29 Juni

Fredag! Inte vilken fredag som helst utan nu är det semester ;D jag vill bara skutta och hoppa. Blir att åka upp till balungstrand till mamma och pappas stuga då mina barn är där. Ska åka med syster och johan dit då deras barn också är där. Ska springa in på stan och små handla lite. =P
 
har avnjutit första mjukglassen för i år ;D gott var det så nu orkar jag ingen lunch.
 
packade gjorde jag i går så det är klart, Ska vara där upp i nästan 1 vecka, måste hem och tvätta och packa om innan vi åker till Öland nästa helg..
 
kommer vara lite dött på bloggen tills nästa helg, dåligt med teckning i dalarna =P

kör 1 till

Har inget bättre för mig så jag slänger in ett till inlägg =)
 
Hitta massa fint i valbo ;D kom hem vid 6 tiden passade även på att handla på ica. Åt lite mat sen tog jag en promenad till solarierna och hem. Ner tanka besin till gräsklipparen men då kom knotten gick inte alls att vara ute..
 
Nu kikar jag på leila bakar och blir så sugen på allt gott =) blir ost, kex och ett glas vin när Per kommer hem.. Smyg fira semestern lite.,.
 
Saknar mina hjärtan men i mån får jag äntligen träffa dom när vi åker till stugan =) och 5 veckors semster jihooo kommer inte kunna sova i kväll bara för man är så speedad ;P
 
 
 

28 Juni

Torsdag!! =) fint väder
 
Jobbar i vanlig ordning springer ut lite då och då i solen, ska in och köpa en klottersvamp då mina busungar fått tag på en röd krita och målar en vit byrå med =P  Upptäckte det i går när jag städa hela huset, inte så mycket med det var rött iallafall. Gömmer undan kritor och pennor så plockar jag fram när de vill måla så man har koll på dom. Även fast de vet att de bara får måla på papper så händer bus i bland..  Satt i solen ett tag igår även fast de blåste lite kallt, städade och åt mat i min ensamhet gud vad tråkigt.. I morgon får jag äntligen semester och dåå skjussar Per upp mig till stugan så jag får träffa mina älsklingar, Per ska roa sig med natt helg innan han tar semester. =P
 
I dag efter jobbet sla jag göra så mycket som möjligt så jag slipper tänka så mycket på mina saknade barn =P åker till valbo och shoppar efter jobbet, handlar ´hem mat och tar en promenad och solning ;D
 
 
Spelade xbox kinekt igår kväll när Per kom hem från jobbet och gud så roligt det var =) Fick ett från jobbet i går då jag vann en tävling ;D xbox, kinekt, 1 dosa och ett spel ;D
 
Lite godingar
 
Caroline ls
 
Alex knitted sweater
 
 Ha en bra dag ;D

27 Juni

Tjabba tjena hallå!!
 
Onsdag mitt i veckan bara denna dag och 2 dagar till kvar tills semestern. Barnen ska följa med mormor och morfar upp till stugan i dag så jag kommer vara utan dom tills¨på fredag =/ har aldrig vart utan dom mer än 1 natt men det ska väl bli den första. Deras kusiner ska också med upp så de kommer få jätte skojj och bra väder ser det ut att få och även jag kommer få bra start på semstern med fin väder men man ska aldrig ropa hej för tidigt..
 
Träning i kväll och jag ska passa på att storstäda huset med medans jag är barn och karl fri han jobbar em. Hoppas solen kommer fram så man hinner avnjuta den en stund =)
 
Ska till apoteket och hämta ut bricanyl så Novlia slipper hosta så mycket på nätterna. =(..
 
Torsdag28. juniFredag29. juniLørdag30. juniSøndag1. juliMandag2. juli    
Lettskyet Delvis skyet Lettskyet Lettskyet Lettskyet        
17° 22° 19° 19° 18°

25 Juni

Måndag!!
 
