17 Juni

Försöker hitta på nån fin klänning =)
 
Mina favoriter
 
LACED SUMMER MINI DRESS, Snow White, listLACED SUMMER MINI DRESS, Snow White, listSLEEVELESS SUMMER SHORT DRESS, Snow White, list
SUMMER SHORT DRESS, Calypso Coral, list STRAPLESS FLOWER SHORT DRESS, Spiced Coral, listSLEEVELESS SUMMER SHORT DRESS, Moon Rock, list
SLEEVELESS MAXI DRESS, Black, listPRINTED MAXI DRESS, Oatmeal, listSTRAPPED MAXI DRESS, Spiced Coral, list
 
Vill ni baka godaste enklaste kakorna enligt min mening så kommer dom här =)
 
Dumlekakor

200 g mjukt smör

1 dl socker

3-3,5 dl mjöl

1 tsk bakpulver

30 dumlekolor (köp i lösvikt, oftast billigare)

1 ask noblesse

 

Blanda i hop smör, socker, mjöl och bakpulver till en deg. Rulla 30 små bollar och lägg i aluminiumformar. Jag har använt den mindre modellen. Tryck i en dumle i varje degboll. Grädda i 175 gr i runt 15 min. När kakan fortfarande är varm, toppa den med en noblesse. Låt kallna.

_______________________________________________________

I dag tisdag så är det match dag =) Hofors mot Hofors det ska bli roligt. Hinner med å göra pannkaka till tjejerna efter jobbet för de önska dom i dag =) Har presis betsällt en monster high tårta åt Novelia =) I dag är de med pappa och som klipper sig och ger Falun ett besök =)

Håller på med lekarna till midsommar snart klar =) Försöker få ihop det på torsdag å handla pressenter och nya klänningar och göra fransar. Det återstår att se, kanske vinner bocka av lite på onsdag också. hoppas ja.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0