13 februari

Måndafg igen!
 
Helgen har varit helt perfekt, kommer bilder och text om dem här nedan
Taggade brudar på tåget vid oss kl 9 på morgonen =) Hade lite tid över i Gävle så vi åt lite frukost där innan tåget till sthlm kom.
 
Väl framme så strosade i runt i stan och shoppade lite. Var in i en hel deö butiker och när barnen tröttna så tog vi tunnelbanan till Globen. Där checkade vi in på vårat hotell och så kika vi runt lite innan vi åt en bufee på hotellet.
 
 
Sedan gjorde vi oss i ordning och inväntade att konserten skulle börja =)
 
 
Väl där på globen så köpte vi marcus å martinus mössor och affischer. Förbandet var vigiland som jag gillar skarpt så det var verkligen kul att do, var där.
 
 
Marcus å Matinus showen var super bra =) Duktiga tvilling guttar de där. Barnen var nöjda och efter det var slut så gick vi bara ner för trappan så var vi på hotellet =) kanon. De busade på innan de somna gott sen.
 
frukost buffe med utsikt över globen
 
 
Efter vi packat lite och tagit de lungt så kom det livvakter och massa ungdomar med storm och skulle fota m&m för då kom de precis ner från hissen så vi hann att få med dom på kort så Tindra och emma nuddade dom så de var super nöjda =)
 
Vi åkte sedan till gamla stan och hoppade av där, så kikade på på slottet och en del butiker innan det var hemfärd till Gävle =) Där hämtade Amandah oss.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0