23 Januari

Måndag igen!
 
Har precis käkat lunch. Inga planer i dag, har väl tvätt å så hemma som lär göras, Per ska in till sjukhuset och hälsa på sin mormor som fått en stroke. Tråkigt, barnen blev så ledsen när vi berättade för dem. 
 
Helgen som gått
 
Badhuset fredag sedan mat på Pinchos på kvällen, mycket trevligt och gott
 
 
Lördag morgon ringde klockan 6:30 då förberedde vi oss och åkte på samling vid hoforshallen då Tindra skulle spela match i Gävle. På vägen dit så började oljelampan att lysa så typiskt så jag svängde ini sandviken då för att köpa olja men det var stängt då på morgonen, Då fick jag svänga in vid hagaström i stället för att köpa och fylla på, Vi kom iallafall till gävle och Tindra fick komma lite senrare men de hade iallafall glömt alla match kläder hemma i Hofors så de fick vänta ett tag på att kunna byta om och värma upp =P Matchen var spännande och så många chanser de hade men det slutade 4-3 till Gävle. Vi stanna till i valbo och handla lite
 
 
Kvällen så var vi bara hemma
 
 
Söndag
Höll på hemma sedan skulle vi på Dop för lilla Adrian som skulle döpas. Fint och roligt då den mellersta grabben i syskonskaran börja leva rövare så vi skratta alllihopa. Gott med fika efterråt, Melissa följde med med hem sen då de lekte några timmar.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0