1 September

Ja då är det september då och måndag!
 
Nu börjar hösten på allvar. Helgen har varit höstig tycker ja, varit inne mycket och poat, möblerat, rensat och gjort fint. Varit ute i skogen och bakat, det är ju rätt höstisgt de.
 
Helgen har varit väldig lugn å skön.
Fick hämta hem Tindra lite tidigare från dagis i fredags när dom ringde och sa att hon var rätt hängig och vela hem. Hon hade inge feber men snorig var hon så hon hängde inte med dagis tempot. Hemma visade de sig att hon var hungrig, hon gillade inte maten som var på dagis då, hon talade också om att hon inte fick vara med sina bästa vänner på dagis och att de bara sprang i från henne så då vart hon ju ledsen när hon berätta de.. å mamma hjärtat gick i tusen bitar, lilla hjärtat <3 Byggde upp den dåliga dagis dagen med massa mys, åkte upp till syster å frägade håret på henne sen tog i oss till affären för att handla tacos saker. även popcorn å stjärnor =) Efter middagen så kolla vi på Amigo och hade fredagsmys.
 
Lördagen började med att vi sov ut hela familjen, skönt. Skjussade sedan ner Per till jobbet och vi passa på att ta en promenad runt hammardammen med båda barnen i vagnen så 40 kilo plus att dra runt blev ett svettigt pass. Hemma igen så körde jag på med sit ups å kettelbell. Dusch å fix så satt vi igång med att rensa allas garderober, prova skor å overaller å fodrade regnställ. Kom fram till att vi behöver en massa nytt.
Åkte sedan ner för att hälsa på mormor å morfar i muntebo, hjälpte till att måla lite då deras hus ska bli svart med vita knutar =) kommer bli fint.. Väl hemme igen så gjorde jag iordning kyckling fylld med blåmögel ost med bacon runt om. smaskens blev de. Alla uppskattade de. Masa oss vidare till soffan för att plocka fram godis å kolla på fångarna på fortet =) barnen höll sig vakna hela programet.
 
Söndag en till sov morgon =). Började med att baka scones med tjejerna, sedan tog jag en löptur på 6 km, fortsatte hemma sen men lite övningar. Åt sedan frukost/brunch. Sedan blevv de bullbak på sandgatan =) Tjejerna lekte med Nelly ute å Per åkte å jobba så det var bara jag på degen =) massa goda bullar blev de.. Åkte sedan ner till värna å lekte där, gick runt vid konserhallen å titta på alla fina byggnader innan vi åkte ner åå hälsa på syster, ammandah å alla katter =) tror ni de tjatar om en katt unge eller? nä inte alls =)
 
Helgen
 
syskonkärlek <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0