11 Maj

Måndag!!
 
Helgen gick ju så fort som vanligt, speciellt denna helg som var fullspäckad av saker.
 
I dag är det iallafall dags för barnens fotbolls träning, hoppas det inte ragnar bara. Sedan någon timme senare är det min tur att ha fotbollsträning, en sen tid dock gillar inte alls.
 
Helgen
 
Fredagen så var det kalas nummer 1 som var mormor, gott fika och massa tok prat, tror jag skratta igenom hela vistelsen, jag var nog trött med =) Sedan blev det handling av det som skulle grillas, Per passa på att klippa sig med. Vi grillade några hus upp på gatan med syster och familj, mycket trevligt.
 

Lördag
 
Vi vaknade tidigt hela familjen så vi åt bara frukost så åkte vi in till sandviken för inhandling av dop pressent. Per åkte till muntebo för att hjälpa pappa med bygget. På vägen hem från sandviken stannade vi till i storvik för årets kosläpp. Blåsigt men mycket trevligt. Elin och Thilda var där så vi gick runt med dem. Sedan iväg på nästa grejj var träning i hoforsbacken med några från laget =) Skit bra träning och slut i kroppen blev jag. perfekt. Barnen hade kul med med kompisar och lek, de gick halva backen upp, sprang och tokade sig så de var rätt trött på kvällen sen =) Kalas blev det efter dusch så då gick vi upp några hus upp för gatan för att fira Systersonen Jacob som blev 15 och pappa =) gott fika igen. Kvällen slog vi till på tacos och hockey kväll.
 
 
Söndag
 
Vaknade i rätt bra tid då men då Elin skulle komma och göra fransar =) Blev så nöjd som vanligt. Bytte om och lockade hår på barnen. Vi åkte till torsåker för dop. Barnens kusin Wiggo 3 månader skulle döpas. Mycket fint och god smörgåstårta blev det efterråt. ´=)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0