30 September

Hejdå September Tur att du bjuder på en Freeeeedag och fint väder ;D underbart. Är så glad och på topp i dag.

Freedag och snart går man hem för helg. Blir att gå och rätta lotto raden och förnya och kika marknaden lite. Blir att åka ner med barnen sen och kika mer om det nu är någor att se. Är ju i Sandviken lördag och torsåker på söndag så det blir väl lite mys att åka runt och kika lite. Är i valet och kvalet att åka upp med barnen till stugan och sova där tills lördag till söndag, syster och familj och mamma och pappa ska upp i dag till söndag ah vi får se. Per har fm helg så han får vara hemma =P.

Gårdagen tog vi en tripp till Falun lite snabbt Per vela ha en stickad tröja och Tindra fick vantar och sockor sen åkte vi hem igen. =) hann med solen lite också.

Fredag och fredagsmys i dag, handla lite och ta en löptur innan middagen.

Ja så får det bli

Vill ha fredgamys nu grymt sugen på toblerone cheesecake och allt detta


29 September

Helgen närmar sig ;D
Torsdag

Rätt lugn dag på jobbet i dag (än så länge)  härligt väder ute och den ska tas vara på när jag kommer hem. Fredagen skulle bjuda på ännu varmare. gillas. 

Men för tusan vad skavsår jag fick efter löprundan i går har fått satt på plåster. Gick jätte bra att springa finnåsrakan i mörkret ;D 6 km fick jag ihop iallafall och jag fick upp pulsen och det var det viktigaste.
Till kvällen blir det pankaka och pump pass ;D

Jag och några kollgor sitter och planerar inför halloween 5 nov vi ska beställa kläder ;D haha snygga ju har vart lite emot de tidigare men va fab 1 gång om året kan man väl bjuda på sig själv lite då alla kär ut sig. Så skriv upp det nu i era kalendrar 5 nov folkan. =)

Påminner mina kära vänner om kryddparty hos mig den 7 oktober.

dessa skor skulle man inte tacka nej till

28 September

Börjar med att säga grattis till Tommy och Stephanie som fått en liten son i dag som ska heta Anton ;D gud så kul längtar efter att få träffa han, och barnen vill se sin kusin så sa Tindra iallafall ;D

I dag efter jobb cykla jag hem och hämta bilen sen ner till muntebo där mina älsklingar befann sig dom fick vara där ett par timmar i dag så pappa fick fixa med garaget =) snälla mormor och morfar. I dag sa Novelia Jonna klart och tydligt, kul att höra. Kusin jonna kom också dit på besök i dag. Denna dag sprang iväg har middagen i ugnen och snart är det läggdax för barn. Jag själv ska bege mig ut på en löptur.

Detta är i min ugn nu

1 fläskfilé
2 bacon paket
1 gul lök
1 creme fraische
2-3 dl grädde
riven ost

Stek fläskfile i skivor, ta vara på stekspaet, stek bacon och lök häll allt i en ungs fast form och häll över creme fraische och grädde jag krydda med paprika och vitlök från alph näring. Strö över mycket riven ost. In i ugn på 225 grader i 40 min ungefär.




27 September

Tisdag!
Dax för en uppdatering.

Per ska gå och natta barnen så jag passar på att blogga lite innan jag ska åka på pump pass. Sen träning på tisdagar men de fungerar det med =). För övrigt i dag så har det jobbats i vanlig ordning, umgåts med barnen, handlat lite och lagat mat. dagliga sysslor. I dag har jag och Per vart tillsammans i 6 år ;D Det ska firas om 2 helger då jag har lite planer som jag håller hemligt för han =P.. Allt för länge sen vi hittade på något tillsammans det är ganska viktigt.

dagis var ju stängt i går så hjärtegullen fick vara med mormor och dom hade haft det skojj =) Tränade pump igår med och känner det i bröst och axlar i dag hoppas det blir ett bra pass i dag =)

bilder på lite nyköpta saker
Fågelbur


vita med ljus i och kuddfodral jag köpte ju fel storlek på kuddarna så dom har inte fått använts än


kakburkar =)


24 September

Lördag kväll ;D

Barnen myser till filmen Tingeling och jag kollar väl lite då och då jag med. Dom har ostkrokar och jag har en fazer marianne haha. Gott. På måndag blir det nya tag igen.

