17 September

Måndag!
Helgen tog ju slut snabbt som vanligt, inget att göra åt de
 
I dag så är det jobb som vanligt, fotbollsträning till kvällen.
 
Helgen
 
Fredagen så började vi med att handla hem allt vi behövde i helgen. Vi slog till på tacos som de flesta gör på fredagar =) tacos är gott. Vi gick över till grannarna sedan för att umgås lite, drack lite vin kika på idol. trevligt.
 

Lördag så började jag med en löptur, bästa starten på dagen. Sedan bestämde vi oss för lite bakning. Det blev saffrans bullar, som vi ska ha när Per fyller. Ska baka Lussebullar sedan till första advent =P Vi hälsade ju på mamma och pappa en sväng också. Till kvällen gjorde vi hemma gjord Pizza, Kika på så mycket bättre å bara myste.
 

Söndag.
Lämna tjejerna för dans, jag tog en löptur, sedan hem duscha snabbt, klädde om och så drog vi till rusta för att köpa nya julstrjärnor, sedan biltema för nya lampor till toan. Sedan blev det bio i Gävle, vi såg Blixten och magiska huset 3D, en mycket bra film =) Barnen gillade den och vi vuxna =) Sedan avslytade vi på max.. Ble en pepper jack bacon för mig å Per, barnen fick barn meny med chicken nuggets. Väl hemma slapp i soffan innan läggdags.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0