26 augusti

Söndag eftermiddag!
 
Här hemma myser vi runt i onepice och väntar på att kvälls maten ska bli klar. Kokt potatis, köttbullat å gräddsås, Tindras ideé faktiskt. Vi har tidigare i dag vart på cirkus å den är väl inte att hänga i julgran men barnen var nöjda så det var huvudsaken. Efter frukost i morse drog vi in till Jula och Stadium, jag köpte ett par nya joggongskor, adidas, fina å sköna. Joggingskor går åt då de slits på bra. 
 
Sen sist har det spelats fotbollsmatch igen och åter en förlust, vi spelade dock bra i går. Kräftskiva i muntebo var vi också på det var så roligt å barnen fick leka sig slut med Molly och Filippa. Mycket god mat och en massa skratt gjorde vi kväller 22.  
 
Novelia hon är inne på sin kur med antibiotika, besöket i fredags visade en sänkning på sänkan och feberfi hela dagen. Novis är sig lik igen och mår bra. Doktorn sa att denna kur biter bra på henne så han tror på den sa han och vi vill också tro på det =) Annars om de kommer tillbaka så är det Gävle som gäller men det hoppas vi för guds skull att vi slipper och att hon blir av med dessa urininfektioner nu.
 
Bjussar på bilder från kräftskivan uppe i stugan från förra helgen
 
 
Musse. =) lillsyster å amandahs bäbis
Tindra ska hela tiden sitta på axlarna, nu på hennes kusin Julia
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0