Idag har vi vart ute nästan precis hela dagen strax efter 7 började våran dag. ätit frukost. Vart ute och städat bilen barnen var hjälpsamma. Hämtat ut paket från ellos och textil on net. Har fina kuddar nu och en fågelbur och lite annat smått och gott ;D Lagat lunch sen ut igen för en promenad med syster, fixade pressent åt Amanda som fyller år i morgon. =) Klippt gräset. Målat lyktor vart ute i skogen och plockat gran och tall.

kalas och träning i mån!!!

Bilder





23 September

Här hemma denna fredag kväll har vi tända ljus och nyss kikat på en film som heter Trassel, den gillade vi och barnen var duktig och tittade på hela. Dom fick lite gotta till Filmen. Mysigt när hela familjen har fredags mys. Nu har pappan åkt på natt jobb och jag ska snart natta barnen då de är vaken ovanligt länge idag =P

Efter jag slutade jobbet åkte vi in till valbo och gjorde Ikea. Fick hem ljus,  kuddar till överdragen, fotoramar, zink krukor och lite krims krams. H&m lite mössor och vantar, leggings. Sedan stressa hem barnen somna i bilen och jag passa på att städa ur den, men det blir en riktig rengörning i morgon dammsuga den och skura ur den. blev en spring tur med mamma i dag med. Tog ingen tid denna gång men det gick bra att springa. =)

Efter maten så gick vi ut en stund jag pyntade med lyktor och ljungen som jag köpte i dag det blev super fint. ska köpa gravljus i morgon som brinner upp till 5 dagar. Jag och syster ska ta en promenad i morgon ner på bruket.

I morgon börjar vi med sovmorgon tycker jag och en lång härlig frukost. ska bege oss ut i skogen för lite gran och tall så vi kan göra kransar =) mycket på schemat..

God kväll




22 September

Torsdag kväll!!

Somnade i sängen efter att ha nattat barnen. =P nu är man så där lagomt trött. Har gjort i ordning mig för att gå och sova snart ska väl säga hej till min andra hälft som slutar jobbet snart =) Tindra somnade sent i dag efter 8 någongång det är för att hon inte sover på dagis, hon skulle behöva sova där men hon vill inte. När vi är hemma och lagar mat då kan hon slumra på soffan en sväng. igår höll hon sig vaken men då hade hon kompis här ;D Nog för att novelia försöker hålla igång henne men ibland är hon bara för trött. I dag hörde mammi av sig och vela springa hammarn med mig så dom kom upp hit och morfar passade tjejerna medans, det tackar vi för. Efter jobb tar man cykeln hem som vanligt och i dag blåste de nå grönjävult så jag hade lust att kasta cykeln i diket, hem hämta vagnen traska bort till dagis och hämta älsklingarna. klädde på dom skogsmulle kläder så drog vi ut i skogen en sväng och trodde vi skulle hitta nå ätbara svampar men icke.. men mysigt hade vi..

Tur att jag slapp vila i dag från träning de kröp bra i mig tidigare i dag, blir som ett beroende att man måste träna. Bara positivt ska jag tillägga man blir glad och det ger resultat =) Blev 6 km på 22 min vet icke om det är bra eller dåligt men inget jag lägger energi på springa kan jag roa mig med ibland roligare att gå på pass. Fotboll är ju det som står överst på listan men vi har ju inget lag här i Hofors tyvärr =/..

I morgon är det fredag =) jobb, sen ikea med familjen. springa med mamma sen vad kvällen bjuder på vet jag inte än. lite god mat kanske innan pappa Per ska ut natt.

bilder från i dag =)





 


21 September

Onsdag mitt i veckan =)

Bättre dag i dag. sovit hela natten och vaknade före klockan till och med =) Barnen vaknade strax efter 7 då satt jag på tv:n åt dom i sängen och min kära sambo sov som en stock han men han vaknar nog upp när busfröna börja härja. Han lämnar vid dagis vid 11 och jag hämtar vid 15. Då ska vi vara ute sen och plocla in stolar och bord så det är gjort. Studsmattan får vara uppe ett tag till då dom älskar att hoppa. Nu blir det vila 2 dagar från träning också då Per jobbar em. 

