27 Februari

Fredag!!
Åh denne vecka har gått väldigt segt tycker ja, men nu äntligen är fredagen här =)
Inte så lång arbetsdag kvar. Ska cykla ner till muntebo och hämta hem tjejerna då våran bil står där nere. Mamma/mormor fick vara lite barnvakt i dag =) Per och pappa har åkt upp till stugan.
Senare i dag så ska vi åka upp till backen, mitt jobb har hyrt den ikväll. Blir skidåkning och korvgrillning. Moster Jennifer följer med upp så hon kan hjälpa till och lära Tindra och Novelia att åka skidor =)
Let´s Dance ska ses i kväll. Ett favvo program
 
Idag hälsade mina barn på hos mig på jobbet =)
 

Resten av helgen har vi inte planerat, vi är lediga så vi får se vad som händer =)
 

26 Februari

Torsdag!!
 
I morse såg jag verkligen hur mycket snö det hade försvunnit, det var på många ställen det var bart på vägen. Jag har åkte bil nu tis, ons tors och i morgon tänkte jag cykla. Vill ta det så lungt som möjligt nu så jag blir helt frisk. Det har kännts väldigt bra i dag. =) men saknar att gå till jobbet, träna fotboll, löpning och styrka.
 
Städ står på schemat i dag, byta sängkläder och poa hemma. Barnen blir ledig i morgon så de kan vara uppe lite längre i kväll.=)
 
 
Finns så mycket vår fint nu åt barnen allt från nextdirect. blir en beställning där i från =)
 
 
 

25 Februari

Onsdag!
Är här, jag försökte mig ut på en promenad vid 10 tiden. Började hosta som bara den efterråt så ja tror inte det är så bra. Jag måste vila tills jag är helt frisk. men det är svårt.
 
Ikväll är det hockey på tv, Leksand-Skellefteå, den ska ses =) kanke kan bli lite ost och kex till.
Ska också förbi syster ikväll och kolla i en katalog som Julia och deras klass säljer saker i från till deras klassresa =)
 
Lite nya reccept kanske skulle vara på sin plats. Från tidiningen Hembakat
 

Nutellabullar

20–24 st

Nutellabullar7

Deg
25 g jäst
3 dl mjölk, ljummen
75 g smör, rumsvarmt
½ dl strösocker
1 nypa salt
7–8 dl vetemjöl

Fyllning
100 g Nutella
30 g Philadelphiaost
2 msk florsocke
15 g smör, rumsvarmt

GÖR SÅ HÄR

1. Smula ner jästen i en bunke och lös upp den med mjölken. Tillsätt smör, strösocker, salt och vetemjöl, lite i taget. Rör ihop allt till en smidig deg. Strö lite mjöl över ytan och låt den jäsa under bakduk i ca 40 min.

2. Dela degen i 20–24 bitar. Rulla bollar av dem och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ett hål i mitten med tummen. Låt dem jäsa under bakduk i ca 30 min. Sätt ugnen på 250 grader.

3. Fyllning: Blanda ihop alla ingredienserna till fyllningen i en skål.

4. Pensla bullarna med ägg och strö över pärlsocker. Tryck till hålet igen om det jäst ihop och lägg en klick Nutellafyllning i varje hål.

5. Grädda bullarna mitt i ugnen i 7–9 min. Håll koll på dem för det går snabbt på slutet. Om de gräddas för länge kan fyllningen rinna över. Låt dem svalna på ett galler.

 

Amerikansk cookie med choklad & kola

12–14 bitar  

cookie9

200 g mörk choklad (spar ca 4 bitar till garneringen)
100 g Dumlekola
175 g smör, rumsvarmt

1 ½ dl strösocker
1 ½ dl farinsocker
1 ägg
1 ½ tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 dl havregryn
3 ¾ dl vetemjöl


Garnering
ca 4 bitar choklad, grovhackad
florsocker

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka chokladen grovt och skär Dumlekolan i bitar.

