8 april

Tror blåsten har blåst bort och som jag nämnde igår så hade vi fotbollsträning och det var väldigt jobbigt att springa i motvind och slå i väg bollen det gick liksom inte ibland. men kul var det iallafall, känns i dag i benen.

Här hemma så håller jag och Tindra på att göra ren alla hennes dockor som har blivit lite lortiga, vi badade dom och har tvättat deras kläder ;D det tyckte hon var jätte kul och sen klä på dom. Har också tagit upp lax för det skall lagas lax i ugn med creme freish och feta ost och kokt potatis till mums... Lekstugan har faktiskt fått en botten så snart ska det byggas på väggar och tak, duktig min karl.. Han jobbar fm sen ska vi åka till p-hyttan och hämta lite virke..

Skrattar åt Tindra hon går och sjunger hela dagarna, mest på en kulen natt det låter ungefär så här, En kulen att att att min bååt ja hydee på haveee våågaa våggaa vååågaa hååå ummmet yyyydddeeee typ.
Ska vara En kulen natt natt nat min båt jag styrde på havets vågade vågade vågade så skunnet yrde. =)

I dag är det freeeeedaaaag ;D jeeej

Ska stå i insläppet i morgon på fotbollscupen som herrarna har i helgen jag och carro, Syster agerar barnvakt men det är inte lång stund. Sen har vi fått oder att springa minst 3 km av tränaren. vi har ju cup nästa söndag då det är ork handboll också så jag kommer nog vara ganska slut efter den helgen ;D


Ha en fin helg allesammans!!
Tindra är så svår att få på bild då hon flyr fältet hela tiden!!

Kommentarer
Postat av: Madde

Oj kommenterade på gårdagekns så jag skriver igen.

Jag hjälper dig mer än gärna tycker det är roligt. maila mig bilder och färger på min jobbmail så kan jag leka lite.vill du ha en tapetbakgrund kan du kika på dessa sidor. http://nnats.blogg.se/bakgrunder/

http://www.snyggareblogg.se/bakgrunder.html

http://bakgrunder.blogg.se/Skriv i såfall vilken bakgrund ifrån vilken blogg :)kram

2011-04-08 @ 13:40:14
URL: http://busmaddiz.blogg.se/
Postat av: Anonym

allt bra?:D

2011-04-08 @ 14:11:03
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: sarah

hejsan :) allt bra? :D

2011-04-08 @ 14:26:33
URL: http://sarahrnic.blogg.se/
Postat av: Madde

Madde.Holmberg@vendator.se

Kram

2011-04-08 @ 17:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0