Igår hittade jag smått och gott till barnen varsina softshell jackor och flecebyxor och överdragsbyxor. Tindra fick nya galonvantar, Novis fick ett paraply. Ja vi hade en mysig em i Viken. Barnen skötte sig exemplarisk.
Efter de åkte vi hem och hämtade pappan och beställde pizza och sallad och åkte ner till P-hyttan till farmor/farfar. Dom hade köpt jätte söta mysdressar när dom var i spanien åt fröknarna. Hem igen lägga tjejerna så drog jag iväg på pump pass.

Ja bästa att sätta igång så denna dag går snabbt =)

Har redan planerat match och allt inför den 7 oktober hos mig (kryddparty) Hoppas så många som möjligt kan komma.

Fina formar vill jag ha.




20 September

Tisdag! Blä för tisdagar och denna dag är inte speceilt rolig. Dålig sömn beror på att Novelia sov väldigt dåligt hon hade verkligen svårt att koppla av. Hon som alltid sover. Tror hon kände på sig att Pers morfar gick bort i natt tråkiga nyheter usch.. Alla tankar går åt Bo och nära i dag. =/.

Har också vart på Hc för att kolla om det går att fixa min navel percing vi kom fram till att klippa bort själva flörpen och göra nytt hål, han fråga om jag vela göra det i dag med bedövning och kanske sy något styng men jag var lite oförberedd då vi boka tid i nov =) skönt att få detta gjord.. Dagen har sprungit i väg ska strax ha lunch. Haft lite utbildning i dag med och snart begär det hemmåt. Kände när jag cykla i morse till jobbet att jag har en grym träningsvärk i bena men känner inte så mycket nu. Blir pump i kväll sen tid 20-21 men det går ju det med =) Efter jobb hem till familjen sedan åka in till viken för att leta höstjackor åt barnen =) Inte för tjock och inte för tunn någon som har några förslag? ska vara vind och bra lekjackor.




19 September

Måndag igen!

igen och igen och ingen, fredag och måndag hela veckan. helgerna bara swoooshar förbi. Längsta ledigheten vi får resten av detta år är vid jul fre-tis alltid något. Men en dag i taget. Har min 10 rast nu har precis haft möte/utbildning och ska sticka iväg till coop en snabbis för inköp av nappar, dom tuggar ju sönder dom, så dom får en sista chans ser jag att dom här napparna blir sönderbitna skickar vi dom till tomten i mora =)

lämnade fröknarna på dagis i morse dom går mån-fre denna vecka och det är den längsta veckan de har per månad annars går de bara 1 till 3 dagar. Spö regn så vi sprang från bilen. Per får hämta bilen på mitt jobb sen så hämtar han söt fröknarna på dagis 14 =) Jag slutar strax där efter hem och pyssla lite. Laga mat sedan body pump pass. Men har jag ont i halsen står jag över just nu är jag irriterad i halsen men inge snorig eller så känner att jag är på väg att få hosta eller bli hes. Skulle inte sjungit så mycket som vi gjorde i lördags =) altså jag och barnen spelade lite spoty och dansa lite. Per titta på =P

Nu har värmen satt igång hemma också ;D skulle vilja sparat till oktober men det är för kallt nu.

till helgen blir det att sätta ljung och plocka lite granris och rönnbär hann ju tyvärr inte nu ihelgen. pynta ute med lyktor.

bilder från google


trevlig måndag!!

18 September

Söndag!! =).


