16 Februari

Tisdag!
 
Fint väder ute men kallt.
 
I dag så är det egen panerad torsk, potatis å kall dill sås som står på schemat.
Efter middag å laggdags för barn så har jag styrka/fys träning med laget.
Se väl lite så ut i dag, har inte så mycket planerat efter jobbet.
 
Tips på en till maträtt
 
Detta tänkte jag göra i morgon =)
 
aveck2

Du behöver till 4 personer: 8 skinkschnitzlar 8 skivor ost 8 bitar rökt skinka smör

2 vispade ägg 3 dl ströbröd salt & peppar

serveras med ugnbakade rotfrukter och lite krispiga grönsaker

Gör så här: Ställ ugnen på 200 grader, skala och klyfta upp rotfrukterna, strö över rapsolja och pudra över ströbröd & flingsalt. Ströbrödet gör klyftisarna extra krispiga & goda. Ställ in i ugnen, i cirka 30 – 40 minuter- tills de är klara. Lägg ut skinkschnitzlarna på en skärbräda och banka ut dem med en kötthammare eller en brödkavel. Lägg två skivor ost och en skinkbit på hälften av dem och lägg den andra skinkschnitzeln över. Salta & peppra. Hetta upp en stekpanna med smör,  vänd bägge sidor i det uppvispade ägget, och sedan i ströbrödet och lägg ner i stekpannan. Stek varje sida på medellåg värme för att det inte ska brännas. När schnitzlarna är genomstekta servera genast med klyftpotatis, sallas, en bit citron och en god bearneiesås.

http://www.jennysmatblogg.nu/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0