Gör sista veckan på jobbet nu tar t komp så går vid 13 tiden, helt lagomt =) tråkigt väder ute bara, inga short väder direkt och jag har ju shorts på mig och håller på att frysa ihjäl på jobbet. Är så himla trött i dag. Hade klockan på halv 7 råkade somna om till 7 och herre jää..lar var stressigt det blev, fick klä på barnen i sängen och ut i bilen direkt körde 120 ner till muntebo men jag hann i tid till jobbet =) mamma ska ha dom i dag och i morgon då vi jobbar Per och jag. Tur vi har mormor och morfar ;D Mamma skickade ett kort på barnen när de badar i badkaret 9 på morgonen Kan man inte bada ute badar man inne =)
 
I går badade vi i grannens uppvärmda pool på 26 grader helt okej =) Middagen fick max stå för i Falun gott gott =P å jag har gått och blivit förskyld det är inte alls kul ska träna i kväl iallafall så hoppas vi att de inte blir värre, Jag har bara snorig och inget annat som tur är..  Måste vara att man suttit ute hela midsommar helgen.
Hämtade barnen före lunch igår sen hade vi en riktig mys dag hela dagen lång. Barnen sov till och med i våra sängar i natt orkade inte gå och lägga tillbaka dem så får skylla mig själv om det var varmt och trångt meen ack så mysigt ;D
 
Kul att tvätten hänger ute då bara att tvätta om de!!
 
åh snart åker vi till öland..;D
 
Sveriges vacraste strand böda sand ;D blev så glad när jag lästa vilka artister som kommer =) Mojje, the moniker och thorleifs haha ;D

24 Maj

Söndag!!
 
Bilder på 2 åringen som fyllde år på midsommarafron =)
 
 
 
 
 
 
Bilder på midsommarafton i muntebo
 
 
 
Jämnföra sår på benen var roligt =) Barnen lekte så mycket och hade så kul fram till halv 12 slaget =)
 
Midsommardagen hos oss på sandgatan med världens bästa grannar =)
 
Tipspromenad, 5 kamp, grillning, allsång sångtävling och massa skojj vi hade så trevligt så lång in på natten..
 
Summerar midsommar 2012 som bäst hittils ;D
,
 

21 Juni

Torsdag och Halv dag ;D slutar 11:30 gud s skönt, Men vi har inget fungerarnde sytem på jobbet i dag så man får skriva lite blogg istället och vänta tills det hoppas igång igen. Tänkte passa på att springa på systemet och köpa jordbubbar så är det bara att åka hem sen och poa. Fint väder i dag så vi kan sitta ute och ha kalas ;D Lill fröken fyller ju 2 i morgon ;D Så alla på Pers sida kommer i dag så tar vi alla på min sida i morgon när vi firar midsommar i muntebo hos mamma och pappa då alla kommer dit ;D

De hade ju öppnat det stora paketet som låg på altanen så det blev ingen överaskning =/ haha Per skällde på dom funderade om man ska slå in den igen så hon får öppna det när farmor och farfar kommer för dom har ju varit med på det paketet.

Vinst i går och det känndes så himla bra ;D glad man blir. Städade och plockade hela kvällen, skruvade möbler blev läggdax vid 12. Är pigg i dag ändå.. Sen efter kalasande blir det att¨åka ner till muntebo för att hjälpa mamma med all mat som ska fixas till i morgon.. =)

Gjorde mig lite midsommarfin med klänning och blomma i håret och så sa Tindra till mig i morse men mamma vad fin du är jag älskar dig ja <3 gud mitt lilla älskade barn man blir ju så rörd.  Hon var morgonpigg hon medans 7 sovaren Novelia snarka på..

Förra året =)







Nu verkar det fingera jobba sig lite så 2 timmar ;D lagomt

20 Juni

Återstår bara 2 dagar tills Novelia fyller och midsommarafton ;D

Jobba på som bara den i dag sedan fara in till valbo/gävle för pressent köp till lill donnan. Per hämtar tjejerna på dagis som är där sin sista dag i dag så har de sommarlov. Sen hämtar dom mig. Blir stressigt för jag har samling kl 18 för hemma match, i dag luktar det vinst ;D taggad!!

