25 Mars

Måndag!
 
Tillbaka efter en trevlig helg =)
 
Kort vecka denna vecka så underbart, har längtat efter påsken ett tag nu. Ska bli skönt att komma bort ett tag å umgås med nära å kära.
 
I dag ska eventuellt jag och mamma åka på shopping tur, eller om det blir i morgon det visar sig om vi hinner. Har iallafall fotbollsträning till kvällen. I morgon blir jag också nyfriserad, blir slingor.  =)
 
Helgen i korthet.
 
Fredagen så fick jag så mycket fina pressenter, pressentkort, pengar, blommor, locktång och annat skojj =).efter allt fika så var det gott med en flottig pizza till kvällen å barnen åt jätte mycket mat kul att se.. Slapp i soffan å tidig kväller.
 
Lördagen började vi i badhallen, Per jobbade efermiddag så jag var dör själv med dom och det gick bra. Sen sov de lite middag innan de skulle hem till mormor å morfar för att sova där. Jag hade jobbfest så min snälla lillasyster körde in och hämta mig i Gävle =). Jag och Elin ordnade festen, tror de vart lyckad, vu gjorde tacos å lekte massa lekar, finns en del blåmärken efter hela havet stormar =). Sen gick vi ut på slick. super skojj.
 
Söndagen, hämta hem barnen och så tog vi en tripp till gävle och biltema, sen driven på donken, mums.. Var bara hemma hela eftermiddagen, satt å sola en stund ute, åt bara en massa hela dagen kände det som. Kväller tidigt.
 
En av topparna jag fick av min familj =)
 
Bad tjejerna som älskar att bada
pyssel på hög nivå , saxen ser farlig ut men hon r duktig att hantera den hon håller mest bara i den. (novis)
 
Hassan, elin å jag sjöng främling, vi ser dock väldigt full ut men bilden är orättvis =) Min arm ser skit fet ut haha fy men bjuder på den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0