4 Maj

Måndag!
Trevligt att vi är i maj månad nu, inte låångt kar till sommaren och semestern =) bästa årstiden helt klart.
 
Uppdataering från helgen
 
Här vänta vi in gästerna, Tokiga Novelia ska alltis spexa till det så vi fick oss ett gott skratt. Kvällen blev lyckad, god mat och trevligt umgänge 02:30 intog jag sängen =)
 
Försökte sova länge men kl 08 så vaknade vi hela familjen, vi hade bestämt med grannarna att vi skulle köra en brunch på fredagen vid 10. Det blev prefekt, så himla mycket gott ägg, bacon, mackor, pannkaka, youghurt, mussli, nugatti åå ja en hel del =)
 
Sedan vid 16 tiden kom Elin, thilda, Jessica och melina till oss för tjejkväll =). Jag bjöd på Italiensk pytt och blåbärspaj till efterrätt. Tror det gick hem =) barnen hade roligt.
 
Lördagen så gjorde vi inte mycket på morgonen, bara tog de lungt, försökte plocka med allt =) Tänkte vi skulle åka till rättvik men vi ändrade oss. istället drog vi på core pass med grannarna =) Efter de så lekte barnen med kompisar. Köpte hem lördags godis och myste ner oss i soffan till gladiatorerna.

Söndag så började vi morgonen med en promenad runt hammardammen, hängde tvätt ute och fick lite sol på oss. efter lunch besökte vi muntebo en snabb sväng innan det var dags för badkalas för tjejerna.

Idag är det måndag som sagt och vi börjar med våra fotbollsträningar lite tidigare nu och det är bra =)
Serie premiär i morgon =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0