2. Vispa smör, socker och farinsocker pösigt i en bunke. Blanda ner ägget. Tillsätt bikarbonat, vaniljsocker, salt, havregryn och vetemjöl. Blanda ihop allt till en deg.

3. Blanda ner choklad och Dumlekola. Rör ihop allt till en smulig deg.

4. Tryck ut smeten i en smord och bröad springform, 22–23 cm i diameter. Strö över lite grovhackad choklad.

5. Grädda kakan längst ner i ugnen i 34–38 min. Låt den svalna i formen. Pudra över lite florsocker före servering. Ät kakan som den är eller servera med vispad grädde eller vaniljglass.


24 Februari

Tisdag!!
 
Jag sov som en stock i natt verkligen, ingen hosta alls och fick vakna med yrsel istället, den gav med sig under dagen här så jag känner mig rätt ok. Fortfarande snorig och lite hostig men det har dock blivit bättre ska jag säga. Fick ju Cocillana utskrivet av läkarn igår, ingen infektion eller något allvarligt hade jag. Han skrämmde mig läkarn också för när jag kom dit så var jag ju så nervös som alltid så mitt hjärta slog snabbt och han började kolla min puls och fråga om jag alltid hade så? nej sa jag bara nu när jag är nervös. Han sa annars att hjärtklappningar, svettningar hör i hop med sköldkötteln och vela ta ett sånt prov på mig om jag inte blir bättre med förskylningen och medcinen. sluta skräms!! jag är så rädd annars för allt. hoppas jag blir som vanligt snart =)
 
Idag tisdag ska det inte göras många knop efter jobbet. De vanliga matlagning, umgås och nattning. Hoppas på att vi kan se lite skidor nu kl 13 =) Hejja hejja
 
Till nästa vinter ska jag och Per börja åka skidor =) det är sant Per villl åka skidor och jag höll på att svimma själv, tittar lite på skidor nu med pjäxa, har inte hittat något ännu kanske köper helt nytt? få se det är slättförs altså längd skidor. Det kanske inte är någon ideé nu och börja leta och börja åka åsså försvinner snön snart.
 
 
Utförs så ska vi lära barnen att åka riktigt först innan vi köpter utrustning och drar i väg till backarna. Tindra och Novelia ska få åka på fredag =) Då har jobbet hyrt backen så då ska vi dit.
 
 

23 Februari

Måndag!
 
Tillbaka på jobbet. En väldigt hostig dag, jag hostar så jag tror jag dör snart, jag gick till jobbet i morse, jag blev jätte svettig för det och hostade hela vägen tror ja. Ringde läkaren iallafall och ska dit efter kl 13 i dag. Skönt så får de koll aupp om jag inte har något i lugtrörene ller lungorna och kanske får nån hostmedecin.
 
Helgen i bilder
 
Fredag vid lunch fick jag åka och hämta Tindra som vad dålig på dagis, hon orkade inte med tempot där. Så vi installera oss hemma. Hon blev piggare till kvällen igen =) Novelia var det full fart på herregud.
 
 
Lördag, började morgon med en lättare promenad, men de gick så där anfådd lätt och inte sån ork. Efter frukost åkte vi till Stugan, köpte med oss pizza så åt vi när vi kom dit direkt =) men det tog ju tid för 13 km innan Falun så var det låååång kö (skid vm) vi tog en annan väg till stugan så det gick ju snabbare ändå. Mamma var med också. Köket uppe i stugan kommer bli så fint =)

 
Avlutade dagen med en shopping vända i falun. Väl hemma gjordes det mat och kika på mello.
 
 
Söndag. provade med en promenad igen, känndes lite bättre. Vi tog en tur till haifstugan, barnen åkte lite, vi fika och kika på vindkraftverket. Eftermiddagen spenderades i badhallen då det var badkalas. Kvällen tog vi de lungt hemma, barnen somnade före 19.
 
