15 December

Måndag igen!!
meen sista jobbveckan innan julledigheten =) Det ska bli så skönt, längtar som bara den..
9 dagar kvar till julafron
 
Barnen är lediga i dag så de håller på å pysslar hemma, när jag kommer hem så ska de bakas rockey road, Sveriges mest bakta julgodis, enkelt och gott. Till kvällen blir det fotbollträning.
 
Rockey Road
 
Jag har
1 påse Dumle
2 st Daim
2 påsar skummtiomtar med jordgubbssmak som jag klipper i bitar
1 påse salta nötter
100 g mörk choklad
100 g ljus choklad
 
 
Blandra runt dem på en plåt med bakplåtspapper, smält chokladen över ett vattenbad, häll sedan över blandningen och rör runt. Låt stelna sedan kan du skära rutor och förvara i kylen.
 
Helgen i bilder
 
Shopping plus ikea där av lite korv ätning innan vi skulle vidare på kalas hos barnens faste Therese. gott fika och bus med kusinerna.
Tjejkväll hos Elin, blev bjuden på god mat, sedan blev Elin dålig och det visa sig vara magsjuka =/ japp vi klädde på oss och gick ner till affärerna där ridande Lucia kom =) mysigt med synd att Elin blev kvar hemma och blev dålig, men vi hann med att träffas nån timme iallafall. Väl hemma sen då tittade vi på 100 åringen, den var bra.
 
Söndagen så tog vi det lungt och skönt hemma med 3 dje advent, fika myste och pysslade lite julpyssel, När Per kom hem från sitt skift så åkte vi till högbo julmarknad, mormor och morfar haka på dem med. Men gud så mycket folk det var, bilkö och ja man fick träna sig fram om man vela kolla på sakerna som de sålde. Vi köpte inget, barnen träffa på tomten och fick lite godis. Stanna där av på Öob på vägen hem, Knäppte inga bilder från marknaden tyvärr.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0