26 Mars

Torsdag!!
brrr så det ilar i kroppen när man går ut, det är verkligen inte skönt väder.
Nu närmar det sig helgen och det är ju bra =)
 
Som sagt i går var jag och mamma i valbo =) vi hade det trevligt
Jag hitta en vårkappa, 2 toppar, 1 klänning och ett par jeans =) aå jag var nöjd
 
 
Idag är flickorna påskkärring på dagis, de skulle ha påskfest
 

 
 
Tips på Lite efterrättter till påsk
 

Ginger Gino

Ni kan välja om ni vill göra i mindre formar eller en stor form =)
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • 3 st bananer
  • 3 st kiwi
  • 1 ask hallon (2 dl)
  • 1 dl råsocker
  • 2 dl kokosflingor
  • 200 g vitchoklad
  • 2 bitar färsk ingefära (6 cm)
  • 0.5 liter mjuk vaniljglass
  1. Sätt ugnen på grill (övervärme) 200 grader.
  2. Skiva frukten och varva den i portionsformar eller en stor gratängform.
  3. Blanda samman socker, kokos, fint riven ingefära och hackad vit choklad.
  4. Strö blandningen över frukten och gratinera i mitten av ugnen med luckan öppen till en gyllene färg.
  5. Servera efterrätten varm med en skopa mjuk vaniljglass.
 
Fågelbon
 

20 salta pinnar

1 dubbeldaim

75 g mjölkchoklad

10-15 dragerade chokladägg

.

Dela varje salt pinne i fyra delar. Dela daimen så gott det går i långa ”stavar”. Smält chokladen och rör ner pinnar och daim.  Klicka ut små ”fågelbon” på ett bakpapper (ca 10 st) och placera chokladäggen i boet innan de stelnar. Låt stelna i kylen.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0