I dag som sagt ska jag ju till läkarn, få se om jag kan träna något ikväll. Barnen är pigga och glada, lika Per med. =)
 
 
 

20 Februari

Fredag!!
jajamen helgen är här.
 
Jobba fram till 13:30 sedan hämta busarna på dagis, undrar om vi ska besöka affären och äta tacos ikväll eller slippa besöka affären och laga lax i kväll för det har vi hemma =) vi får se ilands problem.
Det är ju bra gott med lax med fetaost täcke.
 
I morgon lördag så ska vi åka in till Falun, inte skid vm men lite shopping och sedan upp till stugan för att kika till köksbygget Per och pappa fixar med där uppe, Mamma/mormor följer med oss också så kan vi hosta och snora lite ikapp i bilen. Det känns mycket bättre i dag. Tindra hostade dock ganska mycket i natt.
 
Söndag så har barnen badkalas för dagis kompisen Bianca
 

19 Februari

Torsdag!!
Det är namnsdag för mig, Tindra och Novelia som heter Gabriella :) grattis till oss. Vi fira med att bli frisk idag. I morgon är det dags för dagis och jobb igen efter några dagar hemma med feber, hosta, snor och huvudvärk. Inte kul på nå vis. Men nu så är vi tillbaka :)
 
idag har har vi till och med vart ner på affären, tjejerna ska snart få gå ut och åka skidor. Lite plock och sånt hemma idag. Som sagt jobb och dagis i morgon så är det helg igen :)
 
har varit ner på träningen både i måndags och onsdags och tittat på, det tar väldigt emot att inte kunna vara med. Orken fanns inte. Snart är jag tillbaka. :) ska prova med promenader hela helgen. 
 
Inge mer sjuk nu
Nu ska vi bara va frisk
 
 
 

16 Februari

 
 
Måndag!!
vi hade planer att åka upp till hoforsbacken grilla korv, åka Bob och ha en allmän trevlig dag när dagis är stängt. Men istället började feber och hosta komma igår kväll :/ direkt när vi kom hem från kalasen så började vi känna oss hängig. Vi som mådde så bra innan :). Jag hade frossa å tryck över luftrören och huvudvärk. Idag är det bara hosta och lite huvudvärk. Tjejerna har feber och hostar (vabruari) hoppas det går över snabbt.
vi hade en kanon helg :)
Badhus, ta hand om mormor som hade ont i höften så vi lagade mat där i muntebo, tacos, kikade på fångarna på fortet och gick ut med hunden Lova. Morfar jobbade så vi hjälpte mormor/mamma.
Alla hjärtans dag <3 mys frykost, fixade håret, tog en löptur, åkte å handla i Sandviken, hälsade på barnens nya kusin wiggo Sååå liten å söt. Sedan gratta vi farfar på födelsedagen. Hemma igen och kollade på melodifestivalen, per kika hockey. 
 
söndag. Började morgon med en löptur, fixade i ordning, sedan kom Elin och fyllde på fransar :) vidare på kalas nummer 1 Tommy och Stephanie. Sedan iväg på kalas nr 2 systerdotter Julia och Johan. Blev lite korv med bröd hemma sen blev vi dålig. Novelia somna i våran säng. Kl 21 däckade jag.
 
 
Idag bor vi i soffan och kollar film. Cola, chips, choklad och kex :)
 

13 Februari

Fredag =)
Börjar med att säga Grattis till min syster dotter Julia som fyller hela 16 år i dag =) men hallå det är ju jag som är 16 år tycler ja, haha.
 
Hämta tjejerna på dagis sedan beger vi oss till badhuset, fredags badet =) sedan är det taco mys hela kvällen.
Resten av helgen är planerat med skridsko åkning, fira svärfar som fyller, fira Julia, johan, tommy och stephanie som fyller allihopa så helgen kommer gå i kalasets tecken.
Även fylla på med fransar ska göras <3
 
Gårdagens om funeringar Tindra hade om hur barn kommer in i magen och ut =)
 
 
Jag berättade som det var och hon förstod inte sa hon =) hehe får försöka nästa år igen.
 
