30 Juli

Lördag!!

Står och gräddar pankakor och skriver lite blogg mellan vändningarna =) go lördags middag men det är så att vi grillade igår och i dag kännde vi för pankaka med grädde och sylt ;D I dag har jag och Per hållt på med lekstugan så nu är den oljad och målad invändigt 1 gång. saknas lite golv och tak plus lite annat..... Efter mat blir det kanske en cyckeltur eller en löptur. Tjejerna fick varsinna metspön av farfar som kom på besök i dag så kanske vem vet så drar vi ut på en fisketur. näst sista semester dagen =/..

Igår kväll hade vi besök av Familjen Lundmark/Kjelsson, Tindra var super glad att få leka med Filippa. =) sötarna..
På dagen så blev det sol och bad nästan hela dagen lång.

Trevlig helg ;D
27 Juli

Blir en kvälls blogg ;D

Fullt upp i dag med solning, promenad, bada nere i mamma och pappas pool, handla, grilla och tindra har lekt med en kompis och cycklat. Dagens aktiviteter i kort.

Morgon dagen har vi planerat på tolven med syster och familj. Min sista semster vecka innan jobb här måste njuta så mycket som möjligt sista tiden så man orkar hela hösten och vintern. Nästa ledighet är ju inte förns jul då det är dålig ledighet i år.

Ska vika i hop lite handdukar nu innan vi slår på en film.


Tindra söten som verkligen försöker på pottan ;D


Kusin Julia och Novelia

Framsteg

Framsteg av Tindra som lärt sig cyckla i dag ;D med stödhjul altså. Jätte mallig var hon när hon lyckades trampa iväg själv ;D Vi har ju inte tränat så där jätte mycket på cyckling fronten men i dag tog vi oss tid. För övrigt i dag har vi gått lång promenad, sedan legat vid tolven och badat. Blev också ett kvällsdopp på kvällsfronten här. Nu väntas allsång på skansen sen läggdax för barnen och jag ska ut på en löptur.

Igår kväll var jag på vin kväll hos grannen gry med fler och vi spelade skippo. På dagen tog vi oss en cyckeltur känns i benen i dag då jag och Per tävlade i uppförsbackar =P

Gud vad vi är bortskämda med att sova på månarna, det har ju blivit vid 9 tiden varje morgon nu. Blir ändring på det snart när det är dax för dagis. V32 börjar Tindra och Novis med förhoppningsvis. Tindra hon sover hos oss hon varje natt eller hon kommer in på morgonkvisten, det har hon gjort i all tid =P medans Novelia kanske sover hos oss 1 gång i månaden. Huvudskak att de sover bra.

Ne nu är det sovdax det hör jag det. Mycker friskluft i dag och då blir barnen trötta.


Senaste

Senaste tiden har vi besökt Furuvik som verkligen var roligt och mysigt ;D barnen trivdes. Kul att bada med Tindra också när hon var modig att åka kana själv och hamna under vatten, det var bara kul tyckte hon, inte otäckt alls. Några karuseller blev det av också. Torsdagen drog vi upp till stugan igen med syster och familj, först en del inhandling av mat ocg dylikt som skulle med upp. Vädert kunde väl vart bättre men det var ju trevligt iallafall, mycket gjort blev det och doppa tårna lite.

Hemma ska vi allafall vara nu för Per börjar jobba i morgon och jag har 1 vecka till, men vi tänkte bara vara hemma och hoppas på fin väder så vi får vara uppe på tolven.

Blev en löptur nu på kvällskvisten, tvätt har blivit tvättat och hängd ute, mamma och pappa har vart här på besök,  gräset har blivit klippt. ;D ny duschade barn och mamma sitter nu i soffan snart dax för läggdax av barn.

Tindra åker tunnanybyggd trall i stugan som novis invigerNovis sover i Tindras famn


mamma och pappas hundar
väntar på grillat


Tindra och jonna leker


före bild
19 Juli

Tisdag i åskoväder.