Sitter med färg i håret (färgar utväxt) syster har nyss gjort oss sällskap på 1 timmes promme och avslutade här hemma med hårfärgning. Snart duscha ur detta och vi ska åka och besöka min mormor och morfar. Go fika.
Blir inte så långvarigt ska träna fm sen.

helgen har sepnderats på bästa sätt. Myst, storhandlat, städat ute, filmtittning, tränat, umgåts med nära och kära. =)

Gud vad novelia sover ute i vagnen 2,5 timmar snart =P Tindra sover inget alls i dag men vi fick ju sova till halv 8 så man tycker inte att novis borde vara trött. Tindra kanske slumra till i bilen när hon och sin pappa åkte till byggmax.

har inte mycket att komma med.



16 September

Freeeedaaag!!!

Gillas skarpt. Slutar jobbet 14 hem till mina älsklingar. I kväll blir det fredagsmys för hela slanten god mat och förhoppningsvis något bra på tv burken.. Vi ska väl hålla på och pyssla lite ute också. Solen skiner ju hoppas den värmer lite. Baka mer bröd måste jag också göra..

Helgen kommer spenderas med familjen, storhandla mat, jag har planer på att grilla korv i skogen som vi gör rätt ofta, meta lite. Snart är det dax för att åka och bada också borlänge är det bästa men inte i helgen men en annan helg ;D har inte så mycket att komma med egentligen. träning i går vila i dag och sen köra i morgon igen och söndag blev 6 dagars denna vecka helt ok trots att jag är snorig  =P Passa på så mycket som möjligt nu när det passar in med Pers skift.

Längar efter mina paket från jotex o ch textil on net ;D

Hösten är härm och då bakas det en massa

Tips!!
(Vita kärleksmums) Hur smarrigt som hellst!!!


Kärleksmums
1 liten plåt (ca 30x40 cm)
Botten:
3 ägg
drygt 4 dl socker
4,5 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
2,25 dl ljummet vatten.
Smörkräm:
150 g smör eller margarin
knappt 2 dl socker
3 tsk vaniljsocker
1,5 äggulor
Garnering:
kokos

1 stor plåt
Botten:
4 ägg
5½ dl socker
6 dl mjöl
4 tsk bakpulver
3 dl ljummet vatten
Smörkräm
200 g smör
2½ dl socker
4 tsk vaniljsocker
2 äggulor
Garnering:
kokos

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg och socker poröst. Vänd ner mjöl, bakpulver och sist vattnet. Häll smeten i en smord bakplåt. Grädda i ugnen ca 25-30 minuter. Låt kakan svalna.
3. När kakan svalnat, vispa ihop ingredienserna till smörkrämen. Bred den över kakan och strö kokos över.
4. När smörkrämen har stelnat, skär kakan i lagom stora bitar (efter önskemål). Vi brukar skära ganska små bitar så blir det fler kakor. Vi fick ut 56 stycken på en liten plåt.

Kakan går att förvara i frysen och ta upp en liten stund innan man ska äta den så den hinner tina.



15 September

Torsdag!! ;D

Har rast nu, ska hinna ut en snabb sväng på en liten prommis också så man piggnar på sig =) Har jätte mycket att göra på jobbet i dag så denna dag kommer gå väldigt fort. Dagen börjar ju halv 8 och nu var hon redan 10 gud.

Igår följde morsan med på ett fm pass, hoppas hon kan röra sig i dag ;D roligt pass skrattade en del åt lite moves men fasen vad träningsvärk jag har i magen i dag. I kväll är det dax för ett pump pass fint de. Efter jobb har vi inget planerat mer än att det är pankaks dag =). Får bli en liten resning på tomt och kratta lite kasta bort blommor som dött i kylan. låter som en plan. Börjar bli rätt snorig för den som bryr sig men hoppas det släpper och inte blir värre.

Men gud vad jag älskar ensam mamma söker man blir så glad när man tittar på det. Hanna är bra fin hon som är med. Nu vill jag också ha så brunt hår som henne. men ja kanske till vintern här.

Leila bakar är också bra program, hollywood fruar. dom programen följer jag. Idol i bland och kaos i båstad..  böda sand när de kommer. arga snickarn, bygglov. ;D

dom här tackar man inte nej till

 


14 September

Onsdag!

Dagarna flyter på mitt i veckan.

