6 Maj

Natten som var kunde vart bättre, våran stackars Tindra har magsjuka =(. Pluttan.. Vaknade vid 3 att hon spydde i sin säng så det var bara att ta och slita ur allt och göra ren henne. Novelia vaknade också  och trodde det var morgon så hon var inte lätt att få att somna om igen. Men ändå känner jag mig rätt pigg. Tindra har inte fått behållt något som hon ätit i dag inte ens sin pigelin glass. Nu får hon ha tom mage ett tag hon har ju sovit i vagnen en stund också så vi får se hur länge det varar. Lite vatten lär man ju försöka ge henne.

igår var ju hon så pigg och glad hela dagen, vi var ju först hos mamma och pappa sen följde dom ju med och kollade på fotboll. Går inge magsjuka på dagis vad jag vet och vi 3 andra mår bra här hemma och har ätit samma saker. Hoppas det går över under dagen. Vi som hade planerat baka bullar här hemma, det första hon sa i morse baka bulle.

I dag blir det att bara vara inne och de det lugnt, ska ladda ner lite mer Astrid lindgren filmer. Per ska ut em-natt så vi blir ensamma.

Hoppas ni har en bättre dag!






Kommentarer
Postat av: Tessa

Åh stackars liten! Köp probiotika och vätskeersättning på Apoteket och majsvälling! Det är ju hemskt å ha magsjuka när man är sådär liten! Hoppas det går över snabbt!

2011-05-07 @ 08:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0