Barnen har nyss duschat och jag ska packa i hop lite inför morgondagen då vi familjen ska bege oss till Furuvik ;D Vi tänkte ju åka i måndags men då var det ju ösregn och i dag vela Per hålla på hemma, Vi är ute efter ett skrivbord som vi tänkte ha på vårat rum, är det någon som har nån att sälja? färg spelar ingen roll den ska ändå bli vit. Blocket har inget utbud.

I dag har vi gått lång promenad med syster och Johan, sedan umgåts med malin, anton och Ida på dagis lekparken jag hoppas man får vara där för det är ändå semester stängt där. Nu på kvällen har vi grillat precis innan åskan och regnet kom.

har massor att göra nu hörs ;D
18 Juli

En regnig måndag då vi passade på att dra in till Ikea och köpa ny garderob till oss och Novelia. Per är på övervåningen nu och skruvar och svär medans restan av familjen är på nedervåningen lugnast de. Sen har jag att göra att plocka undan massa kläder som barnen växt ur och lika så mina och Pers. Vika in allt snyggt i garderoben  och hänga upp sen efter någondag ser det väl förtaskigt ut varje gång man städar där så säger man nu ska jag försöka hålla snyggt här så man hittar det man ska ;D

Igår hade vi att göra ute, klippa gräs bland annat, hänga tvätt. Vi hade en mysig eftermiddag vid sjön hyn. Inge bakis alls varken jag eller Per och det var ju tur ;D Jätte rolig fest och ja de försökte slänga i alla men jag klarade mig men vissa andra fick bada med kläderna på, är det pool party så är det ;D

Nu får solen kika fram för det har ju inte blivit så många dagar på stranden i år tycker jag.

Springtur i dag med tänkte jag den i lördags gick skapligt bra hoppas på samma flyt i kväll.

Gårdagen i bilder!!

Gissa vem som blivit blond igen =P4 månaders icke blond klarade jag av =) man ska väl hålla sig till sånt man trivs med antar jag.

Hemma igen

He he nu är vi hemma igen efter några dagar uppe i mamma och pappas stuga i Balungstrand :D Vi åkte hem i dag för det blev en tur in till sandviken för inköp av pressent för i morgon ska vi på 40 års fest hos grannen. Barnen ska sova hemma hos farmor och farfar.

Uppe i stugan har vi självklart slappat och njutit och även för min del oljat en hel del trall och Per och pappa har skruvat massa nya trall till deras nya uteplats. Syster och barn kom och hälsade på en dag, likaså min mormor och morfar. I går var storebror/morbror och maria upp till stugan och med sig hade de marias systers barn som är i jämnålder med Tindra och dom hade riktigt skojj.  God mat som vanligt vilket resulterar nått kilo hit eller dit för det har ju inte blivit så mycket motion på 2 veckor nu =/ tar tag i det efter sommaren.

lir fler kort från Öland för kameran glömde jag uppe i stugan får ta hem den efter nästa sväng vi åker dit som blir på torsdag. ;D dåligt med uppdateringar nu.

Hemma!! ;D

Nu är vi hemma igen efter en härlig vecka på öland ;D Vi har haft skapligt väder vissa dagar var det mulet men då åkte vi runt. Men vi badade och solade för fullt och barnen älskar verkligen sanden och havet. Fyndat lite i butiken Tindra massa sånna här hjärtan med text godnatt min skatt och brickor med mera dom hade halva priset ;D Fin stuga hade vi som vi bokade tills nästa år med..

Bilder från Böda sand Öland
Och sen var det ju inspelning som kommer i höst på tv som förra året =) Pappa, Per och Tindra kommer med. =) jag mamma försökte undvika kamerna =PFör övrigt..Novelia går jätte bra nu och springer mellan åt. Tindra har blivit lång och pratar hur mycket som hellst. Novis har fått 3 till tänder men hon har inte gnällt.

Resten av semstern ska vi åka till mamma och pappas stuga, besöka furuvik, 2 st 40 års fester =)


RSS 2.0