Novelia har fått en dum hosta nu precis när hon är klar med antibiotikan, kanske skulle haft nån hostmedecin åt henne så hon slipper hosta så mycket på nätterna. I natt var det jobbigt och det gav inte med sig heller. 

I morse var de så söta de vela ha sina hello kitty kjolar i dag på dagis och båda skulle ha pippilotter =) mina hjärtat så underbara.

Kanske ska uppdatera hur de är till sättet nu när de är 3,5 år och 2 år, kul att kunna gå tillbaka sen och läsa om det. Skriver ju mycket i deras böcker med.  Vi börjar med Tindra som är så himla snäll, lyssnar på vad man säger dock inte alltid men hon lyssnar bra. Gör allt på toan nu mer tidigare var det pottan som bara gällde som man fick släpa med sig. Talet är jätte bra nu, hon babblar och babblar och ska visa hela tiden titta mig mamma, pappa vad jag kan. Hon klär på sig helt själv. Behöver lite hjälp med jackan i bland. Hon vill tala om vad som är rätt och fel vad man får och inte får säga, hon ska visa att hon är bättre än lillasyster. Hon tycker om att klä upp sig och stå framför spegeln ;D
Novelia hon lyssnar också bra ofta, hon brukar sitta på pottan i bland men vi ska öva mycket nu i sommar. Sover jätte bra och länge hon är våran 7 sovare hon. Pratar jätte mycket och tydliga bokstäver, sjunger mycket och tycker om att showa. Kan vara lite sur på syster i bland och luvas.  Är väldigt blyg för många som hon inte känner eller träffar sällan till och med så blyg så hon blundar. Vill oftast vara i famnen och bli buren när hon är i sällskap med de som hon inte känner riktigt.. =)
               
<3 härligt väder med ;D

19 juni



Tisdag!

3 gången gillt!

Mitt inlägg har försvunnit 2 gånger hoppas det här var den sista.
Ska snart hem från jobbet och leka med mina älsklingar innan jag ska tillbaka igen för sommarfest, det bjuds på mat,dryck och lekar.. Inge alkohol för min del i dag då jag spar mig till fredagens och lördagens trevligheter.

Gårdagen så klipptes det gräs och rensa ogräs och jag hade såna bra hjälpredor. Sen kom syster och barn på besök sen vela Tindra och Novelia följa med dom hem ett tag så dom fick väl de så fick jag göra klart själv =P
Per gjorde god enkel mat som Pasta penner, carbonara sås och massa bacon ;D
 plus lite mer grädde och ost.


Gårdagens träning resulterade i väldigt såriga knän i dag tur att det inte är klänning/kjol dag i dag,


18 Juni

Hipp hurra för min lillesyster i dag Grattis på födelsedagen ;D
Vi firar syster och Novelia på fredag när det är midsommar afton =P

Härlig vecka, då jag jobbar endast 3 och en halv dag. Mycket som ska hinnas denna vecka men vi börjar med att ta en dag i taget =).. I dag efter jobb ska det ju ta tag i tvätten hänga ut och vika ihop. Käka jordgubbar och glass, umgås med familjen och avslutar med fotbollsträning. Per ska ut natten så jag få vika av tidigare från tröningen.. Är rätt trött i dag dagen efter bakis dagen haha tänka sig att  man ska behöva vara trött 2 dagar.. Sovit som en stock har jag gjort.

Måste komma i håg att ladda kameran i dag måste måste är ju så fint att knäppa kort under midsommar tiden.

Ont i en visdomstand har jag med =( stackars mig..

