28 Januari

Och som vanligt har vi haft fullt upp med allt och lite till =P

Igår vart de ju ett besök på hc för att kolla upp våra små gullhjärtan och vi hade tid kl 15 fick ta prover först och sen vänta på läkaren som var sen. Efter allt så hade Tindra öroninflamation för 3 dje gången i sitt liv och han trodde det berode denna gång på flygresan. Novelia var lite röd i öronen men tydde inte på någon öroninflamation hon fick bricanyl så hon får det lättare att andas och förhoppningsvis försvinner hostan. Hon fick även andas in bricanyl i en mask för att de om det skulle bli bättre och det blev de. I dag mår de mycket bättre och Tindra har vart på sin 2 års kontroll och tittat på tänderna =) Klart godkänd. Känns som om man bor på hc med tanke på att vi var där till efter 17 i går med all väntande.

I dag fyller också Tindras kompis Filippa år Grattis till henne men det har redan Tindra sagt åt henna på bvc ;D och det var nära att Tindra också skulle fylla år i dag men mina värkar avtog så hon kom dagen efter alltså i morgon fyller hon år ;D Massa att göra vi ska till valbo i dag när Per slutar så ska det bakas tårta och bulla =P massa tvätt har jag också.


Fortsätter med lite fler bilder
Denna väg gick vi på när vi skulle gå ner till Stan och jädrar i min låda vilka backar, vi hade skift gång på vagnen för annars orkade man inte.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0