Ha en trevlig fin helg
 
Vill ni göra en god efterrätt till alla hjärtans dgag så tipsar jag om detta
 
Alla Hjärtans dag rulltårta med dajmkross
 

Hjärtmönster
1 äggvita
1/3 dl strösocker
2/3 dl vetemjöl
20 g smör, rumstempererat
röd pastafärg/karamellfärg/gelfärg

Chokladbotten
1½ dl socker
3 ägg
3/4 dl potatismjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver

Fyllning
150 g rumsvarmt smör
2 äggulor
3 dl florsocker
1-1½ tsk vaniljpulver
2 dubbeldajm

1. Börja med smeten till hjärtmönstret. Vispa äggvita ljust och fluffigt, tillsätt sedan socker och fortsätt vispa. Vispa till sist ner mjöl och smör till en jämn smet. Rör sedan önskad mängd färg tills du får den färgen du vill ha

2. Ta fram en bakform och lägg i bakplåtspapper. Fyll en sprits med den röda smeten och spritsa hjärtan på rad. Du behöver inte spritsa hela vägen ner eftersom du kommer rulla ihop rulltårtan och då syns inte hela kakan. Ställ formen i frysen i ca en timme.

3. Chokladbotten: Sätt på ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ihop potatismjöl, kakao och bakpulver (sikta gärna mjölet och kakaon för att slippa klumpar). Blanda ner i smeten.
4. Bred över smeten försiktigt över dom frusna hjärtana.
5. Grädda i 4-5 minuter mitt i ugnen. Förbered ett bakplåtspapper med socker och vänd kakan ner på den när du tar ut den ur ugnen. När den har svalnat lite så lossa försiktigt på bakplåtspappret. Hjälp till att putta ner kakan och hjärtan om dom följer med pappret.

6. Hacka dajm. Blanda och bred ut fyllningen på kakan och rulla ihop (tänk på att hjärtana ska vara sist när du rullar ihop)!

.


12 Februari

Torsdag!!
 
jajemen, det går åt rätt håll =)
snart helg.
 
Tittar på massa fint till barnrummen  och lite nya vårköläder åt tjejerna ;D
 
Klädhängare, matta, tapet, kuddar, lampor , överkast, sänghimmel, tavlor, hyllor, fåtölj, förvaring
Oliver Furniture klädhängareBomullsmatta amerikanska flaggan rosa 120x160Pip tapet Early bird ljusrosaOliver Furniture bokstavskudde N - vit/gråCamengo kudde Chantilly lila 50 x 50
Takboll Jane Churchill - Flutterby cream/pink 60 cmCamengo överkast Chamallow rosa 140 x 200Sänghimmel rosa
Tavla collage fjärilarSebra ovala vägghyllor vitaHoppe Kids barnfåtölj ljusrosa
Sebra Interior förvaringskorgar lila 3 stRice plåtlådor i lavendel, rosa och grön
 
Idag är det ju städning, planerat löpning till kvällen och sen är det ju läggdags =)
Fredag i morgon =)

11 Februari

Onsdag!!
 