Nu ska jag plocka ihop och åka hem, måndagen check!


sugen på denna ;D

Jocke och Marias Bröllop

Dagen efter bröllop i dag och jag mår ok =) lite trött och seg men det är det värt efter en dag som denna.
Kommer massa bilder längre ner sen.
<3 Underbart fint bröllop allt var så himla bra ordnat och sjukt fina tal. God mat och dyck (lite för mycket dryck) Syster karl sjöng en låt sen en bit in på kvällen en låt som dom sjöng när de var unga ;D Dansa i några timmar och fötterna sa godnatt vid 02 tiden.  I kyrkan så börja det ju rinna i ögonen när bruden gjorde entre och hur min bror såg så lycklig ut när hon fick ta emot henne, det är obeskrivligt, de var så vackra och så kärleksfulla <3
Så mycket skratt och tårar det blev en oförglömlig dag, jag kan skriva hur mycket som hellst men låter bilderna få tala  =)

15 Juni

Sol Jäää..el kom fram nu då värm upp oss och ge oss färg ;D

Fredag underbart ;D fredags känsla på topp, sovit piss har haft ont i huvudet och vaknade när Per gick upp vid 05 och kunde inte somna om. Barnen sov hos mormor och morfar för de är hemma hos dom i dag så istället för att jag ska väcka dem och köra ner dom på morgonen innan jobbet så fick de sova där när jag ändå skulle på match och per fixade bilar. Nu saknar jag dom jätte mycket därför jag sover dåligt.. Matchen gick bra men vi förlorade, jag tyckte vi spela boll bra och fortsätter vi så här kommer vinsterna =) Skapligt snygg jag är nu på benen med massa blåmärken hur döljer jag dom inför brölloppet i morgon?

Jag längtar som bara den till i morgon då min bror och Maria ska gifta sig, känslorna börjar redan komma det kommer bli så fint och romantiskt. Blödig som jag är.

I morgon innan vi lämnar barnen hos farmor och farfar ska vi in till valbo först med barnen gå runt och strosa lite köpa glass kanske skämma bort dom lite får så dåligt samvete att lämna bort dom för övernattning =/ vill ha de hemma jämt men ibland måste de sova borta kul för dom också och inte alltid vara med oss. =)





Go skruttar hur kan man älska nån så mycket ;D  <3

14 Juni

Torsdag!

Änligen vet vi varför lill Hjärtat Novelia har feber så ofta till och från hon har ju gått med urininfektion gansla länge. Igår när de ringde från dagis hade hon 40 graders feber och då fick jag nog, ringde till hc och fick prata med en jätte bra läkare. Vi fick ta prover och gå och prata med carina på bvc sen hon tyckte vi skulle göra ett urinprov och det gjorde vi satt på henne en plast blöja av något slag. Inget fel på öron, näsa hals så urinet visade infektion. Så nu vet vi varför hon har haft feber så ofta ända sen april till och från. Stumpan nu hoppas vi att hon får bli glada lilla Novelia igen =) "pussa" Hon svara direkt på pencelinet och var mycket piggare. Hon är ju så go och glad ändå och orkar leka trots hög feber.

I dag är det Torsdag och det innebär match för min del efter jobbet, jag tar ut lite komp för att gå hem tidigare så jag hinner umgås med mina prinsessor innan samlingen till match. Vi ska till Gävle i kväll för att möta Hille. Novelia är med mormor och morfar i stugan i dag de gillade hon skarp. Tindra är på dagis och leker då hon fick välja att följa med mormor och morfar till stugan eller åka till dagis och hon som vart ledig länge vela till dagis och leka med Ebba sa hon ;D I morgon får hon vara ledig igen. Sen går de bara 2 dagar nästa vecka så får de sommarlov..;D

Klänningen kom igår den var perfekt ;D gud så nöjd jag blev och kunde slappna av.,
Har köpt smink nu också så det är klart



Nu ska jag gå och köpa mig en celsius så jag orkar med dagen

cola är godast




13 Juni

Onsdag!!

Är typ ganska emsam på jobbet i dag då alla är lediga för skolavslutningar och så har vi några som är sjuk. Men rätt lugnt och skönt här.  Ska snart ta lite rast och kika in på Kiwans om de har lite fräba ögonskugger, vet ej om jag hinner in till Valbo då det är rätt tajt om tid. Har ju fotbollsträningar och matcher. kanske fredag då?

I går kväll sprack det ju upp och blev fin väder så vi passa på att klippa gräs och rensa ogräs och barnen fick vara ute och leka till närmare 8 =) De var jätte trötta i morse när jag väckte dom. Jag var också super trött. Kollade klart på En dag i Phuket, bra film. Igår hälsade vi på i muntebo också och fick träffa lilla Musse ;D lillsysters å Amandahs  hundvalp.

