18 januari

Tisdag- Tindra bus är på dagis, jag syster och Novis har vart ut på 1 timmes promenad i det härliga vädret. Nu efter lunch här ska hon sova middag och jag ska börja PACKA =) spännande i dag har jag resfeber lite ont i magen så där. Är så rädd att vi ska glömma något men det ska inte ske.

Lär berätta om min otursdag i går.

Jag och barnen hade vart på öppna förskolan och jag beslutade mig för att åka och handla innan Per kommer hem. Väl vid ankdammen så small det till i däcket och jag trodde det var en snökluva som hade fastnat där för det small tänkte inte mer på det och körde till ica. Kliver ur (Punktering) åh ringer Per som kanppt tror på mig men han var på väg hem från sandvik så skulle han köpa punkaspray och fixa. Vi gick in och handlade väl klara så såg jag att mitt bankkort inte låg i plånboken och börja bli lite lack, ringer Per igen och frågar om han har mitt kort och säger näää kollar du inte sånt först innan du åker. Träffade Katrin med familj på ica så jag fick springa ut i bilen och kika om den låg där men icke. Per ringer och säger att han är där och jag får ta hans plånbok. Betalar och går ut där Per står och byter däck till ett sommardäck =( 2 domkrafter gick sönder under tiden och Per var ganska så sur. Han åkte hem i firma bilen för han var ju så skitig och jag packade in bil och matvaror i bilen och sätter mig i bilen och börjar leta bil nycklarna??? åh Per fick dom med sig hem suuuuck ringer som en tok till han och han svarar inte fick tag på han på firmatelefonen han bara skriker åååååååååååååååååå. Han kommer ner igen och har nycklarna med sig. Kör tok försiktigt hem då jag har ett sommardäck bak jag kom hem vi överlevde mitt baknkort låg i Pers jackficka. Sen gjorde inte jag mer den kvällen tror vi var på ica i över 1 timme. =P

Meeeeeeeeeeeeeeeeeen något gott som väntar är ju gran canaria resan i morgon så jag säger hade så bra här i Sverige nu ska vi njuta och ha det bra. Hinner inte skriva i morgon så vi ska åka.

  • Babalu

  • Kommentarer
    Postat av: thyran

    Haaa de så himlans bra!! sola åt mig å ;)

    Kraam

    2011-01-18 @ 14:58:55

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0