16 April

Onsdag!
 
Jajamen dagen är här då ledigheten börjar =) så skönt
Allt är packat (tror ja)
Väl uppe i stugan ska  jag börja med en löptur då jag missar kvällens fotbollsträning hemma. Ska träna på snabbhet, upp för backar, styrka och lite annat. promenader blir det i dalaskogarna =) Missar ju matchen på söndag men men är det påsk så är det då måste man få va ledig =) enligt min mening.  Hoppas det går bra för tjejerna hemma <3
 
Kommer hem på måndag igen. Nu ska vi bara umgås och ha trevligt =)
 
Ska försöka hinna med att baka dessa i morgon innan alla kommer upp till stugan =)
Hitta ett litet bak recept från Bambi
 

4 dl vetemjöl 1 1/4 dl kakao 1 ½ tsk bakpulver 115 g smör, rumstempererat 3 dl strösocker 2 ägg ½ tsk vaniljpulver

godis-ägg ca 1 dl strösocker att rulla kakorna i

1. Sätt på ugnen på 175 grader. 2. Blanda ihop mjöl, kakao och bakpulver i en skål. Ställ åt sidan. 3. Vispa ihop smör och socker i några minuter tills det är ljust och fluffigt. Tillsätt ägg och vanilj och fortsätt vispa. 4. Blanda i dom torra ingredienserna tills det precis går ihop och är helt blandat. 5. Häll upp ca 1 dl strösocker i en skål. Ta en bit av degen och rulla till en boll. Doppa den i sockret tills den är helt täckt i socker. Lägg den på ett bakplåtspapper på en plåt. Fortsätt så med resten av degen.

6. Tryck sedan ner tummen i mitten av varje boll så att den plattas till lite och så att det blir en liten grop i mitten. Grädda sedan kakorna i ugnen i 10-12 minuter. 7. Direkt när kakorna tas ut ur ugnen, tryck ner godis-ägg i mitten. Låt svalna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0