28 April

Nu är det måndag igen solen skiner och det är varmt ute =) underbart
 
Helgen är över, den har varit bra, mycket bra =)
 
Fredagen börjades med att åka och spela match direkt efter jobbet nästan, vi vann den och spela ovgjort den andra. Tjejerna var med de storm trivs där att leka med alla barnen och springa runt =)
Kvällen avslutades hemma, blev rätt för barnen de somnade på tvärt iallafall
 
 
 
Lördagen så hade vi  match vid 8 på morgonen, uppstigning tidigt så vi skulle hinna äta frukost, vi förlora den matchen med 2 mål =( surt... åkte ner och fixade lite pressenter i pausen innan det var dags för nästa match som vi förllora med rätt mycket ett mycket bra lag som kom tvåa totalt.  hem och mellan landa, jag gjorde mig i ordning för fotbollsmatch vi hade en internmatch och jag var bra slut i kroppen efter att ha blivit mörbultad och flyget på några orken matcher, men det gick bra mitt lag vann =) huvudsaken, vi hade en bra målis som kanske rädda oss =) vi spela bra i mellan åt men det kan fortfarande blir bättrem vi har premiär i morgon mot hedesunda.
Efter matchen så åkte jag på kalas hos syster och jonna som fyllt =) massa gott fika. Sedan ner och spela match i gen den vann vi =) Skjussa barnen till mamma och pappa, sen hem och fixade i rofning och åkte ner till Carro i torsåker och grilla med härliga vänner, så roligt vi hade och så mycket onördigt vi drack. Tiden gick snabbt efter 00 på natten hamna vi på folkan dansa lite och sen var det hemgång. sov till 9 trodde det var ett skämt när klockan ringde men var bara att masa sig ner till hallen för att spela match, vi förlora och åkte ur =/  Hämta Tindra på dans och sen hämta novelia hos mormor å morfar, hemma en liten stund innan Tindra åkte på kalas i malmjärn hos sin dagis kompis Linnea. Så fin sommarstuga med egen sandstand =) Vi avsluta kvällen med att grilla mmmm grillat är godast
 
 
 

som sagt en mycker trevlig helg =)
 
I dag är det fotbollsträning till kvällen, tjejerna ska leka med sin filippa efter dagis.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0