20 februari

Måndag igen!!

Är på jobbet, har sovit dåligt i natt, orolig mage täppt i näsan och en Novelia som kom in 4 på morgonen och hade svårt att somna om, tog kanske 1 timme för henne att somna om. Sen kom Tindra halv 6 ungefär. Får man först gå och hämta hennes kudde för dom andra är upptagna av oss =P.. Hon somna om direkt. men hon vakna halv 7 sen var det uppstigning min klocka ringde då. Tindra väckte upp Novelia med så dom fick kolla på smurfarna i sina sängar.

Lite info om helgen då.

Fredag- slutade ju vid 2, hämtade hem töserna så drog vi till pulka backen med varm oboy och mackor. Pappan åkte till gävle för att laga sin Ipone slarvern..  Vi var ute bra länge i härliga vädret, syster och familj kom dit med och gjorde oss sällskap. Drog sen och handlade hem till fredagens mys med tacos och vin bara vi familjen och det var super mysigt. Kikade tv tror vi slocknade före 22 haha. Per hade ju fm helg så han är jämt tött då och jag är trött jämt annars.

Lördag- Städ,tvätt, pyssel hela förmiddagen. Tog en lång promenad efter lunch i snöovädret. När barnen vakna upp blev det en snabb sväng till pulka backen men barnen var inte sugen att åka de var så piskande snö väder så vi gick hem och kika film istället ;D När Per kom hem från jobb blev det fix för kvällens aktiviteter. Jag och mamma åkte till Lager 157. hitta en pippi tröjja, leggings, solbrillor och kokos lotion. Drog vidare till Leksand för melodifestivalen. Vi leta efter nå matställe men tänkte äh vi ätet på arenan på resturangen där men den var bokad för alla vip aha. Blev en burgare haha.. vi hade super trevligt iallafall kom dit och hem oskadade =P.. åkte inte ens fel..

Söndag- Uppstigning 8 för att hinna med allt fix innan showkidz som börjar 9:30. Vi lämnade lillasyster hos mormor och morfar så jag och Tindra kunde dansa och som vi dansa ;D.. Hämta Novelia igen och hem för lite lunch och promenad i töö vädret.  Sen när vi kom hem igen blev det massa skottande och barnen hjälpte till. Åkte sen till viken för lite handling. kvällen spenderades hemma och hade dåligt samvete efter att inte tränat nått på hele helgen förutom promenaderna. Ändring på det Löpning i kväll med fotbolls laget.


Bra helg ;D bilder på allt man tryckt i sig i helgen
Ny vecka nya utmaningar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Carro- Hahaha såg ditt inlägg nu.. Ja visst vettu Ramstad ska träna oss igen efter 10 år, vi ska spela i div 4 så det blir bra... men va är det för skit persson hahah ;D kom hem å spela lite? kraam

2012-02-20 @ 14:22:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0