Tänkte visa lite bilder innefrån vårat hus
 
Det är så mycket vi vill göra, men vet inte riktigt vart vi ska börja =) troligtvis nu till våren blir det att göra om vårat stora sovrum till varsina stora rum åt tjejerna. Vi har även en kall garderob som ska bort så det blir två jätte stora rum de får. Nya sängar, nöbler, fina tapeter =)
Vi flyttar kanske ner i källaren och gör dte fint där nere, en till toa och ett hockeyrum åt Per, jag vill ha gym där nere också. De rum som blir kvar uppe kanske blir en toa eller ett extra rum. Eller om vi tar det rummet för det blir ju stort de å.
Köket vill jag flytta till vardagsrummet så det blir större, svarta luckor öppna hyllor med mera =)
Vill bygga ut bakåt så vi får ett stort rum som vardagsrum med matsal, en till större toa. Hallen öppe vill jag bygga ut frammåt med stora fina fönster och ha en soffgrupp där, bokhylla med massa böcker.
Meen man får börja med smått. i har ju gått igenom en total rust redan när vi köpte huset så nu betar vi av så huset blir perfekt.
Onsdag i dag som sagt, träningen ikväll är inställt för det var så några som kunde komma, typ bara jag =) så jag tränar på hemma istället gör upp en stationsbana. Barnen skulle hälsa på mormor och morfar i dag på eftermiddagen sen hämtar de mig på jobbet=)
Ved körning idag ska göras, sedan fylla i papperna för fridids och förskoleklass som måste skickas in i dag =P
 
 

10 Februari

Tisdag!!
 
Kan inte bli annat än på gott humör med detta väder =) underbart
 
Tjejerna där hemma njuter lite av de fina vädret innan de ska på dagis.
 
 
Inga planer i dag efter hämtning på dagis. Blir säkert ute ett tag innan det ska börjas laga kvällsmat.
 
Matlista denna vecka
 
Måndag - Falukorv och stuvade makaroner
Tisdag-  Egen pytt i panna, Bacon, ägg potatis och korv
Onsdag- Fiskpinnar, kallsås´med dill, potatis
Torsdag- Pankaka, sylt och grädde
Fredag- Tacos

9 Februari

Måndag!!!
 
I morse blev de ljust typ 7:20 jag var på väg till jobbet det var så härligt att se, fåglarna kvittrade också så då blev jag glad. Sköna grader ute perfekt för ute lek, hoppas barnen är ute när Per lämnar efter lunch för att sedan ut och jobba eftermiddag. Jag hämtar och sedan så ska vi väl dona med de vanliga hemma. Barnen ska få vara med moster å kusiner i kväll när jag har fotbollsträning =)
 
Helgen i bilder
 
Var hemma hos Jennie innan Hodin kom och hämta upp oss så vi kunde åka till Gävle =) Fick bord direkt, Carro å Klen var där lite före oss så det var ju perfekt. Alltid gott på church street. Gick sedan hem en sväng till carr å johanna för att se hur de bor, vi spela spel och umgick, så kul att prata gamla minnen =) kl var strax innan 00, de vela ut på allstar, jag jennie å Hodin rullade hem till Hofors då, så trötta och mätta =)

Lördag.
Sovmorgon fick jag, vaknade upp halv 9 kan ju inte sova längre på morgon ja men jag var utvilda. Per åkte väl hem i från vid 05:30 då han jobba fm helg, barnen sov hos mormor och morfar. Åkte sedan ner till muntebo när jag var klar. Umgicks lite, åkte hem och åt mat och dona hemma innan bror óch bianca skulle komma till Hofors. Vi åkte till en backe i muntebo och sedan fikade vi =). Lördag kväll spenderades hemma till melodifestivalen
 
 
Söndag
Promenad i solen, ute lek nån timme, badkalas för kompisen Filippa, avslutade kvällen med pizza =)
 
 

9 Februari

Måndag!!!
 
I morse blev de ljust typ 7:20 jag var på väg till jobbet det var så härligt att se, fåglarna kvittrade också så då blev jag glad. Sköna grader ute perfekt för ute lek, hoppas barnen är ute när Per lämnar efter lunch för att sedan ut och jobba eftermiddag. Jag hämtar och sedan så ska vi väl dona med de vanliga hemma. Barnen ska få vara med moster å kusiner i kväll när jag har fotbollsträning =)
 
Helgen i bilder
 
Var hemma hos Jennie innan Hodin kom och hämta upp oss så vi kunde åka till Gävle =) Fick bord direkt, Carro å Klen var där lite före oss så det var ju perfekt. Alltid gott på church street. Gick sedan hem en sväng till carr å johanna för att se hur de bor, vi spela spel och umgick, så kul att prata gamla minnen =) kl var strax innan 00, de vela ut på allstar, jag jennie å Hodin rullade hem till Hofors då, så trötta och mätta =)