Barnen är på dagis Per hämtar dom vid 2. Sen när jag slutar kvart i 3 så ska vi åka till muntebo färga håret på mamma/mormor. Handla lite mat på hemvägen och sedan förberada för kvällen Fm pass i dag ;D

I dag kom Elin hit till jobbet och bjöd på äppe paj som var gudomligt god ;D mums.. Hon fick paket av oss som vi samlat ihop åt henne jätte söta barnkläder ;D Nu har hon gått hem och hoppas på att bebisen kommer snart så man får gosa lite ;D bebisar är det bästa som finns dom luktar så gott med.  mys.

Om sisådär 30 min har jag lunch men jag ska nog ut och gå istället blev så mätt efter pajen =P tss. Vad ska man laga för mat ikväll då? vanliga helig korvstroganoff kanske? jaja

ha en bra dag

sån här tackar man inte nej till fast med snyggare fälgar!

Audi Q5 2,0 TDI 170hk


13 September

Tisdag!

Kväller här hemma, barnen sover gott sen över 1 timme tillbaka, Per nattade då jag var på träning, ett härligt spinning + core pass. Helt slut sitter jag i soffan och kollar på idol. För övrigt i dag har det ju jobbats i vanlig ordning och sen hem till familjen. Blev städning och lek och matlagning man hinner inget annat typ. Inget speceilt står på agendan denna vecka den kommer se lika dan ut hem leka, laga mat åka och träna.  Helgen hoppas vi på att hitta på nå skojj har redan lie ideér ;D en dag i taget.

Har inte mycket att komma med bjuder på bilder ;D







12 September

Måndag Igen!!

Börjar med att säga Grattis till Elin som fyller år i dag ;D

Dagen känns rätt seg vädret ute gör det inte bättre, cycklade i regn i morse för jag vela ju inte väcka upp familjen så dom kunde skjussa ner mig och bilen kunde jag ju inte ta för den behöver dom när dom ska åka till tippen. Men till jobbet kom jag blöt i håret jag som hade gjort fina lockar =P Dom får hämta mig sen bara. Efter jobb blir hem och dóna lite, började igår med lite ommöblering tog in lite möbler från altan och piffa upp lite blev väldigt fint, lägger in nån bild sen. Till kvällen blir  det pump pass skönt på måndagar när det är halv 5 så hinner man hem sen och laga mat och slänga sig på soff locket =) Blir en riktig bra träningsvecka denna vecka hoppas inte jag blir sjuk bara. Hemma är det fortfarande Novelia som är snorig men hon mår ju inte dåligt. Per ska ut nätterna nu han sen blir han ledig och vi har en ledig helg tillsammans ;D

längtar efter min lunch pajen igår blev ju riktigt god som jag har i matlåda i dag ;D

snart är det dax för lite ljung i krukorna. vita ljung är så fina

(bild lånad från google)

 

11 September

Söndag! ;D

Har vart ut på en löptur, den gick väldigt bra. snart ska det styras upp lite lunch sen ska flickorna sova så det blir en promenad runt hammarn, syster och johan hakar nog på.

gårdagen var väldigt trevlig, belv några fler plast burkar med lock som är väldigt bra när man har sallad eller när man grillat att lägga i så det håller värmen. Goda pajer bjöds det på och receptet snodde jag direkt på pajdegen som bara smälte i munnen ;D mums. Ska planera med grannen agneta nu att ha krydd party hos mig med lite mat och vin ;D I oktober blir det iallafall, sist blev det ju inte så lyckat då det var lite folk nu ska jag vara ute i god tid och påminna.

Annars i dag ska söndagen utnytjnas till fullo, Per gör sista em i dag men jag och flickorna ska nog hitta på nå skojj. Ska iallafall tvätta vita stolsöverdagen till vardagsrummet så vi ska nog inte röra oss så långt i dag. lite sugen att baka som alltid men fan jag får aldrig plats i frysen.

ha en skön söndag ;D




tindra älskar att leka med Pippi servis och sitt pippi förklä

10 September

Lördag ;D

Mys morgon här hemma som alltid på lördagar, super duper frukost och nu utslagna i soffan, Tänkte väl kila ut om ett tag och börja rensa upp på gården. Sen står det inte på förns det ska lagas lunch som får bestå av falukorv i ugn och hemgjord mos. =) Sen blir det power walk syster följer med. Per jobbar fm+ em så han ser man inte mycket i dag =P

Gårdagen blev inte riktigt som planerad men det kommer fler kvällar =) istället blev det tacos hemma och fredagsmys, syster och familj kom hit och med sig hade de flera pack ankel strumpor till mig och en stor hink med bon bon godis ;D härligt hehe tog in deras post när de var i Turkiet och så får jag pressenter =) lyxigt.