I dag så blir det att fortsätta hemma, är klar med bakning snart tänkte väl göra de klassiska dumlekakorna sen en Tårta bara sen så ;D Fotbollsträning i kväll.

Lite sött



 

Novelia är mycket för prinsessor, smurfar och pippi ;D

Tips på pressenter är väl på de karaktärerna , filmer, dockor, böcker, gubbar.

Även Petshops med hus och djuren.

Vi funderar på en ny dockvagn för bord och stolar kommer hon få ändå och dvd till bilen är beställd =)
Cykel kommer hon få, letar lite efter sånt där Stafli hon kan måla på med krita, men finns bara tråkiga på ikea i trä färgad.

Nytt kök har hon önskat sig av farmor och farfar ;D

12 Juni

Bilder från  helgen
Tindra, katten holger, Gry och sebba.. om myste reält där ett tag
morgonmys
just ja bilder på den frisyr jag vill ha på Lördag och smink ;D
meen hon är ju 1000 gånger finare och passar i allt. Svårt att göra på sig själv nån som känner sig sugen =) Måste köpa lite ögonskuggor då å hårspray sen så ;D..

I dag har jag vilodag, det är så skönt =) ska nog åka ner till muntebo medans pappa Per fixar med bilarna.


11 juni

En bra helg har passerad och i dag är jag på jobbet i vanlig ordning!

Måndag!

Jag är trött har massor att göra på jobbet i dag. Kollade på En gång i Phuket i går nästan hela filmen framåt halv 12 hörde jag Tindra på övervånigen som fick runt och yra leta efter sin gosis katt. Jag la mig med henne och somna. Per fick kolla klart på filmen själv, jag måste se klart den i dag för den var skit kul.. Under natten vakna jag till och från då Novelia vakna flera gånger och kom in till oss. Vakna före kockan också i morse.. Novelia hade sovit till 9:30 hon våran sömntuta. Medans morgonpigga Tindra skutta ner och hitta på superlim och lite papper och klistra på sin arm =P herregud hon kan hon våran Tindra bus =)

Kolla på kalendern Bröllopp till helgen, midsommarveckan vänstar nästa helg och kalasande =) sen jobbar jag bara 1 vecka till sen är det semester!! 3 v kvar med denna vecka.

I dag ska det klippas gräs och kanske baka något. Hitta smarriga kladdkaks muffins som jag kan använda som cupcakes.. =P Kvällen avslutas med fotbollsträning.

Igår kväll kom jag på att min frukost på jobbet var slut så jag peda ner till ica innan de stängde i går och gud vad slut jag var sen det var ett riktigt konditionspass körde på som bara den =) men jag hatar att cykla. det är ok att cykla till och från jobbet i lagomt tempo..

Ingredienser:

 
Kommer Blir så fina med en liten vinbärs tuss på

Mitt drömm jobb är att få vara hemma och baka massa gott och sälja runt  ;D drömm å glömm!!


9 Juni

Har morgon mys här hemma i form med att vi nyaa hat ätit frukost som man lyxar till loite extra för att det är helg =) Jag har gjort inbaktafl'tor på barnen och så har vi klätt på oss. Det är vad vi har hunnit med nu. Undrar om vi ska gå ut en stund innan lunch? ja så får det nog bli. Får se om det blir en promenad hemma i dag eller i Storvik det återstår att se..
Beror lite på vad det blir för väder i dag och vad man hittar på, kanske åka å hitta nå pressenter till vår blivane 2 åring eller bara vara hemma och pyssla.. Kvällen blir det grilling med grannarna.
Tog Novelia på en pw i går eftermiddag och så fick hon syn på en gubbe med en hund så sa hon när vi mötte dem, titta mamma gargamel (han i smurfarna) haha högt och tydligt pinsamt hoppas han inte visste vem gargamel var..
Våra Älsklingar <3

