bilar åker.
 
 
Just ja Tack Madde för du ändrade lite på min blogg ;D Nu ligger det även kategorier om man vill kika.
 

2 September

Söndag!!
 
Meen vart tog helgen vägen, åh vad jobbigt det blev nu ska man åka å jobba i morgon redan..
Mör i hela kroppen i dag efter gårdagens match mot Årsunda, jag var så sur att jag inte kunde få in bollen i mål åå så låg jag i gräset mer än jag stod upp blött å lerigt men vi vann med 4-0 och det var huvudsaken ;D jeej. Mitt knä börjar att krångla och så sträckte jag mig baksidalår å rumpan, sår på tån å en till blå nagel så jag är inte så nöjd i dag så ont klag å klag..
 
Vi hade en super bra dag/kväll med grannarna i går med. kräftor/räkor å grilla, ost å kex å snacks oj oj 1 för mycket sunrise för min del mår som en påse nötter just nu ;D men det tar sig efter ett glas cola å lite marabou ;D Vi ska hämta tjejerna vid 12 tiden så ska jag gå med Novelia hem med vagnen. Tror det blir att sega sig hela dage n å äta onyttigt.. Nya tag i morgon =P
 
Just ja i morgon så börjar Tindras show kids och hon är så mallig över sina nya dansskor som vi köpte i fredags, tjatar hela tiden om när vi ska åka till dansen =P.. novelia ska få gå på barngympa hoppas hon tycker det är skojj..
 
 

RSS 2.0