2 Januari

Ja ha då var det nytt år igen då 2017 =)
 
Måndag!
 
Tillbaka på jobbet efter en skön julledighet med familjen =) men det gick så fort som vanligt. Tänkte lägga upp massa bilder från våran jul och nyår =)
 
Badhus dagen före julafton
 
 
Bingolotto med familjen =)
 
 
Julaftonsmorgonen då tomten hade lämnat ett stort paket utanför deras dörr =)
 
 
Höjdpunkten var när barnen fick öppna sin marcus & martinus paket =) vi ska till sthlm och kika på dem den 11 februari. Blir hotell och shopping med =)
 
 
Julafton fortsatte hemma hos mamma och pappa. Kikade på kalle och sedan började vi med maten =) vi sov över så kunde barnen gå och sova när de vela. Mysig julafton.
 
 
Juldagen så åkte vi till torsåker för att fira jul  med pers släkt
 
 
Annandagen blev det bio och shopping =)
 
 
mellandagarna bjöd skogmys med grillad korv =)
 
 
träning får man inte glömma.
 
 
Nyår började vi med korvgrillning med barnens kusiner och föräldrar.
 
Sedan mot kvällen kom syster med familj och mamma och pappa. vi åt 3 rätters, spela spel och mycket skratt blev det den kvällen haha. När vi skulle bära ut brickan med all champange så tappa syrran några glas i golvet och så tog mamma över medans syrran tvätta av sig vid duschen men hon råka ha på takduschen så hon blev rätt blöt =) Medan mamma stod i hallen så skratta vi för fullt och ännu mer glas åkte ner (plastglas) men kladdigt värre i hallen. Vi kom ut i tid iallafall och tittade på fyrverkerierna och fick lite champange iaf =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0