5 Maj

Ja nu är det Maj och måndag.
Lite för kallt ute tycker jag, inge skönt att vara ute.
 
Torsdag och ledig, tog med Tindra och Novelia runt hammarn, Tindra cykla och Novelia vela sova i vagnen en stund =) Sprang runt, ganska tungt hon 19 kg och vagnen nått kilo. men bra träning.  Åkte sedan hem till syster vi kom överens att vi skulle åka till valbo =) Blev mest åt barnen.
Vi bestämde oss när vi gick runt hammardammen i torsdags kväll runt 20 på kvällen att vi åker upp till stugan redan då.  hem packa lite fort och åkte upp, var väl där vid 22, barnen somnade vid falun ungefär så de la vi barain i sängen och klädde av dem så sov dom =)
 
 
 
 
 
 
Fredag morgon vakna vi upp i stugan, det var mysigt, gjorde en brasa och myste.  Var rätt kallt ute (hela helgen)
Mamma och pappa kom upp vid 14 tiden, vi hade bakat en sockerkaka till dem och kokat kaffe. Pappa och per har hållt på och grejjat. jag och mamma målade.Barnen lekte och myste med hundarna, cyklade och roa sig bra =)
Grillat och vin har det blivit.
Hundarna bada =)
 

Åkte sedan hem vid lunch tid, blev donken =)  Tindra fick missa sin dans (taskiga vi) skulle bli så tidigt och stressigt och vi  skulle hem till det vid 10. Hem med alla saker bytte om till skogshuggare och åkte ner till p-hyttan och fixade med våran ved. Barnen blev trött och vi åkte hem vid 17.  Städa och dona hemma sen.
 

I dag,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0