10 Februari

Fredag!!
 
Så skönt att helgen är här och en helg som barnen längtar efter sen julafton.Vi ska till Stockholm i morgon och gå på Marcus å martinus som är deras idoler som de är så köra i =)
I morgon går tåget 9 tiden från hofors till Gävle och sen vidare till storstaden då. Börjar väl med lite lunch å shopping så chekar vi in sen och gör oss i ordning för att få se på de Norske guttarna =)
 
Söndagen hinner vi med mera shopping. Tindra har sina födelsedags pengar att spendera så hoppas hon hittar de hon vill ha =)
 
Vi ska åka med grannarna och deras töser de har också varit lite små häninga i veckan, lika så Novelia så hoppas de är 100 % i morgon =) Novelia fick allergisk reaktion i går av jordgubbar hon åt så hon fick en allergitablett av sjuksyster sen sov hon från 17:30 på kvällen till 6:30 på morgonen efter =P snacka om att bli trött. Jag hann inte träffa lillfrö i går då jag gjorde fransar i Gävle och kom hem den tiden <3
 
I dag är hon i skolan å får inte äta mer jordgubbar =P
 
Tindra har sånt roligt projekt med Entre ungdom då de övar in en sång med en svensk artist =) Kommer även bli en teater runt detta så jag längtar tills showen.
 
Jag har också börjat på fabriken
 
Trevlig helg =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0