Lördag.
Sovmorgon fick jag, vaknade upp halv 9 kan ju inte sova längre på morgon ja men jag var utvilda. Per åkte väl hem i från vid 05:30 då han jobba fm helg, barnen sov hos mormor och morfar. Åkte sedan ner till muntebo när jag var klar. Umgicks lite, åkte hem och åt mat och dona hemma innan bror óch bianca skulle komma till Hofors. Vi åkte till en backe i muntebo och sedan fikade vi =). Lördag kväll spenderades hemma till melodifestivalen
 
 
Söndag
Promenad i solen, ute lek nån timme, badkalas för kompisen Filippa, avslutade kvällen med pizza =)
 

I

6 Februari

Fredag!!!
 
så skönt så skönt.
 
Jobb fram till 13:30 som vanligt på fredagar, sedan hämta älsklingarna på dagis. Sen får vi se vad vi hittar på. Ska iväg sen till Gävle med Jennie, Hodin, carro, klein och johanna. Så länge sen vi såg alla samtidigt så då bestämde vi oss för att gå ut och käka och svänga våra lurviga ben =)  Church street står på listan och eventuellt allstar.
Ser fram mot kvällen.
Tjejerna ska sova hos mormor och morfar, Per jobbar utfyllnad så när han kommer hem i kväll är han helt själv =)
 
Helgen är mer planerad än så, vi ska till backen på lördag, åka bob, pulka grilla korv och ha de mysigt tillsammans med barnens morbror och kusin Bianca och mormor blir med kanske morfar också =) Till kvällen börjar ju melodifestivalen det är ju ett måste från oss vi älskar ju schlager =)
Söndag så har filippa badkalas som barnen ska gå på så det är det enda som är planerat då =)
 
Ha en trevlig helg.
Vill ni göra någon god efterrätt i helgen så tipsar jag om denna =)
 

Tobleronepannacotta 

 
 
(http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/)

Det här behöver du till 6 portioner :
5 dl vispgrädde
1 vaniljstång
2 1/2  st gelatinblad
250 gram toblerone

Topping: 
1 dubbeldaim

Gör så här:
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i cirka 5 minuter. Koka upp grädden på svag värme, skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna, låt både frön & stång sjuda i några minuter med grädden. Fiska upp vaniljstången och bryt ner chokladen under omrörning, tills den smält. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och vispa ner ( ett par minuter) till en slät smet och så allt har blandats ordentligt. Häll upp i serveringsglas och ställ sedan kallt i kylskåp minst 4 timmar innan servering

Innan servering hacka daimen och fördela över serveringsglasen.


5 Januari

Torsdag!!
 
Oj så dagarna gårm i dag är det ju städdag hemma efter jobbet. Ni som läst min blogg ett tag vet ju att jag städar lite extra då så det blir fint till helgen =) Har inte haft så mycket att skriva om på senaste, jag har inte haft så mycket intresse i något. Hoppas det kommer tillbaka med matlagning och bakning.
Kanske börjar med veckomatsedel, få se.
 
Idag är det nutella dagen =)
Delar med mig lite recept som jag har bakat förr men bilderna är lånade för jag är så dålig på att knäppa kort.
 
 
Enkel efterrätt
 
Nutella pannakotta från ( http://blogg.mama.nu/bakverkochfikastunder/2014/11/19/nutella-pannacotta/)
 
 

2 dl grädde

1 dl nutella

1,5 gelatinblad

.

Blötlägg gelatin i kallt vatten i minst 5 minuter. Hetta upp grädde och nutella tills det nästan kokar och tag av kastrullen ifrån plattan. Rör ner urkramade gelatinblad så att de löses upp helt. Klicka i nutella i botten på 4-6 små skålar. Fyll upp med pannacotta och kyl ner i minst 4 h.

