6 Februari

Ny veckan igen det går ju så fort..

Måndag!

Är på jobbet som vanligt, har suttit i utbildning så man är lagomt trött nu efter maten med. Tur att min underbara familj kommer och hämtar mig snart. Undrar vad vi ska hitt på? lite för kyligt ute tycker jag när det blåser så där så vi är inne och pysslar istället.  Jag ska i väg på pump till kvällen så ska koka i hop lite mat före. Sen är det ju familjen annorlunda på tv ;D myyyys.

Helgen lite uppdatering!

Fredag- Handla, städa och bjöd våra grannar på en stek och gratäng det blev godkänt ;D vin och prat, barnen blev trötta vid 9 så vi gav upp då men det är alltid lika trevligt att träffas barnen leker så bra ihop. Tindra fick jätte fina paket av Filippa och familj en dans kjol som hon ska ha på show kidz på söndag hon är helt frälst i den =)..

Lördag- is kallt ute så stannade inne och byggde ett och annat pussel. lär tänka vad gjorde vi? ah ner på affärn blev tacos till kvällen och kika på melodifestivalen. Barnens favorit sean banan och min dead by april ;D

Söndag- Lite mildare väder ute. Vi åkte till vattenskidklubben och grilla korv medans papporna körde på isen med bilarna och lekte =) men ack så det blåste brr slutade med att barnen fick sitta i bilen och käka korv, blev inte så långvarigt men vi fick korv och dom fick köra på isen det var de viktigaste =).. Bestämde oss sen för att fylla på pellets förådet och jag och barnen stanna till på sportys och lekte av oss, medans pappan fixa pellets.. Slut som människa när kvällen kom dog i soffan ett tag ;D träna lite mage orkade jag med.


Kommentarer
Postat av: Elin

Jag har vart för bakis för att orkat uppdatera kan man säga haha ;D Nu har du lite att läsa i alla fall!

Boka nytt datum med Jessica nu så vi kan ses framöver. Kramkram!

2012-02-07 @ 11:53:31
URL: http://thyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0