8 Juni

Är så irriterad å jag spricker snart på mig själv altså!!
Jag var ju ute efter den där ljusblåa klänningen från Vila, Var in igår på affären men de hade den ej där =/ suck.. jag tänkte då beställer jag den på hemsidan men hellst hade jag vela provat först meeen den fanns bara i L och xl det går ju inte. Ringer och hör om de får in fler stl men icke.. Ska ringa bubbleroom kl 12 när de öppnar och höra om de får in fler för dom hade slut stod de.. Skulle beställt från början för några veckor sen när jag hitta den klänningen åå... Köpte iallafall skor på lindex vita sandaletter och silvriga armband, halsband, hårspännen och en väska. Bara klänningen kvar meen håll tummarna att bubbleroom får in fler..

Nog om de. Fredag i dag!! skönt.. Slutar ju inte allt för sent så då ska jag hämta barnen och hem så vi kan vara ute och poa. Kvällen blir det grillning på gatan nedanför ;D Tindra får leka med sin Filippa hon är super nöjd. Novelia med för den delen hon är ju också med. Kul var det att lyssna på dom igår när de lekte mamma, pappa barn =) hihi Dom klädde på varandra dock kläder eller försökte, så drack dom låtsas välling från dockornas flaskor och gud vilka påhitt. Matchen igår blev ju inställd för Årsunda hade snålt om folk. Blev 1 varv runt hammarn för min del.. Hade så mycket energi så jag städa hela huset igår kväll när Per åkte och jobba ´natt och när barnen sov ;D skönt..

Då så nu ska jag ringa =)

Annars då Nelly kanske har nått fint?




6 Juni

Nationaldagen!!
Den har firats hemma med en ledig dag ;D Vi har bakat i vanlig ordning. Blev Lejlas kärleksmums och choklad chip cookies.. Regnade så pass på förmiddagen. Vi tog också en tur så Novelia fick sova lite i bilen. Sen sprack det ju upp så vi var ute hela eftermiddagen. Gjorde fint i blomlåderna på lekstuga, sola lite och lekte massa.
Har avsultat dagen nu med fotbollsträning ;D Match i mån börjar redan ladda upp...
Gårdagen så bakade vi bullar sen kolla vi ju på balen eller prinsessorna som Tindra och Novelia sa, sen stanna vi på värnas lekpark och lekte av oss. Tjejerna var vaken iallafall till 9 men vaknade strax efter 8 i morse så et var väl godkänt =)
Kollar nu också på greys sååå spännande ju kommer av mig hela tien laddag upp med bilder från i går och i dag ;D
Jobb och dagis i mån väntas och kanske ett valbo besök får se hur det ligger till med tiden...
Novelia somnade så här i soffan här om dagen =)
Här är Thilde, Jennie å puttes gobit som de fick förra veckan ;D så sööt och så lik storasyster alva
Mina bak flickor ;D
Jordgubbarna växer ;D
Lekparken

5 Juni

Snälla gode gud låt sommaren och värmen komma till oss så jag slipper vara så deprimerad! Barnen vill bada och busa lika så jag... (funderar på sistaminutenresa)


Gårdagen så dripp droppa det till och från hela dage, vi var på dagisavslutning på barnens dagis eller Jag och barnen för Per hade utur och jobba då men så är det. Vi fick vara under tak ett tag sen blev det uppehåll så åt vi våran picknik, picknick.. Sen kom de regn igen, knott kallt. Vi drog oss hem efter ett tag men precis när vi pasera staketet så sprack det upp igen och dom började dansa runt midsommarstången och Tindra blev så lessen för hon vela ju dansa men jag orka inte vända med cykeln och all packning vi får dansa på midsommar istället =)

Tyckte så synd om Tindra hela dagen, Hon hamna i lite bråk med grann tjejen då inte hon alls vela leka med Tindra och använde fula fenonem som att knuffas och säga dumma saker. Detta får mig att blir så arg och lessen att se sitt barn bli behandlad så. Men jag hämta henne och tala om att nästa gång säger du i från när du har kompis att inte hon får vara med! kanske fel från mig med men jag blev så arg av att se sånt. Alla ska få vara med..  Går inte in mer på det nu kan bli missförstånd..