Har träningsvärk sen torsdagens pump, svårt att ta på mig kläder =P

Annars i dag lördag ska jag och syster till grannen på tuppewear party så skulle vi få mat och vin =) trevlans. Johan får passa flickorna så får de leka med sina kusiner ;D

bakade för övrigt den här ost kakan igår men den var ingen höjdare den levde inte upp mina förväntningar


 Kusin william och Tindra

9 September

Freeeeeeeeeeeeeeeddddddddaaaaaaaaaaaaaaaag och jag skriker verkligen ut det =)

Dels att det blir helg och att man får sova länge än till 07 ;D, dels för att det blir trevligheter i Gävle i dag med jobbet, hem till madde på tacos och spel sedan vet jag inte utgång? visar sig. Ska iallafall köpa mig något gott vitt vin några förslag?

Men före de hämta barn på dagis kl 14. sedan ska jag köpa tacos till dem så de får fredgags mys innan jag åker. Per har em så han lämnar dom på dagis till 11 så det blir inte många timmar i dag och det är bra för de är ganska snoriga nu stackars fröknar och Tindra har slutat sova på dagis så hon är jätte trött vid hämting och somnar på engång. Hon skulle behöva sova där för att orka med eftermidagarna., är väl en utvecklings period nu många barn på hennes dagis har sluta sova så då vill väl hon också sluta sova.

Nu ska det jobbas                

trevlig fredag ;D

 

8 September

Torsdag :D helgen närmar sig med stormsteg.

Börjar med att säga välkommen hem till syster och familj som haft en solig vecka i Turkiet som typ de flesta Hoforsbor har haft =) Turkiet nya Hofors.  Om 2 år har jag bestämt att vi ska åka dit då barnen är lite större. Åker aldrig igen med små barn då man inte får så mycket semester. Novelia var bara 7 månader då när vi åkte i Januari visst det var kul och mysig med ;D

Ganska grå trist väder för övrigt ute, Per är hemma och spikar för fullt. Han hämtar barnen vid 2 och sen hämta mig. orkade inte cykla i morse =P Blir ju pumpen i kväll. Igår handlade vi lite och sen bakade vi och lagade mat hela kvällen kändes det som ;D Blev Vanliga vanilj/kanel bullar, vela göra rabarberbullar på rabarebers kompott men rabarberna var så dåliga nu. Tänkte passa på att göra något med körsbär innan dom blir dåliga.

gött med go fika

Hoppas över att lägga in bilder det verkar inte fungera

Tips på bullbak

Istället för kanel och vanilj socker kan man knöla in lite dummle, nobless, smält choklad i övrigt polly också väldigt gott (i muffins med)


6 september

Tisdag som många gånger förr så tycker jag inte särskild mycket om dom. Denna är ingen undantag.

De andra har lunch och jag väntar på att de ska komma tillbaka så jag får ta lunch ;D hungrig som bara den. Sitter och känner efter lite då jag har träningsvärk i axlar och rumpa. Bra pass igår med nya låtar och övningar kul. Som sagt Per har dragit igång byte av garage tak och snacka om att de började regna igår när han höll på tyckte så synd om han efter 01 kom han in och la sig.

I dag ska det inte göra något specielt efter jobbet, hem och umgås tror vi går till lekparken en sväng, sen laga mat och jag och grannen ska gå på ett core pass. =)

Helgen är planerad det låter bra.

snart kan man göra sig en höstkrans till dörren =)



Är sugen att ha denna vid entren

Zooma

5 september

Måndag igen då!

