27 Mars

Tisdag!!

Lunch nu, är hungrig som bara den. Lagade en tacopaj i går kväll så det blev den i matlåda. Träningen gick jätte bra i går kväll, känns i dag lär jag säga och kul att vi var så många i går =)

I dag efter jag hämtat tjejerna drar vi in till viken för att leta gungor till deras gungställning.Sen ska jag köpa påskägg så det är gjort, men det blir inte så mkt godis i dem utan nån sak och något som dom tycker om att äta. När de får äta godis så smakar de på nån och lägger tiilbaka så det är bara onördigt att köpa de. Ostkrokar gillas och popcorn. Novelia älskar salta kex haha.  Nog om de..

Tindra är i sån rolig ålder bara babblar och babblar så man får hålla låda och försöka hålla med och svara =P Ska visa att hon kan allt, så säger hon kolla mamma kolla vad jag kan =) Så kommer Novelia och ska göra samma sak och säger kölla mamma kölla ;D go ungar man blir så varm i hjärtat.

Se om vi hinner leka lite ute innan kväller, det ska iallafall lagas lax i fetaost bädd sen lite tvätt och plock. Kanske en repa på cross trainern.

sån här skulle man ha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0