 

 

Nutella kladdkaka från (http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/files/2014/01/IMG_7512-002.jpg)

 

 3 ägg
3 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4- 5 msk kakao
1 dl nutella
2 dl vetemjöl
150 gram smält smör

 Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader.  Smält smöret och låt svalna något, rör ner nutella däri . Rör ihop ägg och socker, blanda de torra ingredienserna, och rör ner i smeten, rör sist ner smöret. Bred sedan ut det i en rund form ( smord och bröad ) och ställ in i ugnen i cirka 20 minuter. Den ska fortfarande vara lite lös i mitten – den stannar till sig i kylskåpet. Ställ sedan in i kylskåp tills den svalnat. Vill man kan man toppa kladdkakan med ytterligare ett tunt lager nutella.

Servera med lättvispad grädde och hallon

 

 

 

 

 

 

 


4 Februari

Onsdag!!
 
Just nu gåller jag på att pyssla med allas födelsedagar, alla fyller å nu nästa helg, Pers bror och sambo, Pers pappa, Julia och johan som fyllde lite tidigare men ska firas samtidigt som Julia. Det är många så vi hoppas vi kan komma på allas kalas =)
 
I dag är dte som sagt onsdag, träning sent i kväll, innan dess blir det att pyssla hemma, Tjejerna vill säkert vara ute när jag kommer hem.
 
Snart dags för lunch
 
 

3 Februari

Tisdag!!
 
Ja det pyr på med snö som bara den, det är så mycket snö i år jag kollade hur det såg ut förra året, då såg det ut så här se nedan. Inge snö knappt bara lite is och kallt.
 
 
Snart dax för lunch här, sen är det inga många timmar kvar på dagen, Tindra har önskat lite spa kväll, blir lite fotbad, måla naglar, toppa håret =)
 
Har inte mer att komma med i dag

2 Februari

 
 
Men Hejsan Februari!
Sista riktiga vintermånaden innan Mars kommer och med det våren =)
 
Helgen i bilder
 
Tindras pyjamasparty, gick jätte bra, alla var så snälla och duktiga. Vi körde dansstopp, hunden med benet, gömma en sak och giissa vad man tog bort, film tittning och så klart ätning av massa snacks. Tindra var hel nöjd =) Vi fortsatte med mys i soffan till fångarna på fortet innan de somna ovaggat halv 9 ungefär.
 

Lördag, åt god frukost, började med massa snöskottning, löpning, sedan fixa iordning allt inför kalaset för släkten. Många fina pressenter och massa fika =). Kvällen skippa vi middagen vi var så mätta, gick ut och skotta igen. Somna rätt tidigt =)
 

Söndag
Go frulle igen =), sedan snöskottning, barnen lekte med grannarna , väckte per som jobbat natt hela helgem, vi packa in oss i bilen och bobbarna drog till värna för att åka i stora backen =) Det var roligt.
Kan berätta om min och Novelias flygtur, vi visste att det var ett hopp lite längre ner, vi åkte så gick Tindra lite i vägen och jag styrde lite åt höger så kom jag på precis att fan hoppet, jo vi flög högt upp, jag slog i hakan i Novis huvud och bet mig i tungan, flög ner i snön hann inte ta emot mig med händerna så jaa hela huve var under snön. Jag skratta så jag grät, Novelia trodde jag var ledssen men skratta on med, Per stod längast upp och vek sig dubbel av skratt såg tydligen roligt ut =)
Åkte idare sen till Innbandy match som kusin Julia spela, tyvärr förlust, vi kunde inte se sista perioden klart så Tindra fick kaffe över sig, en kille tydligen hade kastat en kopp som stod på sidan nere i korridoren så hon fick över hela sig.. Tur de inte var hett, gläckarna gick bort på kläderna som tur var,
Vi avslutade söndagen med Tacos =) mums..
 

Idag är det Måndag, som vanligt är det fotbollsträning.
 
 

RSS 2.0