Helgen går alldeles för fort så säger man jämt!

Har faktiskt ingen träningsvärk i dag, kanske jag tog i för lite igår, blir ändrig på det i dag, ska lägga på vikter. =) Fick en trevlig överraskning igår kväll när jag höll på att duscha barnen. snällaste katrin kom in med denna åt mig =) Världens lyckligaste, kollade igenom den 1000 gånger igår och en sväng i morse nu ska det bakas så fort tid finnes. Fick den för vi vart hundvakt. super snällt. Klart ska det bjudas på fika.

I dag börjar Per med att stabilicera garage taket också, trevligt en annan hade ju vela lagt pengarna på annat men hellre att göra det nu då så inte det rasar ner i vinter (om det nu gör det) Barnen är ledig måndag och tisdag.

Efter jobb i dag blir det hem och leka en sväng sedan träna halv 5 som är en bra tid. hem och laga mat så Per kan fortsätta med sitt. =) nu ska det gå och köpas tandkräm har rast nu.

hejsvejs

4 September

Söndag morgon ;D

Kunde börja lite bättre, vaknade med skallbank men efter en ipren så börjar de släppa. Jag brukar aldrig ha ont i huvudet men i dag har jag det. jag har inte vart ut har bara druckigt och ätiti dåligt.  I dag ser planera ut så här, vara ute och hålla på, klippa gräs, promenera, hålla på mer ute, gå på ett fm pass.

Går kväll hade vi familje mys vid lissjön, det tog ett tag innan vi hitta en grill plats åkte runt överallt men till slut blev det lissjön och grillad korv fick vi ;D. Tittade efter lite svamp men det var tvär slut. men mysigt var det nästa gång tar vi med metspön.

Fynden i valbo blev en skinjacka, halsduk, nya jeans, ny sport top, träningsbyxor, linne, t-shirt, kläder åt barnen, nappar helklädda förkläden när de ska äta. Mormor bjöd på macki donken. =) jätte nöjd med gårdagen.

nu ska vi borsta tänder, klä på oss, Tindra ska kissa pottan innan vi går ut. undrar om man ska börja med att klippa gräs.




lekparken

Tindra på ´gina tricot i snygg hatt ;D

3 September

Hejsan godmorgon lördag ;D

Här på sandgatan går vi runt i pyamas och nyss ätit frukost =) mys.. Nu kollar barnen tv och jag skriver lite blogg. I dag eller om 1 timme ska vi åka till valbo för shopping gillas gillas, Mormor hänger med det var länge sen vi åkte och handlade tillsammans. Per får vara hemma och måla trappen medans..  Vi har inga planer för kvällen får se vad vi hittar på.

Igår blev det en löptur och den gick väl inte som den brukar men jag orkade iallafall, all träningsvärk från pump och fm. Resten av familjen stod och hejjade på mig vid bryggan sötnötar..  Hade svårt att somna i natt då jag bara låg och rusta i mitt huvud vill göra om lite i köket och köpa massa fint till hyllorna.

sånna hyllor men inte dom där sakerna på utan!!!



dom här vill jag ha på hyllorna                                                       
TINvig50TINjos74GetImage032072-072097-07
2075-07 rosaTårtfat FjärilDEOVE-SLAGetImageCATGES7ESTWplachl0206


1 September

Torsdag kväll =)

Avslappnat i soffan efter ett pump pass, riktigt jobbigt med nyttigt ;D Per har åkt och jobbat natt det blev  hej och hejdå, Men han har ju ledig helg iallafall =)

freeedag i morgon, gillas skarpt, det blir bara jobb till lunch sedan skulle vi få en bufeé och ha någon aktivitet sedan är det slut för dagen och sedan helg ;D Fredagen ska spenderas hemma, lite hemgjord pizza och fredags mys Per ska i väg på grabb kväll =)

Annars i dag drog vi in till sandviken för att handla mat på willys, har inte hunnit med så mycket mer, middag, dusch för barn, sedan natta Per dom och jag drog på träning.

Morgon trötta

Kvällstrött

Dett var för några månader sen
kladdgris


RSS 2.0