27 Januari

Hallåjj!!

Nu är vi hemma =) och det är väldigt skönt att vara hemma igen. Veckan i Peurto rico på gran canaria var helt underbart ;D Härligt väder trevligt sällskap och solbränna =P är fortfarande lite trött efter hemresan då vi gick upp 03:00 och flygresan tog 6 timmar. Barnen sov mesta dels av hemresan bara lite gnäll på lilltösa som är dunder förskyld och hostar så hon kräks plus 2 nya tänder och feber stackarn och den stora tösen har hosta och snorar och lite feber. I dag ska vi till doktorn kl 15 och se om det är nå annat för dom är gnälliga i dag , nu sover dom.

Vi åkte på onsdagen 19 januari från Borlänge flygplats och jag måste säga att det är den minsta flygplats jag sett haha 2 inchekningsdiskar och ett band där väskorna kommer på och en lite sal och resturang. Planet var nytt och fint lite trångt då våra barn fick sitta i knä då dom är under 2 år dom kunde inte så mycket svenska för vi åkte med ett spanskt bolag åt apollo och jag måste säga att apollo är bara skit tacka för att fritidsresor finns dom är bästa. men tillbaka till apollo där de inte hade koll på någonting det blev mellan landning i madrid för de sa att det var så kraftig motvind så de lära tanka men vi tror det handlade om skift byte för de bytte ut besättningen och vi fick vänta i 40 min extra och lång tid tog det på ner resan =/ kom framm rätt sent 12 på natten så hela dagen gick åt för att resa. Besättningen tackade för sig och sa att vi som rest från Blekinge.  ska ha en trevlig semster haha hur kan dom ta så fel på borlänge och blekinge =P Ingen talade heller om att vi skulle ställa tillbaka klockan 1 timme. Poolen på hotellet skulle vara uppvärmd men den var jätte kall. Ingen rese ledare så lång ögat kunde nå.  Men trotts allt så var det underbart!! ;D Fast det var jobbigt att resa med 2 små busar. Nu dröjer det länge tills nästa utlandsresa så barnen får växa på sig =)Bjuder på en massa bilder från vår härliga resaDom snygga perukerna från födelsedagsfesten =)
Fortsätter i morgon då vi har alldeless för mycket att göra i dag =)


Kommentarer
Postat av: maj

hhahaha tjejen..du borde verkligen ta dig ut i världen mer,,vicket fokus på små skitsaker du verkar ha. eller kanske bäst du bara e hemma i hofors, kan vara jobbigt å uppleva andra konstiga saker = D

2011-02-22 @ 22:16:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0