Avslutade med fotbollsträning på kvällen och var ner till muntebo före och lämnade barnen som fick sova där =) Mormor vela ha dom, så de fick hon. Kändes tomt i går kväll efter träningen och i morse när jag vakna. De brukar ju i vilket fall sova när jag kommer hem från träning och när jag går upp på morgon. Per ska snart hämta dom för att lämna dom på dagis och han ska ut på sitt em skift..

I dag har jag planerat besök i lekparken och hos syster, sen kikar vi på balen =)

Om ni inte provat detta så gör de mmmmmmmm

Kladdkakecheesecake

Gillar du kladdkaka? Gillar du cheesecake? Om du svarade ja på båda frågorna, sätt igång att baka ;)

  • 150 g smör
  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao

fyllning:

  • 2 ägg
  • saften från 1 lime
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3/4 dl strösocker
  • 400 g philadelphiaost

Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker, vänd i vaniljsocker, bakpulver, vetemjöl och kakao. Blanda i det smälta smöret och rör till en jämn smet. Smörj och bröa en springform och häll i smeten. Grädda nederst i 175 grader i 15 minuter. Gör under tiden fyllningen. Blanda ägg, limesaft, vaniljsocker och strösocker. Ha i philadelphiaosten och rör slätt (jag använde en elvisp). Tag ut springformen och klicka över ostfyllningen. Stick ner en gaffel på några ställen så chokladen tittar upp lite emellan. Grädda ytterligare 25 minuter. Låt svalna och ställ i kylen över natten. Servera med färska jordgubbar




3 Juni

Söndag och mys morgon =) Vi skuttar runt i pyamas och kollar lite disney. Har inga planer alls i dag, skönt de så vi kan ta det lungt hela morgonen..
Bessemerfesten är ju slut för i år och får hoppas på bättre väder nästa år sp blir det en annan känsla. Vi har vart ut mycket ändå, Ankrace, karneval, bessemerstjärnorna och åkt karusell kikat på marknad.
Jag tyckte ankracet var ett bra påfynd. Alla barn fick en varsin anka som var märkt med ett nummer så var det en startlinje i ån och den anka som först kom i mål vann. Våran Anka kom nummer 6, vi fick ostkrokar och solskydd till bilen från marabou. =) Trots regnet var det mycket folk där. Sen bästa av allt kom en mamma fram till mig och tala om att hon tyckte jag var en fantastisk mamma =) hon läser min blogg och tycker jag är (värsta stålkvinnan) hon gjorde min dag och jag var så glad hela dagen tack ännu en gång. Tyvärr vet jag inte namnet på henne.
Skönt att mitt lag Hofors aif gick ur karnevalen annars hade vi ställt upp i 5 plus grader och regn. Vi kom ju inte på något bra som vi kunde göra.. Men kul att titta på iallafall.
bilder från helgen
Novelia som inte våga åka!
Tindra redo för bessemer i regn
Har somnat tidigt hela helgen för man vart ute så mycket. Så sömn har man fått reält i helgen.
I morgon väntas 4 dagars jobb så vi är ledig på onsdag =) gillas.. I morgon är det avslutning på dagis med. picknick och blommor ska vi ha med. super mys..

1 Juni

Kul att skriva 1 Juni ;D sommar!!! värme tack!!!

Fredag och jag är på toppen humör trors lite sömn.. Lite sömn beror på att vi spela match i går i gävle och tyvärr förlust, ingen rolig match att spela. Ont i fötterna i dag då några tånaglar är borta och skavisar för att det var så blött på planen..  Kom hem sent och hade svårt att koppla av. Vaknade iallafall i morse med strålande humör, glada barn som lämnades på dagis. Har kjort dag i dag som vanligt så det blir ner på bruket med tjejerna och kika läger på bessemerfesten ;D (ingen utgång i helgen) spar oss till brölloppet den 16..

Ska ut på lite rast nu sen så öser vi på igen så vi får helg någongång

Grilla i kväll? jajamen




RSS 2.0